Contact phone number:

Contact email:

Donotspoil


 • Lvl 15 - Famous Master
 • 175 κριτικές
 • 52 Δωμάτια στο Wishlist
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  Donotspoil quote Ατμόσφαιρα τρομακτική, γρίφοι ποιοτικά μέτριοι αλλά αρκετοί σε αριθμό για τρομοδωμάτιο. Αξίζει μια επίσκεψη από μέτριας εμπειρίας τετράδες.
  on 8 February 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  Donotspoil quote Καλοδουλεμένη εισαγωγή και αξιόλογη ατμόσφαιρα καθ'όλη τη διάρκεια. Όλα τα παιδιά παίζουν πολύ πειστικά και σε βάζουν στο κλίμα για τα καλά (θα τρομάξετε). Οι γρίφοι είναι μέτριοι από όλες τις απόψεις και οι μηχανισμοί ανύπαρκτοι. Η τιμή απαράδεκτη υψηλή.
  on 8 February 2019
 • Red Riding Hood

  Επτανήσου 83, Πετρούπολη
  Donotspoil quote Τρομερή πλοκή που συνδυάζεται με άκρως ενδιαφέροντες γρίφους, ατμόσφαιρα και μηχανισμούς. Αφήστε τη φαντασία να δουλέψει και ζήστε το παραμύθι όπως δεν το έχετε ξαναζήσει. Απίστευτα καλό αποτέλεσμα σε ένα δωμάτιο που διαθέτει και αρκετό χώρο για να το χορτάσει μια τετραμελής ομάδα. Σπεύσατε.
  on 4 December 2018
 • The Volcano Island

  Κηφισού και Πέτρου Ράλλη
  Donotspoil quote Μεγάλος και καλοφτιαγμένος χώρος με αρκετά περιθώρια περισσότερης εκμετάλλευσης που, όπως φαίνεται, δε θα συμβεί αφού κλείνει από ό,τι γνωρίζω. Σίγουρα διασκεδάζει μια ομάδα εδώ και δεν πάει για να λύσει γρίφους. Είναι προτιμότερο να παιχτεί όταν ο καιρός είναι καλός. Κρίμα, πάντως, να κλείνουν δωμάτια γενικότερα.
  on 27 November 2018
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  Donotspoil quote Το δωμάτιο έχει αυτό που πρέπει για να περάσει κανείς καλά, να γελάσει και να λύσει και κανένα γρίφο αλλά όλα εξαρτώνται από το πώς θα κυλήσει. Θα δείτε διάφορα ωραία πράγματα και μερικά έξυπνα. Μεγάλο σε μέγεθος και σίγουρα θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια. Υπάρχει περιθώριο να εκμεταλλευτούν περισσότερο το χώρο.
  on 26 November 2018
 • Beach Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  Donotspoil quote Υποτίθεται η σελίδα είναι για πληροφόρηση και βοήθεια σε όσους δεν έχουν πάει στο δωμάτιο. Από χαβαλέ έχει αρκετό το δωμάτιο με μια έναρξη που σε ανεβάζει κάπως. Από γρίφους θα σας απασχολήσει σοβαρά για κανένα εικοσάλεπτο και πολύ λέω. Υπάρχουν γρίφοι ασυνάρτητοι που θέλουν δουλειά. Ένας χώρος που μπορείς να περάσεις καλά με την παρέα σου και μέχρι εκεί. Δεν είναι escape! Μάθετε επιτέλους όσοι σχολιάζετε να ξέρετε τι λέτε αντί να παρασύρεστε από το πώς περάσατε. Δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Το παληκάρι που τρέχει το δωμάτιο, όντως, πολύ ωραίος τύπος για παρέα και χαβαλέ.
  on 26 November 2018
 • Deus Ex Machina

