Contact phone number:

Contact email:

Epiphany


 • Lvl 2 - Excited
 • 10 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Wizard of Oz

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  Epiphany quote Κλασσική περίπτωση δωματίου που λύνεις κάτι και πρέπει να μυρίσεις τα νύχια σου να δεις τι άλλαξε. και μετά έρχεται βοήθεια από gm: Παρατηρούμε λίγο το σοβατεπί πισω από το επιπλάκι που μπλα μπλα. Κατά τα άλλα ένα αρκετά ατμοφαιρικό δωμάτιο, γραμμικό, με συμπαθητικούς γρίφους, ακριβώς όπως θα περίμενες από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Όχι κάτι ουάου, αλλά ούτε κάτι να σε χαλάσει πολύ. Σχετικά εύκολο δωμάτιο, ο,τι πρέπει για αρχάριες ομάδες. Πολύ συμπαθητικός ο gm και η κοπέλα στην υποδοχή. Μιλήσαμε μετά για ένα γρίφο και μου είπε οτι ήδη έχουν κάνει κάποιες αλλαγές στο πως θα τον συνδέσουν με τη λύση του, άρα σημαίνει ότι: 1. ακούν τις γνώμες των παιχτών. 2. Θέλει πολλή μαγκιά να μη μπερδεύεις τον κόσμο, να τον βοηθάς να συνδέσει τους γρίφους, αλλά να μη του τα δίνεις και έτοιμα λυμένα. Γιατί και μετά τις αλλαγές, ένα χιντάκι το χρειαστήκαμε.
  on 7 November 2016
 • The Prestige

  Νικολάου Πλαστήρα 8, Μαρούσι
  Epiphany quote Με συγχωρεί η χάρη σας, αλλά αυτή η εταιρεία είχε dissent δωμάτια, όταν στις άλλες που υπήρχαν τότε, άνοιγες ντουλάπι, έπαιρνες πόμολο, άνοιγες πόρτα. Και γι΄αυτό, ένα σεβασμό, τον έχω. Στο δια ταύτα τώρα. Ξεχάστε την ταινία. Όντως δεν έχει σχέση, και θα έπρεπε να αλλάξουν το όνομα του δωματίου, (και το όνομα του Τέσλα εδώ που τα λέμε). Ας το κάνουν Κύρος Γρανάζης-ταχυδακτυλουργός. Έχει πολύ ωραίους μηχανισμούς, πολλούς αυτοματοποιημένους γρίφους, χωρίς να έχει κάτι δύσκολο ή κάτι που να σου κάψει τον εγκέφαλο. Στα αρνητικά ένας γρίφος που θα έπρεπε να έχει μία γκράντε λύση και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς η λύση ήταν άκυρη, και το αποτέλεσμα ήταν τι έγινε ρε παιδιά. Ωραίος χώρος, συμπαθητικές οι κοπέλες, γλυκύτατη η gm. Ένα must go για τις αρχάριες ομάδες. Αν οι πιο έμπειροι αποφασίσετε να πάτε back2back, είναι πολύ καλή επιλογή για πρώτο δωμάτιο.
  on 7 November 2016
 • UnderCover

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  Epiphany quote Μετά πό τις κριτικές που διάβασα, πήρα τη παρέα μου και πήγαμε. Η πρώτη εντύπωση ήταν: -Έλα Μήτσο, τι έγινε; - Να εδώ, ξεσκονίζω την αποθήκη του παππού μωρέ και είπα με ο,τι βρω να κάνω ένα escape room. Πρώτη φορά στα 3 χρόνια που παίζω, είδα φορητό panic button. Να έχεις και κάγκουρα στη παρέα, να το βάλει στη κωλότσεπη και να τρέχεις γύρω-γύρω να του το πάρεις. Να έχεις και τον πανικό σου. Δεν είναι από τα πιο απαράδεχτα δωμάτια που έχω παίξει. Στο κάτω κάτω, σε μοτέλ είσαι, στο πουθενά. Σε αυτό, πείθει. Έχει έναν αδιάφορο έως απαράδεκτο γρίφο που εγώ θα τον άλλαζα, αλλά σε γενικές γραμμές έχει ωραίους γρίφους. Και ο gamemaster πολύ ευγενικός. Και πολύ καλός, με βοήθειες to the point. Να σας πω οτι ψιλοβαρέθηκα, αλλά από την άλλη έχω μπει σε αρκετά. Δεν θα ξαναπάω για να παίξω τον μεσιέ Νικολάου. Να πάτε εσείς.
  on 7 November 2016
 • Sherlock Maze

