Contact phone number:

Contact email:

Critical Hits


 • Lvl 11 - Guru
 • 92 κριτικές
 • 31 Δωμάτια στο Wishlist
 • Biohazard

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  Critical Hits quote Λοιπόν... Διαβάζοντας ότι τα ολοκαίνουργια δωμάτια της εταιρείας Dark School είναι βασισμένα στο πολυαγαπημένο Resident Evil, είπα και εγώ με την ομάδα μου να πάμε να δούμε τι παίζει... Συγκεκριμένα παίξαμε το Biohazard, το οποίο πιο πολύ μου θύμησε Walking Dead παρά Resident Evil. (Όποιος θέλει να ζήσει τη πρώτη season να πάει άμεσα ?). Πάμε να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.. Μπαίνοντας στο χώρο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα πολύ ευρύχωρο δωμάτιο, (πράγμα που επιβεβαιώνεται και στη συνέχεια) καθώς σίγουρα μπορεί να σηκώσει ομάδες μέχρι και εφτά ατόμων. Οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν έχετε θέμα. Πάμε στο στήσιμο τώρα... γενικά δεν ήταν κακό, είχε σίγουρα αρκετά καλά στοιχεία αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα και κάτι που να με κάνει να πω "ΟΥΑΟΥ".. Ίσως να έλειπε και λίγο η ατμόσφαιρα όπως την έχω συνδυάσει εγώ στο μυαλό μου.. (ξέρεις όταν έχεις κακομάθει από καπνούς και ηχητικά εφέ αυτά παθαίνεις ?). Ας περάσουμε και λίγο στο Live Acting.. Με μία λέξη θα το χαρακτήριζα καλό αλλά σίγουρα θέλει αρκετή δουλειά ακόμα καθώς ο μεγάλος χώρος καθιστά το έργο πιο δύσκολο και υπάρχει πιθανότητα να καταντήσει μονότονο και να κάνει "κοιλιά". Σαν αρχική ιδέα πάντως δεν είναι κακό.. έχει καλές προοπτικές. Θα κλείσω με το κομμάτι των γρίφων που είναι νομίζω και το μεγαλύτερο μείον του δωματίου. Ενώ κάποιοι ήταν αρκετά ενδιαφέρον και δημιουργούσαν ένα ομαδικό πνεύμα, υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που λες "άντε πες μας την απάντηση να προχωρήσουμε". Γενικά πάντως περάσαμε καλά και σίγουρα τα παιδιά εκεί θα το βρούνε με τον καιρό. Ετοιμαζόμαστε και για τα άλλα τρία τους για να σχηματίσουμε πλήρη εικόνα.
  on 29 January 2019
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  Critical Hits quote Πάρα πολύ όμορφο δωμάτιο με εξαιρετική ατμόσφαιρα, όμορφη ροή και γρίφους σχετικούς με το θέμα. Όποιος είναι φαν της σειράς θα το ευχαριστηθεί ακόμα περισσότερο. Δεν θα πω περισσότερα, είναι δωμάτιο must που πρέπει να πάτε! Μπράβο στα παιδιά!
  on 29 January 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  Critical Hits quote Αναμφίβολα ένα από τα πιο όμορφα δωμάτια στην κατηγορία ΤΡΟΜΟΥ. Πριν την είσοδο σου μέσα καταλαβαίνεις από απέξω ότι δεν θα είναι μια ήσυχη βραδιά σαν τις άλλες. Αφού μπεις λοιπόν αντικρίζεις τρία πράγματα.. την απίστευτη ατμόσφαιρα που είναι κάτι παραπάνω από τρομακτική, μερικά από τα πολύ σωστά ηχητικά εφέ που σε βάζουν απευθείας στο κλίμα καθώς και ένα πολύ άνετο και ευρύχωρο χώρο που θυμίζει μια πραγματική στοιχειωμένη μονοκατοικία! Ας περάσουμε και στα υπόλοιπα... Γρίφοι.. πολύ σχετικοί με το θέμα με πολύ σωστή ροή και δυσκολίας όσο όσο για να μπορέσει κανείς να τους λύσει έχοντας και το έντονο ζωντανό στοιχείο μες το χώρο... Live Acting... δεν θα πω πολλά εδώ, απλά ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ήταν πολύ σωστοί στο ρόλο τους και έκαναν σωστά τη δουλειά τους για να περάσουμε τόσο καλά. Αυτά από μένα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, σίγουρα πρέπει να κάνετε μια επίσκεψη για να ζήσετε αυτή την εμπειρία!
  on 13 December 2018
 • Upside Down

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  Critical Hits quote Δεν ξέρω αν μου άρεσε τόσο πολύ λόγω του ότι είμαι πολύ φαν της σειράς, αλλά γενικά είχε πολύ καλά στοιχεία. Όλα σχετικά με το θέμα, ο χώρος πολύ όμορφος, οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, live acting όσο όσο και κλείνω με την πολύ θερμή υποδοχή!
  on 11 December 2018
 • Nun

