Contact phone number:

Contact email:

Kissa


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 44 κριτικές
 • 12 Δωμάτια στο Wishlist
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  Kissa quote Πολύ αληθοφανής χώρος. Έχεις την εντύπωση ότι βρίσκεσαι όντως σε Αμερικάνικη βάση. Η διακόσμηση του χώρου και τα αντικείμενα που βρίσκεις έχουν άμεση σχέση με το θέμα. Οι γρίφοι πάρα πολύ καλοί. Γεμάτο τεχνολογία και μηχανισμούς. Από την άλλη σκέφτομαι τι να πω για την εξυπηρέτηση και το game mastering... Αυτός και μόνο είναι ο λόγος που η γενική εικόνα έπεσε στα 2,5 αστεράκια. Θεωρώ απαράδεκτο από έναν οικοδεσπότη δωματίου να έρχεται σε τέτοια αντιπαράθεση με τους παίκτες σχετικά με το πως κατηγοριοποεί ο καθένας τα δωμάτια απόδρασης. Να σε αγχώνει για το αν ξεκινήσει το παιχνίδι στην ώρα του αν τυχόν και καθυστερήσει κάποιος. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει ένα εύλογο κενό ανάμεσα στα παιχνίδια ώστε να προβλεφθούν τέτοιου είδους καταστάσεις. Μάλλον θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό... Και τέλος η ειρωνία στην οθόνη των βοηθειών. Μα πόσα θαυμαστικά πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  on 7 February 2017
 • Edison VS Tesla

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  Kissa quote Αν και πλέον θεωρείς λίγο απίθανο να σου αρέσει ένα δωμάτιο με έναν μονο χώρο και χωρίς live acting, έρχεται το Edison VS Tesla και στο ανατρέπει. Οι μηχανισμοί που έχουν φτιάξει τα παιδιά είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Χωρίς λουκέτα, μόνο αυτοματισμοί και μάλιστα τους έχουν σκεφτεί και υλοποιήσει μόνοι τους. Πολλά μπράβο και πάντα να βλέπουμε τέτοια!
  on 7 February 2017
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  Kissa quote Τι να πρωτοπείς γι'αυτό το δωμάτιο, αν μπορείς να το αποκαλέσεις έτσι? Στα 50 δωμάτια ως τώρα είναι ότι καλύτερο έχω παίξει!! Όπως αναφέρουν και τα προηγούμενα σχόλια, είναι κάτι σαν το fort boyard. Καλείσαι να περάσεις τις πίστες για να πας στην επόμενη σε συγκεκριμένο χρόνο και μαζεύεις πόντους. Τα παιχνίδια και οι γρίφοι είναι απλά συναρπαστικά. Σε κάνει να νιώθεις σαν μικρό παιδί σε παιδότοπο!!! 2 ώρες γεμάτες ευχαρίστηση. Και η έξοδος όλα τα λεφτά!! Μακάρι να υπήρχαν και άλλα τέτοια δωμάτια....
  on 7 February 2017
 • The Ring

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Kissa quote Το δωμάτιο μας άρεσε αρκετά, αλλά δυστυχώς τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Πρώτη φορά είχα εκνευριστεί τόσο πολύ από την παρουσία ηθοποιού. Το εκνευριστικό ύφος και η ειρωνία κυριαρχούσε στην συμπεριφορά της. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να βγω από το δωμάτιο μόνο και μόνο γι’αυτό. Μας χάλασε όλη την εικόνα του δωματίου και την όποια όρεξη είχαμε να παίξουμε. Πιστεύω επίσης ότι θα τα είχαμε και καλύτερη επίδοση στο παιχνίδι αν έλειπε η ηθοποιός (τουλάχιστον στο πρώτο κομμάτι). Σε πίεζε απίστευτα, σου φώναζε και υπονοούσε ότι είσαι ηλίθιος εάν δεν έβρισκες κάτι αμέσως. Μπέρδευε και τα λόγια της….σκέτη απογοήτευση. Η παρουσία της ηθοποιού στο πρώτο κομμάτι δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, εκτός από το να σε φτάσει στα όρια σου.
  on 30 January 2017
 • The Diamond

  Eθναρχου Μακαριου 28, Περιστερι
  Kissa quote Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι θετικό για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Ο χώρος απολύτως τίποτα. Ένα γραφείο, μία καρέκλα. Αυτό. Πραγματικά αυτό όμως. Λίγο σε χαροποιεί το πέρασμα στον δεύτερο χώρο αλλά μετά πάλι τίποτα. Η μάλλον όχι τίποτα. Μετά έχει πολλάαααα μαθηματικά.... Τόσα μαθηματικά έχω να κάνω από το γυμνάσιο και τελικά δεν μου έλειψαν καθόλου. Εξισώσεις, νούμερα, πράξεις και ένα κεφάλι καζάνι. Προτιμήστε Matrix και Passengers. Κλάσεις ανώτερα.
  on 27 December 2016
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Kissa quote Πολλά συγχαρητήρια στον ηθοποιό. Θεαματικός ο τρόπος που εμφανίζεται στο δωμάτιο και η ευλυγισία του απίστευτη! Τρομάξαμε, τρέξαμε, φωνάξαμε, ιδρώσαμε, κυνηγηθήκαμε, απ'όλα είχε ο μπαξές... Η ηθοποιία ήταν αυτό που άξιζε. Στα μείον ο χώρος ο οποίος δεν έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Κοιτάζοντας επάνω, βλέπεις τα κλασικά τετάγωνα φώτα καταστήματος/εταιρίας και σε βγάζει λίγο από το κλίμα... Internet cafe-escape room. Μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις...
  on 27 December 2016
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Kissa quote To δωμάτιο είναι ότι πρέπει για την μύηση στα escape rooms. Εμείς κάναμε το λάθος και πήγαμε μετά από εμπειρία 40 δωματίων, 4 άτομα και το βγάλαμε σε 35'. Σίγουρα το ευχαριστηθήκαμε αλλά δεν μας έφτασε.... Έπρεπε να είχαμε πάει πολύυυυ νωρίτερα. Για αρχάριους πάντως ό,τι πρέπει!
  on 27 December 2016
 • Experimentum IV

