Contact phone number:

Contact email:

GUROOM


 • Lvl 4 - Devoted
 • 19 κριτικές
 • 9 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  GUROOM quote Έξι άτομα φιλοξενηθήκαμε άνετα . Η ατμόσφαιρα ήταν καλή και τα σκηνικά προσεγμένα.Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας .Χωρίς τη βοήθεια του πολύ καλού gm δεν θα τους λύσεις εύκολα εκτός και αν μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από συνθήκες τρόμου και χαμηλού φωτισμού . Αντιπαθώ τα κλειστοφοβικά σημεία των δωματίων αλλἀ δυστυχως για μένα πήρχε ένα τέτοιο πέρασμα.Σε γενικές γραμμές μπορείς να πείς ότι είναι ένα πολύ καλό δωμάτιο τρόμου με πολύ ωραίο σενάριο .
  on 2 March 2018
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  GUROOM quote Αν θες να μάθεις πώς μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ καλό escape room χωρίς να ξοδευτείς ,δεν έχεις παρα να επισκεφθείς το συγκεκριμένο δωμάτιο.Οι ιδιοκτήτες είναι χαρισματικοί και πολυτάλαντοι που πραγματικά μπορείς να πείς ότι "το έχουν το αντικείμενο".Η πολύ καλή παράσταση που δίνουν εξαφανίζει το χαμηλό budget του δωματίου.Το σενάριο πολύ καλό με απροσδόκιτη εξέλιξη.Πολλά συγχαρητήρια!!!!!
  on 21 April 2017
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  GUROOM quote Η είσοδος στο δωμάτιο είναι πρωτότυπη και πολύ ατμοσφαιρική.Ο χώρος φοβίζει λίγο αλλά συνηθίζεται γρήγορα.Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να τρομάξεις αλλά δεν αποσυντονίζεσαι.Οι γρίφοι ήταν αρκετά καλοί.Λίγη βοήθεια από τον GM είναι απαραίτητη για να μην αποπροσανατολίζεσαι. Προτείνεται για τους λάτρεις των δωματίων τρόμου χωρίς ηθοποιό.
  on 9 April 2017
 • Indiana Jones and the Temple of Doom

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  GUROOM quote Πρόκειται για ένα δωμάτιο το οποίο σε μεταφέρει με επιτυχία στον κόσμο του INDIANA JONES.Οι χώροι είναι μεγάλοι με πολύ καλά σκηνικά βγαλμένοι μέσα από τις ταινίες της ομώνυμης σειράς.Οι γρίφοι είναι πολύ καλοί οι οποίοι έχουν σχέση με τη ταινία .Υπάρχουν κάποιες ενοχλητικές κατασκευαστικές ατέλειες που χαλάνε λίγο την ατμόσφαιρα και ειλικρινά δεν τις καταλαβαίνω γιατί διορθώνονται με ελάχιστο κόστος .Δεν μπορείς να βλέπειες παράθυρα με κουφώματα αλουμινίου όταν μπαίνεις σε αρχαίο ναό.Επίσης αυτός ο άχαρος H/Y πάνω σε ράφι σε κάθε τους δωμάτιο πρέπει επιτέλους να καμουφλαριστεί.
  on 9 April 2017
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  GUROOM quote Πρόκειται για ένα εξαιρετικό δωμάτιο που συνδυάζει γρίφους και σωματικές ικανότητες.Ο ηθοποιός είναι εξαιρετικός ο οποίος απογειώνει την γενική εικόνα.Επιβάλεται η επίσκεψη άν θές να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία.
  on 9 April 2017
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  GUROOM quote Από τον υπέροχο χώρο υποδοχής και μόνο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται να παίξεις ένα πολύ ποιοτικό δωμάτιο.Το δωμάτιο που βλέπεις είναι ακριβός αυτό που πρέπει να είναι σύμφωνα με την ιστορία.Τα σκηνικά είναι άριστα, οι ιδιοκτήτες έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα ,,οπότε αξίζει την προσοχή σας.Θα δείτε πράγματα που δεν τα περιμένατε και που θα σας εντυπωσιάσουν.Οι χώροι είναι σχετικά ευρύχωροι ακόμα και για ομάδες έξι ατόμων όπως η δικιά μας.ΟΙ γρίφοι ήταν συμπαθητικοί ,με λίγη βοήθεια από τον GM βγαίνεις στον προβλεπόμενο χρόνο.
  on 9 April 2017
 • Experimentum X

