Contact phone number:

Contact email:

Ellipsis


 • Lvl 9 - Code Breaker
 • 72 κριτικές
 • 28 Δωμάτια στο Wishlist
 • Shaken, Not Stirred

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  Ellipsis quote Ωραίο δωμάτιο και ελαφρώς δύσκολο. Η ομάδα χωρίζεται εξαρχής και είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθούν τα αρχικά στοιχεία. Οι γρίφοι καλοί αλλά και η χρήση κάποιων gadjets βοηθά στο παιχνίδι. Αρνητικό το ότι δεν ελέγχθηκαν οι ασύρμαστοι επικοινωνίας, με σκοπό να ΜΗΝ έχουμε βοήθεια στο δωμάτιο.... (βγήκαμε όμως) !!!!
  on 17 March 2017
 • Pirates of the Caribbean

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  Ellipsis quote Το δωμάτιο αν και MINDTRAP έμοιαζε πολύ έξω από όσα έχουμε συνηθίσει. Η ψυχρή ατμόσφαιρα μέσα, η σχεδόν απούσα λογική για το πως φτιάχτηκε το δωμάτιο και η τοποθέτηση γρίφων που απλά σε κάνει να γνωρίζεις τη λύση βλέποντάς τους( όχι εγώ, αλλά ένας συνάδελφος που πήγε με το 15χρονο γιο του), δημιουργεί μια αίσθηση προχειροδουλειάς που αν μη τι άλλο δε μας έχει συνηθίσει. Κλείσανε και το MIrror on the Wall για να ανοίξει αυτό!!!!
  on 17 March 2017
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Ellipsis quote Μπήακμε στο Mystery Lab και δίνω συγχαρητήρια για το πως έχουν φτιάξει το χώρο !!!! Ατμοσφαιρικός 1000% και μπράβο τους! Έτσι μας κάνει να νιώθουμε πιο άνετα και να θέλουμε να ξανάρθουμε!! Στο παιχνίδι λοιπόν, μπορώ να πω ότι είναι τρομερό το στήσιμο του δωματίου καθώς φαινομενικά είναι ένα απλό δωμάτιο δίχως τίποτε... Προσεκτικότερα κοιτώντας...... όλα έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα του ENIGMA. Ο αντιστράτηγος που έπαιζε μαζί μας (ηθοποιός) είναι όλα τα λεφτά.... .Οι γρίφοι πολύ έξυπνοι, θέλουν λίγη ωρίτσα στο πως λύνονται αλλά είναι όμορφο το συναίσθημα που ζεις παίζοντας!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!!
  on 17 March 2017
 • Da Vinci Code

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Ellipsis quote Είναι από τα δωμάτια που πρέπει να τα δεις όλα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην ταιριάζει στο χώρο. Είναι καλοφτιαγμένο κι η ηθοποιός πολύ καλή!!!! Οι γρίφοι έξυπνοι και ίσως χρειάζεται να σκεφτείς λίγο πιο πολύ στην αρχή αλλά μετά όλα προχωράνε!!!
  on 17 March 2017
 • The School of Wizards

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Ellipsis quote School of Wizards..... Εγώ το έπαιξα τις πρώτες ημέρες ως Harry Potter.... Αλλάξανε το όνομα για λόγους πνευμ.ιδιοκτησίας, αλλλά και πάλι περάσαμε πάρα πολύ ωραία. ΕΧΕΙ ΗΘΟΠΟΙΟ και ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. Ίσα ίσα που το ευχαριστηθήκαμε κιόλας!!! Οι γρίφοι πολύ ωραίοι και το στήσιμο στο δωμάτιο προσεγμένο....
  on 17 March 2017
 • Τα 7 Μυστήρια του Φαραώ

