Contact phone number:

Contact email:

Jason Kosmopoulos


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 15 κριτικές
 • 28 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 203: Grim Reaper

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Jason Kosmopoulos quote Δωμάτιο που μας άφησε περίεργη γεύση. Θα το χαρακτήριζα μάλλον κουρασμένο, λόγω ροής και γρίφων περισσότερο. Ο χάρος δεν τρομάζει, αν και δεν ξέρω αν θεωρείται καν τρόμου το δωμάτιο. Οι χώροι είναι όμορφοι και καλοσχεδιασμένοι και πολύ εντυπωσιακή η μία μετάβαση. Οι γρίφοι είναι μέτριοι σε δυσκολία, εκτός από κάποιους προς το τέλος που δυσκολεύουν χωρίς λόγο κατά την άποψή μου. Ίσως είχαμε υψηλότερες προσδοκίες από την εταιρεία λόγω των άλλων δωματίων της, γι'αυτό και η μέτρια βαθμολογία.
  on 19 December 2017
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  Jason Kosmopoulos quote Δωμάτιο που το παίξαμε πριν αρκετό καιρό και το ευχαριστηθήκαμε, τόσο εμείς, όσο και η μικρή μας, μιας και αγαπάει το Hogwarts και τον Harry ;) Πολύ ωραίο δωμάτιο με ατμοσφαιρικη διακόσμηση, αν και θα ήθελα λίγο μεγαλύτερους χώρους. Οι γρίφοι απλοί στην πλειοψηφία τους, σε κρατάνε όμως στο κλίμα και το θέμα δεν είναι να παιδευτείς, αλλά να μαγευτείς. Τα παιδιά εκεί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με τους μηχανισμούς και είδαμε έναν από τους πιο ευφάνταστους τρόπους βοηθειών. Η μικρή ήθελε να πάρει τη «βοήθεια» μαζί στο σπίτι :P Ιδανικό δωμάτιο για οικογενειακές στιγμές ειδικά αν έχετε πιο μικρά παιδιά που θέλετε να τους δείξετε ότι υπάρχει μαγεία!
  on 27 November 2017
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Jason Kosmopoulos quote Λοιπόν αποφασίσαμε κι εμείς να πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, αν και είχαμε διαβάσει αντικρουόμενα σχόλια. Κάπως έτσι ήταν το αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους όχι. Προσωπικά μου άρεσαν πολύ τα σκηνικά και οι πολλές εναλλαγές χώρων. Επίσης, θεωρώ ότι σκηνοθεσία και η ατμόσφαιρα ήταν τα δυνατά σημεία του δωματίου. Δεν θα το χαρακτήριζα τρόμου βέβαια σε καμμία περίπτωση, περισσότερο action και physical. Εμείς τουλάχιστον δεν τρομάξαμε καθόλου. Ο ηθοποιός θα μπορούσε και να μην υπάρχει κατά τη γνώμη μου. Το μόνο που εξυπηρετεί η παρουσία του, είναι να σου ανεβάσει λίγο την αδρεναλίνη. Επίσης, εμάς δεν μας κηνύγησε, το οποίο προφανώς και γίνεται για αποφυγή ατυχημάτων γιατί όντως κάποια σημεία είναι επικίνδυνα αν δεν προσέχεις ή αν βιάζεσαι. Οι γρίφοι είναι μέτριοι προς εύκολοι και κυρίως δεξιοτεχνίας και physical. Μου άρεσε πολύ ένα συγκεκριμένος που μας ξύπνησε από τον εφιάλτη. Πολύ έξυπνος και διαφορετικός. Λατρέψαμε τον Βαγγελάκη και βρήκαμε εφυέστατο τον τρόπο που δίνονται οι βοήθειες και χαιρόμαστε που τα escape πλέον προσέχουν τέτοιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τη διαφωνία μου και την απογοήτευσή μου για τη χρήση του ζωντανού στοιχείου στο δωμάτιο. Δεν λέω κάτι παραπάνω για να μην κάνω spoiler, αλλά θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνεται, γι'αυτό και έβαλα χαμηλή βαθμολογία στη γενική εικόνα. Πέραν τούτου, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε ομάδες 3-4 ατόμων και να είστε έτοιμοι να ταλαιπωρηθείτε λίγο ;)
  on 22 November 2017
 • The Basement's Secret