  Critical Hits quote Λοιπόν... αρχικά να ξεκινήσω λέγοντας ότι είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο τρομακτικά δωμάτια εκεί έξω. Τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και φαίνεται ότι έχουν δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό. Η ατμόσφαιρα πολύ τρομακτική όπως πρέπει να είναι, τα ηχητικά εφέ πολύ σωστά καθώς σου δημιουργούν ένα κλίμα αγωνίας και φόβου και τέλος πάμε στο Live Acting που πραγματικά αποκορυφώνει το δωμάτιο... τι να πώ... ότι μας γλέντησε... το 'κανε... ότι τσιρίζαμε σαν κοριτσάκια... τσιρίζαμε... ότι βρεθήκαμε πολλές φορές αγκαλιά χωρίς να το καταλάβουμε.. βρεθήκαμε! Τι να πώ... μπράβο στα παιδιά, άξιζε τελικά την επίσκεψη! Το μόνο που θα θεωρούσα σαν αρνητικό του δωματίου είναι ότι υπήρχαν ορισμένοι γρίφοι που ήταν αρκετά χρονοβόροι χωρίς λόγο και ίσως σας δυσκολέψουν αρκετά καθώς πρέπει να είστε πολύ στις μέρες σας για να τους λύσετε χωρίς βοήθεια. Τέλος να κλείσω λέγοντας ότι όσο πιο λίγα άτομα πάτε, τόσο το χειρότερο για σας.
  on 22 October 2018
 • Δωμάτιο 696

  Χαλανδρίου 26 & Κύπρου 37Β, Αγία Παρασκευή
  Critical Hits quote Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο που το καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη στιγμή που θα μπει μέσα. Είναι πολύ όμορφα στημένο και μοιάζει όντως σαν ένα μοτέλ με τους διεστραμμένους ιδιοκτήτες του. Γριφολογικά είναι αρκετά καλό θα λεγα με γρίφους στηριζόμενους κυρίως στην καλή παρατηρητικότητα. Σαν αρνητικό της δικής μου ομάδας θα έλεγα ότι ήταν η διαρκής βοήθεια της Gm χωρίς να τη ζητάμε γεγονός που χάλαγε λίγο τη ροή του δωματίου. Αυτά .. γενικά να πάτε αξίζει μια επίσκεψη!
  on 14 October 2018
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Critical Hits quote Άλλο ένα ευχάριστο δωμάτιο της εταιρείας με πολύ ωραίους γρίφους και πολύ όμορφη ροή! Παρά την παλαιότητα του διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο καθώς συνδυάζει και πολύ ωραίους μηχανισμούς και λουκέτα! Όσες ομάδες θέλουν να περάσουν καλά σε ένα γριφοδωμάτιο μπορούν να σπεύσουν προς τα εκεί!
  on 9 October 2018
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Critical Hits quote Μιλάμε για ένα αρκετά παλιό δωμάτιο που βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο για τα τωρινά δεδομένα. Μπορεί να μην είχε κάτι το ιδιαίτερο από διακόσμηση αλλά είχε πολύ ευχάριστους γρίφους και με ωραία συνοχή! Συστήνεται σίγουρα για ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν από ένα ωραίο γριφοδωμάτιο!
  on 9 October 2018
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  Critical Hits quote Πολύ ευχάριστο δωμάτιο που στηρίζεται σε μηχανισμούς. Η ροή του ήταν πολύ καλή και είχε πολλά ωραία πράγματα να κάνεις. Σαν αρνητικά θα έβαζα την λιτή διακόσμηση που είχε καθώς και ένα πρόβλημα που αντιμετοπίσαμε σε ένα γρίφο που χρειάστηκε να προσέλθει ο Gm στο χώρο. Επίσης κατά τη γνώμη μου πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες. Πιστεύω ότι θα το βελτιώσουν τα παιδιά και θα ναι μια χαρά. Ιδανικό για 2δα και hard mode για την πλήρη εμπειρία.
  on 3 July 2018
 • The Last of Us

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  Critical Hits quote Πρόκειται για ένα δωμάτιο ΕΠΟΣ. Η απόλυτη εμπειρία τρόμου. Εξαιρετικά στημένο με πολύ όμορφη τρομακτική ατμόσφαιρα και ένα Live Acting άκρως επαγγελματικό. Οι γρίφοι του πάρα πολύ καλοί και σχετικοί με το θέμα όπως πρέπει να 'ναι σε ένα δωματίου τρόμου. Να πώ επίσης και για την εξαιρετική ροή που είχε που δεν σε άφηνε στιγμή να ηρεμήσεις και για 90 λεπτά ζούσες μια άλλη πραγματικότητα. Εμείς πήγαμε τρία άτομα, ιδανικός αριθμός για μένα σε τέτοια δωμάτια και το ζήσαμε στα άκρα. Είναι must για τους λάτρεις του είδους. Πηγαίντε χτες...
  on 30 June 2018
 • Hellraiser

  Δημητρακοπουλου 106, Aθήνα
  Critical Hits quote Αρκετά καλοστημένο δωμάτιο με πολύ ωραία τρομακτική ατμόσφαιρα. Το Live Acting σε καλά επίπεδα, αρκετά λάιτ στα δικά μου γούστα βέβαια αλλά ντάξει. Ότι πρέπει παντως για να ξεκινήσει μια ομάδα τα δωμάτια τρόμου. Αυτά σε γενικές γραμμές .. Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη!
  on 23 June 2018
 • Jack The Ripper

  Περγάμου 20B, Αιγάλεω
  Critical Hits quote Δύο πράγματα χαρακτηρίζουν αυτό το δωμάτιο.. το στήσιμο του και η εξαιρετική ατμόσφαιρα! Όσο για το Live Acting είχε και αυτό αρκετά καλά στοιχεία μπορώ να πω αλλά αυτό που κατά τη γνώμη μου χρειάζεται μεγάλη βελτίωση είναι οι γρίφοι. Οι πιο πολλοί μου φάνηκαν δυσνόητοι χωρίς λογική με αποτέλεσμα να με κάνουν να κουραστώ και να βαρεθώ. Ίσως να μην ήταν και του στυλ της ομάδας οι συγκεκριμένοι γρίφοι. Αυτά σε γενικές γραμμές.. Αρχάριες ομάδες μη βιαστείτε να πάτε..
  on 12 June 2018
1 2 3 8
Close