Contact phone number:

Contact email:

Faramir


 • Lvl 2 - Excited
 • 10 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Titanic: The Final Hour

  Δερβενίων 41, Εξάρχεια
  Faramir quote Επίσκεψη στο Titanic αμέσως μετά το “Murder…” και δυστυχώς ο ενθουσιασμός μου δε συνεχίστηκε. Ενώ το “Murder…” με ενθουσίασε από άποψη σκηνικών και ατμόσφαιρας και μου δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες, στο Titanic σχεδόν απογοητεύτηκα. Πάρα πολύ λιτό δωμάτιο που θυμίζει αυτό που ακριβώς είναι. Δωμάτιο σπιτιού δηλαδή. Σε κανέναν από την ομάδα δεν έδωσε την αίσθηση πλοίου. Περισσότερο με θάλαμο σε στρατόπεδο έφερνε θεωρώ. Αν προσπεράσουμε το θέμα της διακόσμησης, κατά τα άλλα είναι ένα δωμάτιο χωρίς πολλά λουκέτα, με αρκετό ψάξιμο, λογικούς γρίφους και κάποιους καλούς μηχανισμούς. Καλός ο GM, μας ταλαιπώρησε σε ένα σημείο που ενώ είχαμε βρει τον τρόπο δε μας βοήθησε να συνεχίσουμε, παρ’ όλα αυτά βγήκαμε περίπου ένα 5λεπτο πριν το τέλος του χρόνου. Προτείνεται σε ομάδες 3-4 ατόμων το πολύ. Γρίφοι : 4 Ατμόσφαιρα: 2,5 Διασκέδαση : 3
  on 5 June 2016
 • The Traveller

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Faramir quote Επίσκεψη στο The Traveller πριν από την τραγική εμπειρία με τον GM του Silent Hills. Πήγαμε 6 άτομα, για τους 5 ήταν το 1ο δωμάτιο και για μένα το 47ο. Ήξερα τι έπρεπε να περιμένω από άποψη δυσκολίας και για αυτό άλλωστε το έκλεισα πρώτο ώστε να μπουν στο κλίμα και οι υπόλοιποι. Γενικά, από αυτά που είδα, το θεωρώ πολύ αδικημένο δωμάτιο. Άψογο entry στα escape rooms για νέους παίκτες. Είχε απόλυτα λογικούς γρίφους, γραμμικότητα, σωστό ψάξιμο και κανά 2-3 καλούς μηχανισμούς. Ότι χρειάζεται κάποιος για να μπει στον μαγικό αυτό κόσμο. Βγήκαμε εύκολα 8’ πριν το τέλος και ας κολλήσαμε σχεδόν 15’ στο γνωστό γρίφο με τον μαγνήτη. Η υπόλοιπη ομάδα ενθουσιάστηκε και εγώ ένιωσα ότι δεν έχασα το χρόνο μου. Σαν ατμόσφαιρα και διακόσμηση, δε λέει πολλά πράγματα, χωρίς να είναι και για πέταμα. Ένας κλασσικός χώρος που θυμίζει γραφείο-σπίτι χωρίς πολλά πολλά. Απλά και τίμια. Επίσης να αναφέρω πως η GM ήταν άψογη με πολύ σωστές to the point επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, χωρίς να γίνεται ενοχλητική αλλά και ταυτόχρονα χωρίς να αφήνει την ομάδα να ταλαιπωρείται εκεί που δε χρειαζόταν. Ιδανικό δωμάτιο για καινούργιες ομάδες. 3μισάρι γεμάτο.
