Contact phone number:

Contact email:

Jafar


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 15 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Avaton

  Πελοπίδα 38, Περιστέρι
  Jafar quote Το δωμάτιο συνδυάζει τα πάντα!Γρίφοι,περάσματα,χώροι,τρόμος,παιδιά, όλα τέλεια!Κόβω μισό αστεράκι μόνο για ένα μικρό σημείο(το οποίο το αναφέραμε όταν μας ζητήθηκε η γνώμη),αλλά πολύ λίγο μετράει αυτό μπροστά στην όλη θετική εντύπωση που μας άφησε!Μπράβο για όλα!!!
  on 27 December 2019
 • The Slaughterhouse

  Ιπποκράτους 20-22 Νίκαια
  Jafar quote Το δωμάτιο τα σπάει.Συνδυάζει τρόμο-δράση-σκηνικά-ατμόσφαιρα-περάσματα-χώρους-γρίφους-προσωπικό, όλα!!!ΕΥΓΕ!!!
  on 27 December 2019
 • Swamp of Sorrows: Death and Despair

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  Jafar quote Δωμάτιο διαμαντάκι.Σκηνικά υπέροχα,ηθοποιοί πολύ καλοί και πειστικοί.Κόβω ένα αστεράκι,γτ θα θέλαμε παραπάνω τρόμο στο horror-mode και λίγο καθαρότερο ήχο σε κάποιες φάσεις,αλλά αυτό δεν αναιρεί το πόσο ωραία περάσαμε.Παιχνίδι ρόλων,βάλαμε μέσα και προδότη και το ευχαριστηθήκαμε.Στο τέλος θα θέλαμε κι άλλο κι άλλο κι άλλο!Τίμιο δωμάτιο,που αξίζει μια επίσκεψη!Να πάτε όλοι!
  on 23 December 2019
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Jafar quote Σκηνικά πρωτότυπα,αν και σχετικά μικροί χώροι,ωστόσο αξιοποιημένοι στο έπακρο!Απαιτητικό δωμάτιο,αλλά μας άφησαν και παραπάνω ώρα μέχρι να το τελειώσουμε!Συστήνεται ιδανικά για 2-3άδα το πολύ.Να πάτε οπωσδήποτε!!!
  on 28 October 2019
 • Escape the Car - Killer

