Contact phone number:

Contact email:

MaryFast


 • Lvl 9 - Code Breaker
 • 72 κριτικές
 • 89 Δωμάτια στο Wishlist
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  MaryFast quote Φανταστικό δωμάτιο τρόμου. Οι χώροι απόλυτα ρεαλιστικοί, όπως και οι ερμηνείες... πολύ ωραία εφέ ηχητικά και φωτορυθμικά. Οι γρίφοι δεν ήταν δύσκολοι αλλά ήταν όπως και όσο πρέπει και οι περισσότεροι εναρμονισμένοι με το story του δωματίου. Το καλύτερο στοιχείο αυτή η απόκοσμη παρουσία (Παναγία μου!!!), η σόμπα που όλο στουκάραμε πάνω της και το γεγονός πως η ιστορία ξεκινάει αμέσως με την είσοδο στο σπίτι. Συγχαρητήρια στα παιδιά εμείς πραγματικά το απολαύσαμε!!
  on 6 February 2019
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  MaryFast quote Ένα δωμάτιο αλλιώτικο από τα άλλα. Αθήνα-Χαβάη άμεση ανταπόκριση. Πρέπει να πάτε γιατί θα διασκεδάσετε. Εμείς μετά από πολύ καιρό αποχής, το επισκεφτήκαμε και το καταευχαριστηθήκαμε. Οι γρίφοι ωραίοι, πολύ έξυπνος ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες και πολύ ωραία μουσική υπόκρουση. Πολύ συμπαθητικός και ο gm και μας φίλεψε και τόσα πράγματα. :)
  on 3 July 2018
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  MaryFast quote Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Ένα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για αρχή: Κατηγορία Amnesia. Δεν είναι escape room αυτό είναι survival room!!!! Τρέχεις για την ζωή σου. Λίγοι γρίφοι, πολλοί ρεαλιστικοί χώροι και κάτι μεταλλαγμένοι ο Θεός να δώσει.. Ο ένας 2 μέτρα και να μην χαρίζεται ούτε στάλα! Να τρέχουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε κι αυτός πιο γρήγορα από εμάς. Να σαβουριαζόμαστε και να μην επιβραδύνει για κανένα λόγο. Πολύ δυνατό, να πάτε αρκεί να ξέρετε τι να περιμένετε!
  on 10 June 2018
 • Release the Kraken

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  MaryFast quote Αυτό το δωμάτιο δυστυχώς δεν μας ικανοποίησε τόσο όσο άλλα της ίδιας εταιρίας. Ήταν ωραία διακοσμημένο και ο ηθοποιός συμπαθητικός, ωστόσο οι γρίφοι μέτριοι και σαν γενική αίσθηση δεν μας προκάλεσε ενθουσιασμό παρά μας κούρασε σε κάποια σημεία.
  on 6 May 2018
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  MaryFast quote Ένα πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο, με πρωτότυπο story και ξεχωριστούς γρίφους!! Οι γρίφοι συνδέονταν απόλυτα με τα 4 στοιχεία της φύσης, υπήρχε ροή και πολύ ωραίος φωτισμός. 3 άτομα πήγαμε και περάσαμε πάρα πολύ όμορφα! Θα επισκεφτούμε σίγουρα ξανά την εταιρία.
  on 6 May 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  MaryFast quote Αυτό το "δωμάτιο" το απολαύσαμε ιδιαίτερα μετά από αποχή ενός μήνα. Όταν λοιπόν άρχισε να χτυπά το στερητικό σύνδρομο αποφασίσαμε να κλείσουμε το prison κάπως διστακτικοί γιατί το θέμα αυτό το έχουμε ξαναδεί. Παρ' όλ' αυτά ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλό. Ο χώρος πολύ καλά διαμορφωμένος, ροή που κύλαγε τέλεια, περάσματα που δεν τα είχαμε ξαναδεί και εξαιρετικό game mastering. Θεωρώ πως είχε χώρο για περισσότερους γρίφους και πως φαινόταν πολύ "καινούριο" για φυλακή :Ρ. Αξίζει σίγουρα να πάτε.
  on 16 April 2018
 • Another Dimension

