Contact phone number:

Contact email:

random escaper


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 15 κριτικές
 • 8 Δωμάτια στο Wishlist
 • Route 666

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  random escaper quote Ένα πολύ ενδιαφέρον γριφοδωματιο. ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: πολύ ωραίο σκηνικό, αν και μικρός αρχικός χώρος με πολλά μικρότερα διακοσμητικά επί του θέματος τα οποία καταντουσαν παραπλανητικά. Ωραίοι αλλά μικροί χώροι, πολύ ωραίο πέρασμα. ΓΡΙΦΟΙ: Δύσκολοι στο μεγαλύτερο αν όχι όλο το μέρος τους (πράγμα που δυστυχώς εμείς δεν είχαμε προσέξει😂). Πρέπει να είστε πολύ γρήγοροι στις επιλύσεις στο αρχικό δωμάτιο. Είναι πρώτης γενιάς, μη γραμμικό, πράγμα που εμένα με δυσκολεύει πάρα πολύ επειδή ήμουν ο μόνος λύτης στην ομάδα οπότε έτσι και αλλιώς προχωρούσαμε παράλληλα. Οι γρίφοι είναι πάντως πολύ ενδιαφέροντες, και έχει πέσει δουλειά σε αυτούς(άλλωστε βασίζεται σε αυτούς). GM: Τι να πω για το παιδί... Παρόλο που το φειλαραμε, γελάσαμε απιστευτα στο λόμπι. Σωστές βοήθειες, σωστοί χρόνοι, κάναμε και μια γκάφα με το δωμάτιο και ήταν ταχύτατος στην αντίδραση για να μπορούμε να συνεχίσουμε, πολύ τρολ στην αρχή (το εκτίμησα μετά 😂) και γενικά πολύ γαμάτο χιούμορ. Γενικά, συστήνω αυτό το δωμάτιο σε έμπειρες ομάδες, έως 4 ατόμων ιδανικά λόγω των χωρών, και θα εκτιμηθεί πολύ παραπάνω αν οι ομάδες αποτελούνται από puzzle freaks. Έχει γίνει καλή δουλειά και αξίζει η επίσκεψη.
  on 1 August 2019
 • An Old Friend … In Chains

  Πηγάσου 1 & Δημώνακτος, Νέος Κόσμος,
  random escaper quote Κυριολεκτικά όλα τα chains... ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: Τίποτα που δεν έχεις δει, ο χώρος οκ... ενδιαφέρον το στήσιμο της ομάδας και η μετακίνηση τους. Φαίνεται πως το δωμάτιο δεν στηρίζεται στον χώρο του. Προσωπικά με ενόχλησε οτι η μουσική υπόκρουση ήταν τραγούδι από πλειλιστ, αλλά εν γένει κατάλαβα ότι είναι άλλο στυλ. ΓΡΙΦΟΙ: Πολύ καλοί, μέτριας δυσκολίας, σε ικανοποιούν πολύ αν είσαι ο γριφακιας όπως εγώ, απλά λύνεις!!! Είναι μη γραμμικό, πρώτης γενιάς (καθόλου αυτοματισμοί) και έχει αρκετή ποσότητα γρίφων. Αυτό που μου άρεσε αρκετά είναι ότι τουλάχιστον στην αρχή όλοι λύνουν από έναν γρίφο. GM: Πάρα το πολύ νεαρό της ηλικίας του, μπορώ να πω πως δεν μου άφησε κανένα απολύτως παράπονο. Ήταν ολόσωστος στις παρεμβάσεις του χωρίς να το δίνει στο πιάτο. Για να μην μιλήσω ότι ήμασταν τελευταίο δωμάτιο και μια ώρα πλας συζητούσαμε για εσκειπ ρουμς!! Διακρίνεται εύκολα ότι το αγαπάνε το άθλημα στην εταιρία αυτή. Γενικά, συστήνεται το δωμάτιο σε ομάδες με καλή συννενόηση και συνεργασία, ιδανικά έως 5 ατόμων το πολύ, με απαραίτητη προϋπόθεση να είναι λάτρεις των γρίφων ώστε να μην τους νοιαζει τίποτα άλλο!
  on 1 August 2019
 • SiXXXty Nine

