Contact phone number:

Contact email:

JadedG


 • Lvl 6 - Detective
 • 35 κριτικές
 • 20 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  JadedG quote Δεν μιλάμε για ER, αλλά για μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη μετά το Σανατώριο μεσάνυχτα. Τι να πρωτοπείς....το στόρυ με βάση τα προηγούμενα δωμάτια, την ατμόσφαιρα, την στρατηγική που χρειάζεται για να μπορείς να κινηθείς, τους ταιριαστούς γρίφους για την πίεση που επικρατεί, τους χώρους, ή την πολύ ποιτική (και ευκίνητη θα πω) ηθοποιία? Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Lockhill για μία φοβερή εμπειρία.....Παρότι το παίξαμε midnight μου έχει δημιουργηθεί μία περιέργεια τι αλλαγές υπάρχουν ανάμεσα στα night/day. Περιμένουμε κατακόμβες....
  on 5 August 2019
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  JadedG quote Ένα έπος γρίφων, γουστάραμε να λύνουμε ασταμάτητα τρεις ώρες. Αν και σχετικά έμπειροι αφήσαμε τα Paradox για πολύ μετά και επειδή κάποιοι γρίφοι φάνηκαν δύσκολοι για αρχάριοθς, δεν το μετάνιωσαμε γιατί το ευχαριστηθήκαμε παραπάνω. Χρειάζονται βοήθειες σε αρκετά σημεία αλλά ο gm πολύ καλός. Νομίζω ότι λίγο αδύναμο σημείο είναι το επιφανιακό στόρυ, δηλαδή δεν προσφέρει και κάτι ιδιαίτερο νομίζω, και το ότι για κάποιο λόγο είχαμε στο μυαλό μας ότι ως έπαυλη θα είχε άλλη διαρύθμιση χώρων, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Δεν γίνεται να παίζεις escape rooms και να μην έχεις παει! Πάμε για βιβλιοπωλείο σύντομα.....
  on 3 August 2019
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  JadedG quote Στο concept απόδρασης απο φυλακή είναι ότι καλύτερο έχουμε δει, πιστή αναπαράσταση και θύμισε πολύ διάφορα στοιχεία απο παρόμοιες τηλεοπτικές σειρές. Ο ρόλος του gm μέσα στο σενάριο. Οι γρίφοι του είναι άνω του μετρίου γενικά, οκ υπάρχουν και κάποιοι απλοί αλλά θέλουν συνδιαστική σκέψη οι περισσότεροι. Και πολύ παρατικότητα επίσης, κάτι στο οποίο εμείς υστερούσαμε σαν ομάδα. Πιστεύω ότι θα σήκωνε λίγο παραπάνω ένταση εάν σκεφτούμε ότι προσπαθούμε να αποδράσουμε ως κρατούμενοι, εγώ θα πρόσθετα και πιο έντονο το στοιχείο πίεσης χρόνου μέσω αστυνομίας ή κάτι τέτοιο. Γενικά μην το σκεφτείτε και πολύ, αξίζει το δωμάτιο full.
  on 1 August 2019
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  JadedG quote Μία λέξη για να χαρακτηρίσει το δωμάτιο: τίμιο. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη που θυμίζει escape rooms πρώτης εποχής. Εισαγωγικό για άλλα δωμάτια τρόμου, γραμμικοί και καλοί γρίφοι γενικά, απλοί χώροι και ιστορία που ξεδιπλώνεται όσο παίζεις και σε βάζει στο κλίμα οτι όντως ψάχνεις να δεις τι έχει γίνει σε αυτό το ορφανοτροφείο. 3 άτομα είστε οκ...
