Contact phone number:

Contact email:

EliasKar


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 11 κριτικές
 • 7 Δωμάτια στο Wishlist
 • Tiki Bay

  Τροίας 61, Βριλήσσια
  EliasKar quote Ήμασταν από τις πρώτες ομάδες που έπαιξαν το δωμάτιο και μας είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις! Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη (παρακολούσα τα παιδιά να αράξουμε λίγο μέσα στο δωμάτιο αφού τελειώσαμε για μπυρίτσα :P ), ωραία μουσική και γρίφοι σχετικοί με το θέμα, με ωραίους μηχανισμούς. Η έξοδος ήταν φοβερή! Γενικά, ένα από τα πιο διασκεδαστικά δωμάτια που θα βρείτε!
  on 26 October 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  EliasKar quote Εξαιρετικό! Ωραίοι χώροι και ατμόσφαιρα. Πολύ ψάξιμο (αφού πρόκειται για ολόκληρο σπίτι) αλλά και πολλοί και ενδιαφέροντες γρίφοι διάφορων ειδών. Και φυσικά, λόγω διάρκειας, άκρως χορταστικό! Σας έχει συμβεί να θέλετε να παίξετε κι άλλο δωμάτιο με το που βγείτε από το προηγούμενο; Εε αυτό ακριβώς γίνεται με πολύ ωραίο concept και ρυθμό! Το προτείνω ανεπιφύλακτα :)
  on 26 October 2018
 • Down the Rabbithole

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  EliasKar quote Είχαμε ακούσει πολύ καλά λόγια γι' αυτό το δωμάτιο και πήγαμε με εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες, και ίσως γι' αυτό να μην ενθουσιαστήκαμε τόσο πολύ... Παρόλα αυτά ήταν ένα απολαυστικό δωμάτιο, με όμορφα σκηνικά, ωραία ιστορία, συμπαθητικούς γρίφους και αρκετούς πρωτότυπους μηχανισμούς. Ο ηθοποιός σε κάποιες φάσεις μας τρόμαξε, σε κάποιες μας έκανε να γελάσουμε και γενικά ήταν πολύ καλός, αν και ο ρόλος του στην τελική ήταν λίγο αδιάφορος, θα θέλαμε να είναι κάπως πιο ενεργός. Η τιμή είναι κάπως τσιμπημένη, ωστόσο το δωμάτιο σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη!
  on 26 January 2018
 • Cabin In The Woods

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  EliasKar quote Ωραία ατμόσφαιρα, αρκετά τρομακτική, χωρίς το δωμάτιο να ανήκει στην κατηγορία τρόμου. Τα σκηνικά πολύ ωραία, ενώ κάποιοι γρίφοι ήταν ενδιαφέροντες, κάποιοι άλλοι λίγο άκυροι... Η γενική εντώπωση ήταν μια χαρά, περάσαμε ωραία με την παρέα, σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη!
  on 19 January 2018
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  EliasKar quote Ένα πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε! Ο ηθοποιός εξαιρετικός, είχε πολύ γέλιο και έδενε πολύ ωραία με το στόρυ, οι χώροι όμορφα διακοσμημένοι και σε μετέφεραν στο κλίμα, ενώ οι γρίφοι ήταν αρκετά καλοί και οι σωματικές δοκιμασίες απολαυστικές!! Το διασκεδάσαμε πολύ με την παρέα, το προτείνω ανεπιφύλακτα!
  on 17 January 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  EliasKar quote Εξαιρετικό δωμάτιο από άποψης σκηνικών και μηχανισμών. Πολλοί διαφορετικοί κι ενδιαφέροντες χώροι, πόρτες σε σημεία που δεν περίμενες... Οι γρίφοι ήταν λίγο χλιαροί, αλλά στα δωμάτια αυτά συνήθως το ζητούμενο δεν είναι να λύσεις γρίφους, αλλά να ζήσεις την ιστορία, κάτι που έγινε σε μεγάλο βαθμό. Από άποψης τρόμου, η ατμόσφαιρα ήταν μονίμως τεταμένη χάρη στο χαμηλό φωτισμό και τα ηχητικά εφέ, ενώ δεν έλειψαν και jump scares, πόρτες που ανοίγουν μόνες τους και πράγματα που κουνιούνται... Στα αρνητικά ότι δεν ενδείκνυται για μεγάλες ομάδες, ήμασταν 6 και σε κάθε στιγμή έπαιζαν οι 3, λόγω έλλειψης χώρου στα περισσότερα στάδια του παιχνιδιού. Πάντως, σίγουρα αξίζει τον κόπο να το επισκεφθείτε! Χάρη στα εξαιρετικά σκηνικά, με 2-3 βελτιώσεις στο κομμάτι του τρόμου και στους γρίφους, θα μπορούσε να είναι μακράν το καλύτερο δωμάτιο της Αθήνας.
  on 15 January 2018
 • Ebola