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  GUROOM quote Αναμφίβολα μιλάμε για ένα πολύ ωραίο και πρωτότυπο δωμάτιο.Ομάδα έξι ατόμων φιλοξενήθηκε άνετα χωρίς να στριμωχτεί ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους.Ισως να μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα escape rooms που σε κάποια σημεία θύμιζε παιδότοπο.Οι γρίφοι ήταν συμπαθητικοί και ήθελαν ομαδική συνεργασία ..Με λίγη βοήθεια από την GM ,που δεν μας έχασε ούτε στιγμή από τα μάτια της, έβγαινες στον απαιτούμενο χρόνο έτσι ώστε να ζήσεις την περιπέτεια μέχρι τέλους. Η καλή φυσική κατάσταση των παικτών θα βοηθήσει να κινηθούν με άνεση χωρίς να σημαίνει ότι αγύμναστες ομάδες (σαν τη δικιά μας) θα προβληματιστούν .Η ατμόσφαιρα του δωματίου κατά την είσοδο είναι εντυπωσιακή αλλά όσο προχωράς επίπεδα δυστυχώς χάνεται.
  on 13 March 2017
 • Room 203: Grim Reaper

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  GUROOM quote Από το πρώτο λεπτό η ένταση και η αγωνία κυριαρχεί σε όλη την ομάδα.Τα σκηνικά είναι φανταστικά .Τα ηχητικα και οπτικά εφέ απογειώνουν την ατμόσφαιρα.Άν μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από συνθήκες άγωνίας, ομίχλης χαμηλού φωτισμού και μιάς απόκοσμης παρουσίας δίπλα σου ίσως και να καταφέρεις να αναστηθείς.Στην αντίθετη περίπτωση θα μείνεις για πάντα εκεί.Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός.Πολλά συγχαρητήρια στην εταιρεία που προσφέρει ακόμα ένα υπέροχο δωμάτιο.
  on 5 March 2017
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  GUROOM quote 'Ενα δωμάτιο που δεν ενθουσιάζει αλλά ούτε απογοητεύει τους επισκέπτες, Έξι άτομα,εκ των οποίων δύο παιδιά νιώσαμε άνετα στους ευρύχωρους χωρους του.Οι γρίφοι ήταν σχετικά εύκολοι.Η βοήθεια που χρειαστήκαμε μικρή.Υπάρχουν και αυτοματισμοί που δεν συναντάς συχνά.Έλειπε κάτι για να φτιάξει λίγο την ατμόσφαιρα.Προτείνεται και για μικρότερες ηλικίες.
  on 5 March 2017
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  GUROOM quote Πρόκειται για ένα απίστευτα προσεγμένο δωμάτιο.Δεν βρίσκεις το παραμικρό ψεγάδι.Οι ιδιοκτήτες πρέπει να είναι τελειομανείς.Η εταιρεία από τον χώρο της reception δείχνει πόσο σέβεται τον πελάτη.Η ατμόσφαιρα του δωματίου πάρα πολύ καλή,οι γρίφοι βατοί , καθόλου εκνευριστικοί με πολλά στοιχεία υψηλής τεχνολογίας.Η απουσία λουκέτων από τα σύν του δωματίου.Πέντε άτομα φιλοξενηθήκαμε άνετα στους ευρύχωρους και πολυτελείς χώρους.Περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα.Το προτείνω γιά όλες τις ηλικίες .
  on 26 February 2017
 • 1408

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  GUROOM quote Πρώτη επίσκεψη στο MINDRAP ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.Περιμέναμε κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο δωμάτιο .Τα σκηνικά του πρώτου χώρου δεν μου άρεσαν καθόλου.Πολύ φτωχά για τα νέα στάνταρ που έχουν θέσει ιδιοκτήτες άλλων δωματίων.Ο δεύτερος χώρος πολύ ωραίος ,δείχνει ότι έχουν ξοδευτεί χρήματα για την κατασκευή του.Θα συνιστούσα ριζική ανακαίνιση στο πρώτο χώρο.Η έλλειψη μουσικής επίσης ή ηχητικών εφέ είναι από τα μείον του δωματίου.Στα θετικά του οι χώροι που ήταν μεγάλοι.Πέντε άτομα φιλοξενηθήκαμε άνετα χωρίς να στριμωχτούμε.Τα παιδιά στην υποδοχή ευγενικά και φιλόξενα.Ο GM πολύ καλός. Προτείνεται για όσους δεν έχουν υψηλά στάνταρ σκηνικών και εφέ.
  on 26 February 2017
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  GUROOM quote Μια ομάδα 5 ατόμων φιλοξενήθηκε σχετικά άνετα.Το δωμάτιο έχει ωραία ατμόσφαιρα ,ελαφρώς τρομακτική ενώ η επικοινωνία με τον GM πρωτότυπη και πολύ σχετική με το θέμα του δωματίου.Υπήρχαν και μικροί χώροι που δεν επιτρέπουν να μπεί όλη η ομάδα μέσα.Οι γριφοι ήταν βατοί αλλά πολλοί .Ίσως μια έμπειρη ομάδα να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.Η δικιά μας μικρή εμπειρία απαιτούσε βοήθεια από τον GM προκειμένου να βγούμε εγκαίρως.Το συστήνω για όλους όσους θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα σε δωμάτιο απόδρασης χωρίς να απογοητευτούν.
  on 24 February 2017
1 2
Close