Contact phone number:

Contact email:

Helenious


 • Lvl 5 - Addict
 • 35 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Liberta

  Υμηττού 7, Πειραιάς 18540
  Helenious quote Εξαιρετική δουλειά. Μεγάλος αριθμός δωματίων κατάλληλα διαμορφωμένων για να ταιριάζουν με την ιστορία. Πολύ δράση και γρίφοι που ταίριαζαν απολυτα με την αποστολή μας :Να ξεφύγουμε. Η αδρεναλίνη ανέβαινε στα ύψη, ωραια ηχητικά εφέ, περάσματα, tasks. Εξαιρετική δουλειά. Από τα καλύτερα μέχρι στιγμής δωμάτια που έχουμε πάει, καθώς ήταν πολύ διαφορετικό και δεν θύμιζε σε τίποτα escape room. Ο ηθοποιός πολύ συμπαθητικός και βοηθούσε χωρίς υπερβολές. Πολυ καλή δουλειά, το συνιστούμε.
  on 31 August 2019
 • Dark Seas

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Helenious quote Ένα εξαιρετικό δωμάτιο με ειλικρινά απίθανα σκηνικά. Ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά και πλέον οι προσδοκίες και από τα υπόλοιπα δωμάτια είναι πολλές. Το καλύτερο τέλος για την τριλογία, την οποία συνιστώ ανεπιφύλακτα να παίξετε με την προτεινόμενη σειρά. Ωραίοι οι γρίφοι, πολυ έξυπνοι και εντός θέματος. Οι ηθοποιοί κλασικά εξαιρετικοί και η αλληλεπίδραση δίνει άλλον αέρα στο παιχνίδι. Εξαιρετική εταιρία, ίσως και η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
  on 4 August 2019
 • Down the Rabbithole

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Helenious quote Τρομερός χώρος, υπέροχα σκηνικά, λαβύρινθος οχι όμως με την κλασσική έννοια. Πολύ απαιτητικό δωμάτιο, με δύσκολους γρίφους το οποίο ήθελε αρκετή σκέψη. Έχοντας πάει στο looking glass πρώτα, και μετά σε αυτό, έχω να πω ότι όπως αναγράφεται και στο site της εταιρίας, αυτή είναι η καταλληλότερη σειρά. Ο καπελάς άψογος, ειλικρινα απολαύσαμε την παρέα του και γελάσαμε πολύ. Εξαιρετική ιδέα η τριλογία, περιμένουμε να δούμε και το dark seas.
  on 18 May 2019
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Helenious quote Τα πιο ωραία σκηνικά που έχω δει απ' όλα τα δωμάτια στα οποία έχω πάει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Οφείλω να πω ότι κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο περιποιημένοι και καθαροί ήταν οι χώροι αλλά και τα αντικείμενα. Εξαιρετικοί γρίφοι, δεν υπήρχε ένας που να μην μου άρεσε, ήταν έξυπνοι και χρειάζονται παρατηρητικότητα. Η ηθοποιός εξαιρετική, χωρίς υπερβολές, ακριβώς ο τι έπρεπε.
  on 11 May 2019
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Helenious quote Ωραίο δωμάτιο. Πολύ ωραίο act από τους δύο ηθοποιούς, με τους οποίους περάσαμε τέλεια. Όμορφοι χώροι, πολύ ωραία σκηνικά απλώς για εμάς που μας αρέσει να σπαζοκεφαλιάζουμε, δεν είχε τόσο πολλούς γρίφους όσο έχουμε συνηθίσει και θα θέλαμε. Παρ' όλα αυτά, οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας για ομάδες με κάποια εμπειρία και αρκετά έξυπνοι. Ωραίο για άτομα που δεν τρελαίνονται για πολύ φόβο, αφού είναι περισσότερο ατμοσφαιρικό.
  on 12 April 2019
 • The Unexpected

