Contact phone number:

Contact email:

Mel


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 15 κριτικές
 • 72 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Forbidden Tomb

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  Mel quote Escaped!! η κοπέλα πολύ καλή που μας βοηθούσε και γενικά καλο δωμάτιο. Είχε δουλειές για να σπάει η ομάδα και να δουλεύει ταυτόχρονα και πιστεύω ήταν αρκετά ατμοσφαιρικό. Προσωπικά δεν τρελάθηκα αλλα δν με χαλασε. Δεν ξέρω αν ως λάτρης του θέματος δν το θεώρησα τόσο καλή μεταφορά στο κλίμα ή αν έφταιγε η φθορά λόγω χρόνου. Δεν ήταν τοσο εύκολο, 4-5 καλα είναι και θέλει μια εμπειρία δν τ συστήνω για τα πρώτα.
  on 22 December 2018
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Mel quote Escaped!!! Το πρωτο μας δωμάτιο σε αυτην την εταιρία και σίγουρα οχι το τελευταίο. Ειναι εξαιρετικό για αρχαριες ομάδες και από τα λιγα δωμάτια που έχουν και οι πέντε σχεδον πάντα κατι να κανουν. Θέλει να θυμάστε προς το τελος τι κάνετε.... Εξαιρετικός ηθοποιός που κάνει το δωμάτιο καλύτερο. Διαφέρει η λογική του από αλλες με ωραιο τροπο!!
  on 1 October 2017
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Mel quote Escaped!! Αρκετά καλό δωμάτιο, πολύ διαδραστικό οπως συνηθίζει το great escape. Απαραίτητη η καλή συνεργασία και διάθεση της ομάδας ,για 4 ιδανικό. Δεν ειναι για τελείως αρχάριους καλο είναι να έχετε παίξει σχεδόν όλοι 2-3. Έχοντας παίξει απο την εταιρία αυτη Schindler’s List, Guantanamo και volcano island πιστεύω πως καλύτερα να ξεκινήσετε από εδω. Τώρα για τα ρούχα που λένε ειναι υπερβολικό.
  on 19 September 2017
 • The Volcano Island

  Κηφισού και Πέτρου Ράλλη
  Mel quote Escaped!! Υπέροχο δωμάτιο!!! καλό 4-5 όχι παραπάνω για να το ζήσετε καλύτερα όλοι και να προλάβετε . ο χρόνος είναι ίσα ίσα αλλά αν μπείτε δυναμικά με καλή διάθεση για να τα δώσετε όλα και έχετε όλοι κάποια εμπειρία θ βγείτε και εσείς . δεν έχει τόσο πολύ σωματική δυσκολία αλλά για άτομα που δεν μπορούν πολλά πολλά δεν είναι . Ετοιμαστείτε να βραχείτε ,να λερωθείτε, να συρθείτε και να περάσετε αξέχαστα. Πολύ καλός ο ηθοποιός χαλάει λίγο που ακούς το υπόλοιπο allou αλλά αξίζει 1000%!!
  on 5 September 2017
 • Silent Hills

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Mel quote Αρκετά δύσκολο δωμάτιο για πολύ έμπειρες ομάδες. Εμείς δν είχαμε και ιδιαίτερα πολύ εμπειρία αλλά πήγαμε γτ μας λέγανε πως αξίζει και πως θα αλλάξουν τα δωμάτια και θέλαμε να το προλάβουμε. τελικά νμζ αυτό ακόμα έμεινε... προφανώς δν βγήκαμε ο χρόνος δν είναι αρκετός και δν σε βοηθούσαν καθόλου ενώ αυτό το δωμάτιο απαιτεί βοήθεια ειδικά σ ομάδες π δεν έχουν τόση εμπειρία. Ενώ είχα καλή εντύπωση απο το mindtrap στον Πειραιά μ άφησαν με αυτό το δωμάτιο την εντύπωση ότι βαριοντουσαν κ δν θέλανε να το χαρούμε ούτε να τελειώσουμε για να μην τρέχουνε... όλα τ λεφτά είναι στο τελευταίο δωμάτιο π δν φτάσαμε με έναν κουλό γρίφο που θέλει όλο αυτό τουλάχιστον 15 λεπτά... ο χρόνος π δίνουν είναι λίγος με δύσκολους γρίφους και ενω παντού βοηθούν γιατι σκοπος είναι να περάσουμε καλά εδώ αδιαφορία.. το δωμάτιο κ ο ηθοποιός είναι ψαρωτικα, κυρίως η αναμονή σ φοβίζει και πρέπει να έχεις έστω μια εμπειρία με τρομαχτικό δωμάτιο. κρίμα αν είχαν στο μυαλό τούς πως σκοπός είναι να περάσουν καλά κ όχι να μην βγούνε για να μην χαλάσουν τ σκορ , το οποιο δν τ καταλαβαίνω θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα. αξίζει άμα έχετε όλοι πολύ εμπειρία ή το έχετε πάρα πολύ τι να πω... κρίμα...
  on 4 September 2017
 • Pirates of the Caribbean

