Contact phone number:

Contact email:

Brain2Action


 • Lvl 6 - Detective
 • 35 κριτικές
 • 8 Δωμάτια στο Wishlist
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Brain2Action quote Εξαιρετικά στημένο δωμάτιο από άποψη σκηνικών, έξυπνοι γρίφοι και πολύ πειστικό acting! Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν υπάρχει κορύφωση λίγο πριν το τέλος, το οποίο είναι και αρκετά απότομο.
  on 28 November 2017
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Brain2Action quote Από τα καλύτερα γριφοδωμάτια που έχουμε πάει! Πολλοί και άνετοι χώροι, γρίφοι ευφάνταστοι, πρωτότυποι και πολύ απαιτητικοί! Συστήνεται σε αρκετά έμπειρες ομάδες.
  on 23 November 2017
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Brain2Action quote Πολύ καλό δωμάτιο, ωραία σκηνικά και γενικότερα ατμόσφαιρα που δένει με το όλο concept που θέλει να παρουσιάσει. Αρκετοί και ποικίλοι γρίφοι, με έμφαση στην παρατηρητικότητα, τη λογική σκέψη και τη συνεργασία. Το live acting σε πολύ καλό επίπεδο, βοηθάει στην εξέλιξη του παιχνιδιού και σε τσιτώνει σε στιγμές που δεν το περιμένεις! Τα παιδιά είναι ευγενέστατα και πρόθυμα να ακούσουν παρατηρήσεις και σχόλια έτσι ώστε να γίνουν ακόμη καλύτεροι, πράγμα που, προσωπικά, πάντα εκτιμώ γιατί δείχνει άτομα που αγαπούν αυτό που κάνουν.
  on 23 November 2017
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Brain2Action quote Ας αρχίσω από τα θετικά. Ταιριαστή ατμόσφαιρα με το σενάριο, πολλοί χώροι με ωραίες εναλλαγές, ευφάνταστος τρόπος μετάδοσης των βοηθειών. Η ροή του παιχνιδιού σου ανεβάζει την αδρεναλίνη και, αν και δεν μπορώ να πω ότι τρομοκρατήθηκα, η παρουσία του ηθοποιού σου δίνει μια έξτρα ψυχολογική πίεση. Γενικά είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για σχετικά μικρές και άπειρες ομάδες με στόχο την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Πάμε στα αρνητικά τώρα. Θα αρχίσω από αυτό που μου έκανε την χειρότερη εντύπωση, προσπαθώντας να μην κάνω spoiler, συμφωνώντας πλήρως με τον Jason Kosmopoulos και τον Niflok όσον αφορά μια συγκεκριμένη παρουσία. Όποιος το έχει παίξει καταλαβαίνει τι εννοώ, για τους υπόλοιπους ελπίζω να το αλλάξουν και να μην χρειαστεί να το δείτε. Οι γρίφοι, εκτός από έναν ο οποίος ήταν πράγματι καινοτόμος και διαφορετικός, ήταν πολύ απλοϊκοί και σε συνδυασμό με τις βοήθειες του GM κάνουν το παιχνίδι αρκετά εύκολο. Νομίζω ότι αν διορθωθούν μερικές λεπτομέρειες, το παιχνίδι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο.
  on 23 November 2017
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Brain2Action quote Από τα καλύτερα γριφοδωμάτια, αν όχι το καλύτερο, που έχουμε παίξει. Αρκετά δύσκολο, προτείνεται μόνο για αρκετά έμπειρες ομάδες, καθώς θέλει ταχύτητα επίλυσης και συνδυαστική σκέψη, αλλιώς δεν προλαβαίνεις στο χρόνο που έχεις. Το καταπληκτικό με τέτοιου είδους δωμάτια είναι ότι σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη όχι λόγω acting ή υπερκατασκευών αλλά λόγω της πίεσης που νιώθεις να λύσεις γρήγορα έτσι ώστε να προχωρήσεις παρακάτω και να φτάσεις μέχρι το τέλος. Απλά απολαυστικό, περάσαμε υπέροχα.
  on 15 November 2017
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  Brain2Action quote Καταπληκτικό δωμάτιο που δίνει έμφαση στην εξέλιξη της ιστορίας! Αυτό που μου άρεσε περισσότερο και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πόσο ωραία δομημένη είναι η εξέλιξη του σεναρίου του. Κομμάτι-κομμάτι ανακαλύπτεις τι συμβαίνει, τι πρέπει να κάνεις και πως πρέπει να συνδυάσεις τα στοιχεία που βρίσκεις. Τα έμβια όντα στον χώρο είναι καταλυτικά στην εξέλιξη του παιχνιδιού και εννοείται πως πρέπει να το παίξετε σε horror mode. Από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε πάει.
  on 15 November 2017
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Brain2Action quote Ατμόσφαιρα και σενάριο πολύ κοντά στο ύφος της ταινίας. Χρειάζεται καλή συνεργασία, παρατηρητικότητα και... αυτογνωσία!!! Οι γρίφοι σχετικά καλοί, στο τέλος κορυφώνεται όλο το story.
  on 15 November 2017
 • The Almost Saint: Screaming Well

