Contact phone number:

Contact email:

Kyratsa


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 11 κριτικές
 • 5 Δωμάτια στο Wishlist
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Kyratsa quote Το Unknown είναι ένα δωμάτιο περιπέτειας, που εστιάζει κυρίως στον τρόμο και στα physical tasks. Οι γρίφοι του είναι ελάχιστοι κι εύκολης δυσκολίας. Η ατμόσφαιρα ήταν μέσα στο θέμα, με φανταστικά σκηνικά και εφέ, για αυτό που προσφέρει ο χώρος. Ο τρόπος βοηθειών ήταν πολύ ωραίος και έδινε μια ευχάριστη κι αστεία νότα που σε έκανε να ξεχάσεις τον τρόμο που επικρατούσε.
  on 22 May 2018
 • The Basement's Secret

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Kyratsa quote Basemens' Secret, ένα δωμάτιο που κυριολεκτικά διαδραματίζεται σε ένα υπόγειο. Η αρχή του δωματίου ήταν πολύ δυνατή: jump scares όσα πρέπει, η ηθοποιός εξαιρετική στον ρόλο της, δωμάτια υπέροχα κατασκευασμένα που ταίριαζαν στην ατμόσφαιρα και γρίφοι μέτριας δυσκολίας. Στη συνέχεια, όμως, καθώς προχωρούσαμε στον χώρο, το δωμάτιο, για μένα, αποκλιμακώθηκε. Άλλαξε εντελώς ατμόσφαιρα, ένιωθα πως δεν υπήρχε συνοχή και πως το σενάριο χανόταν. Η ηθοποιός αλληλεπιδρούσε με τους παίκτες σε πολύ μεγάλο βαθμό και οι γρίφοι ήταν πολύ εύκολοι. Επίσης, σε ένα σημείο, ένα στοιχείο της διακόσμησης το θεώρησα απαράδεκτο και πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο δωμάτιο (δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερα γιατί θα θεωρηθεί spoil).
  on 19 May 2018
 • Experimentum IV

  Πηγάσου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Kyratsa quote Το Experimentum IV είναι ένα δωμάτιο για έμπειρες ομάδες, με καλή συνεργασία. Έχει γρίφους αυξημένης δυσκολίας, οι οποίο δυσκολεύουν λίγο παραπάνω λόγω της μη γραμμικότητας του δωματίου. Γενικά το δωμάτιο είχε ένα πολύ απλό στήσιμο, απουσίαζαν αυτοματισμοί και είχε πάρα πολλά λουκέτα. Οι γρίφοι ήταν πολύ πρωτότυποι, όντως, δοκιμάζονται ομάδες εκεί μέσα, αλλά στο τέλος σου αφήνει την αίσθηση πως κάτι έλειπε.
  on 9 May 2018
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  Kyratsa quote Tiki Bay, λοιπόν, ένα Χαβανέζικο δωμάτιο, πολύ ευχάριστο με γρίφους και μηχανισμούς ευφάνταστους οι οποίοι ταιριάζουν στο στιλ του δωματίου, κλιμακούμενης δυσκολίας, μέτριας προς δύσκολη. Η ατμόσφαιρα και τα εφέ ήταν καταπληκτικά και ταίριαζαν με το όλο κλίμα.
  on 29 April 2018
 • sTRAPPED on

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  Kyratsa quote Ένα δωμάτιο διαφορετικό από όλα τα άλλα, του οποίου σκοπός δεν είναι η απόδραση, αλλά η διασκέδαση. Κατάλληλο για ομάδες με άτομα που νιώθουν άνετα μεταξύ τους και δεν φοβούνται να εξευτελιστούν. Ο BigSaw σαν σωστός αφέντης έκανε καλά τη δουλειά του και ανέβαζε το επίπεδο της προστυχιάς ακόμη πιο πολύ. Μη φανείτε εγωιστές μπροστά του. Κάντε ό,τι σας λέει, ζητάτε βοήθειες, βωμολοχείτε, για εσάς δουλεύει: Για να περάσετε καλά. Wink. Wink. ;)
  on 18 March 2018
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  Kyratsa quote Πήγαμε ομάδα 4 ατόμων, διαφορετικών εμπειριών και αποδράσαμε. Ο GM (Γιάννης) ήταν εξαιρετικός και πολύ ψαρωτικός στην αρχή και σε έβαζε αμέσως στο κλίμα του δωματίου. Σαν συνολική εικόνα ήταν ένα μέτριο δωμάτιο. Το δυνατό του σημείο ήταν η ατμόσφαιρα και τα εφέ που σου έδιναν την εντύπωση ότι όντως βρίσκεσαι σε στοιχειωμένο σπίτι και ότι κάτι μπορεί να πεταχτεί ανά πάσα στιγμή, όμως μόνο το πρώτο μισαώρο περίπου επικρατούσε αυτή η αίσθηση, μετά τα εφέ συνηθίζονταν και γίνονταν αδιάφορα. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας, κατάλληλοι για το είδους του δωματίου, αλλά ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ένιωθες ότι λύνεις γρίφους και ότι είσαι απασχολημένος, όμως, βγαίνοντας ένιωθες ότι κάτι λείπει. Βέβαια, όλα αυτά γιατί το δωμάτιο είναι παλιό και θεωρώ πως είναι κατάλληλο πλέον για αρχάριες ομάδες.
  on 18 March 2018
 • Ebola

