Contact phone number:

Contact email:

Gamemaniac


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 69 κριτικές
 • 3 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Gamemaniac quote Ορυχείο όνομα και πράγμα. Ένα αρκετά μικρό αλλά εντυπωσιακό δωμάτιο για όσους θέλουν να γίνουν ανθρακωρύχοι για 80 λεπτά. Σκηνικά πανέμορφα που δημιουργούν κατευθείαν σωστή ατμόσφαιρα και ο χώρος αξιοποιημένος στο μέγιστο. Όμορφοι γρίφοι που δεν κουράζουν και φιλικότατοι οικοδεσπότες. Το μονο παράπονο είναι οτι θα το θέλαμε λίιιγο μεγαλύτερο. Ιδανικό για 2αδες άντε max 3.
  on 22 February 2019
 • Make Them Suffer

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Gamemaniac quote Όμορφο δωμάτιο με εντυπωσιακούς χώρους. Η εισαγωγή του μας άρεσε αρκετά όπως και η γενικότερη ατμόσφαιρα που αποπνέει το παιχνίδι. Οι γρίφοι ήταν οκ για το είδος του δωματίου ωστόσο το acting νομίζω είναι απο τα χειρότερα που έχουμε δει σε δωμάτιο. Δεν ξέρω αν απλά έτυχε αλλά πραγματικά ήταν οχι απλά κακό αλλά έφτανε στα όρια του αστείου βγαζοντάς μας απο την οποιαδήποτε διάθεση. Κρίμα
  on 22 February 2019
 • The Fortune Teller

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Gamemaniac quote Αλλο ενα μικρό διαμαντάκι που δεν ακούγεται πολύ. Ευχάριστο παιχνίδι που απευθύνεται κατά βάση σε αρχάριες ομάδες αλλα κατάλληλο και για έμπειρες δυάδες. Πανέμορφη διακόσμηση που σε βάζει μέσα στην ατμόσφαιρα και το μέντιουμ μια μικρή θεά. Οι γρίφοι ευχάριστοι και πολύ όμορφοι πάντα μέσα στο θέμα. 3 άτομα είναι ιδανικά.
  on 20 February 2019
 • Biohazard

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  Gamemaniac quote Ένας πάρα πολύ όμορφος χώρος που κατά την άποψη της ομάδας μου, χαραμίστηκε. Το παιχνίδι δυνητικά θα μπορούσε να είναι ενα απο τα καλύτερα στο είδος του, αλλά ως έχει, δεν μπήκε ούτε στα τοπ 10 μας. Δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη για αυτα που έπρεπε καταφέρουμε και το παιχνίδι βασιζόταν ξεκάθαρα στο να μας πει ο gm τι έπρεπε να κάνουμε κάθε στιγμή. Κάποιοι γρίφοι ηταν αδύνατο να λυθούν παρόλο που ξέραμε ακριβώς τι να κάνουμε, και σε καμία περίπτωση δεν ειναι για πάνω απο 4 άντε 5 άτομα, οχι λόγω χώρου, αλλα λόγω έλλειψης πραγμάτων να κάνουν τόσα άτομα. Αν και μας ρώτησαν στο τέλος την άποψη μας, ηταν ξεκάθαρο πως δεν ήταν διατεθειμένοι να ακούσουν αυτά που είχαμε να πούμε.
  on 20 February 2019
 • The Cursed Doll

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Gamemaniac quote Πολύ καλή εκμετάλευση του χώρου, μέσα στον οποίο κυκλοφορούν περίεργες μορφές. Το άκτινγκ δινει πολλά + στο δωμάτιο και ο χώρος ειναι φτιαγμένος ωστε να επιτρέπει αρκετά jumpscares. Τα σκηνικά είναι πολύ καλά οπως και η μουσική επένδυση. Το μόνο μελανό σημείο είναι οι γρίφοι που θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο πρωτότυποι για δωμάτιο του 2018. 3 άτομα ιδανικός αριθμός.
  on 20 September 2018
 • Silent Hills pt.2

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Gamemaniac quote ΥΠΕΡΟΧΟ! Πραγματικά η δουλειά που έχει γίνει είναι πιστή αναπαράσταση στο ομώνυμο παιχνίδι και ως λάτρεις του συγκεκριμένου τύπου ατμόσφαιρας μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Μην πάτε περιμένοντας κλασικό παιχνίδι γρίφων καθώς δεν έχει και πολλούς, αλλά περιμένοντας να ξετυλιχτεί μπροστά σας μια άψογη θεατρική παράσταση μέρος της οποίας θα είστε και εσείς. Αν τύχει και είστε και fans του συγκεκριμένου video game ε τότε θα σας μείνει αξέχαστο. Έχει δοθεί φοβερή προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια (κάτι το οποίο πάντα εκτιμάμε και προσέχουμε ως ομάδα) και γι αυτό τον λόγο αξίζει αλλο ενα μπράβο στα παιδιά του mindtrap. Μέχρι 5 άτομα μπορείτε να το επισκεφτείτε άνετα.
  on 8 July 2018
 • Anubis