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  Jafar quote 10/10 σε όλα!Τα είχε όλα!Γέλιο σε κπ φάσεις,φόβος,αγωνία,αδρεναλίνη,γρίφοι,σκηνικά-ό,παιδιά στην υποδοχή,όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!Να πάτε ΧΘΕΣ!!!
  on 28 October 2019
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  Jafar quote ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ!!!Παρόλο που οι χώροι ήταν αρκετά στενοί,εώς πολύ στενοί κάποιοι,δε χαλάστηκα καθόλου!Είχε γίνει φοβερή δουλειά.Ηθοποιοί,σκηνικά,παιδί στην υποδοχή,γρίφοι,ΤΡΟΜΟΣ,όλα τα είχε!!!!Μπράβο και πάλι μπράβο!!!
  on 28 October 2019
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Jafar quote Σκηνικά φανταστικά,περάσματα πολλά,το παιδί στην υποδοχή ευγενέστατο,τρόμος όχι υπερβολικός,Πιο πολύ ατμοσφαιρικό θα έλεγα.Κόβω μισό αστεράκι λόγω του ότι θα θέλαμε περισσότερες εμφανίσεις του ηθοποιού για μεγαλύτερο τρόμο!Κατά τ'άλλα περάσαμε υπέροχα.Ιδανικός αριθμός 3 για πιο έντονη εμπειρία,άντε το πολύ 4 κι ας χωράνε και παραπάνω.Τα πιο πολλά άτομα δε θα το ευχαριστηθούν,γτ πάντα θα μένουν κάποιοι που δε θα κάνουν τπτ σε κάποιους γρίφους.Αξίζει με χίλια η εμπειρία!Να πάτε χθες!
  on 26 September 2019
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Jafar quote AΨΟΓΟ ΣΕ ΟΛΑ!Σκηνικά,ηθοποιός,ατμόσφαιρα,ηχητικά εφέ,βοήθειες τόσο όσο,γρίφοι χωρίς το κλασικό λουκέτο (κάτι που μας άρεσε,βέβαια δεν έχουμε και μεγάλη εμπειρία,ωστόσο εδώ αφήνουμε τις δικές μας προσωπικές εντυπώσεις).Τα παιδιά ευγενέστατα και με κατανόηση για την κατάσταση ενός μέλους.Μπράβο σε όλα!!!!Τα 5 αστέρια είναι λίγα!!!
  on 2 April 2019
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  Jafar quote Κατ' αρχάς τα παιδιά στην υποδοχή φιλικότατα και με χαμόγελο.Από σκηνικά πολύ καλό και μεγάλοι χώροι, άνετοι για τρέξιμο και έχει μπόλικο από αυτό!!!Πολύ καλή και δυνατή εισαγωγή.Οι γρίφοι βατοί με κάνα δυο πιο δύσκολους δεδομένων των συνθηκών.Περάσαμε σούπερ,τρέξαμε,ιδρώσαμε,φωνάξαμε, είχε δράση και αδρεναλίνη στο φουλ και ο ηθοποιός (ή μήπως ηθοποιοί;) φανταστικός-οί!!!Μια μικρήηηη τόοοσο δα επιθυμία, στον ένα από τους μεγάλους χώρους (δε θα κάνω σπόιλ), θα ήθελα λίγο περισσότερο κυνηγητό ή εμφανίσεις, αλλά ίσως δεν το κάνανε, γτ ένα μέλος πιο πριν είχε χτυπήσει λιγάκι (ευτυχώς τπτ σοβαρό και το περιποιήθηκαν αμέσως τα παιδιά).Δεν το χορταίναμε!!!Μακάρι να είχε κι άλλο!!!ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!
  on 30 November 2018
 • The Cursed Doll

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Jafar quote ΑΨΟΓΟ ΣΕ ΟΛΑ!!!!Γρίφοι απαιτητικοί, θέλει κάποια εμπειρία σίγουρα, παρόλα αυτά ωραίοι και έξυπνοι.Ο τρόμος σε όλο του το μεγαλείο!!!!Όχι όπως πολλά δωμάτια που υπόσχονται τρόμο και είναι σε μέτρια επίπεδα...ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
  on 1 November 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Jafar quote Σκηνικά,γρίφοι,acting,συμπεριφορά παιδιών όλα τέλεια!!!Κόβω ένα αστεράκι,γιατί με βάση όσα ακούγαμε, περιμέναμε περισσότερο τρόμο (Και δεν είμαστε έμπειροι, η μια μάλιστα ήταν και το 1ο της δωμάτιο και παρόλα αυτά το άντεξε αξιοπρεπώς.Όχι ότι δεν είχε,αλλά θέλαμε κι άλλο τρόμο, οπότε κάποιος πολύ έμπειρος δεν ξέρω πόσο θα τρομάξει,ωστόσο αξίζει).Περάσαμε τέλεια και αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη!Μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά!
  on 12 October 2018
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  Jafar quote Ομάδα 4 ατόμων και που δε φοβόμαστε γενικά εύκολα, τα ''χρειαστήκαμε'' για τα καλά!!!O ηθοποιός τα σπάει, ΑΚΡΩΣ τρομακτική έναρξη, φοβερά σκηνικά, ωραίοι γρίφοι και αρκετοί, και άψογα ηχητικά εφέ, χειρότερα κι από ταινία τρόμου!!!!Υπέροχοι χώροι και η δουλειά που έχει πέσει φαίνεται φυσικά!!!!Ιδανικός αριθμός 4 άτομα, ειδικά για όσους το θέλουν με φουλ τρόμο, για να το ζήσετε στο έπακρο. Πιο πολλοί απλά θα το κάψετε πιστεύω. Πάντως θα περάσετε σούπερ όπως και να 'χει!
  on 3 October 2018
1 2
Close