Contact phone number:

Contact email:

Gleaver


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 15 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Gleaver quote Η ηθοποιός πραγματικά τρομερή! [..*..] στόλιζε ολόκληρο το δωμάτιο, το οποίο κατά τα άλλα ήταν λιτό. Νταξ, στη διακόσμηση θα μπορούσαν να τα πάνε και καλύτερα. Θέλω να πω, σαν αποθήκη πλασάρεται ο χώρος, οπότε ο διακοσμητικός πήχης δεν τίθεται ψηλά, αλλά υπάρχει. Το πιάνο πάντως μου άρεσε πολύ! Οι γρίφοι του καλοί, κι ειδικά εκείνος στο μικρό δωματιάκι εξαιρετικός σαν ιδέα! Η βαθμολογία θα ήταν υψηλότερη, αλλά με χάλασαν πολύ δύο πράγματα : 1. ο ιδιοκτήτης ήταν απότομος, σχεδόν αγενής, και μας χάλασε την διάθεση σε ένα βαθμό πριν μπούμε στο δωμάτιο. 2. πολύ κακή εικόνα το γεγονός ότι μπήκε μέσα στο δωμάτιο να μας δείξει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να [..*..] , το οποίο με τη επικάλυψη της συμπεριφοράς του μας έκανε να κοιτάμε ο ένας τον άλλο, και υπήρχε γενικώς μια παγομάρα, και στο τέλος καταλήξαμε ότι το value 4 money δεν ήταν καλό. *Διαγράφηκαν Spoiler
  on 26 November 2017
 • Amnesia