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Jason Kosmopoulos quote Ένα δωμάτιο που ανταποκρίνεται πλήρως στον τίτλο του. Και υπόγειο έχει και μυστικά έχει, οπότε να πάτε να το εξερευνήσετε. Εμείς πήγαμε 4 άτομα και το ευχαριστηθήκαμε. Χορτάσαμε από εναλλαγές χώρων και σκηνικών απολαύσαμε την ηθοποιό, η οποία απογειώνει το δωμάτιο. Βέβαια σε ένα σημείο θα μπορούσε να είναι λιγότερο υπερβολική, αλλά το παίξαμε τις πρώτες μέρες, οπότε μπορεί να έχουν αλλάξει ήδη πράγματα. Οι γρίφοι είναι μέτριοι σε δυσκολία και κυρίως δεξιοτεχνίας. Σε κάποιους χρειάζεται λίγη υπομονή για να τους πετύχεις, οπότε μη βιάζεστε και μην εκνευρίζεστε αν δεν βρίσκετε τον στόχο ;) Μία ένσταση είναι ότι δεν βρήκαμε ιδιαιτερη σχέση μεταξύ ιστορίας και γρίφων και ίσως θα χρειαζόταν λίγη δουλειά ακόμη στη σκηνοθεσία και στη ροή του παιχνιδιού, αλλά αρχή είναι ακόμη. Μαζευτείτε λοιπόν 4 (το πολύ 5) άτομα και πηγαίνετε να κλειστείτε στο υπόγειο για να ανακαλύψετε το μυστικό που κρύβει!
  on 22 November 2017
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Jason Kosmopoulos quote Κλειστήκαμε κι εμείς στο άσυλο, που κανείς μας δεν κατάλαβε πως το λένε αλλά μικρή σημασία έχει. Ένα δωμάτιο διαφορετικό και πρωτότυπο με μεγάλη έμφαση στην ιστορία που πρέπει να την παρακολουθείς σε όλη τη διάρκεια. Η έναρξη του παιχνιδιού είναι πολύ έξυπνα φτιαγμένη και σε βάζει στο κλίμα κατευθείαν. Οι αμφιβολίες ξεκινούν από το πρώτο λεπτό και συνεχίζονται μέχρι το τέλος! Τα σκηνικά αληθοφανή και απόλυτα ταιριαστά με το θέμα και την υπόθεση, όπως και η μουσική. Αν και οι χώροι δεν είναι πολύ μεγάλοι τους έχουν διαμορφώσει πολύ έξυπνα. Το performance είναι πολύ καλό και ειδικά στην αρχή πολύ πειστικό. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, χρειάζονται παρατηρητικότητα και συνεργασία. Στο τέλος υπάρχει ανατροπή στο gameplay σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει και μας άρεσε πολύ. Εξ ίσου πρωτότυπος και ο τρόπος εξόδου. Βγαίνοντας, παρόλο που ήμασταν η τελευταία ομάδα και τους είχαμε καθυστερήσει, καθίσαμε αρκετή ώρα με τα παιδιά του escape και μιλήσαμε για διάφορα θέματα σχετικά και άσχετα με το δωμάτιο, κάτι που μας αρέσει πολύ. Να μπείτε οπωσδήποτε κι εσείς στο άσυλο αν είστε 4-5 άτομα και να ζήσετε την ιστορία μέχρι τέλους.
  on 4 November 2017
 • Screaming Woods