  Έβρου 94 - 96, Αμπελόκηποι
  random escaper quote Μπείτε με την παρέα σας και κλάψτε στο γέλιο. ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: Ιδανική για το είδος του, όλο το δωμάτιο σχεδιασμένο σύμφωνα με το θέμα. Ειλικρινά τι κάναν οι τύποι...Διάθεση φουλ ερωτική και απίστευτος χαβαλες. Ακόμα και οι βοήθειες ερχόντουσαν με αισθησιακό τρόπο. ΓΡΙΦΟΙ: Μέτριας δυσκολίας κάποιοι και λίγο παραπανω, όλοι εντός θέματος, οπότε ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε 😂... Οι γρίφοι αποτέλεσαν συνδιασμό πολλών τύπων γρίφων που ήταν γαμάτο. GM: Απίστευτος ρόλος, νιώσαμε ότι γυρνάμε ταινιουλα, ειδικά όταν επικοινωνούσε για της βοήθειες, απίστευτη πλάκα... Εν γένει, συστήνω ανεπιφύλακτα το δωμάτιο για κάτι διαφορετικό, για πολύ γέλιο με λύση γρίφων. Καλό είναι να μην έχετε κόμπλεξ και φυσικά να είστε με την παρέα σας και όχι με νεοσύστατη ομάδα. Ιδανικός αριθμός ατόμων δεν υπάρχει, είναι μεγάλος χώρος οπότε όπως βολευεστε. Θα το κατευχαριστηθειτε!
  on 1 August 2019
 • Whisper of Shadows

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  random escaper quote Πολύ ωραία διάθεση και πολύς χαβαλες! ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: Πολύ προσεγμένα σκηνικά, μεγάλοι χώροι, ωραία σχεδιασμένοι, σπουκι διάθεση, έχεις την αίσθηση ότι θα τρομάξεις κάπου αλλά το καταδιασκεδαζεις στο ενδιάμεσο! Ένας χώρος είναι πολύ στενός οπότε προσοχή με τα άτομα. GM: Άριστος στις παρεμβάσεις του χρονικά, στις διατυπώσεις των βοηθειών οι οποίες ήταν έξυπνες ώστε να σκεφτόμαστε για να πάρουμε το χιντ και γενικά πολύ όρεξη και υπομονή να εξηγήσει σε ένα μέλος της ομάδας μας που παραγκωνιστηκε στο δωμάτιο όλους τους γρίφους από την αρχή για να μην την αφήσει με κενά! Μας ενθουσίασε το γεγονός ότι γίνεται ανάλυση του σκορ (βοήθειες , υπολειπόμενος χρόνος κλπ) πράγμα που μας αφήνει την εντύπωση ότι πραγματικά ενδιαφέρονται για την εξέλιξη των ομάδων που παίζουν. ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Πολύ χαβαλες, έχει τρελό χιούμορ αρκεί να πάτε και εσείς με όρεξη, ωραίο acting, και πολύ ωραία αλληλεπίδραση όπου απαιτείται, δίνει αρκετά στην διάθεση του δωματιου όταν είναι απαραίτητη. ΓΡΙΦΟΙ: Πολύ όμορφα σχεδιασμένοι γρίφοι, εναρμονισμένοι με το θέμα ωραία διάδραση με τον ηθοποιό για την επίλυσή τους. Μέτριας δυσκολίας (κάποιοι ίσως και παραπάνω) και το δωμάτιο είναι γραμμικό. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ότι συνδιάζει όλους τους τύπους γρίφων που υπάρχουν(παρατηρητικότητας, επιδεξιότητας, μυαλού κλπ). Έναν γρίφο μόνο τον βρήκα αν και εύκολο, υπερβολικά χρονοβόρο. Γενικά, ένα δωμάτιο πολύ ατμοσφαιρικό, με καλή δουλειά στα σκηνικά, ωραίο Τιμ της εταιρίας και πολύ χαβαλε το οποίο και συνιστώ. Προτείνεται να ελαχιστοποιηθούν όσο το δυνατόν τα άτομο(ιδανικά έως 4 για ένα συγκεκριμένο χώρο) και η ομάδα να έχει από μέτρια και πάνω εμπειρία.
  on 28 July 2019
 • Cabin In The Woods