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Gleaver quote Υπάρχει τρόμος και υπάρχει και ατμόσφαιρα! . Είναι δωμάτιο στο οποίο πρέπει να ενημερωθείς πριν πας, μόνο για συγκεκριμένα γούστα. Προσωπικά το ανελέητο κυνήγι δεν μου αρέσει τόσο, ειδικά όταν δεν εναρμονίζεται με τις υπόλοιπες παραμέτρους του δωματίου. Γενικώς διακόσμηση και γρίφοι είναι μέτριοι, φαίνεται λίγο πως τα αμέλησαν έχοντας στον νου τους την διαδραστικότητα με τους ηθοποιούς. Κι η αλήθεια είναι πως το πέτυχαν, δηλ ακόμα κι αυτοί που είναι αδιάφοροι και δεν φοβούνται, θα αρπαχτούν στην δίνη του δωματίου και θέλοντας και μη θα χορέψουν. Αυτό είναι το στοιχείο του δωματίου, κι όσο είσαι εκεί τρέχεις ( ή σε προκαλούν να τρέξεις) σαν τρελός. Ως εκ τούτου στα αρνητικά το μέγεθος του δωματίου, αφού αν σκοπεύεις να κάνεις τον κόσμο να τρέξει, μη δώσεις πολύ διακόσμηση κλπ, αλλά τουλάχιστον δώσε χώρο. Πάντως είμαι της γνώμης ότι στα esc. rooms ο τρόμος δεν είναι ανάλογος των ατόμων που σε κυνηγάνε, χρειάζονται κι άλλα πράγματα, κι έχοντας επισκεφτεί και το άλλο δωμάτιο, κάποια μοτίβα τα ξανασυνάντησα και δεν αισθάνθηκα οτι παίζω κάτι εντελώς διαφορετικό. Overall περνάς καλά.
  on 26 November 2017
 • Room 201: World Of Magic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Gleaver quote Δύσκολο δωμάτιο, πρέπει να έχεις ξεκούραστο κεφάλι για να το ευχαριστηθείς, για κουρασμένους δεν είναι σίγουρα! Η διακόσμηση ήταν πολύ καλή και σωστότατη όσον αφορά το θέμα, ιδιαιτέρως δε κάποια έπιπλα μου μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση. Γρίφοι δύσκολοι, δε μου κέντρισαν το ενδιαφέρον όλοι, αλλά έμεινα με καλή συνολική εντύπωση, όπως όλοι μας. Ίσως ο τελευταίος γρίφος στο πρώτο δωμάτιο να είναι "over the hill" σε δυσκολία, αλλά στην ομάδα άρεσαν και στην τελική το δωμάτιο αυτό υπόσχεται, οπότε στη περίπτωση αυτή θεωρώ τις δικές μου ενστάσεις υποκειμενικές εντελώς. Ίσως η παρουσία του ηθοποιού να έχει κάποια κενά, αλλά γενικώς ήταν ωραίος. Δεν βγήκαμε στο παρά 5, θα μου άρεσε αν έκλειναν τα μάτια κι μας άφηναν ακόμα λίγο γιατί την είχαμε κάνει την προσπάθειά μας. Overall πολύ καλό δωμάτιο, συστήνεται για όσους θέλουν να ζορίσουν το μυαλό τους.
  on 26 November 2017
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  Gleaver quote Ανάμεικτα συναισθήματα μου άφησε το δωμάτιο αυτό, στα οποία νομίζω όμως οτι κυριαρχούν αυτά με θετικό πρόσημο. Αν κι εμένα κάποια πράγματα δε μου άρεσαν, οι υπόλοιποι πέρασαν καλά, οπότε πέρασα κι εγώ μαζί τους. Δεν έχει χτυπητές αδυναμίες κάτα τη γνώμη μου, σε βαθμό δηλ που να σε ξενερώσει εκείνο ή το άλλο. Θα ήθελα καλύτερη διακόσμηση σε κάποιους χώρους, όχι όμως συνολικά, πχ καλύτερα αντικείμενα, ντύσιμο επίπλων κλπ. Επίσης ο χώρος που λειτουργεί σαν αναμονής-λόμπυ είναι μικρός και φτωχός. Κάτι άλλο που δεν με κέρδισε ήταν οι γρίφοι, τους οποίους όμως δεν θα χαρακτήριζα τεμπέλικους (δηλ βάλε εκεί τρία γράμματα και πέντε νούμερα να βγει κάτι να λύσουν), αλλά λίγο ανάρμοστους με το σενάριο. Όσον αφορά τη δυσκολία τους, κάποιοι μας ζόρισαν κάποιοι όχι, οπότε κατά μ.ο. και σε συνδυασμό με τους πολλούς χώρους και το άγχος νομίζω ήταν οκ. Στα πολύ θετικά του παιχνιδιού είναι τα πολλά δωμάτια και η αλλαγή επιπέδων, κάτι το οποίο κρατάει την ομάδα σε διαρκή κίνηση. Γενικώς δεν προλαβαίνεις να συνηθίσεις τον εκάστοτε χώρο, οπότε ο προσανατολισμός χάνεται και δεν ξέρεις από που θα σου έρθει, ενώ πχ σε μικρότερα δωμάτια τρόμου κάποια στιγμή εξοικειώνεσαι με τους χώρους οπότε ξέρεις από που είσαι ασφαλής κι από που όχι. Νομίζω αυτή είναι και η ουσία του δωματίου, είσαι σε μια διαρκή προσπάθεια μετάβασης από το προηγούμενο στο επόμενο δωμάτιο, εν μέσω άγχους και τρόμου (όχι τόσο για μένα, αν και το μισό team χέστηκε πάνω του). Τελικά μας φάνηκε οτι η ώρα πέρασε γρήγορα και μετά κάτσαμε και συζητάγαμε το δωμάτιο λίγο παρακάτω στον δρόμο προσπαθώντας να σκεφτούμε τι δεν κάναμε αρκετά γρήγορα και κοροιδεύοντας αυτούς που λόγω φόβου μας καθυστερούσαν συνεχώς, οπότε νομίζω αυτοί είναι και οι καλύτεροι δείκτες για το οτι τελικά περάσαμε καλά.
  on 24 November 2017
 • The Ring