  on 1 August 2019
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  JadedG quote Ωραία ατμόσφαιρα και σενάριο απο το σημείο που μπαίνεις. Τα σκηνικά του δεν με ενθουσίασαν είναι οκ, εάν και νομίζω θα μπορούσαν να έχουν προσθέσει περισσότερα στοιχεία που να παραπέμπουν σε πλοίο. Ηχητικά πολύ ωραίο και ηθοποιοί οκ στον περιορισμένο τους ρόλο. Γριφολογικά με ικανοποίησε σε γενικές γραμμές με κάποιους ωραίους γρίφους και κάποιους πιο αδιάφορους. Λουκέτα μόνο όπως αρμόζει σε ένα παλιό καταραμένο πλοίο. Τα περάσματα του προσδίδουν στην ατμόσφαιρα με ωραίο τρόπο. Ιδανικά 4άδα αν και σηκώνει παραπάνω λόγω χώρων, οι γρίφοι είναι full γραμμικοί όμως και κάποιοι δεν θα έχετε τι να κάνετε αν και το καλό ψάξιμο βοηθάει. Καλή προσπάθεια, περιμένουμε την συνέχεια.
  on 7 January 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  JadedG quote Δωματιάρα. Ωραίο σενάριο και τα πάντα μέσα στο δωμάτιο είναι σχετικά με το θέμα, γρίφοι και αντικείμενα. Ο Έρικ φοβερός, εκεί για να σας δυσκολέψει στο έργο σας, άν και θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ενεργός. Απόλαυσα όλους τους γρίφους που είναι έξυπνοι, κάποιοι συνδιαστικοί και γραμμικοί. Οι γριφάκιδες και gadgetάκηδες δεν θα θέλετε να φύγετε. Έχει γίνει πολύ καλή χρήση του ομολογουμένως περιορισμένου χώρου. Εξαρετικός τρόπος για βοήθειες και επικοινωνία με τους gm. Κινηματογραφικό τέλος που έχει ενδιαφέρον. Δημιουργοί με μεράκι που αγαπούν αυτό που κάνουν και παρότι έχουν φτιάξει ένα εξαιρετικό escape room δεν έχουν καβαλήσει καθόλου το καλάμι και είναι συζητήσημοι. Θα επισκεφθούμε και τα υπόλοιπα δωμάτια τους στο μέλλον!
  on 5 January 2019
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  JadedG quote Το έπαιξα 4αδα back to back μετά το Paranoic I για φινάλε απο την εταιρία. Εξαιρετική ατμόσφαιρα και σκηνικά, γουστάραμε full, για εμένα αυτό το δυνατό του σημείο. Επίσης μ' άρεσαν τα "ακροβατικά" που πρέπει να κάνεις για να ξεφύγεις. Συμφωνώ με κάποιους άλλους που επισημένουν ότι γίνεται πολύ hype για αυτό το δωμάτιο και δεν φτάνει τις προσδοκίες στο τέλος. Οι γρίφοι σχετικά δύσκολοι (λίγο πιο εύκολοι απο το Ι), με επαναλαμβανόμενα στοιχεία που κουράζουν, κάποιοι ασύνδετοι με την ιστορία. Φταίμε και εμείς, δεν είμασταν σε καλή μέρα και έπεσε σπρώξιμο απο gm για να αποδράσουμε. Με αυτό που απογοητεύτικα ίσως λιγάκι παραπάνω είναι το performance. Αφού διάβασα κριτικές εδώ (ανελέητα κυνηγητά κτλπ) και είδαμε και promos στο youtube (έντονος φόβος και ο μολυσμένος να σε ψάχνει), εάν είσασταν μαζί μου εχτές θα είχατε τελείως διαφορετική εικόνα. Πέρα απο την εμφάνιση του και 1-2 σημεία ακόμα εμείς ούτε κυνηγηθήκαμε και ούτε τρόμαξαμε καν. Πιο πολύ είχαμε το νου μας μην πεταχτεί απο πουθενά αλλά δεν μας καθυστέρησε η παρουσία του σε κανένα σημείο, δεν μας μίλησε κιόλας, και δεν μας κυνήγησε ρε παιδιά. Δεν ξέρω εάν απλά βαριόντουσαν, εάν δεν το έκανε γιατί είχαμε μείνει πίσω (το οποίο είναι φάουλ γιατί πληρώνω για την εμπειρία, όχι για να βγω), ή εάν έτσι είναι το δωμάτιο. Γλικόπικρο φινάλε απο escaped λοιπόν, πάντως γενικά σαν σκηνικά με κέρδισε, θα επιστρέψουμε για paranoic III με το καλό!
