Contact phone number:

Contact email:

Johniee_


 • Lvl 5 - Addict
 • 30 κριτικές
 • 12 Δωμάτια στο Wishlist
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  Johniee_ quote Ωραίο δωμάτιο, η αρχή πραγματικά εντυπωσιακή. Ωραίοι χώροι, μουσικές και εφέ. Νομίζω ότι κάτι έλειπε από άποψη γρίφων και δεν υπήρχε αρκετή σύνδεση (ή και καθόλου επαφή) με το θέμα. Δεν καταλάβαμε ακριβώς την όλη ιστορία του δωματίου. Γενικώς είναι ένα καλοστημένο δωμάτιο, με ωραίο acting, αλλά πιστεύω πως υπάρχουν και καλύτερα δωμάτια τρόμου. Γενική εικόνα σχετικά καλή!
  on 28 June 2019
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  Johniee_ quote Εξαιρετικό δωμάτιο!! Απίστευτοι χώροι, όλοι εμπνευσμένοι από τη σειρά, πολύ καλοστημένοι! Οι γρίφοι αρκετά έξυπνοι, τέλεια περάσματα μεταξύ των δωματίων και απίστευτες ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ (για μένα τουλάχιστον) μουσικές επιλογές. Πρέπει να πάτε οπωσδήποτε! Μπράβο στους δημιουργούς του!
  on 28 June 2019
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  Johniee_ quote Πολύ καλό δωμάτιο γρίφων!! Από την πρώτη στιγμή σε βάζει στο κλίμα της ιστορίας και σου δίνει την ''ελευθερία'' να ψάξεις και να κάνεις στο δωμάτιο ότι σου έρθει στο μυαλό. Αρκετά έξυπνοι γρίφοι, λειτουργεί μόνο με μηχανισμούς, ωραία περάσματα και έξυπνη έξοδος από το δωμάτιο και την ιστορία. Πολύ καλή δουλειά! Αξίζει να πάτε!
  on 20 June 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  Johniee_ quote ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Έχει τρόμο τόσο όσο.. έχει έξυπνους γρίφους που πρέπει να λύσεις χωρίς να χαθείς από το θέμα..έχει τέλεια ατμόσφαιρα, φώτα και μουσική...έχει καταπληκτικούς ηθοποιούς.. τα έχει όλα!! Από τα καλύτερα δωμάτια τρόμου που έχω πάει! Πρέπει να πάτε οπωσδήποτε!! Αξίζει πραγματικά! Πολλή καλή δουλεία! Μπράβο!
  on 8 June 2019
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  Johniee_ quote Απίστευτο δωμάτιο! Από την αρχή μέχρι και το τέλος είσαι μέσα στο κλίμα της υπόθεσης. Ωραίοι χώροι! Τρομεροί ηθοποιοί, οι εμφανίσεις καταπληκτικές! Από τα καλύτερα δωμάτια τρόμου που έχουμε πάει! Εμείς πήγαμε 6 άτομα και το δωμάτιο μας χώραγε μια χαρά, αλλά αν θες να το ζήσεις πιο έντονα, προτείνω το ΠΟΛΥ 4 άτομα! Για απόλυτο τρόμο, τα 3 είναι ιδανικό! Αξίζει οπωσδήποτε!!!!
  on 3 June 2019
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  Johniee_ quote Ένα πολύ πολύ καλό δωμάτιο γρίφου. Πολύ έξυπνοι γρίφοι, αρκετά καλοστημένοι χώροι. Πολύ προσεγμένο δωμάτιο. Εντυπωσιακή μετάβαση μεταξύ των δωματίων και ακόμα πιο εντυπωσιακή έξοδος. Σίγουρα αξίζει να πάτε!
  on 1 June 2019
 • The Cursed Doll

