Contact phone number:

Contact email:

Johniee_


 • Lvl 5 - Addict
 • 29 κριτικές
 • 14 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  Johniee_ quote Το δωμάτιο έχει μια αρκετά δυνατή εισαγωγή που σε βάζει στο κλίμα και σου ανεβάζει την αδρεναλίνη. Ύστερα, συνεχίζει λίγο πιο ήρεμα και προς το τέλος αρχίζει το γερό τρέξιμο. Ο ''σκοπός'' είναι να τρέχεις (σχεδόν ασταμάτητα θα έλεγα εγώ) ώστε να μην σε πιάσουν τα ζόμπι. Καλό δωμάτιο γενικά, αν ψάχνεις κάτι που να έχει τρέξιμο, αλλιώς οι γρίφοι είναι σχετικά λίγοι. Εγώ προσωπικά δε το χάρηκα τόσο γιατί όταν αρχίζει το κυνηγητό, το οποίο διαρκεί αρκετή ώρα, κουράζεσαι λίγο χωρίς καν να τρομάζεις, οπότε μου φάνηκε άσκοπος χρόνος και έτρεχα απλά και μόνο για να μη χαλάσω το παιχνίδι. Έχει ωραία σκηνικά και ωραία ατμόσφαιρα. Τα παιδιά στο δωμάτιο φιλικότατα! Ιδανικός αριθμός παικτών μέχρι 5 γιατί στο τρέξιμο πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο και είναι πάρα πολύ εύκολο να χτυπήσει κάποιος.
  on 25 March 2019
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  Johniee_ quote Εξαιρετικό δωμάτιο. Αρκετά διαδραστικό! Δεν είναι το κλασικό δωμάτιο γρίφων, απαιτεί και σωματικές δοκιμασίες αλλά όχι κάτι πολύ δύσκολο. Το διασκεδάσαμε πάρα πολύ σαν ομάδα, έχει κάποιους πρωτότυπους γρίφους και πολύ ωραίους χώρους και μεταβάσεις σε αυτούς. Αξίζει πραγματικά. Ιδανικά μέχρι 5 παίκτες.
  on 16 March 2019
 • Experimentum IV

  Πηγάσου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Johniee_ quote Είναι ένα δωμάτιο γρίφου, θέλει καλή συνεργασία μεταξύ της ομάδας και μια σχετική εμπειρία σε δωμάτια καθώς κάποιοι γρίφοι είναι λίγο απαιτητικοί. Τα δωμάτια είναι μικρά σε χώρο και σαν υπόθεση δεν το βρήκα κάτι τρομερό. Γενική εικόνα μέτρια.
  on 16 March 2019
 • Make Them Suffer

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Johniee_ quote Σχετικά καλό δωμάτιο! Έχει πολύ ωραίους χώρους και ατμόσφαιρα, πολύ καλά περάσματα από το ένα δωμάτιο στο άλλο, καθώς και κάποιους καλούς και όχι τρελά δύσκολους γρίφους. Προσωπικά, δεν κατάλαβα πολύ την υπόθεση γιατί οι γρίφοι, τουλάχιστον στην αρχή του δωματίου, δεν είχαν σχέση με το θέμα. Δε θα το έλεγα δωμάτιο τρόμου! Πιο πολύ ''τρομάζεις'' με τους χώρους, που δε ξέρεις αν θα σου πεταχτεί κάτι ή όχι. Γενική εικόνα καλή! Ίσως το unknown, από την ίδια εταιρία, να είναι λίγο καλύτερο, αλλά αξίζει σίγουρα να πάτε και στα δύο!
  on 5 March 2019
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Johniee_ quote Πολύ καλό δωμάτιο. Συνδυάζει τρόμο και δράση, με ωραία ατμόσφαιρα και έξυπνους γρίφους. Κατάλληλος αριθμός παικτών 4!
  on 26 October 2018
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Johniee_ quote Ένα μέτριο δωμάτιο. Δε θα το χαρακτήριζα τρόμου, τουλάχιστον όχι τόσο τρομακτικό όσο άλλα δωμάτια που έχουμε δει. Ο ηθοποιός νομίζω ότι είναι εκεί καθαρά για να ταιριάζει με την όλη ιστορία και το θέμα της ταινίας. Μετά τις 2-3 φορές που θα τον δεις δε θα σε τρομάζει το ίδιο. Σαν δωμάτιο συνδυάζει και γρίφους και λίγο ''τρέξιμο''/φόβο. Στο τέλος γίνεται πιο έντονο και ανεβαίνει σε παλμούς αλλά στη μέση κάπου, τουλάχιστον στη δική μας ομάδα, υπήρχαν στιγμές που βαρεθήκαμε και μας κούρασαν κάποιοι γρίφοι. Άμα ψάχνετε ένα δωμάτιο που να έχει και γρίφους και τρόμο τόσο όσο τότε είναι ένα καλό δωμάτιο. Άμα ψάχνετε για δωμάτιο τρόμου, υπάρχουν πολύ καλύτερα δωμάτια για να πάτε.
  on 7 July 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Johniee_ quote ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ!! Με σιγουριά το καλύτερο δωμάτιο που έχουμε πάει μέχρι τώρα. Πολύ καλοφτιαγμένο, ωραία υπόθεση, απίστευτοι γρίφοι και υποδοχή που δεν θα έχετε ξαναδεί παρόμοια. Όποιος δεν έχει πάει, να πάει.. χτες!! Πολλά μπράβο στα παιδιά!!!
  on 6 July 2018
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Johniee_ quote Από τα πιο τρομακτικά δωμάτια που έχω δει...και πιστεύω που υπάρχουν γενικώς, αντικειμενικά! Όσοι προτιμούν τα τρόμου αυτό είναι από τα καλύτερα! Οι γρίφοι είναι, επίσης, αρκετά καλοί... αν και το κυνηγητό και η όλη ατμόσφαιρα δεν σε αφήνει να το σκεφτείς και πάρα πολύ και απλά θες να λύσεις τον όποιο γρίφο πριν προλάβει και σου πεταχτεί τίποτα! Θέλει αρκετή παρατηρητικότητα και ψάξιμο και μάλλον απευθύνεται σε πιο έμπειρες ομάδες! Ιδανικός αριθμός παικτών 4! Από 5 και πάνω θα πέφτετε ο ένας πάνω στον άλλον και για 3 άτομα (όπως πήγαμε εμείς) δεν έχεις που να κρυφτείς και ζεις πιο έντονο τρόμο. Αλλά όσα άτομα και να είστε, θα περάσετε τέλεια! Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα απίστευτη, σε βάζει στο κλίμα και στο αίσθημα που πρέπει να σου προκαλεί ο χώρος. Ο ηθοποιός εξαιρετικός και ο GM απίστευτος! Πολύ καλό! Αν είστε του είδους αυτού πρέπει να πάτε οπωσδήποτε!
  on 20 April 2018
 • Manor Of Whispers