  Ιωάννου Φιλήμονος 6, Αθήνα
  Brain2Action quote Ολοκληρώθηκε η τριλογία λοιπόν! Η ιστορία πίσω από την μυθολογία των 54 θεών εξηγείται πλήρως κατά τη ροή του παιχνιδιού, γεγονός που μέτρησε πολύ θετικά στην συνολική εμπειρία. Ατμόσφαιρα και live acting σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, εμπνευσμένοι γρίφοι. Ίσως να μπορούσαν τα παιδιά να κάνουν το τέλος λίγο πιο περιπετειώδες και αγωνιώδες, αλλά κατά τ'άλλα τους αξίζουν συγχαρητήρια για την σύλληψη και εκτέλεση της ιδέας της τριλογίας.
  on 6 June 2017
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Brain2Action quote Τα σκηνικά υπέροχα, σου έδιναν την αίσθηση ότι είσαι σε υποβρύχιο και στην ατμόσφαιρα και στην κίνηση. Πολύ γέλιο με τον έναν ηθοποιό, αλλά στη συνέχεια, λόγω χρόνου, δεν τον ξαναείδαμε. Οι γρίφοι αρκετά δύσκολοι, μερικοί πολύ δύσκολοι που σε κολλάνε για αρκετή ώρα. Ίσως σε αυτά τα σημεία η βοήθεια του GM να έπρεπε να είναι πιο άμεση και πιο ουσιαστική. Γενικά περάσαμε ωραία, απλά η διαχείριση του χρόνου σε σχέση με τα tips που μας δίνονταν ίσως να μπορούσε να ήταν καλύτερη.
  on 28 May 2017
 • Room 202: Paranoic II

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Brain2Action quote Τρομερή περιπέτεια με αρκετά στοιχεία τρόμου! Δράση και αδρεναλίνη στο full αλλά και στο κομμάτι των γρίφων δεν υστερεί καθόλου! Θεωρώ όμως ότι είναι απαραίτητο τα μέλη των ομάδων που θα παίξουνε να έχουν σχετικά καλές κινητικές λειτουργίες γιατί το δωμάτιο έχει δύσκολα περάσματα και... δύσκολες καταστάσεις! Απαραιτήτως φόρμα από κάτω αλλιώς θα καταλήξετε με γρατζουνισμένα γόνατα...
  on 28 May 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Brain2Action quote Από τα πιο ατμοσφαιρικά δωμάτια που έχουμε παίξει! Πραγματικά ο συνδυασμός σκηνικών, διακόσμησης, οπτικοακουστικών εφέ δημιουργεί ένα κλίμα φόβου και αμφιβολίας για το τι θα επακολουθήσει. Εντυπωσιακότατο!!! Πολλοί χώροι με όμορφα περάσματα και γρίφοι με ποικιλία αλλά όχι πολύ δύσκολοι. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι στην συμμετοχή των ηθοποιών... Θα την χαρακτήριζα μάλλον ανούσια, αφού εμφανίζονται ελάχιστες φορές και στην ουσία δεν προσδίδουν κάτι παραπάνω στον τομέα του φόβου και της ατμόσφαιρας εκτός από κάποια ελάχιστα jump scares...
  on 22 May 2017
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Brain2Action quote Ο σκοπός του συγκεκριμένου δωματίου είναι να σε κάνει πρωταγωνιστή σε ταινία τρόμου και το καταφέρνει ικανοποιητικά. Φοβηθήκαμε, τρέξαμε, νιώσαμε την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο σε ορισμένες στιγμές. Αρκετοί χώροι, καλά διακοσμημένοι και η ερμηνεία των ηθοποιών πολύ καλή. Αλλά... Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτό το δωμάτιο δεν εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητές του. Εμείς βγήκαμε σε 60-70 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει χρόνος κάποιοι γρίφοι να γίνουν πιο ποιοτικοί και πιο δύσκολοι και ο ηθοποιός να δυσκολεύει περισσότερο την εξέλιξη του παιχνιδιού, είτε με περισσότερες εμφανίσεις είτε με περισσότερο κυνηγητό.
  on 22 May 2017
1 2 3
Close