Contact phone number:

Contact email:

GraphikoiPsychiatroi


 • Lvl 2 - Excited
 • 8 κριτικές
 • 5 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  GraphikoiPsychiatroi quote Αρκετά απαιτητικό δωμάτιο, με ωραία ατμόσφαιρα, μέσα στη θεματολογία, που ξεκινά από την είσοδο των παικτών ακόμα. Σε κάποια σημεία οι γρίφοι τείνουν να είναι κάπως αυθαίρετοι, οπότε η βοήθεια είναι επιβεβλημένη, αλλά χρειάζεται προσήλωση και επανάληψη, γιατί η ακουστική δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Οι αυτοματισμοί είναι από τους καλύτερους που έχουμε συναντήσει, χρησιμοποιημένοι απολύτως ταιριαστά με το ύφος του δωματίου. Πλησιάζοντας προς το τέλος, εντυπωσιάζεσαι όλο και περισσότερο από το δωμάτιο. Αποδράσαμε εντός χρονικών ορίων, με τα παιδιά να είναι δίπλα μας σε κάθε βήμα. Τους ευχαριστούμε πολύ, και ανυπομονούμε να δούμε και τις υπόλοιπες δουλειές τους. Θερμά συγχαρητήρια!
  on 4 October 2018
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  GraphikoiPsychiatroi quote Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο, όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά πολύ πυκνό και απαιτητικό. Αρκετά δύσκολο, με απαιτητικούς γρίφους, και έξυπνους αυτοματισμούς. Συμβάλλει στη δυσκολία η σκοτεινή ατμόσφαιρα και η έντονη μουσική, αν και δε νιώσαμε όσο "στοιχειωμένοι" θα περιμέναμε. Φοβερό φινάλε, με δύο υπέροχους στην περάτωσή τους γρίφους, με τον τελευταίο κυριολεκτικά να τα σπάει! Και κάπως έτσι η τετραμελής ομάδα μας απέδρασε με μόλις 37 δευτερόλεπτα να απομένουν. Ευχαριστούμε τα παιδιά του Sherlocked Homes για τη μοναδική εμπειρία που μας προσέφεραν.
  on 4 October 2018
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  GraphikoiPsychiatroi quote Απλά ένα υπέροχο δωμάτιος. Ότι και να γράψω, δε νομίζω πως θα μπορέσει να αποδώσει την αίσθηση που αποκόμμισε η τετραμελής ομάδα μας. Όσοι είναι μαθηματικοί τύποι, μηχανικοί κτλ, θα το ερωτευτούν πραγματικά. Σαφέστατα δύσκολο και απαιτητικό, πρέπει κάθε δευτερόλεπτο να είσαι εκεί. Υπέροχη ατμόσφαιρα, με τους ήχους του πολέμου να συνοδεύουν την κάθε πράξη. Από την αρχή έως το τέλος, οι γρίφοι και οι αυτοματισμοί είναι από τους καλύτερους που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι, ενώ ο GM επενέβαινε πάντοτε στο σωστό χρόνο και με όση βοήθεια χρειαζόταν. Καταφέραμε να αποδράσουμε, αν και εκτός χρόνου. Χρόνος που μας δόθηκε, μιας ακόμα και με λίγο πιο αργούς ρυθμούς από το απαιτούμενο, επιλύαμε τους γρίφους. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Mystery Lab, για το τόσο καλό δωμάτιο, που τιμά την ταινία, αλλά και την Ιστορία.
  on 4 October 2018
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  GraphikoiPsychiatroi quote Πολύ καλό δωμάτιο, με σχετικά καλή ατμόσφαιρα. Αρκετά χιουμοριστική εισαγωγή, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες εισέρχονται στο δωμάτιο. Αν και ο "κακός" του παιχνιδιού είναι ψυχοπαθής δολοφόνος, εντούτοις οι γρίφοι διαθέτουν πολύ καλή ροή μεταξύ τους, απαιτώντας προσοχή και προσήλωση, και όχι απλώς μαντεψιές. Θεωρώ πως 4 παίκτες όπως εμείς, είναι ιδανικός αριθμός για να ευχαριστηθείς το δωμάτιο. Πολύ τίμιο δουλειά, τόσο από άποψη χρόνου, όσο και τιμής. Ευτυχώς με την καλή μας συνεργασία αποδράσαμε με αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας. Συστήνεται σε όσους επιθυμούν γριφοδωμάτια με έντονη ατμόσφαιρα (thriller) αλλά όχι τρόμου ή δράσης.
  on 4 October 2018
 • Band of Spies

