Contact phone number:

Contact email:

EscapeΑddict


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 14 κριτικές
 • 55 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  EscapeΑddict quote Αρκετά εύκολο δωμάτιο που ανάλογα αν η ομάδα είναι αρχάρια ή έμπειρη αυτο γίνεται πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Στα συν ότι είναι ένα αρκετά μεγάλο δωμάτιο με ωραίους και ίσως κάποιους πρωτότυπους γρίφους. Στα πλην οι βοήθειες που δίνονταν πολύ γρήγορα. Αν υπήρχε ηθοποιός στο τέλος θα ήταν υπέροχο. Όντως προτιμώνται τα αθλητικά παπούτσια!
  on 9 May 2017
 • sTRAPPED on

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  EscapeΑddict quote Είναι το μοναδικό δωμάτιο ως τώρα που διασκεδάσαμε τόσο πολυ! Όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι δεν θεωρείται escape room ( άλλωστε ποιος θέλει να βγει?). Οι γρίφοι υπάρχουν για να αξίζουν οι "τιμωρίες" και οι βοήθειες. Απο τη στιγμή δε που στο παιχνίδι μπήκε και η φωτογραφική μηχανή κανείς δεν ασχολούνταν με τους γρίφους! Με λίγα λόγια, να πάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αρκεί να είστε ακομπλεξάριστοι και θα περάσετε υπέροχα!
  on 9 May 2017
 • The Cave

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  EscapeΑddict quote Με ενθουσίασε πολύ το Levitha και πήγα με μεγάλες προσδοκίες στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Δυστυχώς με απογοήτευσε. Στα συν οτι είχαμε όλοι φακούς και οτι είχε αρκετά πράγματα να ασχοληθείς. Μεγάλο μείον ο γρίφος με ο παζλ οπου μας έφαγε όλο το χρόνο και δεν μπορέσαμε να προχωρήσουμε (θεωρώ οτι έπρεπε να είναι απο πιο "σκληρο" υλικο ωστε να κουμπώνουν τα κομμάτια. Επίσης στα αρνητικά συγκαταλέγεται και ο gm. Πραγματικά απουσίαζε μέχρι που μας ενημέρωσε 5 λεπτά πριν τη λήξη για το χρόνο.
  on 7 April 2017
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  EscapeΑddict quote Πολύ προσεγμένος χώρος, ΥΠΕΡΟΧΗ η gm και ένα πραγματικά μαγικό δωμάτιο στο οποίο έχει προσεχθεί ή κάθε λεπτομέρεια! Είναι απο τα λίγα δωμάτια στα οποία περάσαμε τόσο καλά! Τα είχε όλα. Ξάφνιασμα, γέλιο και ενδιαφέροντες γρίφους. Θα εκθειάσω κ εγώ με τη σειρά μου τον τρόπο που δίνονταν οι βοήθειες. Πρωτότυπoς και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ ;) Ανυπομονούμε να πάμε στο επόμενο δωμάτιο!!
  on 7 April 2017
 • Sherlock Maze

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  EscapeΑddict quote Είναι το δεύτερο δωμάτιο της εταιρεία που παίζω(το πρώτο ήταν το cube) μου άρεσε πολύ περισσότερο.. ναι μεν ήθελε πολύ ψάξιμο κ ήταν λίγο πιο εύκολο από το άλλο, ένιωσα ομως τους γρίφους πιο κοντά σε Μένα και το δωμάτιο πιο ζεστό.
  on 26 March 2017
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  EscapeΑddict quote Όσες φορές έχω παίξει στα δωμάτια του escaped μόλις βγω εύχομαι να Μπορούσα να ξεχάσω ότι συνέβη για να μπορώ να ξαναπαίξω... Ε στο συγκεκριμένο κατά κάποιο τρόπο αυτό Έγινε... το Ζούσα ξανά Κ ξανά.. ήθελα βέβαια να σκοτώσω τον τζόκερ γι αυτό το λόγο αλλά ήταν τόσο αστείος κ με Υπέροχες πρωτότυπες ατάκες που δεν Μπορούσα να του κρατήσω κακιά! Σαν σύνολο ωραίο δωμάτιο Με τον ηθοποιό να το απογειώνει πραγματικά!! Κ αν σου κάτσει; ;)
  on 26 March 2017
 • Cube ²

