Contact phone number:

Contact email:

Escape_C.


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 13 κριτικές
 • 139 Δωμάτια στο Wishlist
 • Another Dimension

  Αγίου Ιωάνου 63, Αγία Παρασκευή
  Escape_C. quote Ένα εξαιρετικό δωμάτιο που δείχνει περίτρανα ότι ένα δωμάτιο δε χρειάζεται ούτε ηθοποιούς ούτε 500τ.μ. για να είναι καλό! Όμορφοι χωροι, καλοστημένοι μηχανισμοί, εξαιρετικοί γρίφοι, χωρίς κενά λογικής (μπορεί να λυθεί χωρίς καμία βοήθεια, αν πάντα είσαι αρκετά προσεκτικός) χωρίς όμως να είναι εύκολο. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, από τα καλύτερα που έχουν ανοίξει τον τελευταίο καιρό!
  on 8 March 2018
 • Cicada 3301

  Αριστοφάνους 14-16, Αθήνα
  Escape_C. quote Ένα παιχνίδι που προσπαθεί να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο με το εξωτερικό παιχνίδι, αλλά δεν το καταφέρνει κατά τη γνώμη μου. Το εξωτερικό κομμάτι θα μπορούσε να παραληφθεί και η ουσία του παιχνιδιού δεν θα άλλαζε στο ελάχιστο, είναι απλά διαδικαστικό και δεν έχει να προσφέρει κάτι πέρα από το γεγονός ότι δεν το 'χεις ξαναδεί. Οι γρίφοι του αρκετά έξυπνοι, αλλά κακοσχεδιασμένοι με αρκετά red herrings και δεν εννοώ αντικείμενα διακόσμησης. Ιδέες έχει αυτός που το σχεδίασε, χρειάζεται όμως κάποιον άλλο να τις μετατρέψει σε παιχνίδι.
  on 3 February 2018
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Escape_C. quote Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο με υπέροχα σκηνικά και καλό acting, χωρίς όμως ιδιαίτερη ουσία στο παιχνίδι και τους γρίφους. Αν θέλετε να χαζέψετε σκηνικά, είναι από τα καλύτερα που θα βρείτε, αν πάλι ψάχνετε δυνατούς γρίφους και γεμάτο παιχνίδι δε θα το πρότεινα.
  on 3 February 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Escape_C. quote Ένα δωμάτιο με πάρα πολύ ωραία σκηνικά και ατμόσφαιρα, χωρίς όμως ιδιαίτερη ιστορία και σίγουρα όχι με έμφαση στους γρίφους, είναι κατά βάση τύπου "πάρε βάλε" κι απλά προσφέρουν την αίσθηση ότι λύνεις.
  on 1 February 2018
 • Silent Hills pt.2

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Escape_C. quote Ένα δωμάτιο που πολύς κόσμος περίμενε με ανυπομονησία, αλλά δυστυχώς δεν έφτασε ποτέ. Το δώματιο έχει καλά και ταιριαστά σκηνικά, μια καλή ιστορία (η οποία βέβαια είναι παρμένη από το παιχνίδι), αν και (για μένα πάντα) ελάχιστα αποδομένη στο δωμάτιο, και καλή είσοδο. Αλλά πέρα απ’αυτό και την καλή ηθοποιία (όσων είχαν όντως ρόλο γιατί κάποιοι είναι καθαρά “γλάστρες”), δεν είχε να προσφέρει παιχνίδι. Ειλικρίνα, αν απλά δε φοβάσαι και τη σκιά σου, το καθάρο παιχνίδι (αφαιρώντας τα κομμάτια του act και την αναμονή για να πας παρακάτω, χωρίς να έχεις κάνει απολύτως τίποτα για αυτό) είναι max μισή ώρα, χωρίς ίχνος γρίφου, ενώ το δωμάτιο υποτίθεται είναι 90′ και κοστολογείται αντίστοιχα. Το μόνο που το διαχωρίζει από ένα horror house, είναι ότι στη διαδρομή που κάνεις μαθαίνεις και μια κάποια ιστορία εκτός από το να τρομάζεις. ΥΓ: απ’ όσα έχω ακούσει το ΜΤ Πειραιά σχεδίασε τα δωμάτια όταν έκανε την ολική αλλαγή, με εξαίρεση το SH2, το οποίο και αποδείχθηκε το χειρώτερο απ’ όλα με βάση πάντα τη γνώμη του κόσμου. Μήπως θα έπρεπε το Mindtrap να δώσει περισσότερο χώρο σε όσους δουλεύουν τα δωμάτια και έχουν πραγματικά όρεξη και δεν πάνε μόνο για να βγάλουν λεφτά; Λέω ‘γω τώρα…
  on 1 February 2018
 • Route 666

