Contact phone number:

Contact email:

Helenious


 • Lvl 5 - Addict
 • 24 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  Helenious quote Από τα πιο ωραία δωμάτια πρώτης γενιάς, κυρίως λόγω του ότι μπαίνεις στο ρόλο και κατανοείς το σενάριο, γεγονός που εμένα πολλές φορές μου λείπει από δωμάτια. Πολύ καλή εικόνα, πολύ έξυπνοι γρίφοι και μου άρεσε η μη γραμμικοτητα και το γεγονός πως όλα συνδέονταν μεταξύ τους και με την ιστορία. 2 μειονεκτηματα: ένας γρίφος ήταν πολυ ψηλά και αν δεν υπήρχε ένας πιο ψηλος στην ομάδα αποκλείεται οι υπόλοιποι να τον φτάναμε και πριν την είσοδο μας στο δωμάτιο, τονίστηκε πολλές φορές ότι έπρεπε να προσέχουμε πάρα πολύ μην κάνουμε κάποια ζημιά, που στη συνέχεια όλοι είχαμε μια συστολη μην ακουμπησουμε κάτι ή δεν καταλάβουμε πώς πρέπει να το χειριστούμε και χαλάσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μεταχειριζομαστε τίποτα αρκετά και να μην καταλαβαινουμε ότι ήταν πράγματι στοιχείο.
  on 24 December 2021
 • Aztec Empire: Temple Of The Skull

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  Helenious quote Καλό δωμάτιο. Όμορφη ατμόσφαιρα και σκηνικό. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ωστόσο. Δεν προκαλει φοβερό ενθουσιασμό με τους γρίφους και τον ηθοποιο.
  on 24 December 2021
 • Liberta

  Υμηττού 7, Πειραιάς 18540
  Helenious quote Εξαιρετική δουλειά. Μεγάλος αριθμός δωματίων κατάλληλα διαμορφωμένων για να ταιριάζουν με την ιστορία. Πολύ δράση και γρίφοι που ταίριαζαν απολυτα με την αποστολή μας :Να ξεφύγουμε. Η αδρεναλίνη ανέβαινε στα ύψη, ωραια ηχητικά εφέ, περάσματα, tasks. Εξαιρετική δουλειά. Από τα καλύτερα μέχρι στιγμής δωμάτια που έχουμε πάει, καθώς ήταν πολύ διαφορετικό και δεν θύμιζε σε τίποτα escape room. Ο ηθοποιός πολύ συμπαθητικός και βοηθούσε χωρίς υπερβολές. Πολυ καλή δουλειά, το συνιστούμε.
  on 31 August 2019
 • Dark Seas

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Helenious quote Ένα εξαιρετικό δωμάτιο με ειλικρινά απίθανα σκηνικά. Ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά και πλέον οι προσδοκίες και από τα υπόλοιπα δωμάτια είναι πολλές. Το καλύτερο τέλος για την τριλογία, την οποία συνιστώ ανεπιφύλακτα να παίξετε με την προτεινόμενη σειρά. Ωραίοι οι γρίφοι, πολυ έξυπνοι και εντός θέματος. Οι ηθοποιοί κλασικά εξαιρετικοί και η αλληλεπίδραση δίνει άλλον αέρα στο παιχνίδι. Εξαιρετική εταιρία, ίσως και η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
  on 4 August 2019
 • Down the Rabbithole

