Contact phone number:

Contact email:

Escape Gad


 • Lvl 2 - Excited
 • 8 κριτικές
 • 19 Δωμάτια στο Wishlist
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Escape Gad quote Συνηθίζω να γράφω αρκετά αναλυτικές και μεγάλες κρητικές για τα δωμάτια που πηγαίνω γιατί θέλω να έχουν μια ιδέα από το δωμάτιο όσοι με διαβάζουν..Εδώ όμως θα κάνω μια εξαίρεση Αυτό θα γίνει διότι δεν υπήρχε κάτι που δε μου άρεσε..πήγαμε 6 άτομα και βγήκαμε λιγότεροι με 1.50 λεπτό πίσω μας...από θέμα γρίφων,ακόμη και χωρίς τις "δυσκολίες" θα έστεκε και μόνο του σα δωμάτιο και αυτό είναι που το κάνει τρομερό και όλοι το προτείνουν Ενώ είναι τρομακτικό,αγχωτικό και δράσης, έχεις να κάνεις και με δύσκολους στη λύση γρίφους Ωραία διήγηση της ιστορίας και συνέχεια κοίταζες πίσω σου μην έρθει κάτι.. Επίσης μπαίνεις κατευθείαν στο πνεύμα και όσο και να μη θες να παίξεις, αναγκάζεσαι.. Ατμόσφαιρα: 10/10 Βρίσκεσαι όντως σε αποθήκη με αρχαία πράγματα Γρίφοι: 9/10 Δε μου άρεσε λίγο η αρχή που ουσιαστικά υπάρχουν "οδηγίες" αλλά ίσως μόνο έτσι βγαίνει το δωμάτιο στο χρονικό περιθώριο..καθαρά δική μου άποψη και γι'αυτό θα του βάλω 9 εδώ GM: 9/10 Αρκετά βοηθητικός και πάλι όμως εδώ θα γίνω λίγο υποκειμενικός, διότι δε μου άρεσε που μερικά πράγματα ερχόντουσαν "έτοιμα". Πάλι όμως, ίσως χωρίς αυτό να μη βγαίναμε. Σύνολο: 9.5/10 Ότι και να πούμε παιδιά είναι λίγο, και ενώ είπα να είμαι συνοπτικός κατέληξα να γράφω κείμενο, οπότε καταλάβατε για τι δωμάτιο μιλάμε..Απλά να πάτε και να είστε έτοιμοι με άνετα ρούχα, γιατί μέσα θα έχετε μαραθώνιο με αντίπαλο τον.....Σπύρο Λούη.
  on 3 December 2016
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  Escape Gad quote Πήγαμε 3 άτομα και τα καταφέραμε 1 δευτερόλεπτο πριν την λήξη..Η αλήθεια είναι πως είχαμε πολύ υψηλές απαιτήσεις λόγω άλλων δωματίων Τα παιδιά μας υποδέχτηκαν και συνομιλήσαμε αρκετή ώρα και ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και είχαμε πολύ καλή επικοινωνία. Μη πάτε πάνω από 4 άτομα ώστε να χωράτε εύκολα Μπαίνοντας στο δωμάτιο τώρα θα πρέπει να μάθουμε και την ιστορία..η ατμόσφαιρα τρομερή και πραγματικά είμασταν σε ορφανοτροφείο..Πολύ ωραίος τρόπος επικοινωνίας και τρομεροί γρίφοι μέτριοι προς δύσκολοι..ειδικά ένας ότι και να πει η ομάδα είναι σωστό σα σκέψη αλλά θέλει ιδιαίτερο τρόπο για να λυθεί..Χρειάζεται καλή επικοινωνία με την ομάδα και άτομα με διαφορετικό τρόπο σκέψης ο καθένας για να βγείτε. Θα ήταν άδικο να το βαθμολογήσω όμως συγκρίνοντάς το με άλλα γιατί το καθένα είναι μοναδικό και θα πρέπει να βαθμολογείται για το τι σου λένε πως θα σου προσφέρει, και τι τελικά σου αφήνει..Γι αυτό: Ατμόσφαιρα: 8,5/10 Γρίφοι 8,5/10 Προσωπικό/GM:10/10 Σύνολο: 9/10 και σίγουρα θα πάμε και στο a-maze. Συγχαρητήρια guys
  on 28 November 2016
