Contact phone number:

Contact email:

Donotspoil


 • Lvl 14 - Respected Leader
 • 144 κριτικές
 • 43 Δωμάτια στο Wishlist
 • El Exorcista

  Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Donotspoil quote Άρτια φτιαγμένο δωμάτιο και απόλυτα μες στο θέμα. Η επιτομή του τρόμου για τους λάτρεις του είδους. Τα εφέ πάντα ιδιαίτερα, να δίνουν την πινελιά που χρειάζεται για να φύγετε με πολλές πάνες. Τα υπόλοιπα τα έχετε ήδη πει!
  on 24 May 2022
 • Donotspoil quote Μια γλυκόπικρη εμπειρία όσο αφορά την κάθε κατηγορία που αξιολογούμε. Σίγουρα δε θα συνεπάρει τις έμπειρες ομάδες. Προτείνεται για 3 παίχτες μικρής εμπειρίας που αρέσκονται κυρίως στο ψάξιμο.
  on 9 October 2019
 • Ring Of Protection New Age

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  Donotspoil quote Μια βελτιωμένη έκδοση, σίγουρα, με όμορφα σκηνικά αλλά γρίφους όχι και τόσο διαφοροποιημένους. Αξίζει την επίσκεψη από μια θαρραλέα τετράδα.
  on 27 March 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Donotspoil quote Έχοντας ευχάριστες εμπειρίες στα προηγούμενα της εταιρίας θα ήθελα να πω ότι έχει όσα χρειάζεται ένα δωμάτιο τρόμου, οι γρίφοι του έχουν μια δυσκολία αλλά δημιουργεί στις ομάδες προβλήματα στη ροή του με τον ήχο, τις βοήθειες και τη λογική κάποιων γρίφων που ίσως χαλάσουν όλη την εμπειρία. Δε νοείται να χάνει μια ομάδα 20-25 λεπτά συνολικά επειδή δεν ακούγεται κάτι καλά ή επειδή έχεις λύσει γρίφο και ο gm δεν το ξέρει. Όταν γίνεται ξανά και ξανά δεν είναι τυχαίο.
  on 26 March 2019
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  Donotspoil quote Κατάλληλο δωμάτιο για όσους είναι στα πρώτα τους βήματα και θέλουν να ανεβάσουν λίγο τον πήχη. 3 άτομα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε γρίφους και ταχύτητα επίλυσης. Μην το υποτιμήσετε.
  on 26 March 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Donotspoil quote Βιβλιοπωλείο λοιπόν! Όντως, έτσι είναι. Με πολλές πολλές εκπλήξεις φυσικά. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τα θετικά του. Έχουν ρίξει αρκετή δουλειά για όσα δείτε και βιώσετε. Εκπληκτικοί χώροι. Η ιστορία εξελίσσεται με ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά από την Έπαυλη εξάλλου. Όμως αυτή είναι και η "κατάρα" του. Μοιραία θα το συγκρίνουμε με το πρώτο. Είναι οι γρίφοι του Βιβλιοπωλείου όσο ευφάνταστοι και πρωτότυποι ήταν στην Έπαυλη; Η απάντησή μου είναι πως όχι! Πήγα κι έπαιξα το δωμάτιο κρατώντας μικρό καλάθι και έτσι το χάρηκα. Μέχρι το τέλος, όμως, περίμενα κάτι ξεχωριστό σε γρίφους αλλά με εξαίρεση 2 πολύ ιδιαίτερους δεν κατάφερα να δω κάτι άλλο. Θεωρώ ότι αξίζει επίσκεψη από όλες τις έμπειρες ομάδες, είναι χωρίς αμφιβολία ένα πάρα πολύ καλό δωμάτιο όμως δεν καταφέρνει στο επίπεδο των γρίφων να αγγίξει το πρώτο ούτε στο ελάχιστο. Υπερβάλλετε οι περισσότεροι θεωρώ. Και όσοι έχετε πάει σκεφτείτε και απαντήστε στον εαυτό σας..Πόσοι γρίφοι του σας μάγεψαν; Πόσους δεν έχετε ξαναδεί; Ευχαριστώ!
  on 26 March 2019
 • Deadlock

  Πειραιώς 8, Αθήνα
  Donotspoil quote Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι το δωμάτιο αυτό είναι έξυπνο. Και από άποψη γρίφων αλλά και από άποψη τρόμου. Σε κάθε σημείο σε κάνει να αισθάνεσαι ότι κάτι υπάρχει κοντά σου. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερες λεπτομέρειες το συγκεκριμένο για να πάει κανείς. Σημαντική προϋπόθεση είναι να έχετε αρκετή εμπειρία και θα πρότεινα να είστε 4 άτομα το πολύ.
  on 26 March 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  Donotspoil quote Ατμόσφαιρα τρομακτική, γρίφοι ποιοτικά μέτριοι αλλά αρκετοί σε αριθμό για τρομοδωμάτιο. Αξίζει μια επίσκεψη από μέτριας εμπειρίας τετράδες.
  on 8 February 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  Donotspoil quote Καλοδουλεμένη εισαγωγή και αξιόλογη ατμόσφαιρα καθ'όλη τη διάρκεια. Όλα τα παιδιά παίζουν πολύ πειστικά και σε βάζουν στο κλίμα για τα καλά (θα τρομάξετε). Οι γρίφοι είναι μέτριοι από όλες τις απόψεις και οι μηχανισμοί ανύπαρκτοι. Η τιμή απαράδεκτη υψηλή.
  on 8 February 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  Donotspoil quote Τρομερή πλοκή που συνδυάζεται με άκρως ενδιαφέροντες γρίφους, ατμόσφαιρα και μηχανισμούς. Αφήστε τη φαντασία να δουλέψει και ζήστε το παραμύθι όπως δεν το έχετε ξαναζήσει. Απίστευτα καλό αποτέλεσμα σε ένα δωμάτιο που διαθέτει και αρκετό χώρο για να το χορτάσει μια τετραμελής ομάδα. Σπεύσατε.
  on 4 December 2018
 • The Volcano Island

  Κηφισού και Πέτρου Ράλλη
  Donotspoil quote Μεγάλος και καλοφτιαγμένος χώρος με αρκετά περιθώρια περισσότερης εκμετάλλευσης που, όπως φαίνεται, δε θα συμβεί αφού κλείνει από ό,τι γνωρίζω. Σίγουρα διασκεδάζει μια ομάδα εδώ και δεν πάει για να λύσει γρίφους. Είναι προτιμότερο να παιχτεί όταν ο καιρός είναι καλός. Κρίμα, πάντως, να κλείνουν δωμάτια γενικότερα.
  on 27 November 2018
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  Donotspoil quote Το δωμάτιο έχει αυτό που πρέπει για να περάσει κανείς καλά, να γελάσει και να λύσει και κανένα γρίφο αλλά όλα εξαρτώνται από το πώς θα κυλήσει. Θα δείτε διάφορα ωραία πράγματα και μερικά έξυπνα. Μεγάλο σε μέγεθος και σίγουρα θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Υπάρχει περιθώριο να εκμεταλλευτούν περισσότερο το χώρο.
  on 26 November 2018
1 2 3 14
Close