Contact phone number:

Contact email:

EleniMaria


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 13 κριτικές
 • 7 Δωμάτια στο Wishlist
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  EleniMaria quote Πάρα πολύ καλό δωμάτιο. Έγω το ευχαριστήθηκα στο έπακρο! Δε μπορώ να πώ το ίδιο για ορισμένους από τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι χέστηκαν πάνω τους και αποχώρησαν από το παιχνίδι. :'D Αυτό είναι θέμα γούστου φυσικά. Εμένα όλη αυτή η ένταση και η κίνηση μου άρεσε. Πολύ ατμοσφαιρικό, η δε ηθοποιός είναι όλα τα λεφτά! Μου έκανε κι ένα καλό ξάφνιασμα σε κάποια φάση κι έτρεχα να κρυφτώ! Οι άλλοι που είχαν αποχωρήσει κι έβλεπαν απ' έξω είχαν πεθάνει στο γέλιο με την αντίδραση! αχαχαχα Πολύ καλή δουλειά, ωραίοι γρίφοι, σε κρατάει σε μια εγρήγορση. Πιστεύω είναι δωμάτιο για άτομα που τους αρέσει αυτή η φάση, να "δουλεύεις κάτω από πίεση" και να είσαι φούλ ενεργητικός εκτός από την προβλεπόμενη λύση γρίφων. Εμείς είχαμε πάει υπερβολικά πολλά άτομα (8) και η φάση δυσκόλευε κάπως (αν πάτε, θα καταλάβετε γιατί), θα πρότεινα να μην πάτε τόσοι πολλοί για τη δική σας ευχαρίστηση. Το δωμάτιο μπορεί να βγεί πιστεύω και με 4 άτομα, αναλόγως βέβαια και την εμπειρία που έχουν. Όταν βγήκα και πήγαινα προς το χώρο υποδοχής, δε θα ξεχάσω ποτέ κάποιους "θορύβους" που άκουσα από το διπλανό δωμάτιο, αμέσως ξετρελάθηκα και ανυπομονώ να το δώ και αυτό! Πρέπει να είναι εξίσου πολύ δυνατή εμπειρία! Μπράβο στα παιδιά, keep up the good work!
  on 7 January 2018
 • The Almost Saint: Core – Ring of Protection

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  EleniMaria quote Υπέροχη εμπειρία και πολύ πρωτότυπη ιδέα το LIRPG. Μέχρι στγμής δεν έχουμε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι όταν είχα διαβάσει για το δωμάτιο, δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς πως θα ήταν. Πάρα πολύ έξυπνη ιδέα που συμμετέχεις με ρόλους. Ένα δωμάτιο που συνδυάζει σχεδόν τα πάντα. Ατμόσφαιρα, αγωνία, δράση, τρόμο, γρίφους. Ο χώρος είναι πραγματικά πολύ όμορφος, η υποδοχή πολύ ευχάριστη. Σε βάζει στο κλίμα της υπόθεσης σχεδόν από την αρχή που μπαίνεις! Έγω που επισκέφθηκα την τουαλέτα πρίν ξεκινήσουμε, συνάντησα και μια μικρή "έκπληξη"!! Πολύ ψαρωτικό! Μπράβο για τη δουλειά που έχουν κάνει. Ανυπομονώ να δω και τα υπόλοιπα δωμάτια της σειράς.
  on 7 January 2018
 • Room 101: The Dead Diva’s Room

