Contact phone number:

Contact email:

Hikku


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 16 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Cicada 3301

  Αριστοφάνους 14-16, Αθήνα
  Hikku quote Ίσως ένα απο τα ωραιότερα γριφοδωματια που έχουμε παιξει. Το παιχνίδι στον εξωτερικό χώρο συναρπαστικό, ο χώρος μέσα στο δωμάτιο άψογα διακοσμημένος με τρομερούς μηχανισμούς. Γρίφοι σχετικά δύσκολοι και αυτό είναι κάτι που μας αρεσε ιδιαίτερα. Δε θέλω να πω περισσότερα για να μη σποιλαρω. Απο τα παιχνίδια που σίγουρα πρέπει να παίξεις!!
  on 9 December 2017
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Hikku quote Άλλη μια υπερπαραγωγή των παιδιών στο Αιγάλεω! Ο λόγος που βάζω 4,5 αντί για 5 είναι γιατι αν έβαζα 5 τοτε τι θα έπρεπε να βάλω σε zygote και paranoic2? Στο δωμάτιο τώρα, εξαιρετική ατμόσφαιρα, εξαιρετικοί ηθοποιοί, για τους χώρους ο,τι και να πω είναι λίγο. Τα παιδιά το έχουν παει άλλου. Μηχανισμοί απίστευτοι! Hint: έχει μποφόρ στο βυθό, μη φάτε πολύ :D
  on 7 December 2017
 • Screaming Woods

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  Hikku quote Τα παιδιά στην υποδοχή ευγενέστατα αν και την παράσταση έκλεψε φυσικά ο Ερμής ο οποίος ήθελε να μπει μαζί μας στο δωμάτιο. Ατρόμητος. Μπαίνοντας μέσα μπορώ να πω οτι ήταν η πιο τρομακτική εισαγωγή σε δωμάτιο μέχρι τώρα καθώς υπάρχει παντού σκοτάδι και ομίχλη. Δε βλέπεις σχεδόν τιποτα και ξέρεις οτι εκεί μέσα δεν εισαι μόνος οποτε τα πρώτα 10 λεπτά είναι ανατριχιαστικά. Το «αρνητικό» είναι οτι μετα πέφτει ο ρυθμός αρκετά που είναι λογικό Γιατι πρέπει να σκεφτείς και να λύσεις γρίφους αλλα πιστεύω δε θα έπρεπε το πικ του δωματίου να γίνεται στην αρχή Γιατι μετα εισαι αρκετά χαλαρός. Όσον αφορά τους γρίφους είναι μέτριας δυσκολίας και κυρίως παρατηρητικότητας. Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Πιστεύω αν βελτιωθεί λίγο η κλιμάκωση της έντασης στο δωμάτιο θα γίνει απο τα τοπ δωμάτια τρόμου στην Αθήνα.
  on 7 December 2017
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Hikku quote Εξαιρετική εισαγωγή στο δωμάτιο. Πολύ ρεαλιστικά και καλοστημένα σκηνικά που σε προϊδεάζουν για κάτι πολύ δυνατό στη συνέχεια, και εκεί ίσως την πατήσαμε Γιατι περιμέναμε αυτό το κάτι παραπάνω που δεν ήρθε. Όσον αφορά τους χώρους είναι εξαιρετικό, οι γρίφοι του μέτριας δυσκολίας και το κακό είναι οτι δεν τρομάξαμε ενώ γενικά το ζούμε πολύ σαν ομάδα στα θρίλερ. Πιστεύω είναι ακόμα αρχή και έχει πολλα περιθώρια βελτίωσης σαν δωμάτιο Γιατι έχει προοπτικές. Ο ηθοποιός ήταν εκπληκτικός αν και θα τον θέλαμε σε λίγο πιο ενεργητικό ρόλο εννοω να μας τρομάξει λίγο περισσότερο. τέλος πολύ ωραίος ο τρόπος που δίνει βοήθειες η gm, και γενικά τα παιδιά στον πειραια ευγενέστατα όλα.
  on 7 December 2017
 • Silent Hills pt.2