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Escape Gad quote Πήγαμε αμέσως μετά το tyranny επειδή το ευχαριστηθήκαμε και εκείνο πολύ. Ομάδα 3 ατόμων δε βγήκαμε γιατί σκεφτόμασταν αλλιώς την έξοδο. Ξεκινώ από τα πιο βασικά που είναι το προσωπικό και ο χώρος υποδοχής και ήταν όλα άψογα..Τρομερή εξυπηρέτηση και φαίνεται ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν. Στα του δωματίου τώρα. Ανοίγει η πόρτα και μπαίνεις..κλείνει η πόρτα και είσαι σε ένα νεκροτομείο..Είσαι όντως εκεί..τρομερά props και αυτοματισμοί που πραγματικά σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό πως τα σκέφτηκαν αυτά..θέλει λίγο φαντασία σε μερικούς γρίφους χωρίς όμως να το δυσκολεύουν τόσο το δωμάτιο..απλά υπέροχο Γρίφοι: 9.5/10 Γιατί νομίζω σε μερικά ήθελε λίγο βοήθεια από τον GM..Από θέμα δημιουργικότητας όμως σίγουρα 10 Ατμόσφαιρα: 10/10 Απλά GM: Καίριες βοήθειες και δε σου έδινε την απάντηση στο πιάτο (πολύ σημαντικό) Σύνολο: 10/10 Νομίζω..Χωρίς να είναι όπως μερικά με τρέξιμο ή με φόβο σε κερδίζει με άλλα πράγματα, όπως το μεράκι που έχουν βάλει για το χτίσιμο του δωματίου αλλά και των γρίφων. Ομάδα 4 max για να το ευχαριστηθείτε ! Να πάτε σίγουρα.
  on 11 November 2016
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  Escape Gad quote Από τα πιο βασικά για εμένα είναι το πως θα μας υποδεχτούν..Μπήκαμε μέσα και κατευθείαν πιάσαμε τη συζήτηση με το πολύ φιλικό προσωπικό και τα είπαμε λίγο. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο δε μας γέμισε τόσο το μάτι αλλά όταν πήραμε μπρος όλα έδεναν όμορφα..περίεργοι γρίφοι και αρκετοί αυτοματισμοί (με λίγη βοήθεια από τον gm)..Όμορφο σκηνικό και νομίζεις πραγματικά ότι είσαι σε δωμάτιο στο βουνό (έκανε και κρύο από το ερκοντίσιον. Είμασταν 3 άτομα με το ένα να είναι η πρώτη του φορά..Δε βγήκαμε αλλά περάσαμε τόσο καλά που ενώ δεν ήταν προγραμματισμένο πήγαμε back2back και στο roswell Γρίφοι:8.5/10 (μερικοί ήθελα το σπρώξιμο από τον GM για να πάρεις μπρος αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό..ίσα ίσα δυσκολεύει όμορφα το δωμάτιο) Ατμόσφαιρα: 9/10 GM: 10/10 (Δε τα έδινε στο πιάτο αλλά σε έβαζε σε σκέψεις όμορφα) Σύνολο: 9/10 Πολύ όμορφο δωμάτιο αν και δε σου γεμίζει το μάτι..Το προτείνω σε 3 με 4 άτομα..και 2 άτομα αν είναι έμπειροι. Θα πάμε σίγουρα και στα υπόλοιπα!
  on 11 November 2016
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Escape Gad quote Η κριτική είναι καθαρά υποκειμενική και δε θέλω να προσβάλω κανένα. Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο..με το πρώτο βήμα μέσα και την πρώτη εισπνοή έχεις περάσει στο 1968 και στο καμαρίνι της ντίβας..με το που κλείσει η πόρτα δηλαδή, είσαι σε μια άλλη εποχή! Οι γρίφοι στην αρχή μας δυσκόλεψαν αλλά με το που καταλάβαμε το τρόπο σκέψης κύλησε πολύ καλύτερα το δωμάτιο..πολύ έξυπνοι γρίφοι! Είμασταν 4 άτομα και σε μερικά σημεία μπορεί ο ένας να καθόταν..ίσως είναι για λιγότερους, αλλά αν τυχόν δεν έχετε θέμα να κάθεστε και λίγο χωρίς να κάνετε κάτι, τότε αυτό είναι ένα δωμάτιο για εσάς γιατί παραπάνω μυαλά πάντα χρησιμεύουν και ειδικά εδώ. Σίγουρα θα πάμε και στα υπόλοιπα της συγκεκριμένης εταιρείας γιατί μας άφησε με πολύ καλές εντυπώσεις..Ίσως το μόνο αρνητικό που μου χάλασε λίγο το όλο mood ήταν η έξοδος που μπερδεύει λίγο, και μια απρόσμενη συνάντηση. Ατμόσφαιρα: 8/10 Λόγω του τέλους αλλιώς για εμένα θα είχε ένα μεγάλο 10 Γρίφοι: 9/10 Γιατί ενώ το περίμενα πολύ πιο εύκολο δωμάτιο, λόγω του πιο αρχάριου της συγκεκριμένης εταιρείας, με εντυπωσίασε πολύ θετικά! Σύνολο: 8.5/10 και σίγουρα θα πάμε και στα υπόλοιπα!
