Contact phone number:

Contact email:

JadedG


 • Lvl 6 - Detective
 • 34 κριτικές
 • 16 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  JadedG quote Ωραία ατμόσφαιρα και σενάριο απο το σημείο που μπαίνεις. Τα σκηνικά του δεν με ενθουσίασαν είναι οκ, εάν και νομίζω θα μπορούσαν να έχουν προσθέσει περισσότερα στοιχεία που να παραπέμπουν σε πλοίο. Ηχητικά πολύ ωραίο και ηθοποιοί οκ στον περιορισμένο τους ρόλο. Γριφολογικά με ικανοποίησε σε γενικές γραμμές με κάποιους ωραίους γρίφους και κάποιους πιο αδιάφορους. Λουκέτα μόνο όπως αρμόζει σε ένα παλιό καταραμένο πλοίο. Τα περάσματα του προσδίδουν στην ατμόσφαιρα με ωραίο τρόπο. Ιδανικά 4άδα αν και σηκώνει παραπάνω λόγω χώρων, οι γρίφοι είναι full γραμμικοί όμως και κάποιοι δεν θα έχετε τι να κάνετε αν και το καλό ψάξιμο βοηθάει. Καλή προσπάθεια, περιμένουμε την συνέχεια.
  on 7 January 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  JadedG quote Δωματιάρα. Ωραίο σενάριο και τα πάντα μέσα στο δωμάτιο είναι σχετικά με το θέμα, γρίφοι και αντικείμενα. Ο Έρικ φοβερός, εκεί για να σας δυσκολέψει στο έργο σας, άν και θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ενεργός. Απόλαυσα όλους τους γρίφους που είναι έξυπνοι, κάποιοι συνδιαστικοί και γραμμικοί. Οι γριφάκιδες και gadgetάκηδες δεν θα θέλετε να φύγετε. Έχει γίνει πολύ καλή χρήση του ομολογουμένως περιορισμένου χώρου. Εξαρετικός τρόπος για βοήθειες και επικοινωνία με τους gm. Κινηματογραφικό τέλος που έχει ενδιαφέρον. Δημιουργοί με μεράκι που αγαπούν αυτό που κάνουν και παρότι έχουν φτιάξει ένα εξαιρετικό escape room δεν έχουν καβαλήσει καθόλου το καλάμι και είναι συζητήσημοι. Θα επισκεφθούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια τους στο μέλλον!
  on 5 January 2019
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  JadedG quote Το έπαιξα 4αδα back to back μετά το Paranoic I για φινάλε απο την εταιρία. Εξαιρετική ατμόσφαιρα και σκηνικά, γουστάραμε full, για εμένα αυτό το δυνατό του σημείο. Επίσης μ' άρεσαν τα "ακροβατικά" που πρέπει να κάνεις για να ξεφύγεις. Συμφωνώ με κάποιους άλλους που επισημένουν ότι γίνεται πολύ hype για αυτό το δωμάτιο και δεν φτάνει τις προσδοκίες στο τέλος. Οι γρίφοι σχετικά δύσκολοι (λίγο πιο εύκολοι απο το Ι), με επαναλαμβανόμενα στοιχεία που κουράζουν, κάποιοι ασύνδετοι με την ιστορία. Φταίμε και εμείς, δεν είμασταν σε καλή μέρα και έπεσε σπρώξιμο απο gm για να αποδράσουμε. Με αυτό που απογοητεύτικα ίσως λιγάκι παραπάνω είναι το performance. Αφού διάβασα κριτικές εδώ (ανελέητα κυνηγητά κτλπ) και είδαμε και promos στο youtube (έντονος φόβος και ο μολυσμένος να σε ψάχνει), εάν είσασταν μαζί μου εχτές θα είχατε τελείως διαφορετική εικόνα. Πέρα απο την εμφάνιση του και 1-2 σημεία ακόμα εμείς ούτε κυνηγηθήκαμε και ούτε τρόμαξαμε καν. Πιο πολύ είχαμε το νου μας μην πεταχτεί απο πουθενά αλλά δεν μας καθυστέρησε η παρουσία του σε κανένα σημείο, δεν μας μίλησε κιόλας, και δεν μας κυνήγησε ρε παιδιά. Δεν ξέρω εάν απλά βαριόντουσαν, εάν δεν το έκανε γιατί είχαμε μείνει πίσω (το οποίο είναι φάουλ γιατί πληρώνω για την εμπειρία, όχι για να βγω), ή εάν έτσι είναι το δωμάτιο. Γλικόπικρο φινάλε απο escaped λοιπόν, πάντως γενικά σαν σκηνικά με κέρδισε, θα επιστρέψουμε για paranoic III με το καλό!