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Hikku quote Το mindtrap του πειραια έχει αποδείξει οτι είναι πολύ ανώτερο απο τα υπόλοιπα mindtrap και δεν επαναπαύεται στο όνομα που έχει. Έχοντας παίξει silent hills 1 πήγαμε και στη συνέχεια του περιμένοντας κάτι εξίσου συναρπαστικό. ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ! Τρομερή ατμόσφαιρα, ηχητικά εφέ και χώροι φοβεροί και εξίσου καλοί ηθοποιοί. Στα αρνητικά του, λίγοι και μέτριας δυσκολίας γρίφοι αλλα σε γενικές γραμμές εξαιρετικό δωμάτιο!
  on 7 December 2017
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Hikku quote ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! Τι να πρωτοπεί κανεις γι αυτή τη ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ! Ατμόσφαιρα 11/10, απίστευτα μεγάλοι χώροι, κυνηγητό, αγωνία, ο ηθοποιός τρομερός! Πραγματικά δεν υπάρχει τιποτα αρνητικό στο δωμάτιο! Έχοντας παίξει πάνω απο 50 δωμάτια μπαίνει πανηγυρικά στο τοπ 3 και θα μείνει εκεί για πολυυυυυυ καιρό! Τα παιδιά στο Αιγάλεω θα μας τρελάνουν!
  on 4 December 2017
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  Hikku quote Δεν πίστευα ποτε οτι ένα δωμάτιο τρόμου χωρις ηθοποιό μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικό! Ατμόσφαιρα 11/10!! Σχετικά μικρός χώρος αλλα πραγματικά γίνεται χαμός μέσα! Δεν ξέραμε απο που μας έρχονταν! Άνετα στα τοπ 5 δωμάτια τρόμου που έχουμε παίξει!!
  on 4 December 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Hikku quote Απο τα τοπ δωμάτια τρόμου που έχουμε παίξει. Τρομερά, αληθοφανή σκηνικά, απίστευτο live acting και γρίφοι άμεσα συνδεδεμένοι με την ιστορία που εκτυλίσσεται κάνουν το δωμάτιο μοναδικό. Εξαιρετικό απλα!
  on 4 December 2017
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Hikku quote Απίστευτη ατμόσφαιρα μέσα στο δωμάτιο, πολύ έξυπνοι γρίφοι άμεσα συνδεδεμένοι με τη ροή του παιχνιδιού. Σίγουρα μέσα στο τοπ 10 των δωματίων που έχουμε παίξει.
  on 4 December 2017
 • Silent Hills

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Hikku quote Πιστεύω το καλύτερο δωμάτιο του ΜΤ Πειραια μέχρι τώρα τουλάχιστον. Εξαιρετικός ηθοποιός ωραίοι γρίφοι (κλασικοί μαιντραπικοι) πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ωραια εναλλαγή απο χώρο σε χώρο. 4 άτομα πιστεύω είναι ιδανικός αριθμός.
  on 2 December 2017
 • Bank Robbery

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  Hikku quote Ένα πολύ απλό όσον αφορά τα σκηνικά δωμάτιο χωρις καμία απολύτως ατμόσφαιρα κάτι βέβαια που γνωρίζαμε ήδη πρώτου μπούμε στο δωμάτιο. Απαιτεί έμπειρη ομάδα καθώς έχει δύσκολους γρίφους κάποιοι απ αυτούς είναι πολύ αδιάφοροι.
  on 2 December 2017
 • Hostel

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  Hikku quote Πολύ μέτριο δωμάτιο απο όλες τις πλευρές. Υποτίθεται παρουσιάζεται σαν δωμάτιο τρόμου αλλα δεν τρομάξαμε καθόλου. Οι ηθοποιοί είτε είναι στο δωμάτιο είτε όχι ένα και το αυτό... έλλειψη ατμόσφαιρας και γρίφοι ακυροι χωρις καμία συνοχή μεταξύ τους κάποιοι απο αυτούς ιδιαίτερα δύσκολοι. Αν και καταφέραμε να βγούμε δε μας άφησε καμία καλή ανάμνηση.
  on 2 December 2017
1 2
Close