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  EleniMaria quote Άλλο ένα πολύ καλό δωμάτιο της εταιρείας. Το Escaped δε μας έχει απογοητεύσει πότε. Είναι από τα πιο "απλά" τους δωμάτια, εννοώ χωρίς acting και τρελά σκηνικά, πιο ερευνητικό με γρίφους. Παραμένει όμως πολύ πολύ ενδιαφέρον, όμορφα σκηνικά, ωραίος φωτισμός. Είχαμε πάει δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας έπαιζε πρώτη φορά και το ευχαριστηθήκαμε. Πολύ καλή επιλογή για άτομα αρχάρια, δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως περνάς του γρίφους "αέρα". Για τους λάτρεις των κλασικών, απλών δωματίων απόδρασης, είναι μια πολύ καλή επιλογή.
  on 7 January 2018
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  EleniMaria quote Πολύ καλό και απλό δωμάτιο. Εμείς είχαμε πάει τρία άτομα και το βγάλαμε σχετικά ανέτα. Είναι ο,τι πρέπει για ομάδες που ξεκινάνε να μπαίνουν στο κλίμα των escape rooms. "Πρώτης γεννιάς" δωμάτιο όπως και το Dead diva's room από την εταιρεία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, θα περάσετε ευχάριστα.
  on 7 January 2018
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  EleniMaria quote Ωραίο δώματιο, πλούσιο σε σκηνικά και εξοπλισμό. Δε θεωρώ οτι παρουσιάζει μεγάλη δυσκολία στους γρίφους, αλλά ο καταιγισμός πληροφοριών είναι too much. Πάαααρα πολλοί γρίφοι σε πλήθος με αποτέλεσμα να χάνεσαι. Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν αυτό σε συνδυασμό με τα "υπερβολικά σκηνικά". Θα δώσω ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητή. Υπάρχουν πολλά αντικείμενα στο δωμάτιο, τα οποία ενώ φαίνονται παραπάνω από άξια σημασίας, είτε δεν χρησιμοποιούνται καθόλου, είτε χρησιμοποιούνται για κάτι πολύ "μικρό" και τέλος. Με αποτέλεσμα να μπερδεύεσαι γιατί δεν τα έχεις "κλείσει" στο μυαλό σου. Κάποιοι από τους γρίφους μου θύμισαν πολύ επίσης το Stalingrad, δωμάτιο προγενέστερο αυτού. Σε γενικές γραμμές όμως ήταν καλό, περάσαμε ωραία. Το συνιστώ σε έμπειρες ομάδες, σίγουρα αν είστε αρχάριοι μην πάτε πρίν αποκτήστε μια σχετική εμπειρία στο χώρο! Όσο για το χώρο υποδοχής και το προσωπικό, πολύ ώραια επίσης.
  on 4 March 2017
 • Haunted House

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  EleniMaria quote Το χειρότερο δωμάτιο που έχω πάει ποτέ. Απορώ πως έχει βαμολογηθεί τόσο. Σαν χώρος γενικά η ρεσεψιον είναι κομπλέ. Το προσωπικό πολύ ευχάριστο και συμπαθητικό. Το δωμάτιο όμως ήταν μαύρο χάλι. Ήταν λες και έχεις πάρει από το σπίτι σου ό,τι χαλασμένο έχεις περίσσευμα και το έχεις τοποθετήσει εκεί, για να κάνεις δωμάτιο απόδρασης. Γυφτία απερίγραπτη. Εμένα προσωπικά, έτσι όπως έβλεπα το χώρο απεριποίητο, μου εβγάζε ενα αίσθημα βρωμιάς, δεν ήθελα να ακουμπήσω τίποτα. Προς υπεράσπισή τους, (αν και δε συμφωνώ με την αντίληψη πως ό,τι είναι φθηνό, δεν είναι και καλό), η τιμή των 8 ευρώ έπρεπε να μας είχε προϊδεάσει για την ποιότητα που θα συναντούσαμε. Οι γρίφοι ήταν κάτω του μετρίου, μόνο ένα - δυό σημεία παρουσίαζαν κάποιο ενδιαφέρον σαν σκηνικά, αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο που θα σε συγκλονίσει κιόλας. Φυσικά δεν έλειπε ο fail γρίφος του στύλ "ακουμπά εκεί και κατι θα γίνει", πράγμα που δεν μου αρέσει και αλλού που το έχω συναντήσει. Ήταν τόσο κακά στημένο, τόσο κακή η εικόνα που μου άφησε, που αυτόματα απέκλεισε όποια περίπτωση υπήρχε να ξαναπάω ποτέ εκεί, ακόμα και για άλλο δωμάτιο. Δεν το συνιστώ σε κανέναν. Η μόνη περίπτωση που μπορώ να φανταστώ ΙΣΩΣ να το βρήκε κάποιος κομπλέ, είναι αν το έπαιξε για πρώτο δωμάτιο ever, χωρίς μέτρο σύγκρισης, και μια λασπολίμνη στην έρημο, μπορεί να φαντάσει όαση...
  on 10 February 2017
 • Hangover