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Epiphany quote Πολύ ωραίο δωμάτιο, μέσα στο νόημα της ιστορίας, με τα πάντα να δένουν, αλλά αρκετά "μπουκωμένο" με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο να παρατηρείς και να έχεις μαζέψει μπροστά σου τόσα πολλά, που όταν έρθει η ώρα να τα χρησιμοποιήσεις, παίζει να τα έχεις ξεχάσει. Έχει κάνα δυο σημεία σε στυλ : " Αι παράτα μας εσύ κι ο γρύλος σου", αλλά έχουν τη γοητεία τους και σε καμμια περίπτωση δεν χαλιέσαι. Επίσης, έχει καραμέλες πάνω στο γραφείο, και δεν είναι ντεκόρ! Φάτε, γιατί πρέπει συνεχώς σε αυτό το δωμάτιο να είστε σε εγρήγορση!!! Είναι ένα δωμάτιο που θέλει ανοιχτό μυαλό και σκέψη "out of the box", όπως άλλωστε θα ταίριαζε και στον Σέρλοκ! Στα θετικά, ο πολύ ωραίος χώρος, ο gm που είναι πολύ συμπαθητικός και ξέρει πότε να βοηθήσει, και τα χαμόγελα από όλους όσοι δουλεύουν εκεί! Will be back!
  on 7 November 2016
 • Inception

  Λεπενιώτου 12, Αθήνα
  Epiphany quote Δεν θεωρείται αδίκως από τα δυσκολότερα δωμάτια της εταιρείας. Αν είστε αρχάριοι, μην το "κάψετε". Θέλει ιδανικά τέσσερα άτομα με σχετική εμπειρία στα escape rooms. Είναι πολύ ατμοσφαιρικό, με λιτή διακόσμηση και λίγα περιττά στοιχεία. Αυτό, και η αυστηρή του γραμμικότητα σε βοηθάνε αρκετά. Είχε κάποια άκυρα σημεία, εντελώς ο,τι να ναι, όπως είχε και δύο από τους πιο ευφάνταστους γρίφους που έχω παίξει. Αρκετά συμπαθητική gm. Και για τα δεδομένα του great escape, θα έλεγα οτι είπαμε και 5 κουβέντες στην υποδοχή. Και ναι, είναι από τις σχετικά πετυχημένες κινηματογραφικές μεταφορές γιατί είμαι και φαν.
  on 7 November 2016
 • Contagion

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Epiphany quote Εντάξει. Έχω πάει σε δωμάτια που μου τα διαφημίζουν ως δύσκολα, και δεν είναι. Ή η δυσκολία τους έχει να κάνει με το οτι δεν είδες μία στάμπα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μούχλα, πίσω από έναν καναπέ, δίπλα σε σωληνώσεις με υγρασία. Το συγκεκριμένο δωμάτιο μπορεί να μην έχει τους σούπερ ουάου γρίφους, αλλά είναι όντως κάποιοι δύσκολοι. Ούτε εξαιρετικά ατμοσφαιρικό το λες, αλλά σε βάζει στο κλίμα. Οι πιο έμπειροι παίχτες, θα παρατηρήσουν ότι κάποιοι γρίφοι είναι πολυπαιγμένοι, αλλά παρόλη την παρατήρηση, δε βγήκαμε. Αλλά γελάσαμε πολύ! Ο GM, ξέρει πότε να σε βοηθήσει και πως.
  on 6 November 2016
 • The Holy Grail