  on 19 May 2016
 • Silent Hills

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Faramir quote Το έχω πει, το λέω τώρα και θα το ξαναπώ όσες φορές χρειαστεί. Η διασκέδαση και η θετική εμπειρία ενός δωματίου, όσο καλό και αν είναι αυτό, εξαρτάται σε ποσοστό άνω του 50% από τον game master. O GM δεν είναι αυτός που θα βάλει τα ακουστικά του, θα πατήσει 6 φορές το κουμπάκι με το template βοηθειών και τελικά θα βγάλει φωτογραφία την ομάδα. Οφείλει ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ να είναι ο ψυχολόγος της ομάδας, ο άνθρωπος που θα βοηθήσει την ομάδα να περάσει ευχάριστα το χρόνο της και να ζήσει μια ωραία εμπειρία. Προσοχή! Δε λέω ότι θα δίνει λύσεις ή έτοιμους κωδικούς για να βγει από το δωμάτιο και ο πιο άσχετος και άνιωθος. Όμως ρε άνθρωπε όταν κάποιοι είναι στον ίδιο γρίφο 45’ και επιμένεις από το πρώτο δεκάλεπτο να δίνεις την ίδια παραπλανητική βοήθεια, τότε λυπάμαι αλλά δεν κάνεις. Χαλάς το δωμάτιο, χαλάς την διασκέδαση κάποιων ανθρώπων και πάνω απ’ όλα χαλάς τη διάθεση μας. Το Silent Hills είναι από τα κορυφαία δωμάτια της Αθήνας, τόσο απλά. Και μπορώ να το ξέρω και γιατί έχω παίξει σχεδόν τα μισά, αλλά και γιατί αυτοί οι άχρηστοι που κάθισαν 45’ στο 1ο δωμάτιο, στον 2ο γρίφο, κατάφεραν σε άλλα 40 με μηδέν βοήθειες να λύσουν όλους τους υπόλοιπους και να φτάσουν μέχρι το τέλος. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε ο κύριος στο τέλος να μας ζητήσει και το λόγο που δυσανασχετήσαμε όσο ήμασταν κλεισμένοι για το μισό 90λεπτο στο ίδιο πρώτο δωμάτιο. “Δε πατήσατε (λέει) το κουμπί”,” έτσι λειτουργεί το mindtrap”. Ναι σωστά, το πατήσαμε μόνο 2 φορές, στον ίδιο γρίφο, στα 40 πρώτα λεπτά… “Θα μπορούσατε (λέει) αν σας είχα δώσει βοήθεια, να το πατήσετε ξανά μέσα σε 3’ στον επόμενο γρίφο και έτσι να πάρετε και άλλο hint”. Ακούστε λογική GM… Ατάκα σε ομάδα που είναι 45’ στο ίδιο σημείο του πρώτου δωματίου… Θα βαθμολογήσω σαν να παίξαμε ουτοπικά με κάποιον άλλο GM για να μη θάψω ένα δωμάτιο που κατά τα’ άλλα είναι πολύ καλό, με ωραίους γρίφους, πλούσια ατμόσφαιρα και πολύ ωραία σκηνικά.
  on 17 May 2016
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Faramir quote Επίσκεψη πριν κάποιες μέρες back to back σε 2 από τα 3 δωμάτια του Sir Lock’s House. Η αρχή έγινε με το Murder In Baker Street και ομολογώ ότι οι πιο πρόσφατες κριτικές που διάβασα για το δωμάτιο και το concept γύρω από αυτό με είχαν ανησυχήσει. Τελικά έμελε να ζήσω μια από τις καλύτερες εμπειρίες σε escape room, αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Η είσοδος έγινε με χαρακτηριστική καθυστέρηση. Περιμέναμε πάνω από μισή ώρα να τελειώσουν οι προηγούμενοι και τελικά μαζί με την επεξήγηση του δωματίου που παίρνει 15’-20’ περίπου, ενώ παίζαμε στις 8, μπήκαμε 9 παρά κάτι. Δεύτερη τέτοια καθυστέρηση (σε διαφορετική εταιρία βέβαια) τις τελευταίες εβδομάδες και θα πρέπει να το προσέξουν λίγο παραπάνω οι υπεύθυνοι το θέμα. Μεγαλύτερα κενά ή πιο έγκαιρη ενημέρωση αν βλέπουν ότι είναι εκτός χρόνου, θα ήταν δύο καλές λύσεις. Αφού παραλάβαμε τους ρόλους μας, μπήκαμε στο χώρο για να αφήσουμε την ιστορία