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  Kyratsa quote ΔΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΑΜΕ. Κατ' αρχάς να πω ότι το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό. Ήμασταν ομάδα τεσσάρων ατόμων και με το ζόρι μπορούσαμε να κινηθούμε στον χώρο χωρίς να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλον. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας, και τα μηχανήματα που είχε το δωμάτιο σου έδιναν την αίσθηση ότι όντως βρίσκεσαι σε ιατρικό εργαστήριο. Το όλο δωμάτιο, γενικά, δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ένα ουδέτερο δωμάτιο ήταν, όμως, ο ηθοποιός έδωσε μία άλλη νότα στον χώρο και καταλήξαμε να γελάμε συνέχεια και εν τέλει, να το απολαύσουμε.
  on 16 January 2018
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Kyratsa quote Γενικά ένα πολύ ωραίο καλοστημένο δωμάτιο, με πολυ μεγάλο χώρο, μηχανισμούς, γρίφους μέτριας δυσκολίας και γραμμικούς. Όμως, είχε πολλά λουκέτα με κλειδί (σε κάποια φάση ανοίγαμε μονο λουκέτα) αντί για κάτι πιο σύνθετο.
  on 15 January 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Kyratsa quote Δεν εχω λόγια για αυτο το δωμάτιο και γενικότερα για αυτή την εταιρία. Το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν τέρμα ατμοσφαιρικό, χωρίς γραμμικοτητα στους γρίφους, πράγμα το οποίο ανέβαζε το επίπεδο δυσκολίας. Οι αίθουσες ήταν ευρύχωρες και υπήρχε χώρος να κινηθείς. (πήγαμε ομάδα έξι έμπειρων ατόμων και δεν πέφταμε ο ένας πάνω στον αλλον) Οι γρίφοι ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας, δηλαδή, όσο προχωρούσε το παιχνίδι γίνονταν όλο και πιο δύσκολοι. Οι μηχανισμοί ήταν εφυέστατοι και συνέβαλαν ακόμη περισσότερο το ατμοσφαιρικό κομμάτι του δωματίου.
  on 15 January 2018
 • Blood Treasure

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  Kyratsa quote Πρώτη φορά χθες πήγαμε σε αυτή την εταιρία, έμπειρη ομάδα 4 ατόμων. Φαίνεται πως είναι οικογενειακή επιχείρηση. Οι άνθρωποι είναι πολύ θερμοί και σε καλώς ορίζουν χαμογελαστοί. Από την αίθουσα αναμονής σε βάζουν στο κλίμα του δωματίου, στην προκειμένη περίπτωση, στην εποχή των πειρατών. Τώρα για το δωμάτιο. Μπαίνοντας, αντίκρισα ένα άδειο δωμάτιο. Επίσης, δεν είχε καθόλου γρίφους. [..*..]. Δεν θεωρώ πως το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν ατμοσφαιρικό, ούτε ήταν δωμάτιο γρίφων, αλλά ήταν δωμάτιο παζλ και ψαξίματος των κομματιών. *Διαγράφηκαν Spoilers από Admin
  on 7 January 2018
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Kyratsa quote Παίζοντας πρώτη φορά στην εταιρία αυτή με μια πολυ έμπειρη ομάδα, βγήκαμε πολύ ικανοποιημένοι απο το δωμάτιο. Οι γρίφοι και ειδικότερα οι μηχανισμοί, ήταν πολύ πρωτότυποι. Και δεν υπήρχε ιδιαίτερη γραμμικότητα στους γρίφους. Ο ηθοποιός έκανε καταπληκτική δουλειά χωρίς υπερβολές έτσι ώστε να σε αφήσει να κάνεις τη δουλειά σου και "πεταγόταν" ακριβώς στα σημεία που έπρεπε.
  on 7 January 2018
Close