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Johniee_ quote Είναι ένα δωμάτιο τρόμου που έχει αρκετά δυνατό ξεκίνημα με έναν εντυπωσιακό πρώτο χώρο. Από τα μισά του δωματίου και μετά βέβαια συνηθίζεις λίγο τον τρόμο. Οι γρίφοι καλοί, κάποιοι σε έκαναν να τρέχεις λίγο χωρίς λόγο (ή τουλάχιστον στη δική μου ομάδα). Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι η μια παρουσία στο χώρο δεν είχε καθόλου σχέση με το όλο θέμα, κατά τη γνώμη μου, και όταν το είδα έμεινα με την απορία και ξενέρωσα λιγάκι. Είχαμε ακούσει ότι ήταν ένα πολύ δυναμικό δωμάτιο και ίσως πήγαμε με υψηλές προσδοκίες. Προσωπικά θεωρώ ότι το ring της ίδιας εταιρείας ήταν πολύ πολύ καλύτερο αυτού. Γενικά όμως είναι ένα απλά καλό δωμάτιο τρόμου.
  on 1 June 2019
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  Johniee_ quote Το δωμάτιο έχει μια αρκετά δυνατή εισαγωγή που σε βάζει στο κλίμα και σου ανεβάζει την αδρεναλίνη. Ύστερα, συνεχίζει λίγο πιο ήρεμα και προς το τέλος αρχίζει το γερό τρέξιμο. Ο ''σκοπός'' είναι να τρέχεις (σχεδόν ασταμάτητα θα έλεγα εγώ) ώστε να μην σε πιάσουν τα ζόμπι. Καλό δωμάτιο γενικά, αν ψάχνεις κάτι που να έχει τρέξιμο, αλλιώς οι γρίφοι είναι σχετικά λίγοι. Εγώ προσωπικά δε το χάρηκα τόσο γιατί όταν αρχίζει το κυνηγητό, το οποίο διαρκεί αρκετή ώρα, κουράζεσαι λίγο χωρίς καν να τρομάζεις, οπότε μου φάνηκε άσκοπος χρόνος και έτρεχα απλά και μόνο για να μη χαλάσω το παιχνίδι. Έχει ωραία σκηνικά και ωραία ατμόσφαιρα. Τα παιδιά στο δωμάτιο φιλικότατα! Ιδανικός αριθμός παικτών μέχρι 5 γιατί στο τρέξιμο πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο και είναι πάρα πολύ εύκολο να χτυπήσει κάποιος.
  on 25 March 2019
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  Johniee_ quote Εξαιρετικό δωμάτιο. Αρκετά διαδραστικό! Δεν είναι το κλασικό δωμάτιο γρίφων, απαιτεί και σωματικές δοκιμασίες αλλά όχι κάτι πολύ δύσκολο. Το διασκεδάσαμε πάρα πολύ σαν ομάδα, έχει κάποιους πρωτότυπους γρίφους και πολύ ωραίους χώρους και μεταβάσεις σε αυτούς. Αξίζει πραγματικά. Ιδανικά μέχρι 5 παίκτες.
  on 16 March 2019
 • Experimentum IV

  Πηγάσου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Johniee_ quote Είναι ένα δωμάτιο γρίφου, θέλει καλή συνεργασία μεταξύ της ομάδας και μια σχετική εμπειρία σε δωμάτια καθώς κάποιοι γρίφοι είναι λίγο απαιτητικοί. Τα δωμάτια είναι μικρά σε χώρο και σαν υπόθεση δεν το βρήκα κάτι τρομερό. Γενική εικόνα μέτρια.
  on 16 March 2019
 • Make Them Suffer

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Johniee_ quote Σχετικά καλό δωμάτιο! Έχει πολύ ωραίους χώρους και ατμόσφαιρα, πολύ καλά περάσματα από το ένα δωμάτιο στο άλλο, καθώς και κάποιους καλούς και όχι τρελά δύσκολους γρίφους. Προσωπικά, δεν κατάλαβα πολύ την υπόθεση γιατί οι γρίφοι, τουλάχιστον στην αρχή του δωματίου, δεν είχαν σχέση με το θέμα. Δε θα το έλεγα δωμάτιο τρόμου! Πιο πολύ ''τρομάζεις'' με τους χώρους, που δε ξέρεις αν θα σου πεταχτεί κάτι ή όχι. Γενική εικόνα καλή! Ίσως το unknown, από την ίδια εταιρία, να είναι λίγο καλύτερο, αλλά αξίζει σίγουρα να πάτε και στα δύο!
  on 5 March 2019
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Johniee_ quote Πολύ καλό δωμάτιο. Συνδυάζει τρόμο και δράση, με ωραία ατμόσφαιρα και έξυπνους γρίφους. Κατάλληλος αριθμός παικτών 4!
  on 26 October 2018
1 2 3
Close