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Epiphany quote Θα ξεκινήσω την κριτική μου με το εξαιρετικότατο ζευγάρι που έχει την εταιρεία. Μετά που βγήκαμε, συζητήσαμε, γελάσαμε, μας είπαν -χωρίς κανένα κόμπλεξ- τα καλύτερα δωμάτια που έχουν παίξει, και ανταλλάξαμε απόψεις. Ο ντοκτορ Μίλλα είναι ένας πολύ καλός επιστήμονας και έχει αφήσει ακριβώς τα κατάλληλα στοιχεία για να βρείτε το Δισκοπότηρο. Πολλή ωραία διακόσμηση, πολύ ατμοσφαιρικό και όμορφο δωμάτιο και ντίσεντ γρίφοι. Δε σε κούραζε, ήταν ο ορισμός του γραμμικού, δεν κολλούσες κάπου ιδιαίτερα, και μπορώ να σας πω οτι εκεί μέσα είδα και έναν από τους top ten καλύτερους γρίφους μου. (Σε δημιουργικότητα, ουχί σε δυσκολία). Μέτριας δυσκολίας γρίφοι, που σε αφήνουν να διασκεδάσεις. Μην πάτε πάνω από τέσσερις, εκτός αν είστε αρχάριοι
  on 6 November 2016
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Epiphany quote Μπορεί να μην είναι το καλύτερο δωμάτιο της συγκεκριμένης εταιρείας, μπορεί να μη με ενθουσίασε, αλλά αναγνωρίζω οτι ήταν αρκετά προσεγμένο και πρωτότυπο. Όλο το ντεκόρ έδενε, τα ηχητικά εφέ επίσης άπαιχτα, όχι μόνο δεν σε κούραζαν, αλλά τα απολάμβανες κιόλας. Έχω μία εμμονή με το σενάριο να κολλάει και γενικά να δένει η ιστορία με τους γρίφους και εδώ σε γενικές γραμμές ήταν οκ. Το μόνο "αρνητικό" ήταν ο gm ο οποίος μας έδινε βοήθειες σχετικά εύκολα, παρόλο που τα πηγαίναμε καλά. Επίσης δεν θα σας ενθάρρυνα να πάτε πάνω από 4. Η δυσκολία μέτρια, (η εταιρεία δίνει το υπερβολικό 85% που για μένα είναι 70) και γενικά φιλικά τα παιδιά και ευχαριστο το περιβάλλον. Αξίζει να το ζήσετε!
  on 6 November 2016
 • The Lost Kingdom

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  Epiphany quote Από τα πρώτα δωμάτια που παίξαμε, είναι όντως σαν σε όνειρο. Παρόλο που έχω παίξει πολλά δωμάτια από τότε, είναι από τα αγαπημένα μου. Θυμάμαι δεν είχα που να αφήσω τη μικρή και τη πήρα μαζί (8 χρονών)…Μας έλυσε 3 γρίφους που ήθελαν παρατηρητικότητα. Της έδινε συγχαρητήρια, έβγαζε στην οθόνη καρδούλες και εμείς κοιτιόμασταν σαν τις αγελάδες που κοιτάνε το τρένο να πλησιάζει. Δε βγήκαμε γτ κολλήσαμε και εμείς στο ίδιο σημείο που περιγράφουν τα παιδιά στα σχόλια. Είναι πολύ ατμοσφαιρικό, πολύ όμορφα διακοσμημένο, με ωραίους και πρωτότυπους γρίφους! Αξίζει να το ζήσετε!
  on 6 November 2016
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Epiphany quote Μόλις παίξεις την έπαυλη του Lockwood, οι απαιτήσεις σου -μοιραία- αλλάζουν. Γίνεσαι πιο επιλεκτικός, πιο ψείρας, και πιο απαιτητικός από τις εταιρίες και τα δωμάτια γενικότερα. Αν ποτέ έκανα το δικό μου escape room, κάπως έτσι θα ήθελα να είναι. Οι υπόλοιποι της ομάδας με σταμάτησαν, αλλά εγώ ήθελα να ξεχυθώ στο κτήριο να ψάξω και να τους γνωρίσω όλους, να τους δώσω συγχαρητήρια! Τα παιδιά έχουν πολύ μεράκι και αυτό φαίνεται παντού, από το σοβατεπί μέχρι τις τουαλέτες του Lockhill. Ο gm είναι εξαιρετικός στον ρόλο του, και η όλη ατμόσφαιρα σε βοηθάει να μπεις και εσύ στον δικό σου. Είναι ένα διαφορετικό δωμάτιο, επικεντρωμένο στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σενάριο και όχι τόσο στους γρίφους, οι οποίοι σε γενικές γραμμές είναι μέτριας δυσκολίας. Μπαίνεις στην ιστορία και τη ζεις, και το ζητούμενο είναι να ανακαλύψεις τι πραγματικά έχει συμβεί και όχι μόνο να ανοίγεις λουκέτα -τα οποία btw είναι ελάχιστα- και να τρέχεις να αποδράσεις. Είναι από τα πιο ατμοσφαιρικά δωμάτια που έχω παίξει, το οποίο σε ταξιδεύει στον χώρο και τον χρόνο και μέσα στο οποίο όλα δένουν μεταξύ τους: η ατμόσφαιρα, ο ήχος, τα γενικότερα εφέ, η διακόσμηση και όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν μέσα. Παρόλο που στην αρχή ήμουν αρκετά ψύχραιμη, τα κορίτσια της παρέας και η ατμόσφαιρα με παρέσυραν και σκιαχτηκα κάνα δυο φορές…..! Θέλουμε encore!!!!!! <3
  on 6 November 2016
Close