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  Johniee_ quote Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο! Οι γρίφοι αρκετοί και έξυπνοι που σου κρατάνε το ενδιαφέρον. Σαν χώρος είναι αρκετά μεγάλος.. από άποψη τρόμου έχει κάποια καλά jump scares, τα οποία είναι και αυτά που σε κρατάνε σε εγρήγορση, αλλά κυρίως έχει κυνηγητό! Η υπόθεση ίσως ήταν λίγο ανύπαρκτη, χωρίς αυτό να μας χαλάει την εικόνα για το δωμάτιο. Εμείς πήγαμε ομάδα 2 ατόμων και δεν βγήκαμε για λίγο λόγω του ότι δεν κάναμε σωστή διαχείριση του χρόνου και των βοηθειών, αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύω πως έβγαινε. Το μόνο αρνητικό είναι ότι υπάρχει ένα κυνηγητό χωρίς λόγο που δεν σε τρομάζει τόσο και χώροι και έπιπλα στα δωμάτια στα οποία μπορείς αν δεν προσέξεις να χτυπήσεις (εγώ πχ μπλέχτηκα στο χαλί και έπεσα κάτω). Για ομάδες με εμπειρία στους γρίφους είναι ένα ωραίο δωμάτιο που αξίζει να πάτε. Σε βαθμό δυσκολίας θα έλεγα ότι είναι πάνω από το μέτριο προς δύσκολο.
  on 16 April 2018
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Johniee_ quote Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο με γρίφους και μηχανισμούς διαφορετικούς, εντυπωσιακούς και σχετικούς με το θέμα. Κάποιοι γρίφοι θέλουν σκέψη και χωρίς βοήθεια μπορεί να μην τους βρίσκαμε τόσο εύκολα. Απευθύνεται θεωρώ σε λίγο πιο έμπειρες ομάδες. Η γενική εικόνα σαν γριφοδωμάτιο είναι καλή και το θέμα του είναι διαφορετικό σε σχέση με άλλα δωμάτια γρίφων, αξίζει να πάτε μόνο για την όλη ιστορία. Δωμάτια γρίφου γενικά υπάρχουν και αρκετά καλύτερα από αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι και αυτό δεν είναι καλό, το θέμα του το κάνει να διαφέρει. Εμείς πήγαμε ομάδα 6 ατόμων και χωρέσαμε μια χαρά, αλλά ιδανικός αριθμός είναι τα 4 άτομα.
  on 12 April 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Johniee_ quote Το απόλυτο γριφοδωμάτιο! Έχει πολύ έξυπνους και διαφορετικούς γρίφους, που δεν τους συναντάς συχνά σε δωμάτια γρίφων! Ιδανικός αριθμός παικτών 4+, ίσως για πιο έμπειρους, που μπορούν να κινούνται όλοι στο χώρο άνετα, χωρίς να βαρεθείς ή να περιμένεις τους άλλους! Θέλει αρκετή παρατηρητικότητα και ψάξιμο! Το 3ωρο περνάει αρκετά γρήγορα αν και προς το τέλος κάπου κουράζεσαι (όχι ότι αυτό μας άλλαξε την εικόνα για το δωμάτιο). Τέλεια δουλεία, μπράβο!
  on 31 March 2018
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  Johniee_ quote Πολύ καλή διακόσμηση του δωματίου, ωραία ατμόσφαιρα που ταιριάζει απόλυτα στο θέμα και σε βάζει σχεδόν αμέσως στο ρόλο. Οι γρίφοι έξυπνοι, είχε και αυτοματισμούς και κλασικούς γρίφους. Υπήρχε ενδιαφέρουσα ροή και σύνδεση των γρίφων και κάτι το θετικό ήταν ότι υπήρχε αρκετός χώρος στο δωμάτιο για να κινείσαι και να ψάχνεις στοιχεία, χωρίς να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον, όπως σε άλλα δωμάτια. Από άποψη δυσκολίας οι γρίφοι ήταν μέτριοι+. Εμείς πήγαμε ομάδα 4 ατόμων και βγήκαμε σχεδόν 20 λεπτά πριν. Τα 4 άτομα είναι ένας ιδανικός αριθμός. Ο game master πολύ καλός και μας έδινε από βοήθειες τόσο όσο. Άμα ψάχνετε για γριφοδωμάτιο νομίζω ότι είναι ότι πρέπει!
  on 29 March 2018
1 2 3
Close