Contact phone number:

Contact email:

HK21R21


 • Lvl 14 - Respected Leader
 • 155 κριτικές
 • 48 Δωμάτια στο Wishlist
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  HK21R21 quote Πολύ όμορφο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο ... Ωραία εισαγωγή. Ωραία διακόσμηση με τελεία ανατριχιαστική ατμόσφαιρα. Γρίφοι εύκολοι και κάποιοι μέτριας δυσκολίας. Συνδυαστικοί. Αρκετά καλή ροή με ωραία αναλογία μηχανισμών/λουκέτων, καθώς και πολύ ωραία περάσματα!!! Μια πάρα πολύ όμορφη δουλειά από Ανθρώπους που πραγματικά γουστάρουν αυτό που κάνουν.
  5 days ago
 • The Evil Mansion

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  HK21R21 quote Αρκετά καλό δωμάτιο που συστήνεται κυρίως σε ομάδες με κάποια εμπειρία. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας και κυρίως συνδυαστικοί. Μοιρασμένα λουκέτα και αυτοματισμοί. Ιδανικό για 3-4 άτομα. Αρκετά ατμοσφαιρικό. Ο χρόνος που έχεις στην διάθεση σου είναι αρκετός αρκεί να τον αξιοποιήσεις σωστά. Ανυπομονούμε για το δεύτερο μέρος τις ιστορίας...
  on 7 May 2019
 • The Millions

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  HK21R21 quote Πάρα πολύ όμορφο δωμάτιο από μια αγαπημένη εταιρεία !!! Ιδανικό και για αρχάριες ομάδες. Αλλά πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να περάσουν 1 ώρα πολύ ευχάριστα. Έχει αρκετά όμορφα και έξυπνα γριφάκια . Το προσωπικό άψογο και η GM που είχαμε καταπληκτική . Ιδανικό για 2-3 άτομα το συγκεκριμένο. Η διακόσμηση προσεγμένη σε όλους τους χώρους, και η μουσική επένδυση πολύ καλή.
  on 7 May 2019
 • Ebola

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  HK21R21 quote Το συγκεκριμένο δωμάτιο(το οποίο διανύει τις τελευταίες μέρος του) μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Οι γρίφοι δεν είχαν καμία συνοχή. Θέλει αρκετή εμπειρία το δωμάτιο. Δεν είναι για αρχάριες ομάδες πιστεύω. 3 άτομα είναι καλά. Με τίποτα παραπάνω. ΑΛΛΑ το δωμάτιο σώζετε από την καταπληκτική ηθοποιό που πραγματικά η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα...
  on 2 May 2019
 • The Art of Escape

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  HK21R21 quote Όμορφο δωμάτιο. Ωραία σκηνικά... Αξιόλογοι γρίφοι εύκολοι και μέτριας δυσκολίας, συνδυαστικοί . Ιδανικό για 3αδα με κάποια εμπειρία. Θέλει πολύ καλή συνεργασία. Με την προσφορά κάθε Τρίτη αξίζει πάρα πολύ.
  on 2 May 2019
 • Age of Knights

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  HK21R21 quote Αξιόλογο δωμάτιο με πολύ ωραία σκηνικά και γρίφους μέτριας δυσκολίας. Ιδανικό για 3-4 άτομα με κάποια εμπειρία. Η GM από τις καλύτερες που έχουμε συναντήσει και με βοήθειες σημαντικές όποτε χρειάστηκε. Τα παιδιά στην συγκεκριμένη εταιρεία πάρα πολύ καλά και αρκετά συζητήσιμα.
  on 2 May 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  HK21R21 quote Δεν θα πω τίποτα για το συγκεκριμένο αριστούργημα... Μόνο ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτό που ζήσαμε !!!
  on 2 May 2019
 • Swamp of Sorrows: Death and Despair