  on 26 June 2016
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  Escape Gad quote Ξεκινώ από τα βασικά..Το fear of the dark είναι αρκετά πρόσφατο escape room με τρομερά φιλικό προσωπικό..είναι 210 τμ και πιστέψτε με πρέπει να βιαστείτε αν θέλετε να το προλάβετε όλο..Πήγαμε 4 άτομα αλλά δε τα καταφέραμε. Η gm μας βοήθησε αρκετά σε ένα σημείο που είχαμε κολλήσει. Έχω την εντύπωση ότι μια έμπειρη ομάδα δε θα δυσκολευτεί και τόσο πολύ, γιατί εμείς ως άπειροι (εμπειρία 1-2 δωμάτια) φτάσαμε αρκετά κοντά. Έχει τρομερή ένταση και θέλει να συνεργάζεται τέλεια η ομάδα και να παρατηρούν . Οι γρίφοι είτε μέτριοι είτε δύσκολοι αλλά λόγω της όλης ατμόσφαιρας και μερικές «τεχνικές» δυσκολίες πραγματικά σε θολώνουν. Τρομερό δωμάτιο και το συστήνω ανεπιφύλακτα! Τρομερή εμπειρία! (Tip: να φορέσετε λίγο άνετα παπούτσια και ρούχα) Ατμόσφαιρα: 10/10 Γρίφοι: 9/10 Σύνολο: 9,5/10
  on 25 June 2016
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Escape Gad quote Πολύ φιλικό προσωπικό και αρκετά βοηθητικός o GM. Βγήκαμε με ομάδα 5 ατόμων 6-7 λεπτά πριν τη λήξη. Αρκετά γραμμικό δωμάτιο και πολύ ωραία διακοσμημένο με τρομερά εφέ και ατμόσφαιρα. Ωραίος εξοπλισμός και θα το διασκεδάσετε όσο δε πάει. Αθλητικά να φοράτε γιατί μπορεί και να λερωθείτε!. Αν υπάρχει συνεργασία βγαίνετε αλλά κάθε βοήθεια που σας δίνεται σας αφαιρεί βαθμούς γι' αυτό προσέξτε ότι βρίσκετε και δεν έχετε χρησιμοποιήσει! Ατμόσφαιρα: 9/10 Γρίφοι: 9,5/10 Σύνολο: 9,5/10
  on 25 June 2016
 • Top Secret

  Ιακχου 5, Κεραμεικό
  Escape Gad quote Καταρχάς μας υποδέχτηκαν στην πόρτα με χαμόγελο και γενικά όλο το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό. Η gm καλή αν και θα θέλαμε λίγο περισσότερα hints σε κάποια σημεία. Σε κάποια στιγμή μας είπε ένα hint που το είχαμε βρει σα να μη παρακολουθούσε αλλά σε ένα σημείο μας ξεσκάλωσε από το αδιέξοδο. Πρώτο μας δωμάτιο και μεγάλο με έξυπνα props..Το θέμα όμως είναι πως ήταν πολύ φορτωμένο με αντικείμενα που δε τα έκανες κάτι..Από ατμόσφαιρα τρομερή αλλά έχανες χρόνο ψάχνοντας άσχετα αντικείμενα. Λίγο χαοτικό λόγω της μη γραμμικότητας των γρίφων του και πολλά λουκέτα. Για ομάδα 4-5 ατόμων με λίγο εμπειρία νομίζω είναι μέτριας δυσκολίας και όλοι θα έχουν κάτι να κάνουν,να τρέχουν και να μη βαριούνται. Εμείς δε βγήκαμε γιατί χάσαμε αρκετό χρόνο όπως είπα παραπάνω ψάχνοντας το τίποτα. Ατμόσφαιρα: 8/10 Γρίφοι: 7/10 (Λόγω των αντικειμένων και των πολλών λουκέτων. Αλλά έχει έξυπνους γρίφους) Σύνολο: 7.5/10 Το προτείνω σε ομάδα που είτε έχει παίξει κι άλλα του exit now είτε έχει εμπειρία κάποιων δωματίων.
  on 14 May 2016
Close