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  Donotspoil quote Διαφωνώ με την πλειοψηφία των παρακάτω σχολίων και η άποψή μου είναι ότι το δωμάτιο επιδέχεται πολλών βελτιώσεων σε όλα τα επίπεδα. Φαίνεται πως αυτό που έχουν δημιουργήσει τα ευγενέστατα παιδιά διαθέτει αρκετό μεράκι όμως δε διαθέτει ούτε συνοχή ούτε στηρίζεται στην κοινή λογική. Ακόμα και η φαντασία δε βοηθάει ιδιαίτερα. Η παρουσία του ηθοποιού είναι καθοριστική για να προχωρά η ομάδα σε κάθε της βήμα και αυτό είναι εξίσου αρκετά αρνητικό. Παίξαμε το δωμάτιο πολύ έμπειρη τριάδα (για πάνω από 3 δεν το συνιστώ με την ευκαιρία) και ήταν πολλά τα σημεία που δεν έβγαζες άκρη. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι θα κάνουν τις απαραίτητες βελτιώσεις μιας και φαίνονται αρκετά ανοιχτοί σε προτάσεις. Το παράξενο είναι ότι το Upside Down είναι βασισμένο σε μια εντελώς άλλη λογική και το διασκεδάσαμε.
  on 31 October 2018
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Donotspoil quote Αξίζει και με το παραπάνω αν θέλετε να λύσετε και να μην πάρετε ανάσα. Εμπειρία χρειάζεται σίγουρα καθώς και παρατηρητικότητα αλλά και συνεργασία. Για λίγα άτομα αυστηρά, 3 θα προτείνω. Στοιχειωμένο και χωρίς ηθοποιό...σιγά μην τρομάξετε. Ή μήπως κάνω λάθος; Διαμαντάκι το δωμάτιο για παίκτες που έχουν γράψει χιλιόμετρα στο άθλημα. Καλή διασκέδαση σε όσους το επισκεφθούν.
  on 11 October 2018
 • Μέσα Από τον Καθρέφτη

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  Donotspoil quote Πιο μέσα από τον καθρέφτη δε γίνεται. Πολύ καλή αρχή, μέση αλλά και τέλος. Μηχανισμοί που λειτουργούν άψογα και γρίφοι που θέλουν εμπειρία μεν αλλά είναι και αρκετά λογικοί δε. Ιδανικό για ομάδες 4 ατόμων (4 ακριβώς παιδιά, θα δείτε γιατί...). Τα παιδιά εκεί κάνουν όλο και καλύτερες δουλειές. Να πάτε αρκεί να υπάρχουν 1-2 έμπειροι στην ομάδα. Τέτοια δωμάτια θέλουμε να παίζουμε. Συγχαρητήρια!
  on 11 October 2018
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  Donotspoil quote Πολύ ωραία ατμόσφαιρα από την αρχή μέχρι το τέλος και με γρίφους τόσο όσο για το είδος του. Για όσους τρομάζουν αρκετά οι γρίφοι θα τους παιδέψουν λίγο και ο λόγος δεν είναι η αντικειμενική τους δυσκολία αλλά το σύνολο του δωματίου και ο τρόπος που κυλάει το παιχνίδι. Άρα θα τα κάνετε πάνω σας και θα λύσετε και γρίφους. Ένα πολύ καλό δωμάτιο για έμπειρες ομάδες λίγων ατόμων. Μέχρι 4 άτομα θα έλεγα. Εμείς πήγαμε τρεις και ήταν πολύ καλή εμπειρία. Στα πολύ θετικά, για το Lockhill γενικότερα, η ελάττωση στο άσκοπο διάβασμα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σε κάποια σημεία τίθεται θέμα ασφάλειας και τρόποι υπάρχουν να το διορθώσουν τα παιδιά. Το acting το άφησα για το τέλος και θα πω μόνο αυτό. Μπράβο και πάλι μπράβο.
  on 11 October 2018
 • The Museum Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197
  Donotspoil quote Όταν έπαιξα αυτό το δωμάτιο είχα μέτρια εμπειρία, όμως πλέον θα έλεγα ότι τέτοια δωμάτια σπάνε νεύρα και κάνουν τη διασκέδαση στην άκρη. Έχω γράψει και σε κάποιες άλλες κριτικές (ελάχιστες) ότι όσοι στήνουν δωμάτια πρέπει τουλάχιστον να προσπαθούν να έρχονται στη θέση του παίκτη. Ως εμπειρία δεν είναι του πεταματού όμως αν δεν είναι στα πρώτα 5-6 σας δωμάτια θεωρώ ότι δεν αξίζει την επίσκεψη. Άδικο κάψιμο με φόρτο πληροφοριών και μπέρδεμα χωρίς λόγο.
  on 23 September 2018
 • Δωμάτιο 696

  Χαλανδρίου 26 & Κύπρου 37Β, Αγία Παρασκευή
  Donotspoil quote Ατμοσφαιρικό από την αρχή ως το τέλος. Ευρύχωρο και χορταστικό σε διάρκεια. Οι γρίφοι μέτριοι σε δυσκολία με κάποιους ποιοτικούς και κάποιος άλλους όχι και τόσο. Όσο για τρόμο παίρνει κι άλλο αλλά θα φάτε καλά. Τα παιδιά θα ακούσουν όλα όσα πείτε και το σίγουρο είναι ότι έπεται ακόμα καλύτερη συνέχεια.
  on 23 September 2018
1 2 3 15
Close