  on 5 January 2019
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 63, Αιγάλεω
  JadedG quote Πήγαμε 4αδα με σχετική εμπειρία, δεν βγήκαμε, είχαμε 2 γρίφους ακομα. Άφησα τα paranoic τελευταία απο την εταιρία και πιστεύω οτι αυτό το δωμάτιο σε επίπεδο δυσκολίας ξεφεύγει πολύ πιο πάνω απο όλα τους τα υπόλοιπα (που τα θεωρώ εύκολα έως μέτρια σε δυσκολία) σε σημείο που αναρωτιόμουν εαν απλά ήταν στημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν να λένε οτι δεν βγαίνει κανείς (9%). Οι γρίφοι είναι πολλοί για τον χρόνο, χώρο, και φωτισμό που έχεις και κάποιοι είναι τρελοί τώρα, δηλαδή οκ περιμένεις να παρατηρήσω ένα πολυυυυ μικρό στοιχείο σε μία γωνία μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. 5 βοήθειες μόνο όπως είναι και στα άλλα τους 1ης γενιάς. Παρ' όλα αυτά το δωμάτιο είναι πολύ ωραίο !! Ατμόσφαιρα, σενάριο, και εάν φανταστώ ότι το έφτιαξαν εδώ και χρόνια είναι πολύ αξιοπρεπής δουλειά που παρότι δεν βγήκαμε και κολλήσαμε σε πολλά σημεία μου άφησε καλή γεύση.
  on 5 January 2019
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  JadedG quote Λίγες μέρες μετά το εξαιρετικό Order of light επιστρέψαμε 3αδα να παίξουμε και το 2ο δωμάτιο απο τα πολύ συμπαθητικά παιδιά του braincells. Το δωμάτιο μας άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις και είναι ιδιαίτερο. Είναι ξεκάθαρα στημένο γύρω απο το performance του ηθοποιού το οποίο είναι ομολογουμένως εξαιρετικό και κρατά τους πάντες σε εγρήγορση και αγωνία. Θα παίξει μαζί σας και θα σας κυνηγήσει δίχως έλεος ενώ θα πρέπει να εκμεταλευτείτε τις αδυναμίες του! Δεν το συνιστώ για πάνω απο 3 άτομα λόγω έλλειψης χώρου για να κινείστε άνετε μέσα καθώς λύνετε. Οι γρίφοι ήταν οκ, εύκολοι έως μέτριοι σε δυσκολία και κάποιοι είναι τύπου puzzles, δεν είναι το δυνατό σημείο του δωματίου. Γενικά πέρασε η ώρα ευχάριστα και παρότι νόμιζα ότι είχαμε αργήσει να προχωρήσουμε λόγω κλίματος, τα καταφέραμε στο τέλος. Ατμοσφαιρικά το δωμάτιο είναι φοβερό και όλα τα αντικείμενα που μπόρεσα να παρατηρήσω μέσα στον πανικό ήταν πολύ προσεγμένα και κόλλαγαν σε ένα τέτοιου τύπου εργαστήριο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνεις να απολάυσεις και πολύ το χώρο καθώς η προσοχή σου είναι μονίμως προσυλωμένη αλλού...Στην αρχή χαθήκαμε γιατί πραγματικά έχει πολλά πράγματα που μοιάζουν σαν μέρος γρίφου αλλά είναι απλά διακοσμητικά και μας παραπλάνησαν λίγο. Ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες πολύ ωραίος. Το συνιστώ γενικά, μην πάτε για να λύσετε, πάτε για να περάσετε καλά και το δωμάτιο θα σας ανταμείψει. Δεν θα το έβαζα στα τοπ 5 μου (γιατί είμαστε των γριφοδωματίων πιο πολύ) αλλά σίγουρα τοπ 10.
