Contact phone number:

Contact email:

HerculeSuccessors


 • Lvl 5 - Addict
 • 31 κριτικές
 • 64 Δωμάτια στο Wishlist
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  HerculeSuccessors quote Αρκετά σημεία του παιχνιδιού μας θύμισαν παλαιότερες escape εμπειρίες, συγκεκριμένα: το σύστημα βοηθειών το έχουμε ξαναδεί [...*...], το γρίφο με τα [...*..] στο [..*..], δυο άλλους γριφους σε περισσότερα από δέκα παιχνίδια κλπ. Θετική εντύπωση μας έκανε η έξοδος και η ευχάριστη μουσική. Ο ιδιοκτήτης δεν δίνει αποδείξεις... *Αφαιρέθηκαν Spoilers από Admin.
  on 9 October 2018
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  HerculeSuccessors quote Το παιχνίδι είναι πολύ κοντά στην ταινία, έχει ένα ιδιαίτερο λουκέτο, ένα παιχνιδιάρικο κουτάκι, αρκετούς γρίφους που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και απαιτεί αρκετό ψάξιμο. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να κάνουμε στον ιδιοκτήτη για το πάθος και τον ενθουσιασμό που μας περιέγραφε λεπτομέρειες της ιστορίας μετά το τέλος του παιχνιδιού!
  on 23 September 2018
 • Band of Spies

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  HerculeSuccessors quote Κλασικό παιχνίδι με θεματολογία 2ου παγκόσμιου πολέμου. Χρειάζεται αρκετό ψάξιμο και το προτείνουμε σε μικρές ομάδες.
  on 23 September 2018
 • Hannibal Deditus

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  HerculeSuccessors quote Το δυνατό στοιχείο όλων των παιχνιδιών του ClueWars είναι οι κρυψώνες, όποτε να είστε έτοιμοι για αρκετό ψάξιμο σε απίθανα σημεία. Ειδικά για το Hannibal, είναι το μόνο σχετικά τρομακτικό παιχνίδι της εταιρίας και το story ήταν κοντά στην ταινία. Σε γενικές γραμμές περάσαμε καλά.
  on 19 September 2018
 • Route 666

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  HerculeSuccessors quote Ενδιαφέρον θέμα, λειτουργικα σκηνικά, μια πρωτότυπη μετάβαση μεταξύ δυο χωρών και ξεχωριστος ο τελευταίος γρίφος. Περάσαμε πολύ ωραία.
  on 16 July 2018
 • The Mansion

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  HerculeSuccessors quote Ωραία εναλλαγή χωρών και ροή παιχνιδιού. Αν και η ιστορία δεν είναι πρωτότυπη περάσαμε καλά. Ξεχωρίσαμε ένα λουκέτο που συνάντησαμε για πρώτη φορά.
  on 16 July 2018
 • Black & White: The Experiment Escape Room

  Λ. Κηφισίας 265, Κηφισιά
  HerculeSuccessors quote Ίσως το ευκολότερο παιχνίδι με διαχωρισμό ομάδας. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα καταλάβαμε πως να επικοινωνούμε, να βλεπόμαστε και γενικώς να παίζουμε σαν ενωμένη ομάδα ξεχνώντας το θέμα του διαχωρισμού. Τα σκηνικά ήταν αδιάφορα και γενικώς είχαμε την αίσθηση πως δεν δόθηκε μεγάλη προσπάθεια στην δημιουργία του παιχνιδιού. Μήπως ήρθε ο καιρός να αντικατασταθεί;!
  on 16 June 2018
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  HerculeSuccessors quote Αρκετά καλή προσπάθεια! Πολλοί χώροι, τρέξιμο, μπουσουλημα, κυνηγητό, γρίφοι κυρίως δεξιότητας και ένα διαρκές αίσθημα αγωνίας. Ξεχωριστή νότα στο παιχνίδι ήταν η παρουσία του Βαγγέλη, δεθήκαμε μαζί του και δεν θέλαμε να τον αποχωριστούμε! Το παιχνίδι έχει πολλά επικίνδυνα περάσματα και χρειάζεται προσοχή στα γόνατα και στο κεφάλι.
  on 16 June 2018
 • Galileo

  Λ. Κηφισίας 265 , Κηφισιά
  HerculeSuccessors quote Για την εποχή που το παίξαμε (πριν 2,5 χρόνια) ήταν καλή προσπάθεια, είχε αρκετους γρίφους και gadget ταιριαστά με το θέμα και γενικως είχαμε διασκεδάσει. Ίσως πλέον χρειάζεται ένα upgrade...
  on 16 June 2018
 • Jungle Crash: The missing Plane

  Λ. Κηφισίας 265 , Κηφισιά
  HerculeSuccessors quote Ίσως η καλύτερη προσπάθεια εξ απόψεως σκηνικών από τα πέντε δωμάτια της εταιρίας. Κατά τα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο: μέτριοι γρίφοι, τεχνικά προβλήματα και μια κάκιστη απομίμηση μηχανήματος enigma. Γελάσαμε με το θυροτηλέφωνο παλαιάς πολυκατοικίας που υπήρχε στην ζούγκλα και χρησίμευε για την επικοινωνία με τον GM!!!
  on 16 June 2018
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  HerculeSuccessors quote Εξαιρετικά σκηνικά!! Από εκεί και πέρα, ωραία κλιμάκωση της ιστορίας, ενδιαφέροντες γρίφοι και καλό acting ιδίως από τον ηθοποιό με τον μεγαλύτερο ρόλο.
  on 2 June 2018
 • Taken

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  HerculeSuccessors quote Μια από τις πιο safe επιλογές για να μυηθεί μια παρέα στα escape rooms. Το είχαμε παίξει με την παλιά 50λεπτη διάρκεια, τα καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό, αλλά τα εξήντα λεπτά ίσως είναι καλύτερα για αρχάριες ομάδες. Λίγο καιρό μετά βρεθήκαμε τυχαία να παίζουμε ένα copy paste παιχνίδι στην Χαλκίδα....
  on 20 May 2018
1 2 3
Close