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  Escape_C. quote Ένα αρκετά καλό δωμάτιο, έχει καταφέρει να είναι αρκετά προτότυπο, αλλά στο σύνολο του είναι μέτριο κατά τη γνώμη μου.
  on 1 February 2018
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Escape_C. quote Ένα υπέροχο δωμάτιο, δεν έχω τίποτ' άλλο να πω!
  on 1 February 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Escape_C. quote Ένα καλό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς με όχι και τόσο καλή καλή ροή για να σε "κρατήσει" 90 λεπτά, είχε κάποιες κοιλιές. Ωστόσο πολύ ευγενικό προσωπικό και πολύ δεκτικοί στην κριτική και διατεθυμένοι να βελτιώσουν οτι χρειαστεί!
  on 31 January 2018
 • The Fortune Teller

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Escape_C. quote Ένα ακόμα άρτιο γριφοδωμάτιο από το Exodus! Όμορφη διακόσμηση και ατμόσφαιρα, γρίφοι δεμένοι με το consept, κυρίως παρατηριητικότητας και συνδιαστικής σκέψης, μέτριας δυσκολίας. Αλλά το highlight του δωματίου ήταν η ιδιαίτερα ετοιμόλογη και γλυκύτατη ηθοποιός! <3
  on 31 January 2018
 • Ebola

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  Escape_C. quote Ένα ευχάριστο δωμάτιο, αλλά τίποτα περισσότερο από μία απομίμηση του Code-Z του Exodus Athens. Επίσης (απ' όσο θυμάμαι γιατί έχει περάσει και καιρός) δεν υπάρχει κάποιος λόγος που είναι από 3 άτομα και πάνω, εκτός ότι συμφαίρει περισσότερο. Τέλος, ένα δωμάτιο που υποτίθετε είναι μέχρι 6 άτομα, αλλά ούτε 4 δε χωράνε καλά καλά. Η συνολική "γεύση" που μου αφήνει το συγκεκριμένο δωμάτιο, είναι ότι είναι απλά μια "αρπαχτή".
  on 23 October 2017
 • The Art of Escape

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  Escape_C. quote Πρέπει να παραδεχτώ οτί, αν και Mindtrap, οι γρίφοι του ήταν δεμένοι με την ιστορία, δυστυχώς όμως χώρις τίποτα το ιδιαίτερο η καινούργιο να προσφέρουν. Μηχανισμοί/αυτοματισμοί απλά για να υπάρχουν, αλλά επίσης χωρίς να έχουν κάτι το ιδιαίτερο για κάποιον που έχει παίξει μερικά δωμάτια. Ένα ακόμα δωμάτιο Mindtrap της λογικής "ποσότητα > ποιότητα" που μπορεί να ικανοποιήσει μόνο καινούργιους παίκτες...
  on 23 October 2017
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Escape_C. quote Για μένα ένα από τα κορυφαία δωμάτια της Αθήνας! Πολύ καλοί γρίφοι στο σύνολο και σίγουρα καταπληκτική διακόσμηση και ατμόσφαιρα! Το μόνο μου παράπονο είναι οτι θα μπορούσε για πλάκα να έχει και μια πολύ "γεμάτη" ιστορία και δεν το έκανε. Το δωμάτιο παραμένει εξαιρετικό, απλά δεν έπιασε το 20/20 και είχε την δυνατότητα.
  on 23 October 2017
1 2
Close