  on 5 January 2019
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  JadedG quote Πήγαμε 4αδα με σχετική εμπειρία, δεν βγήκαμε, είχαμε 2 γρίφους ακομα. Άφησα τα paranoic τελευταία απο την εταιρία και πιστεύω οτι αυτό το δωμάτιο σε επίπεδο δυσκολίας ξεφεύγει πολύ πιο πάνω απο όλα τους τα υπόλοιπα (που τα θεωρώ εύκολα έως μέτρια σε δυσκολία) σε σημείο που αναρωτιόμουν εαν απλά ήταν στημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν να λένε οτι δεν βγαίνει κανείς (9%). Οι γρίφοι είναι πολλοί για τον χρόνο, χώρο, και φωτισμό που έχεις και κάποιοι είναι τρελοί τώρα, δηλαδή οκ περιμένεις να παρατηρήσω ένα πολυυυυ μικρό στοιχείο σε μία γωνία μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. 5 βοήθειες μόνο όπως είναι και στα άλλα τους 1ης γενιάς. Παρ' όλα αυτά το δωμάτιο είναι πολύ ωραίο !! Ατμόσφαιρα, σενάριο, και εάν φανταστώ ότι το έφτιαξαν εδώ και χρόνια είναι πολύ αξιοπρεπής δουλειά που παρότι δεν βγήκαμε και κολλήσαμε σε πολλά σημεία μου άφησε καλή γεύση.
  on 5 January 2019
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  JadedG quote Λίγες μέρες μετά το εξαιρετικό Order of light επιστρέψαμε 3αδα να παίξουμε και το 2ο δωμάτιο απο τα πολύ συμπαθητικά παιδιά του braincells. Το δωμάτιο μας άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις και είναι ιδιαίτερο. Είναι ξεκάθαρα στημένο γύρω απο το performance του ηθοποιού το οποίο είναι ομολογουμένως εξαιρετικό και κρατά τους πάντες σε εγρήγορση και αγωνία. Θα παίξει μαζί σας και θα σας κυνηγήσει δίχως έλεος ενώ θα πρέπει να εκμεταλευτείτε τις αδυναμίες του! Δεν το συνιστώ για πάνω απο 3 άτομα λόγω έλλειψης χώρου για να κινείστε άνετε μέσα καθώς λύνετε. Οι γρίφοι ήταν οκ, εύκολοι έως μέτριοι σε δυσκολία και κάποιοι είναι τύπου puzzles, δεν είναι το δυνατό σημείο του δωματίου. Γενικά πέρασε η ώρα ευχάριστα και παρότι νόμιζα ότι είχαμε αργήσει να προχωρήσουμε λόγω κλίματος, τα καταφέραμε στο τέλος. Ατμοσφαιρικά το δωμάτιο είναι φοβερό και όλα τα αντικείμενα που μπόρεσα να παρατηρήσω μέσα στον πανικό ήταν πολύ προσεγμένα και κόλλαγαν σε ένα τέτοιου τύπου εργαστήριο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνεις να απολάυσεις και πολύ το χώρο καθώς η προσοχή σου είναι μονίμως προσυλωμένη αλλού...Στην αρχή χαθήκαμε γιατί πραγματικά έχει πολλά πράγματα που μοιάζουν σαν μέρος γρίφου αλλά είναι απλά διακοσμητικά και μας παραπλάνησαν λίγο. Ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες πολύ ωραίος. Το συνιστώ γενικά, μην πάτε για να λύσετε, πάτε για να περάσετε καλά και το δωμάτιο θα σας ανταμείψει. Δεν θα το έβαζα στα τοπ 5 μου (γιατί είμαστε των γριφοδωματίων πιο πολύ) αλλά σίγουρα τοπ 10.