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Helenious quote Πάρα πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο. Εντυπωσιαστήκαμε. Πήγαμε ως ομάδα των 5, νομίζω ότι από 5+ είναι το ιδανικό, και το ευχαριστηθήκαμε. Από άποψη χώρων είναι μεν μεγάλο όμως δεν έχει κάτι το εντυπωσιακό, π.χ. αυτοματισμούς,κλπ. Όμως από άποψη γρίφων είναι εξαιρετικό δωμάτιο, ίσως από το μοναδικό μέχρι στιγμής που δεν βρήκαμε κάποιο λάθος ή κάποια αστοχία. Θέλει απόλυτη συνεργασία, είναι το μοναδικό που χρειάζεται. Πολύ έξυπνο δωμάτιο, με εξαιρετική ροή. Παρόλα αυτά θα το συνιστούσα σε σχετικά έμπειρες ομάδες.
  on 10 February 2019
 • Roll The Dice

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Helenious quote Πολύ ωραίοι χώροι, όμορφο δωμάτιο. Είχε ωραίους γρίφους μέσα στο κόνσεπτ. Διαφορετικό από τα συνηθισμένα και πράγματι είναι για όσους τους αρέσουν τα επιτραπέζια. Πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά της Νέας Σμύρνης στα καινούρια δωμάτια.
  on 10 February 2019
 • White Cell

  Αγίας Φωτεινής 12, 17121 Αθήνα
  Helenious quote Τρομερό δωμάτιο. Παιχνίδι ρόλων απόλυτα. Για να το απολαύσεις πρέπει να μπεις στο ρόλο σου γιατί διαφορετικά χάνεται το νόημα του και η φάση. Οπότε η ομάδα γενικα πρέπει όλη να λειτουργεί έτσι. Πολύ ωραίοι χώροι, εντός κλίματος, ωραίοι γρίφοι, σε συνεπαίρνει το στορυ, εξαιρετικά τα παιδιά. Το συνιστώ απόλυτα.
  on 10 February 2019
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Helenious quote Ωραίο δωμάτιο, διαφορετικό απ'όλα όσα έχουμε παίξει. Γίναμε διαρρήκτες για μια ώρα, όντως το νιώσαμε...Περιποιημένο το στορυ και γενικότερα η εικόνα του δωματίου. Γενικότερα η εταιρία δεν βαδίζει στα βήματα των υπολοίπων, καθώς όπως και στο White Rabbit ετσι και σε αυτό δεν συναντήσαμε πουθενα λουκέτα. Το συνιστώ.
  on 13 December 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Helenious quote Ένα όμορφο παραμύθι. Μπορεί ως δωμάτιο να μην έχει κάτι το φαντασμαγορικό, όμως: τρομερή είσοδος, τρομεροί χώροι, για 70' βρισκόμασταν πραγματικά στη χώρα των θαυμάτων. Επιτέλους μπήκαμε μετά από καιρό σε δωμάτιο στο οποίο δεν επαναλαμβανόταν συνέχεια παρόμοια μοτίβα και παρόμοιες κατηγορίες γρίφων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επρόκειτο για γρίφους μεγάλης δυσκολίας. Ο τρελοκαπελάς εξαιρετικός και θεότρελος. Εξαιρετικη δουλειά. Ένα από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε πάει προς το παρόν.
  on 24 November 2018
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Helenious quote Εξαιρετικό δωμάτιο από άποψη σκηνικών και αυτοματισμών. Αποτελεί εμπειρία. Είναι πράγματι σαν να βρίσκεσαι σε υποβρύχιο. Εξαιρετικό ως εικόνα και πολύ καλοφτιαγμένο. Ωραίοι ηθοποιοί, παρόλα αυτά οχι επειδή ήταν απαραίτητα μέτριοι αλλά ενδεχομένως λόγω πολύ αυξημένων προσδοκιών, οι γρίφοι μας φάνηκαν λίγο εκτός στορυ. Κάποιοι φάνηκε σαν να μην έδεναν τόσο, σαν να μην αποτελούσαν αναγκαία συνέχεια. Όμως αξίζει την επίσκεψη.
  on 24 November 2018
 • Whisper of Shadows

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Helenious quote ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ....! Το καλύτερο δωμάτιο που έχουμε παίξει. Από άποψη γρίφων, σκηνικών, χώρου, ιδέας, ερμηνείας, απλά ΤΡΟΜΕΡΟ.
  on 15 October 2018
1 2 3
Close