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  random escaper quote Το δωμάτιο είναι πρώτης γενιάς αλλά χάνει πάρα πολύ στους γρίφους. Είχαμε την game master Ζωγραφιά η οποία μας άφησε πολύ κακή εικόνα, καθόλου σωστές βοήθειες, πολύ φτωχη παρέμβαση στις στιγμές που απαιτείται η βοήθεια του gm και μας παραδέχτηκε στο τέλος ότι δεν ήταν καν όλη την ώρα πάνω από την οθόνη επίβλεψης. Ασχημα διατυπωμένες ακόμα και οι βοήθειες που ήταν to the point και κάτι που μας ενόχλησε είναι ότι όταν θέσαμε τις απόψεις μας στο τέλος στην αρχή δεν επιδεχοταν την εποικοδομητική κριτική. ΑΝ εξαιρεθεί όλο το κομμάτι της game master (δυστυχώς πρέπει να το αναφέρω, τα είπαμε στην κοπέλα και από κοντά και ελπίζω να συμβάλλουμε στην καλυτέρευση) το δωμάτιο είχε προοπτική για να είναι καλό σαν πρώτης γενιάς, κερδίζει σε σκηνικά, ωραία και σχετικά με την υπόθεση , αλλά το βασικό ζητούμενο είναι οι στην πλειοψηφία τους ΜΗ ικανοποιητικοι γρίφοι. Στο μεγαλύτερο ποσοστό οι γρίφοι ήταν αψυχολογητοι κάποιοι χωρίς καμία έννοια πίσω τους, κάποιοι αρκετά κουραστικοί και χρονοβόροι δίχως λόγο. Δεν μπορώ να επεκταθω σε ορισμένους πολύ κακοστημένους και δύσκολους χωρίς λόγο γρίφους γιατί θα κάνω σποιλ. Το χειρότερο είναι ότι ενώ τα παιδιά στο κατάστημα μας είπαν για ορισμένα σημεία ότι πολύς κόσμος την πατάει ενώ σκέφτεται λογικά δεν αλλάζουν το παιχνίδι εκεί για να μην χάνεται άσκοπος χρόνος. Επίσης πρόσθεσαν κάποια στοιχεία αποσκοπώντας στο να γίνει χορορ χωρίς να είναι απαραίτητο, η ατμόσφαιρα του δωματίου είναι ικανοποιητική και μόνη της. Εν γένει η πολύ κακη gm σε συνδυασμό με την πλειοψηφία των αψυχολογητων γρίφων δεν νικά την ατμοσφαιρικοτητα ειδικά για ένα πρώτης γενιάς δωμάτιο που γενικά στηρίζεται στους γρίφους του. ΔΕΝ το συνιστώ. 4 στην ατμόσφαιρα για τα καλά σκηνικά και την ρεαλιστικότητα των χωρών. 1.5 στους γρίφους για ορισμένους έξυπνους γρίφους με ικανοποιητική δυσκολία και ωραία διάδραση.
  on 28 July 2019
 • Avissos