  on 4 January 2019
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  JadedG quote Εξαιρετικό. Ένα καθαρά γραμμικό δωμάτιο που σε κρατάει σε εγρήγορση λόγω περιορισμένου φωτισμού και ατμόσφαιρας. Όχι για πάνω απο 4αδα γιατί οι μισοί δεν θα κάνετε τίποτα, άλλωστε δεν υπάρχει και φωτισμός για όλους. Το δωμάτιο με κέρδισε για τους διαφορετικούς χώρους του, τις γρήγορες εναλλαγές, και την προσοχή στις λεπτομέρειες όπως η μυρωδιά χώρων κτλπ, φαίνεται οτι έχει πέσει δουλειά. Το δωμάτιο δεν είναι "τρόμου" και ούτε ως τέτοιο πλασάρετε, μην το φοβηθείτε. Οι γρίφοι δεν είναι το δυνατό του σημείο πέραν απο έναν που μου άρεσε πάρα πολύ, δεν θα το κατέτασα στα καθαρά γριφοδωμάτια, γενικά μία ομάδα με 10-15 παιχνίδια πιστεύω τους βρίσκει "εύκολους". Οι περισσότεροι είναι puzzle τύπου βρίσκω κάτι και το βάζω εκεί που πρέπει. Άπειροι μηχανισμοί και περάσματα που κολλάνε εάν σκεφτούμε που βρισκόμαστε. Το 2ωρο αρκετό και χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Γενικά γουστάραμε full καθ' όλη την διάρκεια. Το συνιστώ και πολύ συμπαθητικά τα παιδιά που το έχουν, συζήτησαν μαζί μας αρκετή ώρα για βελτιώσεις. Περιμένουμε την συνέχεια της ιστορίας....Να πάτε!
  on 3 January 2019
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  JadedG quote Πολύ δυνατό καθαρό γριφοδωμάτιο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μηχανισμούς. Λατρέψαμε τα σκηνικά του απο την αρχή μέχρι το τέλος. Το δωμάτιο είναι μη γραμμικό και έχει πολλά πράγματα και μεγάλους χώρους να ψαχτείς και να λύσεις καθ' όλη τη διάρκεια. Θέλει μεγάλη προσοχή καθώς υπάρχουν στοιχεία παντού. Ομολογουμένως μερικοί γρίφοι μας 'εκαψαν, δεν θεωρώ ότι ήταν τραβηγμένοι (πλην ενός ίσως που τον κοιτάζαμε κανά 20λεπτο) και είναι δύσκολοι γιατί θέλουν συνδιαστική σκέψη, συνεργασία, και λίγο φαντασία στο πως ερμηνεύεις πράγματα. Ειδικά ο ένας χώρος εμένα με μάγεψε και με τα παζλ του και με τον ρεαλισμό του που ήθελα να σταματήσω να τον χαζέψω. Ίσως ένα μικρό θεματάκι με το ότι αφού λύσετε κάτι πρέπει να ψάξετε τι άνοιξε, για το οποίο είμασταν προετοιμασμένοι βέβαια οπότε δεν είχαμε ιδιαίτερο θέμα. Το σενάριο δεν είναι κάτι ξεχωριστό ή το δυνατό σημείο του δωματίου. Τα παιδιά που το έχουν είναι πολύ φιλικά και έδωσαν καλές βοήθειες όταν κολλήσαμε. Ιδανικός αριθμός 4άδα, αλλα σηκώνει και παραπάνω λόγο άπλας. Να πάτε εάν θέλετε να λύσετε και να κάψετε το μυαλό σε ομολογουμένως ένα απο τα καλύτερα γριφοδωμάτια!
  on 31 December 2018
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  JadedG quote Δυνατό δωματιάκι που μας έκανε να περάσουμε ευχάριστα. Πήγαμε 4αδα και νομίζω είναι και ο ιδακικός αριθμός, πάντως βγαίνει σίγουρα και με λιγότερα άτομα απλά χρειάζεται συνεργασία σε κάποια σημεέια. Ο ηθοποιός πολύ καλός και το δωμάτιο σκοτεινό. Δεν είναι τρόμου σε καμία περίπτωση, αλλά ατμοσφαιρικό. Στόχος δεν είναι το να "βγεις" για το escape αλλά υπάρχει στόρυ και συγκεκριμένος λόγος που πηγαίνετε στο άσυλο οπότε δώστε προσοχή. Oι γρίφοι είναι οκ, δεν είναι ιδιαιτέρως συνδιαστικοί και κάποιοι αρκετά εύκολοι, αλλά νομίζω εκτός απο τον τελευταίο, μου φάνηκαν οκ για το concept του δωματίου.
  on 30 December 2018
1 2 3
Close