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  Jason Kosmopoulos quote Μπαίνοντας στον χώρο της υποδοχής νομίζεις ότι πήγες επίσκεψη στο σπίτι της πλούσιας θείας σου και αισθάνεσαι άσχημα που δεν της πήγες κάτι για κέρασμα. Τα παιδιά είναι πολύ φιλικά και μην αρνηθείτε το λικεράκι που σας προτείνουν... μπορείτε ακόμη να ζητήσετε και τη συνταγή γιατί το φτιάχνουν μόνοι τους ? Μετά από αρκετό μπλα-μπλα μιας και ήμασταν η τελευταία ομάδα και δεν είχαμε πίεση χρόνου, ξεκίνησε η διαδικασία του παιχνιδιού. Μας έβαλαν στο κλίμα πριν καν σηκωθούμε από τον καναπέ. Η έναρξη είναι πολύ ωραία και σε αγχώνει. Ξαφνικά βρίσκεσαι όντως σε ένα δάσος και σε συνδυασμό με τη μουσική, το σκοτάδι και τον καπνό, μπαίνεις κατευθείαν στην ιστορία. Τα πρώτα λεπτά είναι διερευνητικά μέχρι να καταλάβεις που πας και τι κάνεις και μετά αρχίζει το καλό... ή το κακό!!! Στο χέρι σας είναι ? Το performance είναι εξαιρετικό και απόλυτα ταιριαστό με το δωμάτιο, τρομακτικό όσο πρέπει και σε κάποια σημεία διασκεδαστικό. Οι ένοικοι του δάσους είναι εκεί για να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη και τα καταφέρνουν. Υπάρχει αρκετό τρέξιμο και δράση οπότε μην αφήσετε τον χρόνο να περάσει γιατί υπάρχουν και γρίφοι που πρέπει να λύσετε, οι οποίοι βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, αλλά χρειάζονται παρατηρητικότητα και λίγο ψάξιμο. Στα θετικά ότι οι περισσότεροι γρίφοι είναι σχετικοί με το θέμα και την υπόθεση και κατά τη διάρκεια σου αποκαλύπτονται κομμάτια της ιστορίας, στα αρνητικά ότι κάποιοι γρίφοι χρειάζονται καλύτερη συντήρηση. Μας άρεσε που υπάρχει συγκεκριμένος σκοπός για ολοκληρωθεί η ιστορία, αλλά θα θέλαμε κάτι περισσότερο για το τέλος και την έξοδο. Να πάτε οπωσδήποτε, αλλά 4-5 άτομα για να το ζήσετε καλύτερα και να είστε προσεκτικοί γιατί κάποια jumpscares δεν τα περιμένεις με τίποτα! Βγαίνοντας φυσικά πιάσαμε πάλι την κουβέντα και τα παιδιά άκουσαν με προσοχή τα σχόλια και τις προτάσεις μας. Μας είπαν ότι ετοιμάζουν αλλαγές και σε αυτό το δωμάτιο για να το βελτιώσουν, οπότε θα το επισκεφτούμε πάλι. ΥΓ: Τα φιλιά μας στον Ερμή, τη μασκώτ του escape που υποδέχεται τις ομάδες με τον πιο χαρούμενο τρόπο!
  on 4 November 2017
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Jason Kosmopoulos quote Ένα δωμάτιο που παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο του τρόμου από την ατμόσφαιρα και το performance και όχι από το θέμα του όπως άλλα. Το δωμάτιο δεν έχει ηθοποιό... έχει την ίδια τη Σαμάρα. Είμαστε σίγουροι ότι είναι μεταγραφή από το Hollywood ? Εσείς παιδιά από το Exitus, αν μας ακούτε, προσέξτε τη Σαμάρα σαν τα μάτια σας. Την αγαπάμε κι ας μας έκανε να χρειαστούμε πάνες!!! Το δωμάτιο προφανώς και στηρίζεται στο performance και στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί, οπότε είναι αναμενόμενο οι γρίφοι να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Κάτι που δεν μας ενόχλησε καθόλου βέβαια. Ίσως τα περισσότερα jumpscares που έχουμε συναντήσει σε escape. Είσαι