Contact phone number:

Contact email:

Detective_Poirot


 • Lvl 4 - Devoted
 • 22 κριτικές
 • 1 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Sanatorium (Night)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
  Detective_Poirot quote ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ! Υποβλητικοτατη ατμόσφαιρα, άψογα σκηνικά και περάσματα. Η μουσική απολύτως εναρμονισμενη με το κλίμα,ενω οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι υπέροχες. Οι γρίφοι λίγοι και ευρηματικοι , καθώς δεν μπορείς να σκεφτείς και πολλά με την πίεση και την αγωνία που νιώθεις από το πρώτο κιόλας λεπτό εντός του Σανατοριου! Δίνω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Lockhill και αναμένω με αγωνία την έρευνα στο μυστηριώδες παρεκκλήσι του χωριού....
  on 28 September 2019
 • The Orphan

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  Detective_Poirot quote Προσεγμένο δωμάτιο πρώτης γενιάς, που εστιάζει στη δημιουργία κλίματος και ατμόσφαιρας, και το επιτυγχάνει μέχρι ένα σημείο. Οφείλω να παραδεχτώ τα εξαιρετικά ηχητικά εφέ και την διακόσμηση, η οποία όμως έχει υποστεί σημαντική φθορά λόγω της ηλικίας του δωματίου. Οι γρίφοι λίγοι και ιδιαίτεροι, με παντελη απουσία λουκετων, πράγμα το οποίο εκτίμησα ιδιαίτερα! Συνολικά καλή εικόνα, αν και το δωμάτιο χρήζει μιας μικρής βελτίωσης ως προς τη διακόσμηση.! Ευχαριστούμε θερμά τον πολύ φιλόξενο gamemaster, που μας δέχθηκε στο δωμάτιο πάρα το μισάωρο καθυστέρησης μας!
  on 27 September 2019
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Detective_Poirot quote Έχοντας επισκεφθεί την έπαυλη Lockwood, τι δωμάτιο μας φάνηκε μικρότερο αλλά εξίσου ενδιαφέρον. Ωραιοι γρίφοι και ατμοσφαιρικό κλίμα, αν και θα προτιμουσα μια μεγαλύτερη αίσθηση τρόμου, όπως στην έπαυλη. Ίσως αποτελεί ένα μεταβατικό δωμάτιο μεταξύ Επαυλης και Σανατοριου! Αναμένουμε τη συνέχεια λοιπόν!
  on 30 June 2019
 • The Holy Grail

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Detective_Poirot quote Ένα όμορφο δωμάτιο πρώτης γενιάς, με πολύ ταιριαστους με την υπόθεση γρίφους, ΆΨΟΓΗ σκηνογραφία και ωραία πλοκή. Γενικά ένα ικανοποιητικό δωμάτιο και σίγουρα ιδανικό για αρχάριους!
  on 30 June 2019
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Detective_Poirot quote Ήδη από τον χώρο αναμονής, η ατμόσφαιρα του Lockhill σε συνεπαίρνει... Η έπαυλη αποδείχτηκε απόκοσμη και μυστηριώδης! Τα σκηνικά απίστευτα, γρίφοι επιπέδου και πολύ καλές ερμηνείες από τους ηθοποιούς! Στα συν και η μουσική επένδυση αλλά και το σύστημα βοηθειών! Αναμένουμε την δεύτερη επίσκεψη μας στο μαγαζί voodoo αλλά και στο σανατοριο...
  on 3 May 2019
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Detective_Poirot quote Με διαφορά το πιο τρομαχτικό δωματιο που έχω επισκεφθεί... Οι ηθοποιοί άψογοι στους ρόλους τους και τα σκηνικά εκπληκτικά. Πραγματικά, το δωμάτιο είναι βγαλμένο από τη διαστροφικοτερη ταινία τρόμου! Οι γρίφοι ήταν απλοϊκό αλλά έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να σκεφτείς πολύ εκείνη την ώρα... Το συστήνω ανεπιφύλακτα ακόμα και σε αυτούς που φοβούνται πολύ, αφού είμαι και εγώ ένας από αυτούς... Θα περάσετε σούπερ!
  on 20 January 2019
 • Alcatraz

