Contact phone number:

Contact email:

Jorgita


 • Lvl 11 - Guru
 • 96 κριτικές
 • 52 Δωμάτια στο Wishlist
 • Yurei

  Αγίας Τριάδος 10, Ηράκλειο
  Jorgita quote Παίξαμε το δωμάτιο αυτό προ Covid.. Ένας χώρος μοναδικός και άψογα διακοσμημένος για το είδος του ! Όσοι γνωρίζουν ή αγαπούν την Ιαπωνική κουλτούρα θα το λατρέψουν!! Οι γρίφοι του είναι αξιόλογοι και αρκετοί,το acting αρκετά καλό για κάποιον που ξεκινάει σε δωμάτια τρόμου!
  on 2 August 2021
 • The Existence

  Ελευθερίου Βενιζέλου 48, Ηλιούπολη
  Jorgita quote Παρά πολύ καλή η εμπειρία μας στο Existence!! Ένα δωμάτιο που δεν έχει ακουστεί αρκετά ακόμα αλλά πιστεύω θα κάνει μεγάλη επιτυχία! Ατμόσφαιρα αρκετά σκοτεινή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.. Οντότητες να ξεφυτρώνουν από εκεί που δεν το περίμενεις και γρίφοι...ναι καλά διαβάσατε ΓΡΊΦΟΙ !!! Και για δωμάτιο τρόμου ήταν αρκετοί και απαιτητικοί! Ένα δωμάτιο που παρ'ολο που πήγαμε 6 άτομα, κάτι που θεωρώ ότι αντενδείκνυται, περάσαμε πολύ καλά και το χαρήκαμε όλοι!! Τρομαξαμε, τρέξαμε (σε λογικά πλαίσια), γελάσαμε, λύσαμε και τους γρίφους μας! Αξίζει οπωσδήποτε και τα παιδιά που το έχουν, φοβεροί κι αυτοί!
  on 19 June 2020
 • Woman In black

  Σαπφούς 143, Καλλιθέα
  Jorgita quote Πραγματικά τρομερό!! Φτάνεις στην είσοδο και λες "Σιγά μην είναι αυτό το δωμάτιο τόσο καλό όσο λένε..".. Κι όμως είναι!! Σιγά σιγά ανοίγεται ένα τοπίο μπροστά σου που δε πιστεύεις ότι είναι τεχνητό. Πραγματικά χάνεις την αίσθηση του τόπου (και του χρόνου)!! Καταπληκτικά σκηνικά, επιβλητική ατμόσφαιρα, εξαιρετικο acting, ικανοποιητικοι γρίφοι και αρκετός τρόμος!! Εξαιρετικός συνδιασμος για ένα άψογο δωμάτιο!!
  on 19 June 2020
 • Trapped Shadows

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  Jorgita quote Ένα δωμάτιο που περάσαμε τέλεια σαν παρέα.. Σε ελάχιστα σημεία θυμίζει το δωμάτιο της προηγούμενης εταιρείας και πραγματικά δεν έχει καμία σχέση. Πολύ ωραία περάσματα, νέοι χώροι, φοβερή ατμόσφαιρα και οι ηθοποιοί εξαιρετικοί με πολύ καλή κινησιολογία!! Εξαιρετικά jumpscares κι ο τρόμος παραμόνευε παντού!! Όταν οι ηθοποιοί καταφέρνουν και μας κάνουν να γελάμε τόσο με τους εαυτούς μας και τις αντιδράσεις μας, πραγματικά είναι ότι καλύτερο μένει στο τέλος ενός δωματίου! Λύσαμε ωραίους γρίφους, τρομαξαμε, γελάσαμε...τι άλλο να ζητήσεις;; Αναμένουμε την συνέχεια στις Φυλακές!
  on 19 January 2020
 • Wake Up

