Contact phone number:

Contact email:

Koly


 • Lvl 2 - Excited
 • 6 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Koly quote Το δωμάτιο παίρνει κάτι παραπάνω απο 5/5 για τη διακόσμηση και την ατμόσφαιρά του! Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα δωμάτια που υπάρχουν εκεί έξω, αν εισαι fan των δωματίων που δίνουν βάση στην ατμόσφαιρα και στην ιστορία. Έχει τη φήμη του τρομακτικού, αλλά εγώ θα το κατέτασα πιο πολύ στην κατηγορία του μυστηριώδους. Αυτό που εννοώ είναι ότι έχω πάει σε άλλα δωμάτια που πραγματικά σου σηκωνόταν η τρίχα. Στο συγκεκριμένο, κοίταζες είναι η αλήθεια ανά 5 δευτερόλεπτα αριστερά και δεξιά για να μην φας κανένα jumpscare, σε έπιανε ένα mini heart-attack όταν φιγούρες εμφανίζονταν στα παράθυρα, αλλά δεν αισθανόμουν ότι δυσκολευόμουν στην επίλυση των γρίφων λόγω τρόμου. Άλλοι φίλοι μου βέβαια που έχουν πάει, μου έχουν αναφέρει ότι χεστήκαν πάνω τους. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Από τη στιγμή που μπαίνεις, ξεκινάει και η εμπειρία σου. Ο χώρος αναμονής είναι μέρος του σκηνικού, ο οικοδεσπότης-gm-ηθοποιός είναι πραγματικός επαγγελματίας. Ακόμα και όταν κάναμε πλάκα μαζί του, έμεινε in character, δεν γέλασε, δεν έχασε στιγμή τη ροή του λόγου του και μας συμπεριφερόταν μέχρι τέλους λες και είμαστε όντως απεσταλμένοι από γραφείο ερευνητών. Τα πάντα, από τους κανόνες του παιχνιδιού και την επεξήγηση της ιστορίας, μέχρι την πληρωμή και την αναμνηστική φωτογραφία, είναι κομμάτι του δωματιού, πράγμα το οποίο γίνεται με ωραίο και καθόλου cheesy τροπο! Οι ηθοποιοί γουστάρουν αυτό που κάνουν σε σημείο η Τρομακτικούλα να μας περιπαίζει ακόμα και κατά την έξοδο μας από το χώρο! Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, αλλά είναι αρκετοί (ίσως περισσότεροι από όσο θα ήθελα) και το σκοτάδι περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Το μόνο που έχω να σχολιάσω, το οποίο είναι αρνητικό και θετικό ταυτόχρονα, αναλόγως πως το βλέπει κανείς, είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο closure. Το δωμάτιο δεν είναι από αυτά που πρέπει να βγεις, είναι από τα δωμάτια που συλλέγεις στοιχεία για να λύσεις ένα μυστήριο. Είναι αναγκαίο(;) να παίξεις και το voodoo για να κλείσει η ιστορία!! (well played lockhill, well played). Αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο gm, όπως προείπα δεν βγήκε ποτέ από το ρόλο, μας μπέρδεψε λίγο όσον αφορά το πόσα πράγματα βρήκαμε (ή καλύτερα, το πόσα πράγματα δεν βρήκαμε). To sum up αυτό το δωμάτιο σε αφήνει ικανοποιητικα "ανικανοποίητο" και το γεγονός αυτό το κάνει επιτυχημένο. Δεν ξέρεις τι ψάχνεις ακριβώς, δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει η επόμενη πόρτα, χάνεσαι στην ιστορία, χάνεσαι στα ηχητικά εφέ και τη διακόσμηση, χάνεσαι στο απόκοσμο του θέματος και γενικά είναι μια κατηγορία μόνο του. Να το τιμήσετε!
  on 17 September 2017
 • The Passengers