να εκτυλιχτεί. Δηλαδή όχι ακριβώς μπήκαμε, αλλά στην πραγματικότητα βγήκαμε σε ένα δρόμο. Τα παιδιά του Sir Lock’s έχουν κάνει πραγματικά φανταστική δουλειά στην μετατροπή και διακόσμηση του χώρου με αποτέλεσμα να παίρνεις απόλυτα αίσθηση από το που βρίσκεσαι. Στα του παιχνιδιού τώρα. Διάβαζα για κείμενα, κείμενα, κείμενα… Καμία σχέση. Τα κείμενα είναι όσα χρειάζονται για να δώσουν αυτό που πρέπει στην ιστορία και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Βέβαια αν θέλετε μόνο να βλέπετε χρωματάκια και να βρίσκετε τριψήφιους κωδικούς, πράγματι το δωμάτιο δε θα σας κάνει. Εδώ πρέπει να γίνετε και λίγο ντέντεκτιβ, να αξιοποιήσετε όλα τα στοιχεία που θα βρείτε στο δρόμο σας, για να βρείτε τελικά τον ένοχο. Ότι θα ανακαλύψετε σε αυτή τη διαδρομή το χρειάζεστε για την τελική σας απόφαση. Τίποτα δεν είναι τυχαία εκεί που είναι. Μελετήστε, βρείτε τα αθωωτικά στοιχεία και τα άλλοθι του καθενός και θα καταλήξετε στο δολοφόνο που αναζητείτε. Οι απαραίτητοι γρίφοι, είναι και αυτοί στις θέσεις τους. Και λουκέτα θα ξεκλειδώσετε, και το χώρο θα ψάξετε, και μηχανισμούς θα βρείτε μπροστά σας. Όλα σωστά, λογικά και όμορφα. Οι βοήθειες δίνονται με τρόπο πολύ έξυπνο που σε βάζει στην ατμόσφαιρα. Έχουν την λογική υποδείξεων ή υπενθυμίσεων και σε καμιά περίπτωση δε περιλαμβάνουν τη λύση του προβλήματος. Βρέθηκε ο ένοχος λίγα λεπτά πριν το τέλος, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο που μέτρησε. Η εμπειρία του Murder ήταν μια από τις καλύτερες που έχω ζήσει σε αυτά τα πρώτα 50 δωμάτια που έχω επισκεφθεί. Εξαιρετικό. ΥΓ. Ρε παιδιά λύστε επιτέλους το θέμα με τους φακούς. Και εσείς αλλά και όλα τα δωμάτια που καταστρέφοντας τα μάτια μας προσπαθούν να φτιάξουν ατμόσφαιρα. Δεν είπα να μας δώσετε προβολείς αλλά βαλ’ τε δυο φακούς με καλό φως. Το να στραβωθούμε δεν είναι μέσο ούτε δυσκολίας, ούτε διασκέδασης. Μέσο εκνευρισμού είναι.
  on 14 May 2016
 • Saw

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Faramir quote To Saw ήταν στην πρώτη 5άδα δωματίων που έπαιξα (πλέον έχω φτάσει αισίως τα 40) και αν ήταν το 1ο ίσως να μην είχα πάει σε 2ο… Μιλάμε για δωμάτιο απογοήτευση. Μόνο η διακόσμηση σώζει τα προσχήματα γιατί από εκεί και πέρα έρχεται το χάος. Τα έχουν πει και άλλοι, θα τα πω και εγώ. Μηχανισμοί που δουλεύουν με καμιά δεκαριά τρόπους, μέχρι να μαντέψεις αυτόν που σκέφτηκε ο εμπνευστής, γρίφοι τραγικοί που είναι δύσκολοι γιατί απλά είναι πολύ άσχημα σχεδιασμένοι, game mastering απαράδεκτο (στην περίπτωση μας τουλάχιστον), ένας φωτισμός στο δεύτερο δωμάτιο να σκοτώνει τα μάτια… Δε ξέρω που να το πιάσω και που να το αφήσω. Αδυνατώ να γνωρίζω αν αυτούς τους μήνες που έχουν μεσολαβήσει από την επίσκεψη μου στο Saw μέχρι αυτή την κριτική, έχουν αλλάξει δραματικά τα πράγματα εκεί. Το δωμάτιο ήθελε πλήρη ανακατασκευή και όχι 2-3 βελτιώσεις. Συμπερασματικά, αν υπήρχε ένα δωμάτιο από τα 40 που έχω πάει, για το οποίο θα σας έλεγα μην πάτε και κάντε τα 10-12 ευρώ σας ότι άλλο γουστάρετε, αυτό θα ήταν το Saw. Μόνο για καμένους που θέλουν να παίξουν και τα 139 δωμάτια που είναι για την ώρα καταγεγραμμένα.