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  EleniMaria quote Καλό δωμάτιο και σχετικά δύσκολο, κυρίως στην αρχή που παίζεις στο "τίποτα"! Είναι αρκετά ψαρωτικό. Ο χώρος είναι πολύ ωραία διαμορφωμένος, το προσωπικό ασυζητητί εξυπηρετικότατο και ευγενικό. Πολύ φιλικό και όμορφο περιβάλλον. Μερικοί γρίφοι δεν μου άρεσαν και τόσο, όχι επειδή είναι αντικειμενικά κακοί, απλώς δεν είναι στο στύλ μου οι πιο "πρακτικοί" γρίφοι! Οι υπόλοιποι της ομάδας που τους αρέσουν αυτά, ξετρελάθηκαν. Προτείνω να το επισκεφθείτε, θα περάσει ευχάριστα η ώρα σας, και στην αρχή θα σας ψαρώσει πολύ! Εκεί που είναι η δυσκολία του, είναι και η ομορφία του... Μπράβο για τη δουλειά!
  on 10 February 2017
 • Cube ²

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  EleniMaria quote Πολύ καλό δωμάτιο, θα μείνετε ευχαριστημένοι! Θέλει καλή συνεργασία και παρατηρητικότητα! Λάτρεψα το ό,τι μπορείς να "σημειώνεις" πράγματα, μια επιλογή που δεν υπάρχει σε πολλά δωμάτια. Το μόνο σημείο που μας δυσκόλεψε και θεωρώ ότι είναι λίγο περίεργο, είναι ο γρίφος με το βαρίδια. Μέχρι να βρείς πως θα το κάνεις, τρώς αρκετό χρόνο και την περίπτωση τη δική μας που σκεφτήκαμε πολύ πιο περίπλοκα απ' ό,τι χρειάστηκε (και το πηγαίναμε μέσω λαμίας), κλάψαμε όταν μας είπαν πως έπρεπε να γίνει! Να πάτε, είναι ωραίο δωμάτιο.
  on 10 February 2017
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  EleniMaria quote Το καλύτερο δωμάτιο που έχω πάει ever μέχρι στιγμής. Ό,τι και να πω, απλά είναι λίγο... Ανδρεναλίνη; Περιπέτεια; Τσίτα; Τρόμος; Απίστευτη υπόθεση και σούπερ ατμόσφαιρα. Πρίν ακόμα μπείς στο δωμάτιο, έχεις μπεί στο κλίμα, ζείς την κατάσταση!! Για άλλη μια φορά το escaped απέδειξε πόσο έχει ξεφύγει (με την καλή εννοια). Εγώ το πρώτο μισάωρο είχα μείνει παγωτό! Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με αυτά που έβλεπα και συμβαίνανε γύρω μου, που ούτε καν ασχολούμουν με τους γρίφους! Και μόνο η κατάσταση που βιώνες, και σε έκανε να νιώθεις λες και είναι αληθινό όλο αυτό, ήταν κορυφή από μόνη της. Σκηνικά και εφέ απλά ασύλληπτα, το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Σαν δωμάτιο είναι δύσκολο κι έχει πάρα πολλούς γρίφους, θα σας πρότεινα να μην το "κάψετε" αν δεν έχετε πολλή εμπειρία. Έμείς δε βγήκαμε και με μεγάλη απόκλιση κιόλας, γιατί κάναμε αυτό το λάθος. Ειχάμε αρκετά άτομα που έπαιζαν πρώτη φορα και δεν βγαίνει έτσι. Όλοι όμως βγήκαμε ξετρελαμένοι με τη φάση και ούτε που μας ένοιαξε. Δεν παίζει