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Gleaver quote Μέτριο δωμάτιο και ίσως πιο κάτω. Τα σκηνικά του είναι ωραία, δεν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό, αλλά την δουλειά τους την κάνουν. Η "samara" αρχικά κάνει αίσθηση, προσθέτει στο δωμάτιο, αλλά μετά η παρουσία της γίνεται flat κι όσο περνάει ο χρόνος τόσο μεγαλώνει το αρνητικό πρόσημο, ειδικά αν δεν τρομάζεις εύκολα και περιμένεις κάτι κάπως να γίνει. Γρίφοι συμπαθητικοί, αλλά τίποτα ιδιαίτερο, δεν παίρνει το δωμάτιο κάτι από αυτούς. Δεν έχει νόημα να ειπωθούν περισσότερα, νομίζω πως το δωμάτιο θέλει ρετουσάρισμα γενικό ( αν δεν έχει ήδη γίνει), πρωτίστως στο ρόλο του ηθοποιού , μιας και όλα εξαρτώνται από αυτόν σε δωμάτια τρόμου, και δευτερευόντως στα υπόλοιπα κενά που παρουσιάζει.
  on 22 November 2017
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Gleaver quote Έχω ακούσει για ηθοποιό μέσα, αλλά όταν πήγαμε εμείς δεν υπήρχε, οπότε όπως το ζήσαμε ήταν αμιγώς γριφοδωμάτιο. Καλή ατμόσφαιρα, κρίμα που δεν επεκτείνεται και σε δεύτερο χώρο. Οι γρίφοι του ήταν πολύ καλοί, αλλά πάλι όπως και στο pII μερικοί έμοιαζαν να είναι ξεσηκωμένοι από παιδικό παιχνίδι. Άσχετα με αυτό όμως, είχαν καλή ροή και είχαν τη δυσκολία τους. Διακόσμηση εξαιρετική για αυτό που έπρεπε να αποδοθεί.Στα αρνητικά ο έντονος καπνός και ο πολύ μικρός χώρος του δωματίου, γενικώς δεν κινούμασταν άνετα και δεν βλέπαμε καλά. Το δωμάτιο μπορεί να παιχτεί άνετα με 2-3 άτομα, παραπάνω δημιουργείται πρόβλημα. Πολύ κακή εντύπωση μας έκανε η έξοδος.
  on 22 November 2017
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Gleaver quote Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι μόνο γρίφους, κι όμως καταφέρνει να σου περάσει τρομερή ατμόσφαιρα! Χωρίς να έχει live acting κλιμακώνεται επιτυχημένα μέχρι το τέλος, και ο τελευταίος γρίφος , χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο στη σύλληψή του, είναι φτιαγμένος πολύ προσεγμένα και αποτελεί κορύφωση του δωματίου, κάτι που άλλα γριφοδωμάτια (από αυτά που έχω παίξει) αποτυγχάνουν να αποδώσουν. Αν ψάξω πολύ , θα βρω κάποια μειονεκτήματα ίσως στον τρόπο διακόσμησης του shop (αυτού καθεαυτού), όσον αφορά την επικάλυψη των τοίχων, και κάτι μικρολεπτομέρειες σε γρίφους, που μάλλον αποτελούν υπερβολικά υποκειμενική άποψη και δεν αξίζει καν να αναφερθούν! Στα +++ οτι δε σε κόβουν μόλις τελειώσει ο χρόνος, και τελοσπάντων δεν ξέρω αν το κάνουν σε όλους, αλλά σε εμάς τα 4-5 λεπτά που χρειαστήκαμε μας τα έδωσαν (το ίδιο συνέβη και στην έπαυλη). 5/5 σε ένα δωμάτιο που αν συνυπολογίσουμε και την εποχή που εμφανίστηκε και τι κυκλοφορούσε τότε από γριφοδωμάτια, και τι αρπαχτές γίνονταν από άλλους κι άλλους, θα έπρεπε να πάρει και έκτο αστέρι!
  on 22 November 2017
 • Code Z