  on 11 May 2016
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Faramir quote Σε ένα δωμάτιο με τόσες κριτικές και σχόλια ήδη δε νομίζω να υπάρχουν πολλά να ειπωθούν, που δεν έχουν ειπωθεί. Ο Mister E είναι μια κατηγορία μόνος του. Φτιάχνει δωμάτια με ένταση, που δύσκολα θα βρεις σε άλλη εταιρεία της Αθήνας. Τα δωμάτια βασίζονται περισσότερο στη δράση και λιγότερο στην επίλυση γρίφων. Το The Curse, μοιάζει ιδανικά να έχει βρει τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στα δύο. Καταφέρνει να δίνει ατμόσφαιρα και ένταση, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί τη σκέψη και συγκέντρωση με κάποιους πολύ έξυπνους και λογικούς γρίφους. Το ζωντανό στοιχείο είναι πολύ λιγότερο «ενοχλητικό» από το αντίστοιχο του Amnesia, κάτι που καθιστά το δωμάτιο πιο φιλικό σε όσους δεν είναι ιδιαίτερα λάτρεις της δράσης, αλλά αρκούνται στους γρίφους. Επίσης οι στιγμές του κυνηγητού μοιάζουν περισσότερο διασκεδαστικές παρά αγχωτικές. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Η διακόσμηση δεν είναι κάτι το τρομερό, αλλά σίγουρα παραπέμπει σε αποθήκη. Ο ιδανικός φωτισμός είναι στα συν του δωματίου καθώς βοηθάει στο να πάρει ο παίκτης αίσθηση, χωρίς ταυτόχρονα να κουράζει. Μοναδικό αρνητικό που έχω να προσάψω είναι οι τόσες πολλές πληροφορίες που έδωσε ο GM πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Μιλάμε ότι νιώθαμε σα να είχαμε παίξει ήδη. Ψάχνετε αυτό στην αρχή, μετά θα γίνει αυτό, εδώ για να ανοίξει θα βρείτε το άλλο κτλ. Υποθέτω ότι την έχουν πατήσει με κάποιους και φυλάνε τα ρούχα τους, αλλά άσε λίγο το παιχνίδι να εξελιχθεί και κάνε σωστές on time επεμβάσεις, όταν το κρίνεις απαραίτητο. Το Curse είναι στα κορυφαία δωμάτια της Αθήνας. Δε ξέρω αν είναι 1ο, 3ο ή 7ο γιατί όλα αυτά είναι σχετικά, αλλά όποιος τολμάει να αποκαλείται escaper πρέπει να περάσει μια βόλτα από την αποθήκη.
  on 11 May 2016
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Faramir quote Paradox Project…Ένα από τα αγαπημένα των escapers, μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις μου. Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή… Άφιξη στο χώρο που έχει χαρακτηριστεί σαν έπαυλη. Στην πραγματικότητα είναι σπίτι συνταξιούχου σε εποχή ΣΥΡΙΖΑ, με υπουργό οικονομικών Κατρούγκαλο. Του πήραν ότι του είχε απομείνει και αυτός πήγε μέχρι το μοναστηράκι, βρήκε στα μεταχειρισμένα ότι κόστιζε μέχρι 1€ και διακόσμησε τα 120τμ…Τα 120τμ είπα? Καλά, τα 60τμ εννοούσα, γιατί σε κάποιους από τους χώρους του σπιτιού δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης διακόσμηση. Αφήνουμε πίσω τη διακόσμηση και πάμε στους γρίφους. Υπάρχουν καλοί γρίφοι, κακοί γρίφοι, μέτριοι γρίφοι. Σε 3 ώρες δε λέω, θα υπάρχουν και οι αστοχίες, αλλά από την άλλη το να έχει πιάσει η ομάδα καρέκλες και να περιμένει τη βοήθεια του GM για να δει τι μπορεί να φαντάστηκε ο δημιουργός, δεν αποτελεί επιτυχία. Ειδικά οι Out Of The Box γρίφοι, είναι Out Of This World. Ο ένας από τους δύο μάλιστα, θεωρώ πως δε καταδέχεσαι να τον λύσεις με τον τρόπο που λύνεται, ακόμα και αν ξέρεις ακριβώς πως. Η