Contact phone number:

Contact email:

Jorgita


 • Lvl 11 - Guru
 • 99 κριτικές
 • 60 Δωμάτια στο Wishlist
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Jorgita quote Εξαιρετικό δωμάτιο! Επιτελούς καταφέραμε να το παίξουμε μετά από τόσο καιρό... Ενας και παραπάνω χρόνος αναμονής και τελικά άξιζε τον κόπο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό! Σκηνικά καταπληκτικά και εντελώς μέσα στο στορυ της ταινίας..οι φαν θα τα εκτιμήσουν! Ο κλόουν πολύ καλός στο ρόλο του, οι εμφανίσεις του σε τρόμαζαν κι είχαν αυτή τη "παράνοια"(;), να το πω;, που βγάζει και ο κλόουν στη ταινία! Γρίφοι αρκετοί, πολύ καλοί, σχετικοί με το κονσεπτ, το εκτιμώ πάντα αυτό στα δωμάτια και όντως κάπως δύσκολοι για δωμάτιο τρόμου αλλά όχι ακατόρθωτοι! Το μόνο που θα χρειαστείς για αυτό το δωμάτιο είναι ψυχραιμία και θα περασεις υπέροχα.Σαν χώροι και περάσματα είναι πολύ εύκολο να χτυπήσεις αν δεν είσαι ψύχραιμος, πράγμα που δεν χρειάζεται διότι δε σε κυνηγάει τίποτα, πιο πολύ νιώθεις την απειλή! Ιδανικός αριθμός θα έλεγα πως είναι τα 4 άτομα, τα 2 να είναι οπωσδήποτε θαρραλέα ;)
  on 14 January 2019
 • Necromancy

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  Jorgita quote Ωραίο δωμάτιο με πολύ καλή creepy ατμόσφαιρα! Μετά από αρκετούς μήνες αποχής, επιστρέψαμε, με ένα δωμάτιο ότι πρέπει για να σε εντάξει ομαλά στα δωμάτια τρόμου! Εξαιρετικο το μακιγιάζ της ηθοποιού που την κάνει να φαίνεται ιδιαίτερα τρομακτική! Ωραίοι γρίφοι, έξυπνοι, σε ένα απόλυτα γραμμικό δωμάτιο! Τα σκηνικά, κι αυτά πολύ καλά, χωρίς κάτι ιδιαίτερο ή υπερπαραγωγή, ήταν απόλυτα ταιριαστά με το στορυ του δωματίου! Σα συνολική εικόνα το ευχαριστηθηκαμε αρκετά, ΔΕΝ τρέξαμε, ΔΕΝ σκοτωθηκαμε, τρομαξαμε λίγο, ξαφνιαστηκαμε, σκεφτήκαμε....γενικώς περάσαμε καλά!Το προτείνω για 3-4 άτομα! Και με 2 έμπειρους θα είναι εξαιρετικο και εννοείται περισσότερο τρομακτικό!
  on 26 December 2018
 • Pneumattic II : The Sequel

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  Jorgita quote Ένα αρκετά καλό ατμοσφαιρικό δωμάτιο με κάποιες δόσεις τρόμου! Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν ομαλά στο κόσμο των δωματίων τρόμου, ιδανικό και για μας που παίξαμε 2αδα μετά από πολλούυυυυς μήνες αποχής! Οι γρίφοι ήταν αρκετά καλοί, ευχαριστοι και πολύ ωραία η αρχή του παιχνιδιού! Γενικά θα το πρότεινα σε ομάδες λίγων ατόμων, είτε είναι έμπειροι είτε όχι για να το ευχαριστηθουν περισσότερο!
  on 18 August 2018
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Jorgita quote Ωραίο δωμάτιο που τα έχει όλα!! Δράση, ένταση, αγωνία, ωραία εισαγωγή και απαιτητικούς γρίφους! Ένας ίσως να ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός βέβαια! Παρ'όλα αυτά είναι ένα δωμάτιο που σίγουρα θα περασεις καλα! Ιδανικός αριθμός ατόμων max. 4 πιστεύω!
  on 14 February 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Jorgita quote Ένα εξαιρετικό δωμάτιο γρίφων, επιβλητικό με απλή αλλά ωραία ατμόσφαιρα που κορυφώνεται στο τέλος! Αν και το παίξαμε στις πρώτες μέρες λειτουργίας του δε βρήκαμε κάποιο ιδιαίτερο ψεγαδι! Τα παιδιά που έχουν την εταιρεία φιλικοτατα, ευγενεστατα και με πάρα πολύ καλή διάθεση για συζήτηση και εξέλιξη! Εξαιρετική δουλειά, μπράβο!!
  on 14 February 2018
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Jorgita quote Πολύ καλό δωμάτιο πραγματικά! Μπαίνεις όντως σε ένα πολύ παράξενο ξενοδοχείο και αυτά που ανακαλύπτεις θα σε κάνουν να ζήσεις μια ξεχωριστή περιπέτεια! Παρ'όλο που πήγαμε αρκετά άτομα, ενώ δε το συνηθιζουμε και δε μας αρέσει, το συγκεκριμένο δωμάτιο το ευχαριστηθηκαμε αρκετά! Είχε αρκετούς και άνετους χώρους με ωραίες εναλλαγές, ωραία ατμόσφαιρα, όχι τρομακτικη, πιο πολύ αγχωτική θα τη χαρακτήριζα σε κάποια σημεία και αξιολογους γρίφους! Επίσης πολύ ευχάριστο και εξυπηρέτικο προσωπικό παρ'όλο το χαμό που γινόταν εκείνη τη μέρα στο κτήριο!
  on 4 February 2018
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  Jorgita quote Ένα δωμάτιο που αν και το είχαμε παίξει στις αρχές του, μας έχει μείνει χαραγμένο έντονα μέχρι τώρα! Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο δωμάτιο, που αν έχει θα είναι μόνο για καλό, αλλά από τότε ήταν ένα πολύ δυνατό δωμάτιο! Καταπληκτική και καθηλωτική ατμόσφαιρα, άγχος, αγωνία, τρόμος και ωραίοι γρίφοι που ταιριάζουν με το στορυ! Ένα δωμάτιο που σίγουρα θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα!
  on 4 February 2018
 • The Apocalypse