  Δερβενίων 41, Εξάρχεια
  Gleaver quote Δωμάτιο για λίγους...μέχρι 3-4 άτομα max, πιο πολλοί, ακόμα και καλοί να είναι, δεν χωράνε :P Έχει gadgets, αν και 1-2 είναι κάπως lowtech, ή θυμίζουν κερματοδέκτες. Πάντως δένουν ωραία με την ιστορία. Το acting πολύ καλό, αν και ο ηθοποιός δεν έχει πολύ... χώρο για acting. Μου έλειψε λίγο που δεν είχε δεύτερο δωμάτιο. Γενικώς λίγα τα τετραγωνικά. Συνολικά θα το χαρακτήριζα μικρό αλλά τίμιο δωμάτιο. Με περισσότερους χώρους να μπορούσε να διεκδικήσει καλύτερη θέση!
  on 20 November 2017
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  Gleaver quote Συνολικά μέτριο δωμάτιο, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο όπως προσμέναμε. Ειδικότερα : -Το προσωπικό ήταν χαμογελαστό και πολύ ευγενικό, κάτι το οποίο βελτιώνει στα μάτια μου αρκετά τη γενική εικόνα. -Το δωμάτιο, ειδικά το αρχικό, έπασχε από διακόσμηση, σίγουρα μπορούσαν και καλύτερα. -To cyber interactivity δεν μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα και μάλλον δεν πολυκόλλαγε σε μια στοιχειωμένη σοφίτα, αν και αναγνωρίζεται η προσπάθεια για κάτι καλό και διαφορετικό. - Ορισμένοι γρίφοι μας άρεσαν, αλλά στην πλειοψηφία τους ήταν κάπως τετριμμένοι..
  on 20 November 2017
 • Phantazma

  Ομήρου 24-26,Νέα Σμύρνη
  Gleaver quote To δωμάτιο στην αρχή βγάζει ένα συναίσθημα, και οι δύο πρώτες κινήσεις είναι ενδιαφέρουσες. Καλή η ατμόσφαιρα και.. μέχρι εκεί. Τα σκηνικά δεν είναι αληθοφανή, όσοι έχουν παίξει κι έχουν ακουμπήσει τα πέριξ του δωματίου θα καταλάβουν. Ο ηθοποιός δεν έχει τρομακτικό ρόλο, οπότε κάπως απογοητεύει το ο,τι το δωμάτιο δεν είναι τρόμου όπως πλασάρεται. Τελικώς, με τον τρόπο που λειτουργεί πλησιάζει στο να είναι ένα δωμάτιο πρώτης γενιάς περισσότερο, έχοντας όμως απογοητεύσει πριν όσους περιμένουν κάτι καλύτερο.
  on 19 November 2017
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Gleaver quote Τόσο Low badget δωμάτιο που απογοητεύει…Οι γρίφοι είναι απαράδεκτοι κι ό,τι να ναι. Ενδεικτικά αναφέρω τον γρίφο με το scrabble, κι εκεί το δωμάτιο μας έχασε…Σκηνικά επίσης απαράδεκτα… και το λόμπυ χάλι, μισό ίντερνετ καφέ μισό κάτι άλλο…Οι βοήθειες χάλια, είχαμε μια διαρκή φωνή στα αυτιά μας να λέει διάφορα, κι αν δεν υπήρχε αυτή, το χάος…Μόνο ο ηθοποιός αξίζει από το δωμάτιο, καταπληκτικός στην κίνηση και γενικώς αξιομνημόνευτος, μόνο αυτός παρέχει επί της ουσίας… Δεν είχαμε σκοπό να πάμε για τρέξιμο, κυνηγητό παίζαμε και πιτσιρικάδες… Είχαμε σκοπό να συμμετέχουμε σε ένα σενάριο το οποίο μιμείται μια ταινία που μας άρεσε και πλαισιώνεται ΚΑΙ από τρέξιμο, αλλά και σκηνικά και φαιά δουλειά… Και το the ring δεν…
  on 19 November 2017
 • Avissos

  Πελαγωνιας 6, Αθήνα
  Gleaver quote Πολύ ωραίος και προσεγμένος χώρος υποδοχής, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει. Το δωμάτιο ήταν καλό και τα σκηνικά του πανέμορφα. Δυστυχώς σαν χώρος όμως ήταν μικρό, σε σημείο να κουτουλάμε μεταξύ μας και να επηρεάζεται στο gameplay. Γρίφοι καλοί σαν σκέψη, gadgets πολύ ωραία ,αλλά πάλι εμπόδιζε ο μικρός χώρος στην επίλυσή τους. Γενικώς ένα πολύ καλό δωμάτιο, αλλά μικρής κλίμακας. Αν είχε κι άλλους χώρους αντίστοιχα διακοσμημένους και 1-2 περάσματα τύπου υποβρυχίου, θα ήταν 4+ αστέρια.
  on 18 November 2017
1 2
Close