Contact phone number:

Contact email:

DimaSama


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 11 κριτικές
 • 5 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  DimaSama quote Αν όταν ήσουν μικρό παιδί, το να γίνεις detective ήταν ένα από τα όνειρα σου, τότε αυτό το δωμάτιο είναι must. Ωραίο δωμάτιο, με ψάξιμο, skill και παρατηρητικοτα. Έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα, αλλά η μουσική δεν νομίζω ότι του ταίριαζε τόσο. Οι γρίφοι του ούτε εύκολοι, ούτε δύσκολοι. Η συνεργασία και η καλή επικοινωνία της ομάδας, είναι ο κυρίως παράγοντας που θα οδηγήσει στην αξιχνίαση του εγκλήματος.
  on 6 July 2016
 • The Time Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  DimaSama quote Πολύ ωραίο δωμάτιο. Ζεις πραγματικά ένα ταξίδι στον χρόνο. Καλή ατμόσφαιρα, αλλά σαν κάτι να της λείπει. Έξυπνοι γρίφοι, αλλά μία έμπειρη ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα, πέρα από έναν συγκεκριμένο που απαιτεί κάτι παραπάνω.
  on 6 July 2016
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  DimaSama quote Από τα πιο αγαπημένα δωμάτια έως τώρα! Φοβερή ατμόσφαιρα, με τον φωτισμό να δίνει bonus σε αυτή. Το παιχνίδι, ένα μοναδικό live action escape room. Μία περιπέτεια φαντασίας. Μία αποθήκη, η οποία πέρα από γρίφους και κρυμμένα αντικείμενα, κρύβει και κάτι διαφορετικό, σε σχέση με άλλα escape rooms, μία κατάρα. Η κατάρα, φύλακας της αποθήκης, σπέρνει τρόμο και αγωνία σε όποιον μπαίνει στη φωλιά της, για να κλέψει. Το άγγιγμα της θανατηφόρο. Εμείς , 6 καλοί κλέφτες, καταφέραμε και το αποφύγαμε! Πολύ ωραίο δωμάτιο, με γρίφους που ταιριάζουν απόλυτα με την ιστορία και την εποχή που χρονολογείτε το δωμάτιο. Δεν υπήρχε κανένας παράλογα δύσκολος γρίφος, να σου βάζει επιπλέον πίεση για να τον λύσεις. Λογικό άλλωστε, αν στεφτείς ότι υπάρχει μία κατάρα, η οποία δεν ξέρεις πότε θα σε επισκεφτεί. Πολύ μεγάλο δωμάτιο. Είχε δουλεία να κάνουμε όλα τα μέλη της ομάδας. Αρκετά ευρύχωρο, να κινείτε η κατάρα και εμείς οι παίχτες, χωρίς κανένα πρόβλημα μέσα σε αυτό. GM πολύ καλός, παρακολουθεί πλήρως το παιχνίδι (όχι ότι μπορεί να κάνει και διαφορετικά με την ένταση που επικρατεί στο δωμάτιο), όταν έβλεπε ότι κολλάγαμε κάπου, μας έδινε ακριβώς την βοήθεια που χρειαζόμασταν για να προχωρήσουμε παρακάτω, χωρίς να μας λύνει το δωμάτιο, αλλά ούτε να μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι εννοεί. Ένα δωμάτιο το οποίο σίγουρα θα ξαναπαίξουμε όλοι στην παρέα μου, καθώς αυτό που ζήσαμε μέσα στην αποθήκη, μας καθήλωσε τόσο πολύ, που το συζητάγαμε για μέρες εφόσον το παίξαμε.
  on 5 July 2016
 • Nemesis