ροή είναι καλή. Μεγάλο μέρος του σπιτιού είναι άμεσα προσβάσιμο, υπάρχουν κρυφοί χώροι να ανακαλύψεις (ειδικά ο ένας είναι και η μακράν καλύτερη εμπειρία του σπιτιού) και γενικά το 1ο μισό είναι πολύ ευχάριστο. Το 2ο μισό μας κούρασε σαν ομάδα. Όχι σα διάρκεια (είμαστε ομάδα που πάντα πάμε b2b για να ευχαριστηθούμε) αλλά σαν λογική με πολλές «παράλογες» απαιτήσεις. Ωραία πάντως η παρουσίαση, που σε στιγμές θυμίζει ταινία. Ο GM ήταν μια χαρά, φιλικότατος, μας κέρδισε σαν άνθρωπος και δε μπορώ να προσάψω απολύτως τίποτα. Οι βοήθειες στο 2ο μισό πάντως ήταν πολλές καθώς το 80% των γρίφων παίζει να χρειάστηκε κάποια επεξήγηση-καθοδήγηση. Πήγα με πολλές προσδοκίες και ίσως αυτό να με χάλασε τελικά. Πιστεύω όταν έχεις τέτοια πρώτη ύλη (120τμ χώρο) και μια πολύ καλή ιστορία, οφείλεις να την πας στο έπακρο. Δώσε μου την έπαυλη, δώσε μου ένα πλούσιο χώρο. Δεν εξετάζω αν έμενε ένας γέρος φτωχός ή πλούσιος. Εξετάζω όμως ότι ακόμα και σε ένα απλό διαμέρισμα, πρέπει να με κάνεις να «ξεφύγω». Με τη διαλυμένη 80s τηλεόραση και τα δωμάτια με 4 άδειους τοίχους και ξεχαρβαλωμένες μονώσεις, λυπάμαι αλλά δε «ξέφυγα». Το σίγουρο είναι ένα. Το Paradox Project είναι μια εμπειρία που κάθε escaper οφείλει να βιώσει. Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
  on 11 May 2016
 • The Dungeon of Doom

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  Faramir quote Επίσκεψη στο EscapeClue Athens και πιο συγκεκριμένα στο The Dungeon Of Doom. Έχοντας επισκεφθεί παλιότερα το The Vault ξέραμε τι θα μας περιμένει αλλά είχαμε όρεξη για άνοιγμα λουκέτων. Την ομάδα αποτελούσαν 3 άτομα και παρότι είχαμε διαβάσει σε κριτικές πως το δωμάτιο απαιτεί πολλά άτομα, εμείς αφήσαμε το ένστικτο να μας οδηγήσει. Ο χώρος προσωπικά με γέμισε. Δεν είναι υπερπαραγωγή, δεν είναι όμως και 4 τοίχοι. Είχε τη στοιχειώδη διακόσμηση για να σου δώσει (εν μέρει) αυτό που πήγες να δεις. Οι γρίφοι ήταν απόλυτα ικανοποιητικοί. Βασισμένοι στη λογική και όχι στο τι είδε στον ύπνο του ο δημιουργός τους, έδιναν τη δυνατότητα στην ομάδα, αν τους σκεφτεί, να τους λύσει. Η διαδικασία με τα λουκέτα είναι love or hate. Εγώ τείνω προς το love, χωρίς βέβαια να θέλω όλα τα δωμάτια να έχουν αυτή τη λογική. Απλά μία στο τόσο είναι ωραίο να παίρνεις τη ψευδαίσθηση ότι συνέχεια κάτι κάνεις και να είσαι επί 60’ σε πραγματική εγρήγορση. Ο GM είναι ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού και συμβάλει στην επιτυχία ή όχι ενός δωματίου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η GM μας ήταν to the point σε όλες τις στιγμές, με σωστές καθοδηγήσεις όπου χρειάστηκαν. Με απλά λόγια, δε θα σου πει ότι ο κωδικός είναι 123, αλλά θα σου πει ότι άφησες κάτι πίσω (κάτι, όχι τι) αν είσαι εντελώς εκτός ροής. Τελικώς καταφέραμε να αποδράσουμε δύο λεπτά πριν το τέλος. Άρα το δωμάτιο είναι και για 3, με ιδανικό αριθμό ατόμων να θεωρώ τα 4. Αδικημένο δωμάτιο γενικά από τη βαθμολογία του. Υπάρχουν πολύ χειρότερα που είναι πολύ ψηλότερα στις προτιμήσεις. Δε θα κουραστείτε, δε θα κοιμηθείτε, διάθεση να χετε να ανοίγετε λουκέτα. Δοκιμάστε το.