να μην το ξαναδοκιμάσω, θέλω να το δώ ολόκληρο, μέχρι το τέλος! Δυνατή εμπειρία, τα 5 αστέρια δε φτάνουν, είναι λίγα γι' αυτή την υπερπαραγωγή. Μπράβο! Σημείωση για τους ενδιαφερόμενους από την εταιρεία, ο "τρόπος επικοινωνίας" ταιριάζει γάντι με την υπόθεση, απλά πάνω στον πανικό της στιγμής σου δίνει την εντύπωση ότι καθυστερείς και σε αγχώνει ακόμα παραπάνω!
  on 10 February 2017
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  EleniMaria quote Αν θέλετε πολλά εφέ και ατμόσφαιρα (η ποιότητα των γρίφων στο escaped, θεωρώ είναι πάντα δεδομένη), σίγουρα το δωμάτιο δε θα σας αφήσει παραπονεμένους! Έχουν ξεφύγει από την έννοια του "δωματίου"..! Δε λέω περισσότερα, πρέπει να δείτε για να καταλάβετε! Εκπλήκτικος χώρος, πρωτότυπη κατασκευή, πολλά εφέ και ωραίοι γρίφοι. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί, ειδικά ο δεύτερος, (που υποψιάζομαι είναι και ο game master;;) άψογος! Άξίζει να πάτε, είναι μια ωραία εμπειρία. Έμεις περάσαμε πολύ όμορφα.
  on 10 February 2017
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  EleniMaria quote Το πρώτο δωμάτιο της εταιρείας που δοκιμάσαμε. Πολύ ωραίος χώρος και ατμόσφαιρα. Από τη ρεσεψιον ήδη καταλαβαίνεις πως πρόκειται για επαγγελματίες, που έχουν αφιερώσει πολλά χρήματα και χρόνο για να φτιάξουν ένα μέρος εκπλήκτικο. Ευγενικό προσωπικό, φιλικοί, ψαρωτικοί, φαίνεται ότι γουστάρουν αυτό που κάνουν! Ο τζόκερ πάρα πολύ καλός στο ρόλο του και το δωμάτιο έχει πολύ ωραίους μηχανισμούς και εφέ. Λίγο στο τέλος μας τα χάλασε, αλλά είναι έτσι η πλοκή του δωματίου, παρουσιάζει μια ιδιομορφία..! Όπως και να 'χει θα περάσετε καλά, να πάτε! Και να θυμάστε, το γέλιο καμιά φορά σκοτώνει...
  on 10 February 2017
 • Stalingrad

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  EleniMaria quote Ήταν το πρώτο μας δωμάτιο όταν ξεκινήσαμε. Υπέροχο για να μπείς στο "χώρο" και το κλίμα των δωματίων απόδρασης. Πολύ ωραίοι γρίφοι και ωραία ατμόσφαιρα. Ήμασταν καλή ομάδα αν και αρχάριοι, στροφάραμε, ο game master δε χρειάστηκε να μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ήταν όμως εξαιρετικός!! Ο καλύτερος που μας έχει τύχει μέχρι και σήμερα που έχουμε επισκεφθεί πολλά. Ευγενικός, ήρεμος, δεν σου έδινε τις λύσεις στο "πιάτο", άψογος. Κρίμα που δε μπορούμε να κάνουμε κριτική και στο προσωπικό, ο Νίκος παίρνει 5 αστέρια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε αρχάριες ομάδες, θα περάσετε όμορφα.
  on 10 February 2017
1 2
Close