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  EscapeΑddict quote Ένα δωμάτιο που στην αρχή τουλάχιστον χρειάζεται πολυυυυυ ψάξιμο κ εγώ δεν είναι τόσο φαν. Ωραίοι γρίφοι, με σειρά. Δεν βρίσκεις ένα στοιχείο ή έναν αριθμό και τα δοκιμάζεις παντού,ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να βρεις κ που να το χρησιμοποιήσεις (με εξαίρεση ίσως στην αρχή που η μιση ομάδα είναι εκτεθειμένη σε πολλά στοιχεία). Δεν μου άρεσε ο γρίφος που χρειάζεται για να άνοιξεις το λουκέτο με τις κατεύθυνσεις.υπαρχει μεγάλο περιθώριο λάθους κ καθυστέρησης καθώς παίζεις με μικρές διάφορες. Πήγαμε 3 άτομα και αποδρασαμε 1 λεπτό πριν το τέλος. Τα παιδιά πολύ ευγενικά.
  on 20 March 2017
 • Levitha Street

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  EscapeΑddict quote Οφείλω να ομολογήσω πως επισκέφτηκα το συγκεκριμένο δωμάτιο μόνο κ μόνο από τις θετικές κριτικές ατόμων που έχω δει ότι ταιριάζουν οι απόψεις μας. Ως εκ τούτου δεν περίμενα πολλά... κ όμως, οι γρίφοι με αποζημίωσαν κ με το παραπάνω! Ευρηματικοί,δύσκολοι όσο χρειάζεται κ αρκετοί (σε ένα σημείο αγχώθηκα ότι δεν προλάβουμε με τπτ. Να σημειώσω ότι βγήκαμε με την εκπνοή.) Στα συν λοιπόν οι γρίφοι, η έκταση του χώρου κ το γεγονός ότι δεν δίνονταν βοήθειες αν δεν ζητηθούν. Στα πλην ένα γρίφος (αυτός με τις προσθαφαιρέσεις για όποιον έχει πάει) που δεν μου άρεσε κ χάσαμε αρκετό χρόνο καθώς κ ότι δεν μας ρώτησαν πως μας φάνηκε στο τέλος. Να πάτε; ναι!για τους πρωτότυπους γρίφους!
  on 18 March 2017
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  EscapeΑddict quote Είναι το δεύτερο δωμάτιο του the box που παιζω(το πρώτο ήταν το μουσείο όταν είχε πρώτο ανοίξει). Οι γρίφοι κ οι μηχανισμοί είναι πάντα εντυπωσιακα πρωτότυποι(κ το λέω ενώ έχω παίξει πάνω απο 20 δωμάτια),ωραίοι κ δουλεύουν ρολόι! Στα συν επίσης η υποδοχή και οι ευχάριστοι χαμογελαστοί άνθρωποι. Στα αρνητικά συγκαταλέγεται το ότι τα βρίσκω σχετικά μικρά δωμάτια κ τα σκηνικά που δείχνουν κάπως φτηνά κ πρόχειρα. Τελος θα ήταν καλό με κάποιο τροπο προσαρμοσμένο στην ιδέα του δωματίου να υπηρχε η αίσθηση του χρόνου που απομένει.Ιδανικη ομάδα τα 4 άτομα.
  on 12 March 2017
 • Nemesis

  Πηγασου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  EscapeΑddict quote 'Εχω παίξει ως τώρα 3 δωμάτια του Trapped και ακόμα έχω ανάμικτα συναισθήματα. Εκεί που πάω να πω μ αρέσουν οι γρίφοι τους, πάντα κάτι με χαλάει. Ίσως τα πολλά στοιχεία που δεν έχουν καμία σημασία στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ή οι γρίφοι που ενώ είναι καλοί και πρωτότυποι δεν έχουν αυτό το κάτι που θα κάνει το δωμάτιο να ξεχωρίσει. Για το συγκεκριμένο δωμάτιο τώρα θεωρώ πως είναι απο τα καλύτερα τους (έχω παίξει το an old friend και το experimentum iv. Σκοπεύω να παίξω και το experimentum x). Η αίσθηση του σταθμού και του τρένου ωράια και στα plus το τέλος του παιχνιδιού! Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως απο την πρώτη φορα που πήγα σε δωματιό τους (το 2013 αν θυμάμαι καλά), μέχρι την τελευταία (2016) η αντιμετώπισή τους ήταν εξαιρετική. Ειδική μνεία στο Nemesis που στο τέλος είχαμε βρει τη λύση αλλά κάτι δεν μας έβγαινε στην εκτέλεση, και ενώ ξέραμε οτι μόλις είχε τελειώσει ο χρόνος, δεν μας το είπαν καθώς ήμασταν τόσο κοντά αλλά μας άφησαν να ζήσουμε την εμπειρία ολοκληρωμένη.
  on 10 March 2017
 • The Passengers