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Helenious quote Τρομερός χώρος, υπέροχα σκηνικά, λαβύρινθος οχι όμως με την κλασσική έννοια. Πολύ απαιτητικό δωμάτιο, με δύσκολους γρίφους το οποίο ήθελε αρκετή σκέψη. Έχοντας πάει στο looking glass πρώτα, και μετά σε αυτό, έχω να πω ότι όπως αναγράφεται και στο site της εταιρίας, αυτή είναι η καταλληλότερη σειρά. Ο καπελάς άψογος, ειλικρινα απολαύσαμε την παρέα του και γελάσαμε πολύ. Εξαιρετική ιδέα η τριλογία, περιμένουμε να δούμε και το dark seas.
  on 18 May 2019
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Helenious quote Τα πιο ωραία σκηνικά που έχω δει απ' όλα τα δωμάτια στα οποία έχω πάει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Οφείλω να πω ότι κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο περιποιημένοι και καθαροί ήταν οι χώροι αλλά και τα αντικείμενα. Εξαιρετικοί γρίφοι, δεν υπήρχε ένας που να μην μου άρεσε, ήταν έξυπνοι και χρειάζονται παρατηρητικότητα. Η ηθοποιός εξαιρετική, χωρίς υπερβολές, ακριβώς ο τι έπρεπε.
  on 11 May 2019
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Helenious quote Ωραίο δωμάτιο, διαφορετικό απ'όλα όσα έχουμε παίξει. Γίναμε διαρρήκτες για μια ώρα, όντως το νιώσαμε...Περιποιημένο το στορυ και γενικότερα η εικόνα του δωματίου. Γενικότερα η εταιρία δεν βαδίζει στα βήματα των υπολοίπων, καθώς όπως και στο White Rabbit ετσι και σε αυτό δεν συναντήσαμε πουθενα λουκέτα. Το συνιστώ.
  on 13 December 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Helenious quote Ένα όμορφο παραμύθι. Μπορεί ως δωμάτιο να μην έχει κάτι το φαντασμαγορικό, όμως: τρομερή είσοδος, τρομεροί χώροι, για 70' βρισκόμασταν πραγματικά στη χώρα των θαυμάτων. Επιτέλους μπήκαμε μετά από καιρό σε δωμάτιο στο οποίο δεν επαναλαμβανόταν συνέχεια παρόμοια μοτίβα και παρόμοιες κατηγορίες γρίφων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επρόκειτο για γρίφους μεγάλης δυσκολίας. Ο τρελοκαπελάς εξαιρετικός και θεότρελος. Εξαιρετικη δουλειά. Ένα από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε πάει προς το παρόν.
  on 24 November 2018
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Helenious quote Εξαιρετικό δωμάτιο από άποψη σκηνικών και αυτοματισμών. Αποτελεί εμπειρία. Είναι πράγματι σαν να βρίσκεσαι σε υποβρύχιο. Εξαιρετικό ως εικόνα και πολύ καλοφτιαγμένο. Ωραίοι ηθοποιοί, παρόλα αυτά οχι επειδή ήταν απαραίτητα μέτριοι αλλά ενδεχομένως λόγω πολύ αυξημένων προσδοκιών, οι γρίφοι μας φάνηκαν λίγο εκτός στορυ. Κάποιοι φάνηκε σαν να μην έδεναν τόσο, σαν να μην αποτελούσαν αναγκαία συνέχεια. Όμως αξίζει την επίσκεψη.
  on 24 November 2018
 • Whisper of Shadows

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Helenious quote ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ....! Το καλύτερο δωμάτιο που έχουμε παίξει. Από άποψη γρίφων, σκηνικών, χώρου, ιδέας, ερμηνείας, απλά ΤΡΟΜΕΡΟ.
  on 15 October 2018
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Helenious quote Δύσκολο δωματιάκι, εξαιρετικά περιποιημένο όπως όλα τα δωμάτια της εταιρίας, σκηνικά φυσικά τρομερά και εντός θέματος με διάφορα πρωτότυπα σκηνικά. Ωραίοι γρίφοι, αρκετά λουκέτα βέβαια αλλά απαιτητικοί. 4 άτομα νομίζω είναι ιδανικά.
  on 3 October 2018
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Helenious quote Πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο δωμάτιο. Εντυπωσιακά σκηνικά και μετά από καιρο είδαμε καινούρια πράγματα. Ωραίοι γραμμικό γρίφοι με συνοχή και εντός του στόρυ. Πολύ καλή δουλειά, μεγάλος χώρος, περιποιημένες κατασκευές. Οχι ιδιαίτερης δυσκολίας για έμπειρες ομάδες.
  on 28 August 2018
1 2
Close