  Πηγάσου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Kissa quote To μόνο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι το χώρισμα της ομάδας και η επικοινωνία μεταξύ τους για την επίλυση των γρίφων. Στηρίζεται κυρίως στην συνεργασία και στην ομαδικότητα. Κατά τ'άλλα από ατμόσφαιρα ή διακόσμηση μηδέν. Ο χώρος που ήμουν εγώ δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ μικρός και λιτός. Ίσως ο δεύτερος χώρος να ήταν πιο ενδιαφέρων.... Αν και λέγεται δύσκολο δωμάτιο, βγήκαμε με 4 λεπτά υπόλοιπο. Χωρίς κάποια ικανοποίηση παρ'όλα αυτά...
  on 6 December 2016
 • Purgatorium

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Kissa quote Με την είσοδο μας στον χώρο υποδοχής μείναμε άφωνοι!! Τι είναι εδώ? Που ήρθαμε? Υπάρχει μία ολόκληρη διαδικασία πριν περάσουμε στο δωμάτιο η οποία είναι άκρως ψαρωτική και απολαυστική. Αυτοί που σε υποδέχονται (δεν γνωρίζω αν μπορώ να αποκαλύψω την ιδιότητα τους) δεν ξεφεύγουν από τον ρόλο τους ούτε στιγμή. Και έρχεται η στιγμή να περάσουμε στο Καθαρτήριο. Έλα όμως που το acting ξεκινάει πριν καν μπεις στο δωμάτιο. Ψάρωμα Νο2. Λες τι γίνεται εδώ? Περνάς στο δωμάτιο και ξεκινάει ο δεύτερος γύρος. Ωραίοι γρίφοι, ωραίο acting και πολύ ωραία η εναλλαγή των χώρων. Όταν βγήκαμε από το δωμάτιο περάσαμε στον 3ο γύρο όλης της ιστορίας. Στην ανάκριση. Γιατί η ιστορία δεν τελειώνει έτσι απλά.... Από τα 42 δωμάτια έως τώρα αυτό βρίσκεται σίγουρα στα 3 πρώτα. Και εννοείται ότι θα παιχτούν όλα τα δωμάτια της εταιρίας.... ΜΠΡΑΒΟ!!!
  on 16 November 2016
 • Zombie Apocalypse

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  Kissa quote To δωμάτιο είναι πολύ καλό αλλά οι γρίφοι είναι τόσοι πολλοί....... Δυσκολευτήκαμε αρκετά ομολογώ. Είναι ενδιαφέρων και ο τρόπος της απόδρασης ο οποίος δεν είναι ο κλασικός, βάζω κωδικό στην πόρτα και βγαίνω, αλλά είναι η επίτευξη του στόχου για τον οποίο έχεις μπει αρχικά στο εργαστήριο. O game master από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Δεν είχε το προσποιητό χαμόγελο και ψεύτικη ευγένεια που συνηθίζεται σε άλλο mindtrap (όσοι έχετε πάει θα καταλάβατε) Μας ενημέρωσε επίσης ότι έχουν προσθέσει έναν γρίφο ο οποίος δεν υπήρχε προηγουμένως , όταν το ποσοστό της απόδρασης άγγιξε το 40%. Τους φάνηκε πολύ μεγάλο και με την προσθήκη αυτού του γρίφου το ποσοστό έπεσε στο 4%!!!! Μα 4%??? Είμαστε σοβαροί??? Anyway, εμείς περάσαμε καλά και σίγουρα θα επανέλθουμε στο συγκεκριμένο υποκατάστημα τουλάχιστον.
  on 16 November 2016
 • Casa di Capo

  Αρτέμωνος 35, Άγιος Ιωάννης
  Kissa quote Δωμάτιο πρώτης γενιάς αλλά πολύ καλό. Γρίφοι πολύ καλοί, ωραίο story και μία έκπληξη που δεν την περιμένεις. Πήγαμε 4 άτομα και βγήκαμε με 9 λεπτά περίσσευμα. Μας άρεσε διότι όλοι κάναμε συνέχεια κάτι. Το δωμάτιο δεν είναι γραμμικό, οπότε όλοι μπορούν ταυτόχρονα να ασχολούνται με κάτι διαφορετικό και μετά να ενώσουν τα ευρήματα τους για να ανακαλύψουν την λύση. Τελικά και τα κλασικά δωμάτια αν είναι καλά, έχουν το ενδιαφέρον τους....
  on 16 November 2016
 • The Cave

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  Kissa quote Δεν θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για το low budget δωμάτιο. To να κάνεις όλη αυτή την επένδυση σε όλους του τοίχους και σε όλους τους χώρους δεν είναι απλό πράγμα. Και σου δίνει όντως την αίσθηση οτι βρίσκεσαι σε σπηλιά. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Πήγαμε μόλις 2 άτομα με εμπειρία 40 δωματίων, το ευχαριστηθήκαμε πολύ και το βγάλαμε με 4 λεπτά υπολοιπόμενο χρόνο. Μας άρεσαν πολυ και οι γρίφοι αλλά και οι μηχανισμοί.
  on 16 November 2016
1 2 3 4
Close