  Πηγασου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  DimaSama quote Ήμασταν από τις πρώτες ομάδες που παίξαμε το δωμάτιο! Πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πραγματικά σε κάνει να νιώθεις ότι κάνεις ταξίδι μέσα σε τρένο, ενώ παίζεις το δωμάτιο. Έχει αρκετά καλούς και πρωτοποριακούς γρίφους. Κάποιοι εύκολοι, κάποιοι δύσκολοι. Επίσης υπήρχαν και κομμάτια τα οποία χρειάστηκε η χρήση δεξιοτήτων (skill). Με μία καλή εμπειρία σε δωμάτια λυνόντουσαν όλοι, καθώς δεν υπάρχει κάτι το παράλογο σε αυτούς. Οι βοήθειες που πήραμε από τον GM ήταν αρκετά κατατοπιστικές. Ο χώρος ήταν επαρκές για 6 άτομα που ήμασταν. Το δωμάτιο μας ενθουσίασε πλήρως όλους και δεν άφησε κανέναν μας να βαρεθεί, καθώς όλοι είχαμε το δικό μας κομμάτι να παίξουμε σε αυτό. Άλλο ένα από τα δωμάτια το οποίο θα ξαναέπαιζα.
  on 5 July 2016
 • DimaSama quote Διαφορετικό από ότι το περίμενα. Το προσωπικό σε προϊδεάζει για κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που βλέπεις ότι όντως είναι. Πολύ μικρός χώρος, για 3-4 άτομα μέγιστο. Στο δωμάτιο μέσα υπάρχει ένα είδος άμμου, η οποία γλιστράει αρκετά σε ορισμένα σημεία στο πάτωμα. Οι γρίφοι δεν είναι κάτι το τραγικό. Αν δεν παίζεις για πρώτη φορά, μπορείς εύκολα να λύσεις τους περισσότερους χωρίς βοήθεια. Ένας γρίφος όμως, που πρέπει κάποια σημάδια να πέφτουν σε ένα συγκεκριμένο μέρος, δεν πέφτουν σωστά πάνω σε αυτό, στα σημεία που είναι οι ενδείξεις, με αποτέλεσμα να χάνεις πολύ χρόνο μέχρι ο GM να αποφασίσει να σε καθοδηγήσει. Αν και μας είπαν ότι θα έχουμε απεριόριστες βοήθειες, στιγμές τις οποίες χρειαζόμασταν όντως βοήθεια, δεν την πήραμε. Το δωμάτιο χαρακτηρίζετε ως δύσκολο. Πιστεύω κυρίως μόνο και μόνο για τον τελευταίο γρίφο, ο οποίος απαιτεί τρελή παρατηρητικότητα από την αρχή του παιχνιδιού, σε όλο το δωμάτιο, για να λυθεί.
  on 5 July 2016
 • Φάκελος : Δολοφονία Νικολάου

  Αρτέμωνος 3Α, Αγία Παρασκευή
  DimaSama quote Καλό δωμάτιο για αρχάριες ομάδες το οποίο προσφέρει και μία εξτρά βαθμίδα δυσκολίας για τους λίγο ποιο έμπειρους, αλλά και τους αρχάριους που δεν θέλουν το παιχνίδι τους να είναι και πανεύκολο. Καλή ατμόσφαιρα, με ωραίους γρίφους.
  on 3 July 2016
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  DimaSama quote Ακριβώς ότι υπόσχεται! Η ατμόσφαιρα σε βάζει πλήρως στο κλίμα φυλακής! Οι γρίφοι μοναδικοί και πιστεύω ότι ταιριάζουν απόλυτα με το σενάριο. Επίσης το δωμάτιο απαιτεί αρκετή δεξιότητα, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να λείπει ποτέ από καμία απόδραση φυλακής. Νόμιζα ότι όντως ζούσα τη δική μου πραγματική απόδραση από φυλακή. Αν και ήξερα ότι στο δωμάτιο δεν υπάρχει ηθοποιός, καθώς περνούσε η ώρα είχα την εντύπωση ότι θα κάνει ντου κάποιος ντυμένος σαν θαλαμοφύλακας και θα γίνει χαμός. Αυτό που με ξετρέλανε πλήρως, είναι ότι μέχρι και στο τέλος, το σημείο που έβγαινες από το δωμάτιο ήταν μέσα στο σενάριο και όχι μία άκυρη πόρτα. Είναι σίγουρα ένα από τα δωμάτια το οποίο θα έπαιζα ξανά.
  on 3 July 2016
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  DimaSama quote Πήγα να παίξω το δωμάτιο με μηδενική γνώση περί Roswell, αλλά επειδή διάβασα ότι το δωμάτιο ήταν σεταρισμένο σαν νεκροτομείο. Από θέμα ατμόσφαιρας / σκηνικών, ήταν καταπληκτικό! Ωραίο δωμάτιο, ευχάριστο, δεν μας άφησε να βαρεθούμε καθώς παίζαμε, με καλά στημένους και αρκετά δύσκολους γρίφους. Ο τελευταίος μας τα χάλασε αρκετά, καθώς μα φάνηκε παράλογος. Ο GM βοήθησε, αλλά οι βοήθειες που μας έδινε, πάλι γρίφοι μας φαινόντουσαν και αν δεν καταλάβαινες τι εννοούσε ο ποιητής, δεν μπορούσες να προχωρήσεις.
  on 3 July 2016
 • Cosmos

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  DimaSama quote Ένα πολύ ωραίο alternative escape game. Σαν καρδιακός gamer, μου άρεσε πολύ η εμπειρία με το VR. Τα παιδιά στο EXIT NOW, πληρούν στο 100% τις συνθήκες που απαιτεί η χρήση αυτού προς όφελος των παιχτών, προσφέροντας παράλληλα μοναδική ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι μπορεί να μην θυμίζει το κλασικό escape room, αλλά μέσα στο VR, πρέπει να προλάβεις και να αποδράσεις από μία συγκεκριμένη συνθήκη. Πιστεύω ότι στην επόμενη γενιά δωματίων, θα δούμε περισσότερα τα οποία έχουν κομμάτια VR σε αυτά.
  on 3 July 2016
 • The Holy Grail