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Koly quote Ομάδα 4 ατόμων με μεγάλη εμπειρία, πράγμα που θεωρώ πως είναι αναγκαίο. Δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση σε ομάδα που ξεκινάει τώρα ή έχει μικρή εμπειρία, γιατί δεν θα τα καταφέρουν και είναι κρίμα να μην το ζήσετε όλο. Οπότε λίγη αναμονή και κρατήστε το στην ατζέντα! Ωραία είσοδος στο δωμάτιο και χαβαλετζίδικη. Έξυπνος τρόπος για να δίνονται οι βοήθειες. Στο ξεκίνημα αισθάνεσαι ότι η φάση είναι λίγο "περιορισμένη", αλλά όσο προχωράει το θέμα, γίνεται όλο και καλύτερο. Χρειάζεται βασικές γνώσεις ιστορίας, όχι τίποτα υπερβολικό, αλλά αν έχεις τελειώσει δημοτικό, είσαι οκ! :P Στο τέλος χρειάζεται ηρεμία και καθαρό μυαλό, 3-4 άτομα είναι ό,τι πρέπει, πιο πολλοί θα ψιλοστριμωχτείτε! Μπαίνει σίγουρα στα top δωμάτια που έχω πάει!
  on 16 September 2017
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Koly quote Ομάδα 5 ατόμων, με μέτρια εμπειρία. Ένα δωμάτιο που στηρίζεται αρκετά στη συνεργασία, υπάρχει συνεχής δράση και ροή, όμορφα σκηνικά και πολύ ευρύχωρο. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα να κάνεις που γεμίζουν την εμπειρία σου στο δωμάτιο! Βγήκαμε στο 20λεπτο πριν τελειώσει ο χρόνος, αλλά αυτό έγινε γιατί υπήρχε σβελτάδα και καλή συνεργασία. Γίνεται άνετα να βγεις και λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος! Το συστήνω ανεπιφύλακτα για αρχάριες ομάδες. Οι έμπειροι απλά θα περάσουν ένα όμορφο απόγευμα. Προτείνω 4+ άτομα. Γενικά μια καλή εμπειρία.
  on 16 September 2017
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Koly quote Ομάδα 5 ατόμων από αρχάριους, μέχρι αρκετά έμπειρους. Ωραία είσοδος, αλλά και έξοδος από το χώρο, γενικά καλή ατμόσφαιρα. Μοιάζει ρε παιδί μου με true φυλακή! Αρκετά καλό δωμάτιο, αλλά -ειδικά αν έχετε μια μέτρια εμπειρία απο escape rooms- τίποτα το σούπερ εντυπωσιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι γρίφοι είναι κακοί ή βαρετοί. Νομίζω 4-5 άτομα είναι καλός αριθμός. Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε αρχάριες ομάδες, αλλά και οι έμπειροι δεν θα απογοητευτούν.
  on 16 September 2017
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Koly quote Ομάδα 3 ατόμων, ένας αρχάριος, ένας με μέτρια εμπειρία και ένας με μεγάλη εμπειρία. Τρομερά ατμοσφαιρικό δωμάτιο, σε βάζει κατευθείαν στη φάση της ιστορίας. Πραγματικά αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε νεκροτομείο, φοβερή δουλειά όσον αφορά τη διακόσμηση. Αηδιαστικό και σποραδικά σου σηκώνεται και η τριχούλα. Στην αρχή οι γρίφοι είναι λίγο ασύνδετοι, αλλά είναι όλοι έξυπνοι, τόσο οι αρχικοί εύκολοι, όσο και οι δύσκολοι. Μην πάτε σε καμία περίπτωση πάνω από 4 άτομα, γιατί οι χώροι είναι σχετικά μικροί. Για μένα οι 3 (ειδικά αν υπάρχει μια κάποια εμπειρία) είναι ιδανικός αριθμός. Overall πολύ καλή εμπειρία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
  on 16 September 2017
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Koly quote Oμάδα 5 ατόμων με 2 αρχάριους, 2 μικρής εμπειρίας και έναν έμπειρο. Οι γρίφοι κάπου στη μέση όσον αφορά τη δυσκολία. Προτείνεται για ομάδες με μικρή εμπειρία, αλλά ακόμα και οι έμπειροι δεν θα βαρεθούν. Το δωμάτιο δεν είναι γραμμικό, οπότε όλοι έκαναν απο κάτι Αρκετά προσεγμένο γενικά. Τα 5 άτομα μου φάνηκαν πιό πολλά από ό,τι έπρεπε, προτείνω 4. Το μόνο αρνητικό είναι στο τέλος πρέπει να κάνεις και κάτι ακόμα για να βγείς απο το δωμάτιο, πράγμα που δεν γίνεται ξεκάθαρο και μέχρι να το καταλάβεις, έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο!
  on 16 September 2017
Close