  Πελαγωνιας 6, Αθήνα
  random escaper quote Πολύ σύγχρονο και απίστευτα ατμοσφαιρικό με έντονη αίσθηση αγωνίας! ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: Πάρα πολύ προσεγμένη ηχητική υπόκρουση που δίνει απίστευτα στο δωμάτιο, ερωτεύτηκα την αίσθηση σεισμού. Ο χώρος μικρός αλλά είσαι σε υποβρύχιο στο κάτω κάτω, πολύ προσεγμένος και σκηνικά ρεαλιστικά τόσο σε σημείο που γίνονται και παραπλανητικά 😂. Μισό αστεράκι κόβω διότι όλοι έχουν την κρυφή επιθυμία για παραπάνω χώρους. GM: Πολύ σωστός σε παρεμβάσεις βοηθειών, είχαμε την αίσθηση ότι δεν μας δινοντουσαν αρκετές, αλλά εν τέλει ήταν τόσο όσο να δίνεται βοήθεια αλλά να τα σκεφτόμαστε και μόνοι μας, πράγμα αρκετά σεβαστό και δεν στερηθηκαμε χρόνου εφόσον βγήκαμε και με ευχέρεια αρκετών λεπτών. ΓΡΙΦΟΙ: Πάρα πολύ όμορφοι αυτοματισμοί, δύσκολοι γρίφοι, στο οποίο συμβάλλει και το γεγονός ότι δεν είναι γραμμικό δωμάτιο(εμένα με δυσκολεύει), αλλά πολύ όμορφα εναρμονισμένοι με το θέμα. Έχει σύγχρονα γκατζετ που ξεχωρίζουν. Μισό αστέρι κοβω για την πολυπλοκότητα ενός γρίφου και για την εφαρμογή του που ήθελε το κάτι παραπάνω (είχε και μια σχεδόν ασήμαντη δυσλειτουργία) και επίσης για το γεγονός ότι ανοίγαμε αυτόματα πράγματα και δεν το παρατηρούσαμε γιατί δεν συνοδευόταν από κάποια υπόκρουση ή οπτική ή ηχητική(έχετε στο νου σας να τσεκαρετε). ΤΕΛΙΚΩΣ. Αξίζει κάθε δεκάρα κατά την γνώμη μου, οπωσδήποτε επισκεφθείτε το αν είστε οι “βιωματικοι” τύποι, ένα δωμάτιο που στηρίζεται στην απίστευτη ατμόσφαιρα,στο προσεγμενο χώρο του, χωρίς όμως να χάνει με τίποτα από τους αινιγματικούς γρίφους και τους ιδιαίτερους του αυτοματισμούς. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  on 25 July 2019
 • Pandemic

  Λ. Αμαλίας 26, Αθήνα
  random escaper quote Από τα καλύτερα Κλου που παίξαμε. ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: Ικανοποιητικοτατη, με στοιχεία στην μουσική υπόκρουση και ζωντανή την αίσθηση της απόδρασης. Χώροι σχετικοί όσο το δυνατόν και ο χωρισμός της ομάδας το έκανε ακόμα πιο ρεαλιστικό. GM: Καλή, μια χαρά βοήθειες, αν και θυμάμαι θα θέλαμε κάποιες παραπάνω, αλλά εν γένει σωστή ροή και ως προς την καθοδήγηση. ΓΡΙΦΟΙ: Ωραίοι γρίφοι και πολύ όμορφοι αυτοματισμοί όλα εναρμονισμένα με το θέμα του δωματίου, ειδικά ο τελευταίοι δύο γρίφοι φοβεροί, αν και έχετε κατά νου πως στην αρχή απαιτεί πολύ υπομονή και καλή συννενόηση μεταξύ των χωρισμένων ημιομαδων αλλιώς σπαταλαται αρκετός χρονος. Ένα αστέρι χάνει από ένα κομπιουτεράκι που ανοίγει στοιχεία το οποίο πρώτη φορά συναντήσαμε, και απαιτούσε ιδιαίτερη μεταχείριση με πολύ προσοχή και χάσαμε χρόνο γιατί η γμ μας το εξήγησε μέσα στο δωμάτιο τον χειρισμό. Μισό αστέρι επίσης χάνει διότι σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού(προτελευταίος γρίφος) υπήρχε μια δυσλειτουργία, που για να το θέση χωρίς σποιλ, μας καθυστέρησε σημαντικά εφόσον μέρος του γρίφου είχε κρυφτεί και μας στέρησε και την απόδραση. Εν γένει ένα δωμάτιο που αξίζει να πας για εμένα μέτριας εμπειρίας ομάδας συνιστάται, πολύ ωραία εμπειρία παρά ακόμα και τις αντιξοότητες.
  on 25 July 2019
 • Prison Break

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  random escaper quote Κλασσικό θέμα φυλακής, όχι από τα καλύτερα του θέματος και όμως αρκετά ικανοποιητικό από άποψη ροής. ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: μια χαρά, χώροι σχετικοί με το θέμα (να και λίγοι) και αίσθηση αγωνίας μέτρια. ΓΡΙΦΟΙ: μέτριας δυσκολίας και μέτριοι εν γένει δεν είχαν κάτι καινούργιο που δεν είχαμε δει (αρχάρια ομάδα και όμως) χωρίς αυτό να το κάνει να χάνει από ικανοποιητικοτητα. Το δωμάτιο έχει κάποιες εκπλήξεις αυτοματισμών πολύ όμορφων Gm : πολύ καλός , καλές βοήθειες με σωστή παρέμβαση, όχι υπερβολικός, όπως πρέπει. Εν γένει ένα δωμάτιο με χαμηλό μπάτζετ(αν πάτε με την προσφορά) που συστήνω σε ομάδες με τουλάχιστον 4 δωμάτια πίσω τους, με καλή χημεία.
  on 25 July 2019
 • Suspect 33