  on 4 January 2019
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  JadedG quote Εξαιρετικό. Ένα καθαρά γραμμικό δωμάτιο που σε κρατάει σε εγρήγορση λόγω περιορισμένου φωτισμού και ατμόσφαιρας. Όχι για πάνω απο 4αδα γιατί οι μισοί δεν θα κάνετε τίποτα, άλλωστε δεν υπάρχει και φωτισμός για όλους. Το δωμάτιο με κέρδισε για τους διαφορετικούς χώρους του, τις γρήγορες εναλλαγές, και την προσοχή στις λεπτομέρειες όπως η μυρωδιά χώρων κτλπ, φαίνεται οτι έχει πέσει δουλειά. Το δωμάτιο δεν είναι "τρόμου" και ούτε ως τέτοιο πλασάρετε, μην το φοβηθείτε. Οι γρίφοι δεν είναι το δυνατό του σημείο πέραν απο έναν που μου άρεσε πάρα πολύ, δεν θα το κατέτασα στα καθαρά γριφοδωμάτια, γενικά μία ομάδα με 10-15 παιχνίδια πιστεύω τους βρίσκει "εύκολους". Οι περισσότεροι είναι puzzle τύπου βρίσκω κάτι και το βάζω εκεί που πρέπει. Άπειροι μηχανισμοί και περάσματα που κολλάνε εάν σκεφτούμε που βρισκόμαστε. Το 2ωρο αρκετό και χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Γενικά γουστάραμε full καθ' όλη την διάρκεια. Το συνιστώ και πολύ συμπαθητικά τα παιδιά που το έχουν, συζήτησαν μαζί μας αρκετή ώρα για βελτιώσεις. Περιμένουμε την συνέχεια της ιστορίας....Να πάτε!
  on 3 January 2019
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  JadedG quote Πολύ δυνατό καθαρό γριφοδωμάτιο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μηχανισμούς. Λατρέψαμε τα σκηνικά του απο την αρχή μέχρι το τέλος. Το δωμάτιο είναι μη γραμμικό και έχει πολλά πράγματα και μεγάλους χώρους να ψαχτείς και να λύσεις καθ' όλη τη διάρκεια. Θέλει μεγάλη προσοχή καθώς υπάρχουν στοιχεία παντού. Ομολογουμένως μερικοί γρίφοι μας 'εκαψαν, δεν θεωρώ ότι ήταν τραβηγμένοι (πλην ενός ίσως που τον κοιτάζαμε κανά 20λεπτο) και είναι δύσκολοι γιατί θέλουν συνδιαστική σκέψη, συνεργασία, και λίγο φαντασία στο πως ερμηνεύεις πράγματα. Ειδικά ο ένας χώρος εμένα με μάγεψε και με τα παζλ του και με τον ρεαλισμό του που ήθελα να σταματήσω να τον χαζέψω. Ίσως ένα μικρό θεματάκι με το ότι αφού λύσετε κάτι πρέπει να ψάξετε τι άνοιξε, για το οποίο είμασταν προετοιμασμένοι βέβαια οπότε δεν είχαμε ιδιαίτερο θέμα. Το σενάριο δεν είναι κάτι ξεχωριστό ή το δυνατό σημείο του δωματίου. Τα παιδιά που το έχουν είναι πολύ φιλικά και έδωσαν καλές βοήθειες όταν κολλήσαμε. Ιδανικός αριθμός 4άδα, αλλα σηκώνει και παραπάνω λόγο άπλας. Να πάτε εάν θέλετε να λύσετε και να κάψετε το μυαλό σε ομολογουμένως ένα απο τα καλύτερα γριφοδωμάτια!
  on 31 December 2018
 • The Reservation

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  JadedG quote Τίμιο δωματιάκι, για εμένα για 3-4 άτομα. Έχει αρκετά περάσματα με ευρύχωρους χώρους και η ιστορία ξετυλίγεται με ωραίο ρυθμό καθώς ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα για το εν λόγω μοτέλ. Καλός ηθοποιός. Δεν θα έλεγα ότι το δωμάτιο είναι "τρόμου" αλλά έχει στοιχεία και ατμόσφαιρα που σε κρατούν σε εγρήγορση. Οι γρίφοι του μου άρεσαν, κάποιοι σχετικά εύκολοι, κάποιοι συνδιαστικοί, αλλά γενικά με ικανοποίησαν. Να πάτε!!