  Νικολάου Πλαστήρα 8, Μαρούσι
  Detective_Poirot quote Εντυπωσιαστηκαμε από την διάταξη του χώρου, καθώς και από την αλληλουχία των γρίφων. Οι απαιτήσεις του δωματίου είναι υψηλές και απαιτούν απόλυτη συνεργατικότητα και συνδυαστική τρόπο σκέψης. Τα σκηνικά ήταν ικανοποιητικό και η έναρξη ιδιαίτερη. Η gamemaster ήταν εξαιρετική και μας βοήθησε σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού. Το μόνο αρνητικό ήταν το χλιαρό τέλος, καθώς περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό για την επιτυχή απόδραση από φυλακές υψίστης ασφαλείας...
  on 15 January 2019
 • Saw

  Κομνηνών 18 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη
  Detective_Poirot quote Ένα από τα ωραία δωμάτια που έχουμε επισκεφθεί ως ομάδα... Πολύ ατμοσφαιρικό και απολύτως εναρμονισμενο με την υπόθεση... Κάποιοι μηχανισμοί ήταν καταπληκτικό, ενώ δεν έλειπαν και τα ωραία jumpscares! Πολύ προσεγμένη δουλειά!
  on 15 January 2019
 • Age of Knights

  Μητροπόλεως 74, Αθήνα
  Detective_Poirot quote Ιδιαίτερα επιβλητικη ατμόσφαιρα και απολύτως εναρμονισμενοι με το θέμα γρίφοι. Τα σκηνικά όντως παρέπεμπαν στο Μεσαίωνα, ενώ και τα αντικείμενα ήταν σαφώς μελετημένα! Από τα ωραία δωμάτια του mindtrap, με πολύ προσεγμένη δουλειά και έμφαση στη λεπτομέρεια!
  on 28 December 2018
 • Dead Silence

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Αθήνα
  Detective_Poirot quote Ένα από τα πολύ ωραία δωμάτια της εταιρείας, με πολύ προσεγμένα σκηνικά που παρέπεμπαν στην ταινία, ενώ δεν έλειπε η χαρακτηριστική απόκοσμη μουσική της ταινίας! Οι γρίφοι ήταν απαιτητικοί και υπήρχε μια ατμόσφαιρα τρόμου, χωρίς όμως ποτέ να φοβηθούμε πραγματικά. Πολύ ωραία δουλειά συνολικά!
  on 28 December 2018
 • The Circus

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Detective_Poirot quote Συμπαθητικό δωμάτιο, αν και όχι κάτι το εξαιρετικό. Περίμενα πιο πολυ συσχετισμό με το τσίρκο, πράγμα που δεν υπήρχε. Οι δύο πρώτοι χώροι ηταν μικροί, κάνοντας έτσι κάποιες φορές δύσκολη τη μετακίνηση μας, ενώ οι φακοί του πρώτου δωματίου δε λειτουργούσα πάντα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός ο τρίτος χώρος. Οι γρίφοι ήταν ικανοποιητικό και θεωρώ ότι είναι ιδανικό δωμάτιο για αρχάριους.
  on 28 December 2018
 • 1408

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  Detective_Poirot quote Ένα από τα πολύ ωραία δωμάτια, αν και πρώτης γενιάς! Ιδιαίτερα προκλητικό για τους λάτρεις των escape και των γρίφων, ταυτόχρονα δωμάτιο επιπέδου για τους αρχάριους! Το σκηνικό πλήρως εναρμονισμενο με την υπόθεση, ενώ η gamemaster αποδείχτηκε εξαιρετική, αφού στα σημεία όπου πραγματικά είχαμε κολλήσει έδινε κατατοπιστικες ενδείξεις. Περάσαμε πολύ ωραία και όντως μιλάμε για ένα πολύ καλό δωμάτιο με απαιτητικούς γρίφους!
  on 28 December 2018
1 2
Close