συνέχεια στην τσίτα και αναρωτιέσαι από πού θα βγει. Μπορεί να βγει από παντού οπότε... τον νου σας!!! Τα παιδιά στην υποδοχή πολύ χαμογελαστά και με διάθεση για μπλα-μπλα... κάτι που εκτιμάμε πολύ ως ομάδα. Μας ενημέρωσαν ότι τις επόμενες ημέρες από την επίσκεψή μας θα έκαναν πολλές αλλαγές, τόσο σε γρίφους όσο και στη διακόσμηση που σίγουρα χρειάζονταν για να απογειωθεί ακόμη περισσότερο το δωμάτιο. Να πάτε οπωσδήποτε λοιπόν, αν είστε λάτρεις του τρόμου και του πανικού (όχι του κουμπιού, αυτό αφήστε το για να ζήσετε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό). 4-5 άτομα ο ιδανικός αριθμός για να μην ποδοπατηθείτε ?
  on 4 November 2017
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Jason Kosmopoulos quote Αποφασίσαμε κι εμείς να γνωρίσουμε τον Willy, τον μαύρο θερμαστή από το Τζιμπουτί :p Τι να πούμε γι'αυτό το δωμάτιο; Ας ξεκινήσουμε από τον τρόπο εισαγωγής που είναι ψαρωτικός και παρότι γίνεται για τεχνικούς λόγους, σε βάζει μέσα στο κλίμα. Αυτό που πρώτο-αντικρύζεις είναι υπέροχο. Το δωμάτιο είναι γεμάτο από διακοσμητικά στοιχεία και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Δεν πιστεύεις ότι σε λίγα τετραγωνικά μπορεί να έχει γίνει τόσο καλή δουλειά και στην ουσία να έχεις ένα μεγάλο δωμάτιο. Η ατμόσφαιρα επιβλητική με τη μουσική να παίζει καθοριστικό ρόλο. Παρόλο που το δωμάτιο δεν έχει performance, σου προκαλεί αγωνία και είσαι συνέχεια στην τσίτα. Οι γρίφοι μέτριοι σε δυσκολία και κάποιοι πιο δύσκολοι. Σχεδόν όλοι είναι συνδυαστικοί και συνεργατικοί οπότε κανείς από την ομάδα δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Χρειάζονται παρατηρητικότητα και όχι ιδιαίτερο ψάξιμο που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. Μόνο σε έναν γρίφο έχουμε μια ένσταση, ο οποίος είναι πολύ χρονοβόρος και εκτός κλίματος, αλλά πολύ μικρό το κακό σε σχέση με το σύνολο. Τα παιδιά στην υποδοχή ευγενέστατα και το σκηνικό για τη φωτογραφία πολύ έξυπνο και ευρυματικό. Να πάτε οπωσδήποτε ό,τι είδους ομάδα και να είστε, αλλά μέχρι 4 άτομα για να το ευχαριστηθείτε περισσότερο.
  on 4 November 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Jason Kosmopoulos quote Τι να πρωτοπεις γι'αυτό το δωμάτιο; Πραγματική υπερπαραγωγή σε σκηνικά και μηχανισμούς. Η αρχή είναι τέλεια και σίγουρα δεν περιμένεις αυτό που βλέπεις. Το δωμάτιο δεν στηρίζεται στους γρίφους, αν και έχει αρκετούς μέτριας δυσκολίας θα έλεγα, αλλά κυλάνε ομαλά και απολαμβάνεις τη μετάβαση από χώρο σε χώρο χωρίς να σε κουράζει ή να σε καθυστερεί άσκοπα. Το performance πολύ ταιριαστό με το θέμα και αγχωτικό σε κάποια σημεία, αλλά δεν σε τρομοκρατεί. Σου κόβει λίγο το αίμα και φεύγει ;) Οι χώροι πολλοί και όλοι όμορφοι και ταιριαστοί με την ιστορία, με πολύ ρεαλιστική διακόσμηση που σε βάζει στην ατμόσφαιρα. Είναι απο τα λίγα δωμάτια που δεν μπορείς να πεις πολλα χωρίς να κάνεις spoiler, οπότε να πάτε οπωσδήποτε με κάποια εμπειρία για να το ευχαριστηθείτε περισσότερο.
  on 29 October 2017
 • Battle for the Thrones-Part 1