  Χωματιανού 33, Αθήνα
  Jorgita quote Εξαιρετικό δωμάτιο! Συγχαρητήρια για την ιδέα και την υπερβολικά καλή δουλειά στο κομμάτι των μηχανισμών και των γρίφων.. Ατμόσφαιρα, πλοκή, χώροι και σκηνικά εξίσου εξαιρετικά αλλά αυτό που κλέβει τη παράσταση είναι οι μηχανισμοί. Εμάς μας έκανε επίσης εντύπωση και ο αριθμός και η ποιότητα των γρίφων... Πολλοί στον αριθμό, κάποιοι πρωτότυποι και αρκετά έξυπνοι. Είχαμε καιρό να λύσουμε τόσους πολλούς και καλούς γρίφους, μιας και συνήθως προτιμάμε δωμάτια τρόμου που υστερούν κάπως σε αυτό το κομμάτι. Εδώ ο τρόμος είναι σε χαμηλότερα επίπεδα κι οι γρίφοι σε υψηλότερα! Εν κατακλείδι το δωμάτιο είναι Must όποια κι αν είναι τα γούστα σου!
  on 24 November 2019
 • Don't Take a Breath

  Αγίου Κωνσταντίνου 28, Αχαρνές
  Jorgita quote Εντάξει ΕΠΟΣ!! Ο χώρος αυτός δεν υπάρχει, σοβαρά, είναι σπιταρονα, όχι ένα απλό σπίτι! Αν τώρα, 2 ώρες μετά αφού το έπαιξα, με ρώτησεις να σου πω πόσους χώρους είχε, δε θυμάμαι, είναι πραγματικά πολλοί!! Περάσματα τρελά, αγωνία στο φουλ και το πιο πιστό escape βασισμένο σε ταινία! Πήγαμε με υψηλές προσδοκίες και τις ξεπέρασε..αξιζουν πραγματικά συγχαρητήρια!! Οι καλές δουλειές πρέπει να ανταμοιβονται, κι αυτή είναι μια εξαιρετική δουλειά με κόπο και πολύ μεράκι! Συμβουλή:δείτε τη ταινία πριν πάτε και μη πάτε για να λύσετε ΤΟΥΣ γρίφους! Αν είστε γριφακιδες, επιλέξτε κάτι άλλο...το δωμάτιο αυτό είναι ΕΜΠΕΙΡΊΑ!! Κι ο Verone εξαιρετικό παιδί, στο χώρο των escape ελάχιστοι δεν τον γνωρίζουν, έστω φατσικα, και πραγματικά έχει φτιάξει ένα χώρο που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω! Μπράβο!!
  on 28 October 2019
 • Devil's Night

  Εθνικής Αντιστάσεως 14, Δραπετσώνα,
  Jorgita quote Φοβερη δουλειά, υπέροχο δωμάτιο - ξενοδοχείο!! Στους χώρους του η αλήθεια είναι, έμοιαζε περισσότερο με ξενοδοχείο πάρα με δωμάτιο! Έχουν πάει σε άλλο επίπεδο πλέον τα escape rooms και το Hotel cortez ανήκει σε αυτή την υψηλή κατηγορία! Το είχαμε παίξει αρκετά αρχή το δωμάτιο και δε μας άφησε κάποιο παράπονο... Φαντάζομαι τώρα θα είναι ακόμα καλύτερο, γιατί τα παιδιά εκεί ήθελαν να προσθέσουν κάνα δυο πραγματάκια ακόμα που θα το έχουν απογειώσει! Ευγενεστατοι και φιλικοτατοι ιδιοκτήτες..πολυ καλη δουλειά! Μια εμπειρία που πρέπει να τη ζήσετε!!
  on 28 October 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  Jorgita quote Πήγαμε κι εμείς λοιπόν σε αυτόν το περιβόητο γάμο.. Ο γάμος της χρονιάς σίγουρα! Μπορεί να μην έχει χορούς και πανηγύρια αλλά περάσαμε υπέροχα! Ένα δωμάτιο λοιπόν που μας κάλυψε απόλυτα από ατμόσφαιρα, τρόμο και γρίφους, οι οποίοι ήταν απόλυτα ταιριαστοί με το στορυ του δωματίου, κάτι το οποίο εκτιμάμε ιδιαίτερα! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λένε, οπότε δε θα πω κάτι άλλο... Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς για την εξαιρετική παράσταση και στα παιδιά που το έχουν για την ευγένεια και τη φιλικότητα τους!Να πάτε οπωσδήποτε!!
  on 13 October 2019
 • El Exorcista

  Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Jorgita quote Αυτό δεν είναι δωμάτιο........ Είναι εμπειρία!!! Έχει τα πάντα που θα ζήταγες από ένα δωμάτιο τρόμου!! Πραγματικό τρόμο και ωραίους γρίφους, εξαιρετικά περάσματα και φοβερούς μηχανισμούς! Επίσης αξιολάτρευτους ιδιοκτήτες και μια ηθοποιό βγαλμένη από ταινία! Δεν έχω άλλα λόγια να το χαρακτηρίσω, δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλούν για αυτό! Να πάτε??? Χωρίς δεύτερη σκέψη, αξίζει κάθε cent!
  on 6 October 2019
 • Jorgita quote One, two Freddy is coming you... Και είναι ίδιος με τον παλιό καλό Freddy που όλοι αγαπήσαμε!! Three, four better lock your door... Σε αυτό το δωμάτιο θα χρειαστεί να μείνεις ξύπνιος και να προστατευθείς από τον εφιάλτη για να συνεχίσεις.. Πρόσεξε μη "κοιμηθείς"!! Five, six crab your crucifix... Χώροι αν και λιγότεροι από όσους θα θέλαμε (δε θέλαμε να τελειώσει γι'αυτο) ωραίοι, ταιριαστοι με το κονσεπτ και οι γρίφοι επίσης, κάτι που εκτιμάμε ιδιαίτερα στα δωμάτια εμπνευσμένα από ταινίες! Seven, eight can you stay awake??... Οι εμφανίσεις του Freddy αρκετές, κάτι που το ευχαριστηθηκαμε πολύ λόγω του ότι ο τύπος είναι το highlight του δωματίου! Nine, ten never sleep again... Περάσαμε υπέροχα σαν παρέα!! Τρομαξαμε, γελάσαμε, τρέξαμε, λύσαμε γρίφους!! Θα το πρότεινα προσωπικά για δυάδες, το πολύ τριάδες..όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα στο συγκεκριμένο!
  on 8 September 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  Jorgita quote Πραγματικά από τα καλύτερα δωμάτια τρόμου!! Ο τρόμος σε όλο του το μεγαλείο βασικά, δε γίνεται να ζητήσεις κάτι παραπάνω... Η Μόνικα παίζει με τη ψυχολογία σου και ο Φρανκ με την αδρεναλίνη σου!! Κορυφαίο... Τα έχει όλα και συμφέρει! Δεν είναι τυχαίες οι τόσες πολλές καλές κριτικές! Οι γρίφοι είναι ευχάριστοι, κατά κύριο λόγο "Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια" αλλά πιστέψτε με αυτό το συνειδητοποίεις αφού τελειώσει το παιχνίδι.. Εκείνη την ώρα μια απλή αφαίρεση εμάς τουλάχιστον μας φάνηκε βουνό! Δε χρειάζεται να πω "ΝΑ ΠΆΤΕ", εννοείται...αν και νομίζω έχετε πάει ήδη!!
  on 10 August 2019
 • Δωμάτιο 696

  Χαλανδρίου 26 & Κύπρου 37Β, Αγία Παρασκευή
  Jorgita quote Ένα πολύ καλό και αξιόλογο γριφοδωμάτιο τρόμου! Τα χρειαστηκαμε για τα καλά αρκετές φορές αλλά δεν στερηθηκαμε τους γρίφους και την επιβλητική ατμόσφαιρα! Περάσαμε πολύ ωραία, το διασκεδάσαμε κι αυτό είναι το κυριότερο! Μας άφησε στο τέλος με μια γλυκόπικρη γεύση αλλά τι να κάνουμε;; Έτσι είναι η ζωή!!!
  on 4 August 2019
1 2 3 8
Close