Contact phone number:

Contact email:

KitsuneFox


 • Lvl 5 - Addict
 • 25 κριτικές
 • 8 Δωμάτια στο Wishlist
 • Amnesia

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  KitsuneFox quote Μετά από ΤΟΣΟ καιρό, κατάφερα να πείσω επιτέλους την ομάδα μου να πάμε! Με ευχαριστούσαν μετά! Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ! Τρέξιμο πολύ, να τα έχουμε χρειαστεί από φόβο και να μην μπορούμε να σκεφτούμε. Από τα πιο καλά gameplay που έχουμε συναντήσει σε δωμάτιο!! Στα τοπ μου!!
  on 20 November 2017
 • Librarium

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  KitsuneFox quote Θέλαμε τόσο καιρό να ξεκινήσουμε για το Abbey, και τελικά τα καταφέραμε. Διαλέξαμε την βιβλιοθήκη για να γνωρίσουμε την υπέροχη και μοναδική Σεμπαστιάνα! Δυστυχώς κάπου εδώ τελειώνει κ η καλή μας εντύπωση. Το δωμάτιο από μόνο του αρκετά αδιάφορο. Ωραία σκηνικά, καλή ατμόσφαιρα, γρίφοι όμως που ούτε καταλαβαίναμε τι λύναμε. Η Σεμπαστιάνα πάντως έχει γίνει εξπέρ σε αυτούς και του έλυνε όλους πολύ σωστά!! Βγήκαμε στο τσακ περίπου, μας είπε κ ο μοναχός μετά τα δικά του, και τώρα πρέπει να μαζέψουμε κ άλλα στοιχεία στα επόμενα δωμάτια να καταλάβουμε την ιστορία. Θα πάμε και στα επόμενα, από περιέργεια κυρίως για το Κοιμητήριο μιας κ πρέπει να το παίξουμε τελευταίο! Ο χώρος υποδοχής πρέπει να πω είναι άψογος, ο μοναχός ψαρωτικός όσο πρέπει, γελάσαμε λίγο παραπάνω σε κάποια σημεία που μας τα 'έχωνε'. Σεμπαστιάνα 5* για σένα!
  on 16 November 2017
 • Haunted House

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  KitsuneFox quote Από τα πρώτα δωμάτια που είχαμε παίξει και έχω πολύ καλή ανάμνηση. Πλέον ίσως δεν είναι στα τοπ, αλλά για αρχάρια ομάδα που θέλει να μπει στον τρόμο κ στην ατμόσφαιρα σιγά-σιγά αξίζει μια επίσκεψη!
  on 30 October 2017
 • The Circus

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  KitsuneFox quote Καλό δωμάτιο, περάσαμε πολύ ευχάριστα. Θα το πρότεινα κυρίως για νέες ομάδες ή κ οικογένειες με παιδιά.
  on 30 October 2017
 • Dracula's Chamber

  Ιακχού 5, Κεραμεικός
  KitsuneFox quote Σαν δωμάτιο με κούρασε, δεν το ευχαριστήθηκα. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και σκηνικά, αλλά κολλήσαμε πόση ώρα στην αρχή σε έναν γρίφο και μας χάλασε την όλη διάθεση μετά. Τι βοήθειές, τι οι γνώσεις μας, τίποτα! Αυτό το σκάκι!
  on 23 October 2017
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  KitsuneFox quote Το διασκεδάσαμε απίστευτα. Απλό δωμάτιο, τίποτα υπερπαραγωγή αλλά δεν χάνει καθόλου αυτό στο όλο κλίμα. Γέλασα πολύ σε ένα συγκεκριμένο σημείο, με την καλή έννοια, κ ακόμα έχω να το λέω. Δε θέλω να κάνω σπόιλερς όμως! Το τέλος πολύ ωραίο!
  on 23 October 2017
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  KitsuneFox quote Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο, περάσαμε τέλεια! Τα σκηνικά απίστευτα (δραμαμίνες αν ζαλίζεστε!!) και ατμόσφαιρα/ήχοι ότι πρέπει να σε βάλουν στην ιστορία ότι είσαι στο βυθό. Ο κάπτεν θεός! Οι γρίφοι δεν με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα, ούτε όμως με ενόχλησαν. Σαν γενική εικόνα ήταν απίστευτο!
  on 23 October 2017
 • Living Dead

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  KitsuneFox quote Αδιάφορο δωμάτιο. Χωρίς ατμόσφαιρα και η γενική εικόνα μας έβγαλε γέλιο αντί για φόβο. Είχαμε κ έναν πρωτάρη κ μετά από αυτή την εμπειρία δεν θέλει να ξανα έρθει σε δωμάτιο! Τον κάψαμε τον άνθρωπο!
  on 16 October 2017
 • A-Maze

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  KitsuneFox quote Παρ'όλες τις κριτικές που είχα διαβάσει όταν αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το a-maze (καλοκαίρι 2016) δεν έμεινα ευχαριστημένη στο τέλος. Οκ δωμάτιο, γρίφοι ωραίοι αλλά γενικά δεν μου έμεινε σαν δωμάτιο και περίμενα κάτι παραπάνω. Αξίζει την επίσκεψη όμως.
  on 16 October 2017
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  KitsuneFox quote Υπέροχο δωμάτιο! Μου άρεσε πάρα πολύ. Το ότι ξέφυγε από τα λουκέτα έδινε κάτι καινούριο στον τρόπο παιξίματος. Δεν έχει πολλούς γρίφους, 1 από αυτούς δεν χρειαζόταν να υπάρχει πιστεύω, δεν έδινε κάτι ουσιαστικό, και έναν δεν καταλάβαμε πως τον λύσαμε(!!) αλλά δεν με πείραξαν στην τελική εικόνα καθώς η ατμόσφαιρα και τα εφέ ήταν τέλεια!
  on 16 October 2017
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  KitsuneFox quote Το είχα παίξει το καλοκαίρι 2016, από τα πρώτα τρόμου. Έχει μια creepy ατμόσφαιρα που σε ακολουθεί κάθε λεπτό, και περιμένεις κάτι θα σου πεταχτεί συνέχεια! Πολύ ωραίο στόρι και ωραίοι χώροι. Ένας γρίφος δεν μου άρεσε γιατί μπέρδευε το αποτέλεσμα αλλά περάσαμε πολύ ωραία!
  on 15 October 2017
 • Sherlock Maze

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  KitsuneFox quote Μου άρεσε πολύ σαν δωμάτιο! Πρώτης γενιάς αλλά από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Ίσως μ'άρεσε κ λίγο παραπάνω επειδή πήρα σβάρνα κ έλυνα μόνη μου τους γρίφους! 5 πήγαμε, ίσως ήμασταν πολλοί για το συγκεκριμένο αλλά δεν με χάλασε κάτι.
  on 15 October 2017
1 2 3
Close