Contact phone number:

Contact email:

GiorgioKon


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 15 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  GiorgioKon quote Σημείο καμπής το σημερινό δωμάτιο για την ομάδα μου καθώς μετά από την πρώτη μας- πολύ επιτυχημένη- σεζόν στα δωμάτια κάνουμε σιγά σιγά ενα καλοκαιρινό διάλειμμα. Με τέτοια ψυχολογία λοιπόν πήγα σήμερα στο Paranoic Deux.. Λίγο η κούραση της καθημερινότητας λιγο τα διφορούμενα σχόλια που άκουγα τελευταία (όχι τρόμου, όχι το ενα οχι το αλλο) με είχαν κάπως ξενερώσει.. Αμ δε... Πέρασα το πρώτο 20 λεπτο κοιτώντας από που θα μου... έρθει και πως θα δραπετεύσω πιο γρήγορα!!! Σκηνικά εφάμιλλα του survivor, ηθοποιος εξαιρετικός σε ερμηνεία και όψη, χώρος για απαιτητικούς, τρέξιμο και τρόμος στα ύψη! Για εμένα μπαίνει στο τοπ 3 μου και δύσκολα θα μετακινηθεί! Εκεί στην Escaped: Have you.. lost your minds?? :-P !
  on 21 April 2017
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  GiorgioKon quote Φοβερή εμπειρία δωματίου καθώς ξεφεύγεις από τους γρίφους και πας απλά να παίξεις ένα παιχνίδι τύπου wipe out!!! Ο ηθοποιός δίνει τρομερή νότα κεφιού στο δωμάτιο! Γενικά μου αρέσουν πολύ τα δωμάτα που δεν φοβούνται να σε δυσκολέψουν σωματικά! Η διακόσμηση και η έκταση του δωματίου κάτι το ασύλληπτο! Συγχαρητήρια στα παιδιά και την εταιρία!
  on 2 April 2017
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  GiorgioKon quote Δωμάτιο που φτιάχνει καφέ μόνο του!!! Η προσπάθεια του Σούλη είναι εξαιρετική, ποιοτικότατη και θα επρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση! Σενάριο που στην αρχή μπορεί να πεις -οκ τιποτα ιδιαίτερο-θέλω όμως να σε δω όταν μπεις μέσα και νιώσεις όπως όταν πρωτοείδες ηλεκτρονικό όταν ήσουν μικρός! Πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου και την παρέα μου να παίζω με τα.."υλικά" του δωματίου και όχι με τους γρίφους! Προτείνω ανεπιφύλακτα! Περιμένουμε και το επόμενο δωμάτιο Σούλη!!!!!
  on 23 March 2017
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  GiorgioKon quote Δωμάτιο-εμπειρία! Τρεις ώρες που περνούν σαν νερό, οπότε καλό είναι να μπείτε full-force και να ξεκινήσετε να καταπίνετε γριφους! Υπάρχουν πααάρα πολλοί! Εκτός από 2 γρίφους χωρίς λογική (γρίφοι οι οποίοι λύνονται κατά τυχη ή μονο με βοήθεια προσωπικά με εκνευριζουν αφόρητα) όλοι οι άλλοι είναι εξαιρετικοί και διασκεδαστικοί! Σκεφτειτε διαφορετικά και παράδοξα και θα περάσετε τέλεια. Πολύ καλή δουλειά, σίγουρα must-play escape room για όσους ασχολούνται!
  on 23 March 2017
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  GiorgioKon quote Δω-μα-τι-α-ρα! Δωμάτιο τρόμου όπως πρέπει να είναι! Καλύτερο από το ritual! Πανέξυπνος τρόπος επικοινωνίας για τις βοήθειες! Ωραία είσοδος με την ατμόσφαιρα να βαραίνει από το πρώτο λεπτό! 4 άτομα είναι υπεραρκετά για το απαιτητικό αυτό δωμάτιο. Οι κλειστοφοβικοί αποφύγετέ το! Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση πως ο ιδιοκτητης είχε τα @@ να κάνει τόσο απαιτητικά περάσματα.. Επιτέλους θα πω! Γιατί καλή η ασφάλεια αλλά στο escape room πας για την παράλληλη πραγματικότητα, ιδιαίτερα στα δωμάτια τρόμου! Σούπερ η gm Αντιγόνη που η καλλιτεχνικές της αρετές απογειώνουν την παράσταση μέσα στο δωμάτιο! Φοβερός ηθοποιός και η μεταμφίεση του! Αν θέλετε τρόμο και υπερπαραγωγή είστε στο σωστό μέρος. Οι γρίφοι ειναι ελάχιστοι και εύκολοι, αλλά πραγματικά δεν θα σας...λείψουν!
  on 3 March 2017