  Αγίου Ιωάνου 63, Αγία Παρασκευή
  MaryFast quote Πάρα πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο. Ωραίοι χώροι αν και θα τους ήθελα λίγο πιο πλούσιους, γρίφοι μέτριοι προς δύσκολοι με φοβερή ροή. Χωρίς να κολήσουμε, όλη την ώρα ασχολούμασταν με κάτι και οι 4 μας. Διασκεδάσαμε και μιας κι είχαμε καιρό να πάμε σε escape room το ευχαριστηθήκαμε! Όμως βρε παιδιά τι φάση η φωτογραφία;; δεν φαινόμαστε καθόλου..
  on 25 March 2018
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  MaryFast quote Ένα δωμάτιο συνεχιστής και ίσως καλύτερο του fear of the dark. Ένα κανονικό σπίτι, πολλοί χώροι, ωραίοι μέτριοι γρίφοι, διασκεδαστικά jump scares. Οι ηθοποιοί όλα τα λεφτά, πραγματικά. Επίσης μου άρεσε πολύ η έξοδος μας. Το μόνο αρνητικό είναι ότι με το δικό μας ρυθμό βγήκαμε πολύ πιο γρήγορα, συνεπώς θα το ήθελα πιο πλούσιο για έμπειρες ομάδες. Κατά τ' άλλα περάσαμε τέλεια. Γεια σου ρε Μαργαρίτα!
  on 18 March 2018
 • Manor Of Whispers

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  MaryFast quote Ένα πολύ δυνατό δωμάτιο που αξίζει να επισκεφτεί κανείς. Οι κριτικές που διάβασα ποικίλουν, εμείς ωστόσο είχαμε πολύ καλό ηθοποιό και πολύ τρόμο. Έχει πολλούς χώρους και απαιτείται παρατηρητικότητα και ψάξιμο (στο οποίο δεν συνέβαλα πολύ γιατί φοβόμουν να κινηθώ). Το μόνο που μας χάλαγε λίγο την ατμόσφαιρα είναι ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες και οι περιορισμένες βοήθειες. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την gm που ενώ τελέίωσε ο χρόνος μας μας "επέβαλαν" να ολοκληρώσουμε τον γρίφο για να δραπετεύσουμε. ?
  on 9 February 2018
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  MaryFast quote Το paranoic το επισκεφτήκαμε 3 άτομα με εμπειρία και οι 3. Αν και δωμάτιο γρίφων, μικρό και μαζεμένο μας εξέπληξε ευχάριστα. Θεωρώ πως ήταν όπως πρέπει να είναι ένα escape room. Είχε ωραίους γρίφους, ατμόσφαιρα, πίεση και ένταση (που εντείνεται στο τέλος) ώστε πραγματικά να νιώθεις ότι πρέπει να αποδράσεις. Μπράβο.
  on 9 February 2018
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  MaryFast quote Δωματιάρα!!!!! Το επισκεφτήκαμε πριν πολύ καιρό. Αμέσως μπήκε στην 5αδα με τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε πάει κι ακόμα καλά κρατεί εκεί ψηλά στο βάθρο. Αρκετός τρόμος, όχι κυνηγητό, ωραίοι γρίφοι, φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις! Κι αυτή η μυρωδιά της ρίγανης από την απέναντι αποθήκη θα μείνει αξέχαστη. Αξέχαστη η χαρά όταν συνειδητοποιήσαμε από τη μυρωδιά ότι βγήκαμε από το δωμάτιο! "Ρίγανη παιδιά σωθήκαμε".....
  on 30 January 2018
 • The Duchess

  Σοφοκλέους 15, Περιστέρι
  MaryFast quote Ένα καινούριο δωμάτιο με πολλές προοπτικές. Μέτριοι γρίφοι και συμπαθητικά jump scares. Στην περίπτωση μας δυστυχώς συνέβησαν πολλά λάθη. Κόλησε στην αρχή ένα λουκέτο που το ανοίξαμε με κόπο. Μετά κόλησε ένα άλλο που τελικά ήρθαν και το έσπασαν για να συνεχίσουμε. Συν το ότι ο gm αντί να ζητήσει συγνώμη μας είπε ότι το χαλάσαμε εμείς. Τέλος στον τελευταίο γρίφο κάτι είχε σπάσει και αυτό που έπρεπε να τοποθετηθεί κάπου όλο έπεφτε. Και ο gm το είδε πρώτη φορά όταν του το παμε εμείς. ? Συν το ότι δεν μας αφησαν να τελιωσουμε γιατι έληξε ο χρόνος αφού είχαμε χάσει πόσο χρόνο με το χαζολουκέτο τους. Ένα ένα τα θυμάμαι....
  on 30 January 2018
1 2 3 6
Close