Contact phone number:

Contact email:

Mari


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 15 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Monster

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  Mari quote (we failed) Η πρώτη μου εμπειρία με ηθοποιό. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν ψυχοφθόρα γιατί ήμασταν 6 κορίτσια (πάρα πολλά άτομα), τέσσερα εκ των οποίων μόνο ούρλιαζαν (δεν ήταν τόσο τρομαχτικό). Η ατμόσφαιρα είναι ωραία αλλά ο ηθοποιός δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν άνδρα με μία μάσκα. Γενικά ήταν λίγο πρόχειρο.
  on 4 January 2018
 • Suspect 33

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  Mari quote (We failed) Η κρίση μου για αυτό το δωμάτιο δεν είναι απόλυτα αξιόπιστη, καθώς πήγαμε εκεί με το σχολείο πριν δυο χρόνια και αναγκάστηκα να βρίσκομαι με χειροπέδες στο ίδιο δωμάτιο με την φιλόλογο μου. (Τραυματική εμπειρία) Γενικά αυτό που θυμάμαι ήταν ότι ο πρώτος αστυνομικός δεν έμεινε καθόλη την διάρκεια στον χαρακτήρα του (τον έπιασε ένα νευρικό γέλιο) και ότι οι γρίφοι ήταν λίγο ότι να ναι.
  on 4 January 2018
 • Taken

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  Mari quote (We escaped) Το πρώτο μου δωμάτιο (ένα δάκρυ κύλησε). ένα καλό δωματιάκι, στο οποίο δεν γίνεται κάτι συγκλονιστικό, δεν έχει κανέναν αξιοσημείωτο γρίφο, αλλά δεν παύει να είναι κατάλληλο για αρχάριους και για παιδιά.
  on 4 January 2018
 • Split

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  Mari quote (We escaped) Ένα απίστευτο δωμάτιο που ακολουθεί ακριβώς το σενάριο της ταινίας. Ο ηθοποιός σε εμάς ήταν άξιος του James Mcavoy και η εισαγωγή ήταν άψογη. Δεν είναι όσο τρομαχτικό όσο μπορεί να φαίνεται από την περιγραφή, αλλά δεν παύει να υπάρχει αυτή η ψυχρή και σκοτεινή ατμόσφαιρα καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Αν σου άρεσε η ταινία, θα σου αρέσει το δωμάτιο.
  on 4 January 2018
 • Serial Killer: Trapped

  Λ. Κηφισίας 265, Κηφισιά
  Mari quote (we escaped) Ήταν πολύ εύκολο και οι γρίφοι δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.
  on 3 January 2018
 • Jungle Crash: The missing Plane

  Λ. Κηφισίας 265 , Κηφισιά
  Mari quote (we escaped) Η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που έπαιρνες τις βοήθειες. Οι γρίφοι όμως ήταν στο καλύτερό τους μέτριοι και αρκετά εύκολοι.
  on 3 January 2018
 • The Art of Escape

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  Mari quote (we escaped) Λοιπόν, μην περιμένετε ότι θα κάνετε "ταρζανιές" εκεί πέρα, μόνο επειδή λέει ότι χρειάζεται "αθλητική ενδυμασία"-θα απογοητευτείτε. Μία (σχετικά) ψηλή σκάλα θα ανεβείτε, τίποτα το συγκλονιστικό. Αυτό με φέρνει στο επόμενο μου point: μην πάτε πολλά άτομα θα σκοτωθείτε στην σκάλα ειδικά στο τέλος που θα έχετε αγχωθεί με τον χρόνο. Εμείς που ήμασταν τρεις κουραστήκαμε μετά από λίγο, για αυτό και προτείνω μια ομάδα τεσσάρων ατόμων. Γενικά είχε πλάκα αλλά οι γρίφοι ήταν εκνευριστικοί.
  on 3 January 2018
 • Medical Psycho

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  Mari quote (We escaped) Ας αρχίσουμε από τα θετικά: ο game master ήταν καλουλης και ο ηθοποιός εξαιρετικός. Το Concept ήταν πολυ ωραίο αλλά υπήρχε το πρόβλημα της υλοποίησης. Πάμε στα αρνητικά: πρακτικά οι γρίφοι που πρέπει να λύσεις είναι 5. Είναι «απαιτητικοί» (ο ένας πραγματικά ήταν επιστημονικής φαντασίας) αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αξίζει όμως μια επίσκεψη για μικρές αλλά δυνατές ομάδες.
  on 3 January 2018
 • Elements

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  Mari quote (we escaped) Καλοί γρίφοι αλλά το δωμάτιο ήταν μικρό και ψυχρό
  on 2 January 2018
 • Mind Crime

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  Mari quote (we escaped) Έξυπνοι γρίφοι και αρκετά πρωτότυποι
  on 2 January 2018
 • Hollywood

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  Mari quote (we escaped) Ατελείωτα διασκεδαστικό (για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να κάνω edit τα αστεράκια. Το δωμάτιο έχει πλάκα αλλά σίγουρα δεν είναι για 5/5....είναι περισσότερο 3,5/5)
  on 2 January 2018
 • Bank Robbery

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  Mari quote (we failed) Μια από τις χειρότερες εμπειρίες που είχα ποτε σε escape room. Ο game master ήταν στον κόσμο του (π.χ. να έχουμε βρει έναν κωδικό, να τον βάζουμε στο ΣΩΣΤΟ λουκέτο, να μην ανοίγει το λουκέτο γιατί έχει μια «ιδιαιτερότητα» και αυτός να κατεβαίνει μετά από ένα τέταρτο για να μας πει κάτι το οποίο θα έπρεπε να μας το είχε πει εξαρχής) και οι γρίφοι -αν και διασκεδαστικά απαιτητικοί- ήταν λίγο στο στυλ «μύρισε τα νύχια σου». Το προτείνω μόνο για παρα πολυ δυνατές ομάδες με πολλα άτομα που θέλουν να περάσουν μια ώρα από την ζωή τους κάνοντας υπολογισμούς με κομπιουτεράκι :)
  on 2 January 2018
1 2
Close