Contact phone number:

Contact email:

Escaper2017


 • Lvl 2 - Excited
 • 8 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Mansion Quest: The Laser Room

  Λ. Κηφισίας 265, Κηφισιά
  Escaper2017 quote Η BrainQuest επαλήθευσε τα λεγόμενα για αυτήν και μας χάρισε μια ιδιαίτερη εμπειρία! Τα σκηνικά και τα εφέ (spoil alert!) με λεϊζερ ήταν πολύ ευχάριστα! Οι γρίφοι πολύ λογικοί όμως. Θα τους προτιμούσαμε λίγο πιο δύσκολους. Τα σκηνικά πολύ όμορφοι, το ίδιο και οι μηχανισμοί!. Κάτι που μας άρεσε πολύ ήταν η σταδιακά αυξανόμενη δυσκολία, πράγμα που το συναντήσαμε για πρώτη φορά!
  on 19 December 2017
 • Hocus Pocus

  Αγίου Τρύφωνος 39, Κηφισιά
  Escaper2017 quote Το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν ιδιαίτερα μικρό σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχουμε παίξει, κάτι που το βρήκαμε ευχάριστο! Είναι για μικρές ομάδες, οι γρίφοι γραμμικοί και έξυπνοι-και ας τους προτιμούσαμε πιο ζόρικους-, καθώς επίσης προσεγμένα σκηνικά. Ένα ότι πρέπει για entry δωμάτιο στον χώρο των Escape Rooms! Στα πολύ θετικά, η φιλικότατη υποδοχή!
  on 13 December 2017
 • Battle for the Thrones-Part 1

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Escaper2017 quote Το δωμάτιο μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Άλλο περιμέναμε, άλλο μας αντώμωσε. Ξεκινώντας από τα σκηνικά, τα οποία δεν ήταν και τόσο πιστευτά. Ακόμα, είμαστε νέοι στον χώρο των Escape Rooms αλλά οι συγκεκριμένοι γρίφοι μας φάνηκαν πολύ δύσκολοι! Η όλη εμπειρία δεν ήταν κακή όμως, χάρη στην υποδοχή και τον ηθοποιό.
  on 7 December 2017
 • The Basement's Secret

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Escaper2017 quote Από τα λίγα δωμάτια που η αθλητική ενδυμασία πραγματικά οφελεί! Όλη η ομάδα ήταν σε εγρήγορση! Επιπλέον, υπήρχε πολύ έντονη αλληλεπίδραση δωματίου - παιχτών. Δυνατή και η ηθοποιός. Η απόλυτη απόσπαση προσοχής/συγκέντρωσης και συνάμα πρόκληση τρόμου! Θα ήθελα λίγο δυσκολότερους γρίφους και πιο ρεαλιστικά σκηνικά. Ένα μεγάλο συν στα παιδιά της υποδοχής! Ευγενέστατα!
  on 7 December 2017
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Escaper2017 quote Έχουμε ξαναπαίξει στην BrainCells, το Frankenstein's Legacy και μείναμε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Αυτήν την φορά επιλέξαμε το The Order of Light, καθώς ακούσαμε κάποια θετικά σχόλια. Οι γρίφοι μας είπαν πως είναι πρωτότυποι αλλά τελικά έχουμε ξαναδεί παραπλήσιους και μάλιστα η ροή του δωματίου σου επιτρέπει να παρακάψεις γρίφο(υς)! Πέρα του ότι κάποιοι ήταν... αδιαπέραστοι; Τα σκηνικά ήταν αρκετά ρεαλιστικά και στα συν οτι η εταιρία είναι νέα στον χώρο και μπαίνει πολύ δυναμικά.
  on 28 November 2017
 • Band of Spies

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  Escaper2017 quote Το δωμάτιο, αν και δεν κατατάσσεται στις σύγχρονες εκδόσεις των escape rooms με συνεχείς αυτοματοποιημένες αλληλεπιδράσεις και πολλά ηλεκτρονικά, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Έχει αρκετό ψάξιμο. Ή τουλάχιστον στα ως τώρα δωμάτια που παίξαμε, στο παρόν υπήρξε διαφορά στο κομμάτι αυτό. Και είναι κάποια σημεία που απλά πρέπει να τα δεις. Αλλιώς θα ψάχνεις για πολύ ώρα. Οι γρίφοι είναι συνδυαστικοί και έτσι η παρέα περνάει πιο όμορφα! Να ειπωθεί επίσης πως το δωμάτιο είναι αρκετά ευρύχωρο. Τελευταίο, το σενάριο είναι ιδιαίτερα καλοστημένο και σε βάζει έντονα στον ρόλο!
  on 27 November 2017
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Escaper2017 quote Είμαστε μια καινούργια ομάδα στον χώρο των Escape Rooms και πήγαμε να παίξουμε το Frankestein’s Legacy. Το δωμάτιο αντιπροσωπεύει πλήρως τον τίτλο του και τα σκηνικά το υποστηρίζουν κάθε άλλο! Οι γρίφοι μας άφησαν λίγο ανάμεικτα συναισθήματα... Δηλαδή δεν ήταν για όλους. Ή καλύτερα, δεν μπορούσαν να επιλυθούν από όλους. Σαν να είχαν να κάνουν με τις "ικανότητες¨ του καθενός. Και φτάνουμε στον ηθοποιό. Ο ρόλος του λίγο διαφορετικός από αυτόν που έχουμε συνηθίσει ως τώρα! Δεν θέλω να κάνω spoil ως προς το acting. Κρατείστε ότι ήταν ευχάριστο!
  on 27 November 2017
 • Down the Rabbithole

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Escaper2017 quote Ένα ιδιαίτερο escape room με όσο το δυνατό προσεγμένα σκηνικά! Το δωμάτιο είναι αρκετά ευρύχωρο και για μεγάλες παρέες και ο ηθοποιός πολύ ευχάριστος. Οι γρίφοι δεν είναι τόσο δύσκολοι, ωστόσο πραγματικά θέλουν συνεργασία για να λυθούν. Και εκεί θέλει προσοχή με ποιους θα πας να παίξεις! Κάτι ακόμα που μας άρεσε πολύ ήταν η αλληλεπίδραση με το δωμάτιο κάτι που μας χάρισε μία ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού και απόδρασης.
  on 27 November 2017
Close