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  GraphikoiPsychiatroi quote Η ατμόσφαιρα υπέροχη, σε βάζει στο κλίμα της εποχής. Χρειάζεται να εξερευνήσεις πραγματικά τα πάντα, δεν υπάρχει τίποτα άχρηστο, ενώ κάθε τι έχει την εφαρμογή του. Πολύ καλά στημένη πλοκή, με τον GM να επεμβαίνει (και μετά από δική μας απαίτηση) μόνο όταν πραγματικά φαινόταν ότι κολλάει το παιχνίδι. Μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο περιμένοντας τελικά λιγότερα από αυτά που πήραμε. Ειδικά η τελευταία περιοχή ήταν απρόσμενα καλή, και αποδράσαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις, οριακά 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους γοητεύονται από πληθώρα γρίφων. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δημιουργία του δωματίου.
  on 25 March 2018
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  GraphikoiPsychiatroi quote Πρώτο δωμάτιο της ομάδας μας γενικά. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, μας πονοκεφάλιασε στους γρίφους, χωρίς όμως να αποτύχουμε. Η ροή είναι απίστευτα δεμένη, και οι βοήθειες έρχονται πραγματικά μόνο όταν το έχεις ανάγκη. Το συσνιστώ ανεπιφύλακτα, και όσοι θέλουν να αυξήσουν τη δυσκολία, ας ζητήσουν να μη λαμβάνουν βοήθειες. Ο χώρος είναι υπέροχος, και τα παιδιά από τους πλέον φιλόξενους ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει.
  on 11 March 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  GraphikoiPsychiatroi quote 5o δωμάτιο για την ομάδα μας, και το πρώτο με έντονη δράση. Γρίφοι καλοί, όχι ιδιαίτερα δύσκολοι, και ευτυχώς οι βοήθειες δίνονται με το σταγονόμετρο και όταν πρέπει, οπότε το νιώθεις ότι τα καταφέρνεις ο ίδιος. Φιλόξενος χώρος, οι ηθοποιοί γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους, αν αφεθείς και μπεις στο κλίμα θα φοβηθείς αρκετά ευχάριστα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η γενικότερη ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, σκοτεινή και έντονη. Σχετικά με τον αριθμό των ατόμων, νομίζω 4-5 είναι ο καταλληλότερος αριθμός. Εμείς είμαστε τετράδα, και η ροή ήταν απίστευτη, καθένας να εξερευνήσει άλλα μέρη. Αυτοματισμοί, διαφορετικά δωμάτια, και ένα 10λεπτο να μας περισσεύει, που νομίζω οφείλεται στην καλή μας συνεργασία και στο μη υπεράριθμο των παικτών. Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για να το στήσουν, αλλά και να το διαχειρίζονται καθημερινά.
  on 11 March 2018
 • Hannibal Deditus

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  GraphikoiPsychiatroi quote Πάρα, μα πάρα πολύ ευχάριστο και τίμιο δωμάτιο. Παρόλο που δεν καταφέραμε να αποδράσουμε, καθώς είμαστε νέα ομάδα και αυτό ήταν το 4ο δωμάτιό μας, πήραμε όλα όσα περιμέναμε, τουλάχιστον. Φτάσαμε πέρα από το 80% του δωματίου, αλλά και πάλι αισθανθήκαμε νικητές. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, και αναμένουμε να δούμε τις βελτιώσεις και προσθήκες που έρχονται.
  on 4 March 2018
Close