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  random escaper quote Ένα γριφοδωματιο με κάποιους ωραίους αυτοματισμούς. Είναι σχεδόν εξολοκλήρου για παρεάκι σπας απίστευτη πλάκα, περάσαμε πολύ ωραία με τους ηθοποιούς γιατί γελάσαμε πολύ. Σαν χώροι ήταν ρεαλιστικοί, αλλά πολύ μικροί και στενοί, κάνοντας το δωμάτιο ακατάλληλο για πάνω από 4 ατομα κατά την γνώμη μου. Οι ηθοποιοί ήταν εντός ρόλου, πολυ κατατοπιστικές βοήθειες του gm δεν μας τα έλυνε αλλά μας έδινε το χιντ για να σκεφτούμε, πολύ σωστές παρεμβάσεις και χρονικά. Οι γρίφοι αν εξαιρεθούν δύο τρεις που είτε απαίτησαν ιδιαίτερη δεξιοτεχνία και μας πείραξε, είτε ήταν λίγο περίπλοκοι ως συνολο, ήταν αρκετά ωραίοι, καλοί αυτοματισμοί καλοί οι γρίφοι που απαιτούν την συνεργασία της χωρισμένης ομάδας. Μείναμε έκπληκτοι από τον τελευταίο γρίφο ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό που καναν και το συνάντησα πρώτη φορά σε κλου δωμάτιο (νο σποιλ). Γενική καλή εικόνα πάρα πολύ πλάκα, να πάτε με την παρέα σας μέχρι 4 ατομα Μαξ και θα περάσετε καλά!!!
  on 25 July 2019
 • Monster

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  random escaper quote Σαν εικονα των χωρων, τιποτα ιδιαιτερο και χωροι φτωχοι. Το δωματιο σιγουρα δεν ειναι τρομου απλα εχει καποιο στοιχειο κηνυγητου, που δινει μια πιεση, οχι ομως τρομο σε καμια περιπτωση, αλλωστε ο ηθοποιος ειχε πολυ μικρη συμμετοχη. Το δυνατο του σημειο ειναι οι γριφοι, που ειναι αρκετης δυσκολιας, ομορφοι και ολοι σχετικοι με την ιστορια του δωματιου, καποιοι εξαιρουνται. Γενικα εφυγα οκ αν και ειχα την αισθηση οτι τελειωσε πολυ γρηγορα.
  on 10 June 2019
 • CSI Athens

  Λ. Αμαλίας 26, Αθήνα
  random escaper quote Ειναι οτι πρεπει για μια αρχαρια ομαδα, γιατι συνδυαζει παρατηρητικοτητα, σκεψη, δεξιοτεχνια. Εχει ενα οκ χωρο, σχετικο με το θεμα, εχει παρα πολυ ωραιο τροπο αποδρασης, εχει καποιους αυτοματισμους που εντυπωσιαζουν μεσα, και αρκετα κλασσικους γριφους που μιας μετριας εμπειριας ομαδας λυνει σε σχετικα γρηγορο χρονο. Αξιζει για αρχαριες ως μετριας εμπειριας ομαδες, αν ειστε σχετικα εμπειροι (15 και πανω) θα βρειτε οτι ειναι παραπανω θεμα παρατηρητικοτητας σε καποια σημεια, και ισως δεν ικανοποιηθειτε.
  on 10 June 2019
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  random escaper quote Eιναι ενα κλασσικο γριφοδωματιο αποδρασης, με καποιους αυτοματισμους. Ωραιο σκηνικο φυλακης, ωραια περασματα (ειδικα της εξοδου), ωραιοι χωροι εν γενει. Οι γριφοι ειναι δυνατοι, μετριας δυσκολιας προς αρκετης. Εμας ενας συγκεκριμενος γριφος μας ξενερωσε. Αξιζει η επισκεψη.
  on 10 June 2019
1 2
Close