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  Mel quote Escaped!! Eιναι πολυ ωραιο δωμάτιο για φαν της ταινίας αλλα έχει εκνευριστικους μηχανισμούς για κάποιους γρίφους που σε αργούν χωρίς λογο.. δν ειναι τοσο δύσκολο θέλει δεξιοτεχνία παρα εμπειρία .
  on 31 August 2017
 • Insanity

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  Mel quote Escaped!! Eύκολο δωμάτιο , ιδανικό για ομάδες με λιγη εμπειρία . Ενω ειναι λιτό ειναι ωραίο δωμάτιο πολυ καλο για να ξεκινήσετε!
  on 31 August 2017
 • Living Dead

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Mel quote Escaped!! Kαλό δωμάτιο, δν ειναι τρομαχτικό . Η game master φοβερή ,ήξερε ακριβώς τι να κανειτο, βοηθούσε παντα οποτ έπρεπε χωρίς να χαλάει το παιχνίδι και μας παρακολουθουσε συνεχως ωστε να βοηθα σωστα. Αρκετα διαδραστικό , ιδανικό για 4-5. Να ακολουθήσετε τις οδηγίες !! ;)
  on 31 August 2017
 • The Morgue

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Mel quote Τρομερό δωμάτιο!! Θέλει να έχει παίξει η ομάδα σίγουρα ενα δωματιο τρόμου και να έχουν ολοι τουλάχιστον 5 δωμάτια εμπειρία. Τα παιδιά.που έπαιζαν ηταν καταπληκτικά!! Μαρεσει πολυ σαν λογική αυτή χωρις game master και με καποιον ν σ βοηθα μέσα και αλλον να σ κυνηγα. Γενικα θελει να σκεφτεσαι πως δν εινια τοσο τραγικο οσο νομίζεις γτ όντως δν είναι και να το ζήσετε οσο πιο πολυ μπορείτε
  on 19 August 2017
 • Jumanji

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  Mel quote Escaped!! Πολύ καλό δωμάτιο όχι ιδιαίτερο δύσκολο, και για παιδιά θα έλεγα αρκετά ενδιαφέρον! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία !
  on 19 August 2017
 • Baker Street

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  Mel quote Ήταν το πρώτο μας δωμάτιο και γ τους 4/5 που ήμασταν. Δεν το συστήνω για πρώτο να έχετε κάνει 3 τουλάχιστον όλοι σχεδόν. Είναι ωραίο αλλα.πολυ λιτό και έχοντας παίξει πλέον σε πιο ιδιαίτερα για να το απολαύσεις θέλει να είναι απο τα πρώτα σου αλλα οχι τ πρωτο..
  on 19 August 2017
 • Dead Silence

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Αθήνα
  Mel quote Αρκετά καλό σε ατμόσφαιρα δωμάτιο ,οχι τοσο τρομαχτικό αν κ φοβάσαι μονος σου γτ περιμένεις να πετάγονται συνεχώς και με το σκοτάδι τα φαντάζεσαι χειρότερα. Καλός game master , μονο ο προτελευταίος γρίφος δν υπαρχει περίπτωση χωρις βοήθεια και λιγο υπερβολικό δεδομένου του φωτισμού.καλο για 4-5 αλλα ολοι με εμπειρία τουλαχιστον 5 και κάποιοι παραπάνω είναι ψιλό δύσκολο...αξίζει πάντως γτ δν ειναι απλη απόδραση !!!
  on 19 August 2017
1 2
Close