  on 30 December 2018
 • White Cell

  Αγίας Φωτεινής 12, 17121 Αθήνα
  JadedG quote Ας κάνω και εγώ το καθήκον μου προς τους συναδέλφους escapers δίνοντας την προσωπική μου κριτική που είναι σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση με τις προηγούμενες. Εμάς το δωμάτιο μας απογοήτευσε παντελώς και σχεδόν σε όλες του τις διαστάσεις, για εμένα είναι ξεκάθαρα στα 3 χειρότερα δωμάτια που έχω παίξει απο τα ~45 αυτή τη στιγμή. +Φτηνή τιμή, ειδικά με το 20% που δίνουν σε αυτή την τοποθεσία της εταιρίας +Τα κορίτσια στην reception πολύ φιλικά, συζητήσαμε μαζί τους αρκετή ώρα για το τι δεν μας άρεσε +Κάποιοι χώροι ήταν καλοί (όχι όλοι) +Μία πολλά υποσχόμενη αποστολή και concept που μόνο στα χαρτιά παραμένει δυστυχως... +Εάν είστε φανς της ιστορίας μπορεί να μάθετε και κάτι...μάλλον Ας πάμε τώρα στο γιατί αυτό το δωμάτιο είναι μία απογοήτευση: - Το κυρίως θέμα με αυτό το δωμάτιο είναι ότι ξεκινώντας και φυσικά διαβάζοντας την περιγραφή του και την εισαγωγή που κάνουν οι ηθοποιοί, ότι πρόκειται για μία φανταστική εμπερία που ΑΠΑΙΤΕΙ role playing για να επιτύχετε το στόχο σας και να περάσετε απο το μουσείο αλώβητοι και να εκπληρώσετε την αποστολή σας. Εδώ δεν ήρθαμε να κάνουμε escape αλλά να ερευνήσουμε και να πάρουμε απαντήσεις. Η απογοήτευση ήρθε σύντομα όταν φυσικά το role playing δεν υπήρχε πουθενά μέσα στο δωμάτιο. Δεν απαιτήθηκε ποτέ απο εμάς να μπούμε στους ρόλους μας, δεν χρειάστηκαν πουθενά οι συμβουλές της συναδέλφου στην εισαγωγή (δεν λέω παραπάνω για λόγους spoil) και γενικώς οι ηθοποιοί συναναστρεφόνταν με εμάς τελείως εκτός ρόλου (δηλαδή μας έδειχναν ή μιλούσαν για πράγματα που οι χαρακτήρες τους δεν γνώριζαν ακόμα πχ). - Οι γρίφοι του είναι πολύ χαμηλά και είναι στημένοι λάθος. Υπάρχουν γρίφοι που δεν έχουν σχέση με το concept καθόλου και κινούνται σε επίπεδο νηπιαγωγίου. Υπάρχουν άλλοι που ενώ είναι στο concept της ιστορίας και της περιόδου του πολέμου χρειάζονται θεική παρέμβαση για να βγάλεις τη λογική του πως να τους προσεγγίσεις. Και υπάρχουν κάποιοι που είναι απλά κουραστικοί και χρειάζονται να παρατηρείς επί 5λέπτου+ που απλά σε κάνουν να βαριέσαι. Γενικά οι γρίφοι δεν δίνουν ροή καθόλου. Και ο τελικός γρίφος παντελώς off. Συμβαίνουν σε διάφορα σημεία πράγματα στο δωμάτιο που δεν είναι προφανή, παρότι λύνεις επιτυχώς κάτι. - Δεν ξέρω κατα πόσο οι ηθοποιοί προσπάθησαν αλλά το επίπεδο ηθοποιίας (απο άποψη ικανότητος) εδώ κινείται πολύ χαμηλά, απέτηχαν παντελώς να μπουν οι ίδιοι σε ρόλο, και να βάλουν και εμάς, κάτι που θεωρητικά είναι το main στοιχείο του δωματίου. - Έχει πολλούς μικρούς χώρους και σε καμία περίπτωση δεν είναι για 6 άτομα καθώς απλά δεν θα χωράτε. 3, οριακά 4 για εμένα. Κρίμα, μια καλή ιδέα με μία πολύ κακή εκτέλεση. Για εμένα για να φτιαχτεί αυτό το δωμάτιο θέλει επένδυση σε καλύτερους ηθοποιούς που να καταφέρνουν να τονίσουν και να κάνουν το role playing στοιχείο απαραίτητο όπως υποσχέθηκαν στην αρχή. Οι μισοί+ γρίφοι θέλουν αντικατάσταση ή makeover. Λυπάμε πραγματικά που το λέω, αλλά μέσα στο πρώτο μισάωρο είχα ήδη καταλάβει ότι πρόκειται για κακό δωμάτιο και απλά περίμενα να τελειώσει. Δεν το συνιστώ ....