  on 11 May 2016
 • Prisoners of War

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  Faramir quote Επίσκεψη και στο Prisoners Of War για να κλείσουμε όλα τα δωμάτια του Game Over της Ν. Σμύρνης. Η οποία Ν. Σμύρνη είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από τα αντίστοιχα του Πειραιά, αλλά για εκεί θα τα πούμε στον καιρό τους. Το Prisoners δεν αποκλίνει λοιπόν από τα στάνταρ των υπολοίπων 3 δωματίων της εταιρίας. Είναι ποιοτικό, έχει λογικούς γρίφους και ενώ πλασάρεται σαν το πιο εύκολο από τα 4, μπορεί να ικανοποιήσει και πιο έμπειρες ομάδες. Πήγαμε 3 άτομα, αριθμό που θεωρώ ιδανικό (άντε μέχρι 4). Η ροή του δωματίου είναι απόλυτα γραμμική. Κάθε φορά ασχολείσαι με ένα πράγμα και όταν το βρεις πας στο επόμενο. Επίσης κάθε αντικείμενο και στοιχείο σε απασχολεί μία και μόνο φορά. Αυτή είναι και η εξήγηση του γιατί το Prisoners, ενώ έχει ωραίους και όχι απαραιτήτως εύκολους γρίφους, στην τελική αποδεικνύεται βατό και με μεγάλο αριθμό αποδράσεων. Δε σε μπερδεύει, δε σε αποσπά, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, απλά πρέπει να βρεις τον τρόπο. Ωραίος ο extra γρίφος με τις βοήθειες και θεματικός ο τρόπος που τις αιτείσαι. Ο GM είναι άψογος στο ρόλο του. Είχαμε παίξει Phantazma μαζί του, ξέραμε τι μπορούσαμε να περιμένουμε και γενικότερα είναι εγγύηση. Η απόδραση ήρθε 4’ πριν το τέλος του χρόνου, με ελάχιστες βοήθειες, καθώς με το γρίφο που σου δίνει την επικοινωνία με τον GM ασχοληθήκαμε μετά το μισάωρο. Σαν διακόσμηση το δωμάτιο δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά το θέμα του είναι «εύκολο» χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. Η τελική φωτογράφηση είναι μάλλον και το πιο θεματικό του στοιχείο.
  on 11 May 2016
 • sTRAPPED on

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  Faramir quote Επίσκεψη στο strapped on Σαββάτο βράδυ. Μετά από αρκετή αναμονή λόγω της δύσκολη μέρας και των καθυστερήσεων από τις προηγούμενες ομάδες, και ενώ η «χαρά» μας είχε φτάσει στο μέγιστο, περάσαμε την πόρτα του δωματίου του Bigsaw… Καταρχήν, ΔΕΝ είναι escape room. Όχι με τη στενή έννοια του όρου τουλάχιστον. Μην ετοιμάζεστε να λύσετε γρίφους εδώ μέσα. Υπάρχουν κάποιοι λίγοι αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε. Ετοιμαστείτε μόνο να περάσετε κάποιες δοκιμασίες προς τέρψιν του αχόρταγου μυαλού του «οικοδεσπότη» σας. Δοκιμασίες είπα? Επιλέξτε σωστά αυτούς που θα πάτε… Οκ, όλοι έχουμε κρυμμένο έναν δεύτερο εαυτό αλλά το θέμα είναι να μας βγει. Ευτυχώς η ομάδα που πήγα έμοιαζε αυτός ο δεύτερος εαυτός να είναι πρώτος και περάσαμε τέλεια! Μαζέψτε όλους τους ακομπλεξάριστους φίλους σας και πηγαίντε. Λογικά θα αποδράστε μέσα στο χρόνο καθώς δε βλέπω πως μπορεί να μην το πετύχει κάποιος, αλλά το σίγουρο είναι ότι τα 90’ θα περάσουν ευχάριστα και θα θέλετε και άλλο. Εν κατακλείδι, φορέστε το καλό σας strap on, αφήστε τα taboo σας στην είσοδο και μαζέψτε πόντους… Γιατί στην τελική, size does matter… ΥΓ. Η διασκέδαση είναι για 5 αστέρια. Το 4 στη βαθμολογία αφορά στην έλλειψη γρίφων και αίσθησης “escape” από το δωμάτιο. Γρίφοι : 3 Ατμόσφαιρα: 5 Διασκέδαση : 5
  on 11 May 2016
Close