Contact phone number:

Contact email:

JaffeJoffer


 • Lvl 2 - Excited
 • 7 κριτικές
 • 9 Δωμάτια στο Wishlist
 • Breaking Bad

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  JaffeJoffer quote Πάει πάνω από ένας χρόνος που επισκέφθηκα το δωμάτιο. Μεγάλη λάτρης της σειράς, ορισμένα πράγματα την ψιλοθύμιζαν, ορισμένα όχι. Δεν είναι άσχημο δωμάτιο, εν γένει, απλά όχι το αγαπημένο μου απ' όσα έχω επισκεφθεί. Αρκετά ρεαλιστικός χώρος (συμφωνώ με το προτελευταίο σχόλιο που διάβασα λίγο πιο κάτω) και βοηθητικός εν γένει gamemaster. Δεν το λύσαμε, δυστυχώς, καθώς εκτός του ότι η ομάδα μου ήταν πολύ μικρή και όχι τόσο δεμένη (κακό το κεφαλιού μας!) κάποιοι γρίφοι ήταν αρκετά περίεργοι. To sum up, ένα κομπλέ δωμάτιο!
  on 2 July 2018
 • The Evil Mansion

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  JaffeJoffer quote Πάει καιρός που επισκέφθηκα το δωμάτιο, αλλά μου έχουν μείνει κάποια πράγματα. Πρώτο μου δωμάτιο, αρκετά ψαρωτικό, ειδικά αν τρομάζεις εύκολα λόγω κοπανητών στην πόρτα κυρίως, με αρκετά δύσκολους στην πλειοψηφία και πολλούς γρίφους. Παρ' ό,τι ήμασταν 5 άτομα, δεν τα καταφέραμε. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σ'αυτό το δωμάτιο από τότε που πήγα, αλλά θα μπορούσα να είναι λιγάκι πιο εύκολο, αν και αυτό φυσικά είναι στη διακριτική ευχέρεια του δημιουργού. O gamemaster μας, αρκετά βοηθητικός. Δεν μπορώ να πολυκαταλάβω όμως αν υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ της περιγραφής εδώ και αυτής που έχει στο site του Mindtrap, όπου είναι το σενάριο με τη Lucy, αυτό δηλαδή στο οποίο και παίξαμε.
  on 1 July 2018
 • Medieval room - Find the diamond of the Grand Master

  Σοφοκλέους 22, Ρόδος
  JaffeJoffer quote Αρκετά καλό δωμάτιο, στην καρδιά της παλιάς πόλης της Ρόδου. Γρίφοι άλλοι σχετικά εύκολοι και άλλοι πολύ πρωτότυποι και πιο δύσκολοι. Κάποια μέρη του σκηνικού όπως τα σπαθιά ήταν απλά έπος, και σε έβαζαν στο κλίμα του δωματίου. Μέσα έπαιζαν τόσο μηχανισμοί όσο και λουκέτα, οπότε υπήρχε ποικιλία. 2-4 άτομα νομίζω πως είναι ιδανικός αριθμός παιχτών! Μεγάλο plus, η gamemaster που ήταν φουλ βοηθητική και φιλική, και με το που φτάσαμε στην υποδοχή έσπευσε να μας εξυπηρετήσει υπέρ του δέοντος!
  on 1 July 2018
 • Pirates of the Caribbean

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  JaffeJoffer quote Όχι λάτρης του θέματος, πήγα μαζί με άλλα 4 άτομα, κυρίως λόγω της παρέας. Δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα για το στήσιμο και τους γρίφους, και μου φάνηκε αρκετά μικρό, αν και μερικοί γρίφοι μας σκάλωσαν λίγο λόγω δυσκολίας. Η gamemaster φοβερό άτομο, με αρκετή υπομονή καθώς πετούσαμε μερικές κοτσάνες ανά ώρες, και πολύ φιλική!
  on 30 June 2018
 • The Ring

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  JaffeJoffer quote Μπορεί να μην είναι το καλύτερο δωμάτιο που έχω επισκεφθεί από άποψη χώρων ή γρίφων, αλλά και μόνο η ηθοποιός φτάνει για να σε κάνει να τρέξεις από φόβο και να παγώσεις χωρίς να μπορείς να σκεφτείς και να λύσεις τους παρακάτω γρίφους, κάτι που το ανεβάζει σίγουρα, από άποψη αδρεναλίνης. Η gamemaster φοβερή, και εν γένει τα παιδιά στην υποδοχή φουλ ευχάριστοι και φιλικοί.
  on 30 June 2018
 • Dexter

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  JaffeJoffer quote Πήγαμε, έχοντας δει ελάχιστα πράγματα από τη σειρά, κάτι που ευτυχώς ήταν ανεξάρτητο (όπως και στα περισσότερα θεματικά δωμάτια ταινιών και σειρών). Σίγουρα όχι δωμάτιο για 2 μόνο άτομα, καθώς χρειάζεται περισσότερα σε ορισμένους γρίφους. 3 με 4 είναι το ιδανικό, πιστεύω. Γρίφοι γενικά ωραίοι, κάποιοι ψιλοβατοί, ειδικά στην αρχή, αν έχεις ξαναπάει σε μερικά δωμάτια, κάποιοι αρκετά δύσκολοι και περίπλοκοι. Η gamemaster αρκετά βοηθητική. Όχι το τοπ, αλλά όχι και το χειρότερο δωμάτιο.
  on 30 June 2018
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  JaffeJoffer quote Έχοντας πάει σε ορισμένα δωμάτια έως τώρα, συμπεριλαμβανομένου και το Voodoo Shop στο Lockhill, μπορώ να πω πώς είναι ίσως το καλύτερο δωμάτιο που έχω επισκεφθεί έως τώρα. Ατμόσφαιρα - έπος... Με το που χτυπάς το κουδούνι και μπαίνεις στο χώρο, υποβάλλεσαι αμέσως από την ατμόσφαιρα και τον τρόπο που σου το "πλασάρουν". Γρίφοι πολύ καλοί, αν και σίγουρα χρειάζεται λίγο μεγαλύτερο αριθμό από αυτόν των 2 ατόμων που ήμασταν ώστε να φτάσει στο τέλος η ομάδα. Plus, η ηθοποιία που προσωπικά με έκανε λιγάκι να χάσω τον κόσμο γύρω μου από τρόμο, αν και νομίζω πως ο μέσος παίχτης θα είναι οκ (ή και όχι...). Το συστήνω με κλειστά μάτια και ανυπομονώ να επισκεφτώ το Σανατόριο.
  on 30 June 2018
Close