  Σόλωνος 14, Καλλιθέα
  Jorgita quote Ωραίο δωμάτιο-σπίτι με πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια μιας πραγματικά εξαιρετικής ιστορίας! Ωραία ατμόσφαιρα, αρκετοί χώροι, κάποια πρωτότυπα σκηνικά, αρκετά βατοί γρίφοι και μια διαρκής αγωνία χαρακτηριζουν το συγκεκριμένο σπίτι! Κατά τη δική μου γνώμη δε συγκρίνεται με το πρώτο αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου! Παρ'όλα αυτά είναι ένα πολύ αξιόλογο δωμάτιο που η ατμόσφαιρα σε κρατάει και σίγουρα δεν σε απογοητεύει. Επίσης είναι η συνέχεια της ιστορίας του πρώτου και έπεται και συνέχεια...!!!
  on 4 February 2018
 • Daylight

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  Jorgita quote Ένα δωμάτιο που διαβάζοντας το story του περιμέναμε πολύ περισσότερα και διαφορετικά πράγματα να συναντήσουμε! Καθαρά δωμάτιο γρίφων, μέτριας δυσκολίας και συνδιαστικης σκέψης! Εμείς βαρεθήκαμε λίγο, πήγαμε και στις πολύ αρχές του βέβαια, κι ίσως φταίει ότι περιμέναμε λίγο διαφορετικό concept! Από σκηνικά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο,ούτε η ατμόσφαιρα σε συναρπαζει! Ωραία είσοδος, την έχουμε δει αρκετές φορές βέβαια αλλά συνεχίζει να μας αρέσει! Ωραίος επίσης και ο τρόπος που τελειώνει το δωμάτιο!
  on 20 October 2017
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  Jorgita quote Αναπάντεχα καλό δωμάτιο!! Στην αρχή τα χρειαστηκαμε για τα καλά! Μετά από κάποια φάση συνηθιζεις στον τρόμο και δεν έχεις τόσο άγχος όσο στην αρχή!! Ωραια ατμόσφαιρα (λίγο αποπνικτική κάποιες φορές, αν έχετε σοβαρό αναπνευστικο πρόβλημα καλό θα ήταν να ενημερώσετε πριν) που σε αγχώνει αρκετά σε πολλές φάσεις! Ωραία είσοδος, ρεαλιστικό ξεκίνημα που υπόσχεται πολύ τρόμο!Ένα γεμάτο 2ωρο που θα τρομάξεις, θα συρθεις, θα έρθεις πιο κοντά (χαχαχα) με τους συμπαίκτες σου αλλά θα λύσεις και πληθώρα γρίφων!! Όχι όλοι σχετικοί με το στορυ αλλά οκ, ας μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας! Γνώμη μου είναι ότι δεν είναι για 3 άτομα, θέλει σίγουρα min. 4 και max. 6!!
  on 20 October 2017
 • Arkham's Witchouse

  Ιφιγένειας 87, Καλλιθέα
  Jorgita quote Φοβερό δωμάτιο! Το ευχαριστηθήκαμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό!! Ατμόσφαιρα που σου προκαλεί ένα άγχος και μια ανασφάλεια στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού! Ένα δωμάτιο που έχει έντονο το αίσθημα του φόβου, όμως παρ'όλα αυτά θα βρείτε και αρκετούς γρίφους για να λύσετε! Τα σκηνικά του είναι ότι πρέπει για στοιχειωμένο σπίτι μάγισσας και η ατμόσφαιρα επιβλητική και αγχωτική! Πολύ καλή δουλειά από μια νέα εταιρεία στο χώρο των escape rooms που σίγουρα πρέπει να επισκεφθείτε!
  on 8 October 2017
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Jorgita quote Πάρα πολύ καλό δωμάτιο με ωραίους και συνδιαστικους γρίφους!! Δε μπορείς να πιστέψεις πώς σε έναν σχετικά μικρό χώρο έχει στηθεί ένα τόσο γεμάτο δωμάτιο! Πάρα πολύ ωραία σκηνικά, εκπληκτικό στήσιμο σχετικά με το θέμα και άρτια εκμεταλλευόμενο κάθε εκατοστό του χώρου! Ωραία εμπειρία, όσοι αγαπούν τους γρίφους θα το λατρεψουν!!
  on 3 October 2017
1 2 3 9
Close