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Jason Kosmopoulos quote Ένα ακόμη δωμάτιο που είχαμε υψηλές προσδοκίες, αλλά απογητευτήκαμε (ας προσέχαμε!). Για να είμαστε δίκαιοι, είναι δύσκολο να φτιάξεις GOT δωμάτιο υψηλού επιπέδου. Στα θετικά του δωματίου το ατομικό παιχνίδι των παικτών σε κάποιο σημειο, αλλά ο τρόπος μας ξενέρωσε. Δεν περιμέναμε ποτέ να ζήσουμε τηλεπαιχνίδι GOT. Και ο ηθοποιός ταιριαστός στον ρόλο του και αρκετά διαδραστικός. Οι γρίφοι σε γενικές γραμμές ήταν οκ και κάποιοι μας εξέπληξαν θετικά. Αν γίνει δουλειά στη διακόσμηση και στην ατμόσφαιρα του παιχνδιού νομίζω το δωμάτιο μπορεί να ανέβει πολλά επίπεδα. Για ομάδες με μικρή εμπειρία και χωρίς καθόλου επαφή με το GOT :P
  on 29 October 2017
 • Seven Deadly Sins

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  Jason Kosmopoulos quote Ένα δωμάτιο που δυστυχώς δεν το ευχαριστηθήκαμε καθόλου. Ίσως είχαμε υψηλές προσδοκίες και περιμέναμε κάτι πιο ατμοσφαιρικό λόγω θέματος. Πολλά λουκέτα χωρίς λόγο και γρίφοι εκτός θέματος. Ένας συγκεκριμένος γρίφος αν και μας άρεσε σαν ιδέα, μας εκνεύρισε γιατί μας έφαγε πολύ χρόνο με την περιπλοκότητά του. Ο ηθοποιός θα μπορούσε να απογειώσει το δωμάτιο, αλλά ήταν αδιάφορος και κρύος ενώ θα μπορούσε να κάνει περισσότερο παιχνίδι. Να πάτε, αν έχετε μικρή εμπειρία και χαλαρή διάθεση.
  on 29 October 2017
 • Experimentum IV

  Πηγάσου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Jason Kosmopoulos quote Δωμάτιο που παίξαμε αρκετό καιρό πριν και μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Ωραίος χώρος και ταιριαστός με το θέμα και έξυπνο εύρυμα ο τρόπος που χωρίζεται η ομάδα και που μοιράζεται στοιχεία. Κάποιους γρίφους τους ευχαριστηθήκαμε, ενώ με άλλους βαρεθήκαμε. Επίσης μας κούρασαν τα πολλά λουκέτα και μας αποπροσανατόλισε σε κάποια σημεία ο gm με αποτέλεσμα να χάσουμε πολύ χρόνο σε κάποια κατασκευή που δεν ήταν καν γρίφος. Στα αρνητικά το προσωπικό στην υποδοχή που ήταν ό,τι πιο ψυχρό έχουμε συναντήσει. Μπορεί βέβαια και να τύχαμε σε κακή μέρα, οπότε δεν το λαβάνουμε υπ'όψιν. Ομάδες με μικρή εμπειρία θα το εκτιμήσουν περισσότερο.
  on 29 October 2017
1 2
Close