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  HK21R21 quote Άλλη μια καταπληκτική δουλειά από την συγκεκριμένη εταιρεία... Οι Βάλτοι τις Θλίψης… Μια ξεχωριστή εμπειρία σου προσφέρει το συγκεκριμένο δωμάτιο και τα παιδιά εκεί έχουν καταφέρει να αποδώσουν πολύ καλά αυτό που θέλουν. Ο κάθε παίχτης έχει από την αρχή τον χαρακτήρα του… Έως το τέλος υποδύεται αυτόν που έχει επιλέξει. Τέλεια διακόσμηση στους χώρους. Ωραία περάσματα. Γρίφοι αρκετοί , μέτριας και λίγο αυξημένης δυσκολίας. Η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ καλή και σε συνδυασμό με τα ηχητικά δημιουργούν μια πάρα πολύ ωραία αίσθηση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Σε πολλά σημεία στην διάρκεια του παιχνιδιού χρειάζεται αρκετά καλή συνεργασία. Αν και οι χαρακτήρες που έχεις να διαλέξεις στο σύνολο είναι 5 … Θα πρότεινα ότι ο κατάλληλος αριθμός είναι η 4αδα για το συγκεκριμένο. Η ατμόσφαιρα και ο χώρος σου δημιουργούν από μόνα τους άγχος και αγωνία. Οι επιλογές που κάνεις στην διάρκεια του παιχνιδιού είναι πολύ σημαντικές. Το τέλος είναι ακριβώς όπως το περιμένεις για ένα τέτοιο δωμάτιο… Ο καθένας πρέπει να εκπληρώσει μόνος του αυτό που έχει να κάνει. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για την πολύ όμορφη εμπειρία που μας χάρισαν και ανυπομονούμε για την συνέχεια της ιστορίας αν και μάλλον θα αργήσει λίγο(δυστυχώς)…
  on 8 April 2019
 • Jack The Ripper

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  HK21R21 quote ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκηνικά … Αληθοφανή και σε ταξιδεύουν στο Λονδίνο εκείνης της εποχής… Με το που μπαίνεις στο δωμάτιο πραγματικά μεταφέρεσαι αλλού… Στη αρχή περνά λίγο ο χρόνος μόνο και μόνο γιατί χαζεύεις τα όμορφα σκηνικά. Οι γρίφοι αρκετά έξυπνοι και συνδυαστικοί με ωραίους αυτοματισμούς και λουκέτα… Μέτριας δυσκολίας. Ιδανικό για 4αδα. Πολύ καλή η ροή του δωματίου με έναν ηθοποιό που πραγματικά είναι κορυφαίος. Απίστευτη ερμηνεία.
  on 31 March 2019
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  HK21R21 quote Το δωμάτιο δεν είναι τρόμου αλλά έχει πάρα πολύ ωραία spooky ατμόσφαιρα. Όμορφη εισαγωγή και σιγά σιγά αρχίζεις να ανακαλύπτεις τα μυστικά που κρύβει το HOTEL… Γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κανα 2 να μου αρέσουν αρκετά και 1 λίγο χρονοβόρο για τη ωραία ροή που έχει το δωμάτιο αλλά σαν γενική εικόνα στο τέλος σου μένει μια ωραία αίσθηση. Φοβερά τα ηχητικά και η μουσική πολύ καλή. Αρκετοί χώροι με πολύ ωραία περάσματα. Οι ηθοποιοί φοβεροί στους ρόλους τους…!!! Υ.Γ : Πρώτη επίσκεψη στο ΜΤΠ και περάσαμε καταπληκτικά. Τα παιδιά στην υποδοχή πολύ ευγενικά και συζητήσιμα. Τους ευχαριστούμε πολύ για όλα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα επόμενα δωμάτια τους…!!!
  on 31 March 2019
 • The Unexpected

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  HK21R21 quote Πολύ ωραίο δωμάτιο που απαιτεί το ελάχιστο 3 άτομα… Ιδανικό και για 5-6. Συστήνετε κυρίως για ομάδες με κάποια εμπειρία. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας που όμως απαιτούν πάρα πολύ καλή συνεργασία λόγο του διαχωρισμού. Η διακόσμηση απλή αλλά στο τέλος ''δένει'' με το δωμάτιο. Το μόνο ίσως που θα άλλαζα είναι ο τρόπος επικοινωνίας με την GM.
  on 31 March 2019
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  HK21R21 quote Τώρα τι να πω εγώ γι αυτό το δωμάτιο όταν έχουν ειπωθεί τόσα πολλά ? Καταπληκτική η έναρξη… Αρκετά δυνατή η συνεχεία μέχρι και το τέλος που είναι όσο δυνατό χρειάζεται… Η ατμόσφαιρα και τα ηχητικά φοβερά. Οι ηθοποιοί πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Φοβεροί σε όλη την διάρκεια του δωματίου. Ιδανικό για 3-4. Με τίποτα δεν θα πρότεινα 5 άτομα. Οι γρίφοι είναι εύκολοι αλλά όλοι ταιριάζουν στην ιστορία και αυτό είναι το σημαντικό. Η επικοινωνία με την GM άψογη όποτε χρειάστηκε. Δεν την ζαλίσαμε και πολύ γιατί δεν χρειαστήκαμε σχεδόν καμία βοήθεια παρά μόνο κάποιες κατευθύνσεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας χάρισαν μια υπέροχη εμπειρία .
  on 31 March 2019
1 2 3 13
Close