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  EscapeΑddict quote Ένα άρτιο δωμάτιο σε γενικές γραμμές, μόνο που αν όπως διαβάζω αυτό είναι το καλύτερο απο τα υπόλοιπα της εταιρείας δυστυχώς τα άλλα δεν θα τα επισκεφτώ. Στα συν: Πρωτότυπη εισαγωγή,το σκηνικό που σε κάνει να μπερδευεσαι που πατάς και που βρίσκεσαι στην αρχή, ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες και κάποιοι ενδιαφέροντες γρίφοι. Στα πλην: Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με το περιβάλλον αλλά μόνο με τα δωμάτια και τους γρίφους αλλά πραγματικά το συγκεκριμένο με ξένισε ιδιαίτερα (Η εξωτερική σκάλα για να πάς στο δωμάτιο?). Ενώ στην αρχή μας ενθάρρυναν να ακούσουν τα σχολιά μας στο τέλος απλά μας είπαν οτι έτσι είναι. Γρίφοι κάποιοι εξαιρετικά απλοί, κάποιοι πολύ ωραίοι, κάποιοι που απλά σε δυσκόλευαν χωρίς καμία ουσία. Σε κάποια σημεία απόλυτο σκοτάδι, όχι ημίφως, σκοτάδι και να πρέπει να ανοίξεις λουκέτο. Τέλος θεωρώ οτι είναι ιδανικό για 3 άτομα, ωστε να ευχαριστηθείτε στο έπακρο τους γρίφους αλλά και να μην στριμωχτείτε καθώς οί χώροι είναι μικροί.
  on 10 March 2017
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  EscapeΑddict quote Ας ξεκινήσω απο τα βασικά: Δεν βγήκαμε αλλά το λατρέψαμε!! Για το οτι δεν μας έφτασε ο χρόνος ίσως και να φταίει το γεγονός οτι τα πρώτα 5-6 λεπτά απλα καθόμουν δίπλα στην πόρτα, κοιτούσα τριγύρω και επαναλάμβανα στους υπόλοιπους της ομάδας τη φράση: "Πόσο υπέροχο είναι;;;;" Απο σκηνικό απλά υπέροχο (πρωτοτύπησα), ο ηθοποιός απίστευτος (το λεέι οπότε δεν κάνω σποιλερ. Γενικά όλοι οι ηθοποιοί στα δωμάτια του escaped πρέπει να περνάνε απο τρελό κάστινγκ αλλά ο συγκεκριμένος απλά μοναδικός!) και οι γρίφοι καλοί και αρκετοί. Έχοντας παίξει όλα τα δωμάτια του ESCAPED (κάτι διάβασα για ενα ακόμα :D) αυτό είναι σίγουρα απο τα αγαπημένα μου. Γένικα όλα τα δωμάτια είναι πολύ προσεγμένα, έχουν ξοδευτεί αρκετά χρήματα και φάινεται και ο κάθε escaper πρέπει οπωσδήποτε να περάσει μια βόλτα. Τέλος όσο για το προσωπικό η κάθε εισαγωγή και το πόσο "ψαρωτικοί" είναι έχει να κάνει με το δωμάτιο και το θέμα του. Η συζήτηση με το Γιώργο στο τέλος είναι όλα τα λεφτά, αφού εμείς λέμε να πηγαίνουμε απλά για να τον ακούμε τώρα που παίξαμε όλα τα δωμάτια.
  on 10 March 2017
1 2
Close