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  EliasKar quote Πολύ μικρό δωμάτιο, εμείς που ήμασταν 6 άτομα σχεδόν δε χωράγαμε. Το στόρυ ωραίο, η ηθοποιός εξαιρετική, αλλά συνολικά οι γρίφοι και η ατμόσφαιρα μας άφησαν με χλιαρή εντύπωση. Το διασκεδάσαμε δε λέω, ρίξαμε και γέλιο με την ηθοποιό, αλλά σίγουρα δεν είναι τίποτα πολύ φοβερό!
  on 11 December 2017
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  EliasKar quote Η γενική εικόνα είναι πολύ καλή, με το που μπαίνεις στην υποδοχή μπαίνεις κατευθείαν στο κλίμα του στοιχειωμένου χωριού. Το συγκεκριμένο δωμάτιο αν και δεν ήταν τρομακτικό, κατάφερνε μέσα στην όλη ατμόσφαιρα να σε κρατά διαρκώς στην τσίτα. Οι γρίφοι αρκετά καλοί και σχετικά πρωτότυποι, με ικανοποιητική ποικιλία. Συνολικά ένα απλό, αλλά αρκετά καλό δωμάτιο!
  on 6 December 2017
 • The 7th

  Λεωφόρος Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο
  EliasKar quote Ένα πολύ απολαυστικό δωμάτιο, παρόλο που δεν είχε ηθοποιούς και εξεζητημένα εφέ... Η ιστορία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και οι γρίφοι είχαν άμεση σχέση μαζί της, ήταν μέτριας δυσκολίας αλλά αρκετά πρωτότυποι και πολύ διασκεδαστικοί! Πολύ καλή και η ατμόσφαιρα και ευρηματικός ο τρόπος με τον οποίο μας δίνονταν οι βοήθειες. Γενικά, η εντύπωση που μας έμεινε από το δωμάτιο αυτό, από το χώρο και τους γρίφους μέχρι τα παιδιά που ήταν εξαιρετικά φιλικά, είναι η καλύτερη! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
  on 6 December 2017
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  EliasKar quote Πρώτη φορά σε δωμάτιο με ηθοποιό, όλη η ομάδα ήταν αρκετά ψαρωμένη και τρομαγμένη! Η ατμόσφαιρα πάρα πολύ καλή, σε έβαζε για τα καλά στο κλίμα από τη στιγμή που έμπαινες στην υποδοχή, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας και κάποιοι δεν ήταν πολύ ενδιαφέροντες, μιας και το δωμάτιο προσανατολιζόταν περισσότερο στη συλλογή στοιχείων και την εξακρίβωση της ιστορίας, αλλά συνολικά η εμπειρία σίγουρα άξιζε! Από τα πολύ καλοφτιαγμένα δωμάτια!
  on 5 December 2017
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  EliasKar quote Εκπληκτικό δωμάτιο, εξαιρετική ατμόσφαιρα και σκηνικό. Οι γρίφοι είχαν μεγάλη ποικιλία και ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας, κάποιοι αρκετά εύκολοι για να "πάρει μπρος" η ομάδα, και άλλοι αρκετά απαιτητικοί που χρειάζονταν συνεργασία και σε ορισμένες περιπτώσεις έμπνευση! Πρωτότυπος και διασκεδαστικός ήταν ο τρόπος που μπήκαμε αλλά και ο τρόπος που βγήκαμε από το δωμάτιο. Γενικά πολύ καλή εντύπωση, μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά τους, σκοπεύουμε πολύ σύντομα να δοκιμάσουμε και άλλα δωμάτια της εταιρίας!
  on 5 December 2017
Close