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  Ellipsis quote Μιλάμε για έναν χώρο που απλά σε προδιαθέτει ευχάριστα. Μπαίνεις και είσαι λες και είσαι όντως σε αρχαίο ναό. Γενικά το στήσιμο και ο χώρος πολύ όμορφα φτιαγμένος (έχει γίνει σοβαρή δουλειά και όχι προχειρότητες). Οι γρίφοι είναι απίστευτα καλοί, και θεωρώ ότι είναι από τα δωμάτια που είναι 100% καλά για να παίξεις. Θετικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει οθόνη με χρόνο, όπως επίσης δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου λουκέτα !!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ !!!!!
  on 17 March 2017
 • The Time Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Ellipsis quote Το όλο στήσιμο του χώρου και δωματίου, δε σε προϊδεάζει για όσα θα ακολουθήσουν (Θετικό σχόλιο - μας άρεσε ). Ως προς το θέμα, είναι ένα κλασσικό δωμάτιο-εργαστήριο που από εκεί ξεκινούν όλα. Φαινομενικά είναι άδειο, αλλά.... ΚΑΛΟ ΨΑΞΙΜΟ !!!! Οι γρίφοι του καλοί, αν και θα μπορούσαν κάποιοι από αυτούς να είναι πιο κοντά στο θέμα του παιχνιδιού. Πολύ ωραίο σκηνικό κια πολύ έξυπνος ο τρόπος που κρύβουν την οθόνη με το χρόνο!!!!
  on 14 March 2017
 • Minotaur

  Ηρώνδα 6Β, Αθήνα
  Ellipsis quote Δωμάτιο που σε μεταφέρει στις ανασκαφές.... Τίποτε τυχαίο. Η ''κατασκευή του Δαιδάλου'' είναι κομμάτι που σου δίνει τροφή για να ψάξεις κι άλλο.... Η μυρωδιά του χώρου, η άμμος, όλα σε ταξιδεύουν στη μινωική Κρήτη! Οι γρίφοι πολύ καλοί με αποκορύφωμα έναν με αριθμούς. Πολύ έξυπνος. !!! Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε Loopers και περιμένουμε τα νέα σας δωμάτια !!!!!
  on 13 March 2017
 • Terror In Chernobyl

  Ηρώνδα 6Β, Αθήνα
  Ellipsis quote Το δωμάτιο είναι ακριβώς όπως το περιμένεις..... όταν ακούς Chernobyl, εργαστήριο και πυρηνικός αντιδραστήρας. Όλα σχετίζονται με το θέμα και δεν παρεκκλίνει καθόλου σαν δωμάτιο από αυτό. Οι γρίφοι καλοί με δυσκολία όσο χρειάζεται και ο/η Game Master πάντα πρόθυμος να βοηθήσει εάν κολλήσεις κάπου. Το δωμάτιο ξεκινά με πολλά πράγματα για ψάξιμο και κατλήγει γραμμικό, στην έξοδο όπου και πρέπει να βγεις.... Ευχαριστούμο Loopers!!!
  on 13 March 2017
 • The Passengers

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Ellipsis quote Eπιτέλους μόλις χθες παίξαμε το πολυπόθητο Passengers. Απόλυτα ατμοσφαιρικό με αναλλαγές δίχως να χάνεις στιγμή την αίσθηση του ΠΟΥ βρίσκεσαι. Οι γρίφοι του έξυπνοι και σχεδόν γραμμικοί με αποτέλεσμα να σε κρατουν συνέχεια σε δράση και να κάνουν το παιχνίδι ευχάριστο και διασκεδαστικό. Ευχαριστούμε το HOUSE OF RIDDLES και τον GAME MASTER Γιάννη και ανυπομονούμε για τα επόμενα σας δωμάτια !!!!
  on 4 September 2016
 • Ellipsis quote Πολύ καλό στήσιμο δωματίου και γενική εικόνα σούπερ. Σε βάζει αμέσως στο κλίμα του που, ποιος, πότε κλπ..... Οι γρίφοι πανέξυπνοι και λίγο δύσκολοι αλλά σε πάνε στη σωστή κατεύθυνση!!! Είναι πολύ έξυπνη η χρήση ενός αντικειμένου που βοηθά σε όλο το παιχνίδι και μπράβο στα παιδιά που σκέφτηκαν αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο!!! Από τα καλύτερά μας δωμάτια!!!!
  on 2 August 2016
 • Jack the Ripper

  Διονύσου 15 & Ερμού, Μαρούσι
  Ellipsis quote Aπό σενάριο και σκηνικά το δωμάτιο θυμίζει πολύ αυτό που στο μυαλό και στα βιβλία περιγράφεται ως λημέρι του Τζακ Αντεροβγάλτη. Πανικός και δέος σε διακατέχουν καθώς προσπαθείς να λύσεις τους πολύ έξυπνους γρίφους και να φτάσεις στο τέλος!!! Μπράβο στους ExodusAthens...... Περάσαμε τέλεια!!!
  on 2 August 2016
1 2 3 6
Close