  on 30 December 2018
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  JadedG quote Δυνατό δωματιάκι που μας έκανε να περάσουμε ευχάριστα. Πήγαμε 4αδα και νομίζω είναι και ο ιδακικός αριθμός, πάντως βγαίνει σίγουρα και με λιγότερα άτομα απλά χρειάζεται συνεργασία σε κάποια σημεέια. Ο ηθοποιός πολύ καλός και το δωμάτιο σκοτεινό. Δεν είναι τρόμου σε καμία περίπτωση, αλλά ατμοσφαιρικό. Στόχος δεν είναι το να "βγεις" για το escape αλλά υπάρχει στόρυ και συγκεκριμένος λόγος που πηγαίνετε στο άσυλο οπότε δώστε προσοχή. Oι γρίφοι είναι οκ, δεν είναι ιδιαιτέρως συνδιαστικοί και κάποιοι αρκετά εύκολοι, αλλά νομίζω εκτός απο τον τελευταίο, μου φάνηκαν οκ για το concept του δωματίου.
  on 30 December 2018
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  JadedG quote Έχοντας εξαιρετικές εμπειρίες απο τα υπόλοιπα πιο σύγχρονα δωμάτια της εταιρίας πήγαμε και εμέις 2άδα με σχετική εμπειρία. Το δωμάτιο είναι σχετικά μικρό σαν χώρος οπότε για εμένα max 3άδα. Μέτριες δυσκολίας γρίφοι με καλή ροή και έχετε μόνο 5 βοήθειες. Το υποτιμήσαμε και εμέις λιγάκι, αλλά βγήκαμε με αρκετό χρόνο. Είναι ωραίο δωμάτιο για να μπείς στο κλίμα των escape rooms έαν είσαι αρχάριος ή για να πας πίσω στο χρόνο και να θυμηθείς πως ήταν τα δωμάτια προ-ηθοποιήας και υπερπαραγωγών! Μου άρεσε νομίζω ελάχιστα λιγότερο απο το άλλο 1ης γενιάς της εταιρίας Weird Student. Σκηνικά είναι basic αλλά κρίβουν πολλά πράγματα, θέλει καλό ψάξιμο.
  on 28 December 2018
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  JadedG quote Καλή δουλειά αυτό το δωματιάκι, δεν θα έλεγα ότι είναι στα τοπ αλλά πολύ ευχάριστo. Καλό είναι να είστε ζυγό νούμερο παικτών. Απόλαυσα την αρχή του παιχνιδιού πιο πολύ απο όλους τους χώρους και κάποιοι γρίφοι προς το τέλος με ξένισαν γιατί γενικά δεν κόλλησαν στο concept. Δηλαδή οκ όταν μπορείς να πάρεις ένα γρίφο και να τον κολλήσεις σε οποιοδήποτε adventure game για να ανοίγει πχ μία πόρτα καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και ο πιο τεριαστός γρίφος για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Δεν θα έλεγα ότι είναι δύσκολο δωμάτιο αλλά οι μηχανισμοί του είναι ωραίοι (στην αρχή). Ευχάριστο 60λεπτο.
  on 28 December 2018
1 2 3
Close