Contact phone number:

Contact email:

EscapeAttack


 • Lvl 1 - First Impressions
 • 4 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  EscapeAttack quote Πήγαμε χτες βράδυ στο ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Ring και ήμασταν μάλιστα (αν και εντελώς συμπτωματικά) η δεύτερη ομάδα που το έπαιξε! Κάποια παιδιά απ'την ομάδα είχαν παίξει και την προηγούμενη μορφή του δωματίου και ενθουσιάστηκαν με τις αλλαγές, παρόλο που ήδη τους είχε αρέσει πολύ! Όσο για μένα, εφόσον δεν είχα ξαναπάει, μπορώ να μιλήσω μόνο για τη νέα του μορφή: κατενθουσιάστηκα! Το δωμάτιο έχει πολύ καλή αναλογία σε δράση και γρίφους - και (κατα)τρομάζεις και λύνεις ωραίους γρίφους, που δεν είναι εκεί απλά για να υπάρχουν όπως βλέπεις σε πολλά τρόμου. Ο ηθοποιός, όπως όλοι σχολιάζουν, όλα τα λεφτά, συμβάλλει πάρα πολύ στο να νιώθεις πως είσαι μέσα στην ταινία! Ίσως να παίζει και καλύτερα από την ίδια τη Σαμάρα ;) Καταπληκτική υποδοχή, μας φέρθηκαν υπέροχα (κάτι που μετράει για μένα), πραγματικά ένα δωμάτιο που αξίζει να παίξετε και να ξαναπαίξετε όσοι το έχετε παίξει, προτού βγει το καινούργιο τους (που ήδη με έχει τρομάξει περ/ρο απ'ό,τι θα παραδεχτώ ποτέ)!
  on 31 October 2017
 • Manor Of Whispers

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  EscapeAttack quote Και η βαθμολογία
  on 26 September 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  EscapeAttack quote Και ναι, βρέθηκε το δωμάτιο που θέτει τον πήχυ για όλα τα υπόλοιπα! Δεν περίμενα ότι θα έβαζα 5 στα 5, αλλά είναι ασύλληπτο δωμάτιο πραγματικά - τι δωμάτιο δηλαδή, για υπερπαραγωγή πρόκειται. Τα παιδιά δεν αφήνουν κανέναν χώρο ανεκμετάλλευτο, ενώ σε τρομάζουν τόσο όσο πρέπει, αφού είναι ένα δωμάτιο που θες να ζήσεις στο έπακρο και όχι μόνο να τρέχεις τρομαγμένος. Πήγαμε 7 άτομα (πάρα πολλά, καλύτερα είναι τα 4-5, αλλά τι να κάνουμε, είμαστε μεγάλη παρέα!) και τα περάσαμε φανταστικά, ήταν λες και παίξαμε σε ταινία! Όπως μας είπαν, σπάσαμε και ένα ρεκόρ: ηχορύπανσης! Τα παιδιά έξω ευγενέστατα και πολύ φιλικά! Προτείνω να παίξει κάποιος πρώτα Fear of the Dark, μετά Ritual και μετά Requiem, ώστε να ζήσει ΤΗΝ εμπειρία υπερπαραγωγών τρόμου. Τέλος, αυτό που έχω να προτείνω στην εταιρεία είναι να κάνει κάποιες αλλαγές, ώστε να έρθουμε να το ξαναπαίξουμε :) :)
  on 25 July 2017
 • Cinema Hostage

  Λ. Πετρουπόλεως 33 & Ιουλιανού 1, Ίλιον
  EscapeAttack quote Μαζεύτηκε το παρεάκι για ακόμη μία φορά και με μεγάλο ενθουσιασμό πήγαμε στο Cinema Hostage. Ένα πρωτότυπο δωμάτιο και πάρα πολύ διασκεδαστικό, κυρίως χάρη στην απίστευτη ηθοποιό! Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, αλλά διασκεδάζεις τόσο με το 'τρελοκόριτσο' και τις δοκιμασίες που βάζει, που δεν σε νοιάζει (ή τουλάχιστον εμένα :) Το μόνο αρνητικό για όλους μας ήταν η φοβερή ζέστη στο πρώτο δωμάτιο. Τώρα που καλοκαιριάζει, ο κλιματισμός επιβάλλεται. Και τώρα, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην δυστυχώς αρνητική μας εμπειρία (που θέλω να πιστεύω ότι είναι μεμονωμένη): βγαίνοντας απ'το δωμάτιο χαμογελαστοί κι ευδιάθετοι, βλέπουμε μια παγωμάρα. Μας πιάνει ένας υπάλληλος και μας κατηγορεί ότι βγάλαμε φωτογραφία μέσα στο δωμάτιο. Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση και το εξηγήσαμε. Ωστόσο, εκεί επενέβη η ιδιοκτήτρια (;), η οποία με πολύ άσχημο ύφος, τύπου 'θα σας δείξω εγώ', πήγε να φέρει το κινητό της να μας δείξει στην κάμερα την 'παρατυπία' μας. Εμείς, στο μεταξύ, το αρνηθήκαμε ευγενικά στην αρχή, βασικά κάπου νομίζαμε ότι είναι και μέρος του παιχνιδιού, αλλά αυτοί επέμεναν με μεγάλη αγένεια ''να σβήσουμε τη φωτογραφία''. Εννοείται πως όταν κοίταξαν ξανά και καλύτερα το βίντεο κατάλαβαν το ότι δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Μέχρι τότε βέβαια, πολλά μέλη της ομάδας είχαν γίνει έξαλλα, γιατί ήταν φοβερά αγενείς και μας έβγαλαν και ψεύτες από πάνω. Αφού αποδείχτηκε ότι ΔΕΝ βγάλαμε φωτογραφία, η κυρία αφεντικίνα έφυγε καμαρωτή χωρίς άλλο σχόλιο (γιατί ως γνωστόν στο Ελλαδιστάν, ο επιχειρηματίας κατά βάση κάνει χάρη στους πελάτες που τους παρέχει το υπερπολύτιμο προϊόν του) και μόνο ο υπάλληλος ζήτησε ένα μισό συγγνώμη, για τους τύπους. Ωστόσο, η εμπειρία είχε ήδη χαλάσει. Κρίμα, γιατί θέλαμε να επισκεφτούμε όλα τα δωμάτια της εταιρίας, αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση. Κι ο λόγος που γράφτηκα στο escape.gr για να το ανεβάσω αυτό, είναι γιατί πιστεύω ότι αδικούνται τα δωμάτια από τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά. Εύχομαι να το διαβάσουν και να φέρονται καλύτερα στους πελάτες.
  on 15 June 2017
Close