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Gamemaniac quote Πάρα πολύ όμορφο δωμάτιο, πιστό στο θέμα του με αρκετές εναλλαγές χώρων. Το κατατάσω και αυτό στην κατηγορία κυνηγητού/κωμωδία μαζί με το Frankenstein's legacy και το Curse. Γρίφοι ικανοποιητικοί αν και θα τους ήθελα λιγάκι πιο δύσκολους. Περάσαμε όμορφα, και είναι ιδανικό για 4 άτομα που θέλουν λίγο τρέξιμο αλλα που δεν τα πάνε καλά με τον τρόμο.
  on 25 June 2018
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Gamemaniac quote Περάσαμε πάρα πολύ ωραία μπαίνοντας στο εργαστηρίου του τρομερού Frankenstein. Όμορφο δωμάτιο, με υπέροχη διαρρύθμιση χώρου ωστε να αξιοποιηθεί ο υπάρχον χώρος όσο το δυνατόν καλύτερα. Ωραίοι και βατοί γρίφοι ταιριαστοί με το θέμα του δωματίου και μοναδικό interaction με το "πειραμα". Ανήκει και αυτό το δωμάτιο στην κατηγορία κυνηγητού/κωμωδία, οπότε είναι ιδανικό για όσους θέλουν να τρομάξουν τόσο όσο.
  on 15 June 2018
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Gamemaniac quote Τρέξαμε, γελάσαμε, τρέξαμε, πατηθήκαμε και τρέξαμε λίγο ακόμα. Θεωρώ οτι αν υπάρχει κατηγορία δωμάτιο τρόμου-παρωδία, τότε το Curse, έχει άξια την πρωτιά και ίσως να είναι και το μόναδικό του είδους. Η ηθοποιός άψογη, και η ατμόσφαιρα πολύ καλή. Διακοσμητικά είναι αύτο που πρέπει να είναι χωρίς φανφάρες. Ένας συγκεκριμένος γρίφος είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, και παρά τις δεκάδες δωμάτια που έχουμε παίξει, δεν τον έχουμε ξανασυναντήσει πουθενα. Αν θέλετε κυνηγητό, αλλα δεν θελετε να τρομάξετε τότε αυτό ειναι το δωμάτιο για εσάς. 5 άτομα είναι καλα. Χωράνε και περισσότερα, αλλα θα πέσει πολύ πατητό.
  on 23 March 2018
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  Gamemaniac quote Εξαιρετική εισαγωγή, και φοβερή ατμόσφαιρα. Το πλοίο αν και δεν είναι σαν εκείνο του dark seas πείθει, και ειναι οτι πρέπει για να σε βάλει στο κέντρο της περιπέτειας. Αρκετοί και όμορφοι γρίφοι (με εναν να μας πήρε αχρείαστα πολύ ώρα αλλα αυτό ειναι λεπτομέρεια.) Το βρήκαμε κατα βάση ατμοσφαιρικό και σχεδόν καθόλου τρομακτικό, αλλα αυτά είναι γούστα. Αξίζει την επισκεψή σας, ειδικά αν είστε 4 άτομα.
  on 23 March 2018
 • Alcatraz

  Νικολάου Πλαστήρα 8, Μαρούσι
  Gamemaniac quote Χμ. Ο χώρος δεν νομίζω οτι παραπέμπει στο ελάχιστο σε φυλακή, ειδικά το πλακάκι στο πατωμα μας έκανε πολύ κακή εντύπωση. Μπόλικοι χώροι με αρκετούς γρίφους, αλλα και αυτοί άσχετοι με το θέμα. Ένας μηχανισμός άνοιξε πολύ πριν την ώρα που έπρεπε, όχι λόγω κάποιας άτυχης στιγμής, αλλα επειδη χωρίς να κάνεις κάτι που δεν πρέπει, μπορούσες να τον ανοίξεις με άλλο τρόπο νωρίτερα. Νομίζω πως υπάρχουν άλλα δωμάτια στην κατηγορία φυλακής που είναι πολύ καλύτερα.
  on 19 March 2018
 • Custodia

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Gamemaniac quote Εξαιρετική η εισαγωγή ενταγμένη άψογα μέσα στο θέμα. Σιγουρα στα τόπ δωμάτια αν όχι το καλύτερο, όσο αφορά το πως ο χώρος αναμονής ειναι μέσα στο παιχνίδι. Διχαστήκαμε όμως ως ομάδα όσο αφορά τα υπόλοιπα. Κάποιοι γρίφοι μας άρεσαν και κολλούσαν στο θέμα, ενω κάποιους άλλους τους βρήκαμε αδύνατον να λυθούν χωρίς βοήθεια. Ειναι εμφανές οτι έχει γίνει με μεράκι το δωμάτιο αλλα νιώσαμε οτι κάτι μας έλειπε. 4 άτομα είναι ιδανικός αριθμός.
  on 19 March 2018
1 2 3 6
Close