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  DimaSama quote Συμπαθητικό δωμάτιο για αρχάριους. Οι γρίφοι είναι αρκετά λογικοί και εύκολοι για νέους παίχτες οι οποίοι δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. Βέβαια ρε παιδιά, ότι και να σηκώσεις κρύβει έναν αριθμό από κάτω, ο ποίος πρακτικά δεν κάνει τίποτα. Χάσαμε αρκετό χρόνο ψάχνοντας τι κάνουν και πως συνδυάζονται αυτοί. Ίσως τα έχουν βάλει να γεμίσουν τη διάρκεια 60 λεπτών. Πιστεύω ότι για αυτό το δωμάτιο δεν χρειάζονται πάνω από 45 λεπτά, αν αφαιρεθούν φυσικά όλα τα άκυρα νούμερα από παντού (πιστέψτε με δεν ήταν λίγα).
  on 3 July 2016
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  DimaSama quote Warning! Δεν είμαι Harry Potter ( ή όπως τον έχουν ονομάσει στην δική τους ιστορία) Fan! Ένα δωμάτιο με ωραία ατμόσφαιρα. Μέχρι εκεί. Οι γρίφοι μου θύμισαν escape room σε browser και ακόμα κατώτερο μιας και δεν υπήρχε ούτε ένα λουκέτο. Δεν λέω, και οι αυτοματισμοί έχουν την χάρη τους. Ο λόγος όμως, που το παρομοιάζω με online escape, είναι ο εξής: Παίζοντας το παιχνίδι, όπως στα online escape rooms, όσες φορές και να βάλεις κάπου σωστά έναν κωδικό στη τύχη, αν δεν τον έχεις βρει πρώτα ώστε να το αναγνωρίσει το σύστημα, δεν σου ανοίγει αυτό που μόλις μάντεψες. Στο δωμάτιο υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία δεν μπορείς να τα λύσεις ούτε στην τύχη, διότι πρέπει πρώτα να βρεις τις σωστές λύσης και να τις φωνάξεις δυνατά και κάπου πρέπει να κάνεις και κάποια πράγματα παράλληλα ενώ λες την λύση, να ακούσει ο GM ότι τα βρήκες και να δει και από την κάμερα ότι κάνεις αυτό που απαιτεί ο γρίφος , διαφορετικά δεν σου πάταγε το κουμπάκι από μέσα να σου ανοίξει αυτό που υποτίθεται ότι σου ανοίγει αυτόματα σε εκείνο το σημείο(σαν άνθρωπος που έχει σπουδάσει μηχ. αυτοματισμού, μπορούσα να διακρίνω εύκολα, ποια ήταν αυτά τα σημεία στο δωμάτιο τα οποία δεν είχαν κανένα ηλεκτρικό κύκλωμα και δεν άνοιγαν τίποτα). Το υπόλοιπο δωμάτιο είναι όλο μαγνητικό. Επίσης, σύμφωνα με τα παιδιά στο μαγαζί, ήμουν ο πρώτος ο οποίος πάτησε τυχαία με τη σωστή σειρά τα κουμπιά, τα οποία ξεκλείδωναν τον πιο δύσκολο γρίφο τους, μέσα στο δωμάτιο. Σε άλλα όμως μέρη του δωματίου, στα οποία έπρεπε να βάζεις μαγνήτες σε συγκεκριμένα σημεία, δεν έκαναν σωστή επαφή, με αποτέλεσμα να αφήνουμε τον γρίφο, γιατί νομίζαμε ότι το έχουμε κάνει λάθος, μέχρι ο GM να αποφασίσει να μας πει να επιμείνουμε λίγο σε αυτά μέχρι να γίνει καλή σε επαφή σε όλα τα σημεία, ώστε να ξεκλειδώσει ο αυτοματισμός. Χάσαμε αρκετό χρόνο με αυτές τις δυσλειτουργίες. Ασφυκτικά μικρό για 5 άτομα. Το δωμάτιο μου έμεινε τελείως αδιάφορο. Στην παρέα μου άρεσε, καθώς παίζανε όλοι τους δεύτερη φορά. Πιστεύω κυρίως διότι τους άρεσε το όλο θέμα περί Harry Potter (καρδιακοί φανς τι να πεις), αλλά είμαι σίγουρος ότι, μετά από μερικά καλά και σωστά δωμάτια, θα καταλάβουν τη διαφορά ανάμεσα στα escape rooms.
  on 3 July 2016
Close