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  GiorgioKon quote Το δωμάτιο εξαιρετικό σε διακόσμηση, αίσθηση, ατμόσφαιρα. Τρόμος κάθε στιγμή! Όχι όμως για εμφραγμα! Οπότε διασκεδάστε το! Ωραία πλοκή, τρομερή δουλειά στο τεράστιο οικοδόμημα στο οποίο μπαίνεις με φαντασμαγορικό τρόπο! Όχι για αρχάριους, όχι για κλειστοφοβικούς. Τρομερή εμπειρία!
  on 19 February 2017
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  GiorgioKon quote Ωραίο δωμάτιο με αρκετά χρήματα να εχουν διατεθεί πιστεύω για όλα όσα θα συναντησετε μέσα! Αν ψάχνετε ατμοσφαιρα δεν θα την βρείτε. Πιο.. παραμυθένιο από τα άλλα της escaped αλλά διασκεδαστικό. Οι ηθοποιοί καλοί αν και δεν τους νιώθεις σε μεγάλη διαρκεια.. Σχόλιο προς τους ιδιοκτήτες: Λάθος κατευθύνσεις στην αρχή του παιχνιδιού. Ενώ έχουμε συνηθίσει να δίνουμε απόλυτη σημασία στα στοιχεία της ιστορίας, αυτή τη φορά μας παραπλάνησε στερώντας μας κάποιες κινήσεις στην υποθαλάσσια... σκακιέρα! Διορθώστε την εισαγωγή..
  on 9 February 2017
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  GiorgioKon quote Εξαιρετική εταιρία καθώς και στα 4 δωματια που έχω πάει μέχρι στιγμής έχουν προσέξει κάθε λεπτομέρεια! Το πρώτο δωμάτιο που δεν βγήκε η ομάδα μου (12ο δωμάτιο), εξαιρετικά ατμοσφαιρικό, τρομακτικό και δύσκολο! Αν και δεν βγήκα το ευχαριστήθηκα τρομερά. Δύσκολοι γρίφοι που χρειάζονται εμπειρία (για να γλιτώνεις λεπτά) και φαντασία (για να λύνεις κάποιους από αυτούς). Επιβάλλεται να πάτε όταν είστε όμως σε έμπειρο επίπεδο ομάδας!
  on 9 February 2017
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  GiorgioKon quote Δωμάτιο με επίπεδα δυσκολίας, εμείς επιλέξαμε το μεσαίο το οποίο είναι αρκετα δύσκολο και σιγουρα θα σε κανει να ευχαριστηθείς το δωμάτιο χωρίς να ξενερώσεις από την υπερβολική βοήθεια ή αντιστροφα την μεγάλη δυσκολία.. Η ιστορία ξεκινά πριν ακόμα φτάσεις στο "νησί" με τρόπο διασκεδαστικό Η gm Τζοάννα φοβερή και μέσα στο ρόλο της! Ωραία διακόσμηση, μη γραμμικό, ωραίοι γρίφοι και σούπερ μηχανισμοί. Αρνητικά: ένας γρίφος που δύσκολα θα αντιστοιχισεις με αυτό που πρέπει και η έλλειψη οθόνης χρόνου που σε βγάζει εκτός τόπου και ...χρόνου! Πολύ καλή δουλειά!
  on 27 January 2017
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  GiorgioKon quote Σε ψήνει από την είσοδο και φτάνει να σε ξετρελάνει στην έξοδο. Τα παιδιά πρέπει να έχουν ρίξει πολυ κόπο και χρήμα για αυτό το δωμάτιο υπερπαραγωγή, το οποιο ακολουθεί πιστά την ιστορία απόδρασης( όχι δυο δωματια και έξω από την πόρτα). Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μειώσω τις βοήθειες του gm και να προσθέσω δέκα λεπτά χρόνου ακόμα ώστε να νιώθει η ομάδα που εχει αποδράσει πιο ευχαριατημένη!
  on 18 January 2017
 • Prisoners of Hope

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  GiorgioKon quote Πρώτο δωμάτιο για εμένα και την ομάδα μου. Έξυπνη ιδέα και ωραίοι γρίφοι. Δύσκολο για πρώτο δωμάτιο (πλέον είμαστε στα 8 δωμάτια και με σωστότερη σύνθεση ομάδας-4 άτομα από 6-) ιδανικό να σε βάλει στο τρόπο σκέψης της mindtrap και από τα καλά της δωμάτια. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
  on 14 January 2017
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  GiorgioKon quote Ε ξαι ρε τι κή δουλειά στο δωμάτιο το οποιο ειναι φουλ ατμοσφαιρικό, όχι τόσο λόγω διακόσμησης αλλά λόγω στόρυ! Από τα δωμάτια που κάθε ομάδα πρέπει να πάει. Ιδανικό για 4 άτομα. Φοβερή η έξοδος! Θα το ξαναπω: εταιρεία που σέβεται κάθε ευρώ του παίχτη!
  on 14 January 2017
1 2
Close