Contact phone number:

Contact email:

Deltorero


 • Lvl 6 - Detective
 • 40 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Docklands

  Ιφιγένειας 87, Καλλιθέα
  Deltorero quote Δωμάτιο - κατεξοχήν αντιπρόσωπος της κατηγορίας των ατμοσφαιρικών γριφοδωματίων , δίχως, την ύπαρξη του ζωντανού ''στοιχείου'' και τα φανταχτερά σκηνικά, παρόλο το γεγονός ότι το βασικό θέμα του και η ιδιαίτερη ιστορία του πηγάζει από τα σκοτεινά και ανατριχιαστικά αφηγήματα του Λαβκραφτ. Πολλά και στενά περάσματα, τα οποία εμάς ως ομάδα δεν κούρασαν ή ταλαιπώρησαν, γρίφοι (μηχανισμοί και λίγα λουκέτα διασκορπισμένα στο χώρο) μέτριας δυσκολίας, κυρίως αναζήτησης και ανεύρεσης μέσα στο χώρο, στηριζόμενοι, κυρίως, στη λογική. Gming υποδειγματικό από τα φιλικότατα και εξυπηρετικότατα παιδιά της υποδοχής! Ανεπαίσθητη, όμως, η παρουσία ηχητικού χαλιού που θα ενίσχυε, ακράδαντα, το ύφος μυστηρίου και φόβου που περικλείει το δωμάτιο, και αποτελεί το main theme της εταιρείας .
  on 12 October 2019
 • Hangover

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Deltorero quote Τίμιο γριφοδωμάτιο, ακόμη ένα από τη συμπαθέστατη αυτή εταιρεία. Χωρίς τα πολλά και ''βαριά'' σκηνικά, τα ηχητικά χαλιά που θα προκαλούσαν πάταγο, και με πλήρη απουσία οπτικών εφέ, σε ενσωματώνει πλήρως στο ρόλο και την ιστορία. Μίξη και εναλλαγή λουκέτων διαφόρων ειδών με απλούς και χιλιοφορεμένους, μεν, μηχανισμούς, έξυπνους και απαραίτητους, δε, για την πορεία του παιχνιδιού και την έκβαση της ιστορίας. Γρίφοι με δυσκολίες, κατά βάση παρατηρητικότητας, ψαξίματος, εμποτισμένοι με λίγα μαθηματικά!. Ευφυέστατο, θα έλεγα, το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, που φαινομενικά μοιάζει ''άδειο'' και ''πτωχό'', εντούτοις κινητοποιεί στο τέρμα την ομάδα ! Εις ό,τι αφορά το χρόνο, θα έλεγα πιεστικότατος για την πληθώρα των γρίφων που υπάρχουν στους χώρους του δωματίου. Συστήνεται καθαρή σκέψη, ομαδικότητα και συνεργασία αψεγάδιαστη μεταξύ των παιχτών για να λυθεί!Ιδανικό για 4αδα με ένσημα γριφοδωματίων στη πλάτη, που έχουν ξαναπαίξει και συνεργαστεί στο παρελθόν μεταξύ των.
  on 5 September 2019
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Deltorero quote ''Επιβλητικό'', αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο μία λέξη για να χαρακτηρίσει το δωμάτιο και την ιστορία πίσω από αυτό. Χώρος αναμονής εντυπωσιακός, γεμάτος, ατμοσφαιρικός, σκοτεινός, αποδίδοντας πλήρως την εικόνα ενός μυστηριώδους, εγκαταλελειμένου χωριού....που δεν ξέρεις τι κρύβει πίσω από τις πόρτες του...Αν και θεωρητικά μικρό, ο αρχικός χώρος εισόδου στο κέντρο του χωριού έχει αξιοποιηθεί και επιμεληθεί αρτιότατα.. Επίσης, εξαιρετικό και ψαρωτικό gming από την αρχή μέχρι και το τελευταίο λεπτό, χωρίς να βγαίνει ούτε λεπτό από το ρόλο ο GM! Στα της έπαυλης: Γρίφοι πρώτης γενιάς , λουκέτα να γεμίζει το μάτι, δυσκολούτσικοι και απαιτητικοί στην επίλυση τους. Τι απαιτείται ; Συνεργασία, ομαδικότητα, ψάξιμο και παρατηρητικότητα μέσα στα σκοτάδια, και πολύ διάβασμα .....Αα, και λίγο δεξιοτεχνία για να μη κουράζεστε!! Το τρομαχτικό στοιχείο βασίζεται κυρίως σε περάσματα και κάποιες, ως και ελάχιστες θα έλεγα, ''έκτακτες εμφανίσεις'', χωρίς ανελέητα κυνηγητά και ατέρμονες αιφνίδιες,, συνεχόμενες εμφανίσεις, που σε αποδιοργανώνουν κάθε λίγο και λιγάκι. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ατμοσφαιρικό, spooky δωμάτιο μίας πρώτης επαφής και συνύπαρξης με το τρομαχτικό και το ''ζωντανό'' στοιχείο, μιας και επ' ουδενί δεν ακολουθεί τη συνταγή κατ' εξοχήν σκληροπυρηνικών horror δωματίων. Εντούτοις, δεδομένης και της χρήσης των γνωστών ηχητικών και οπτικών εφέ, εξαναγκάζει την ομάδα να λειτουργεί και να δρα σε καθεστώς έντασης και φόβου για το αναπάντεχο. Αν και θα προτιμούσα, για αν είμαι ειλικρινής, το ηχητικό χαλί και τα ανάλογα ακουστικά εφέ να κάνουν πιο ''συχνές εμφανίσεις''.Η ιστορία και το σενάριο του γραμμικότατου αυτού δωματίου, προσφέρει πολλά και εξιτάρει τη φαντασία, αφήνοντας, αιτιολογημένα, πολλά κενά και αναπάντητα ερωτήματα για τη συνέχεια της τριλογίας..Ιδανικό για 3 με 4αδα παιχτών με κάποια εμπειρία, δεδομένου των απαιτήσεων του.
  on 10 May 2019
 • Πωλείται Ελευθερία

  Αθηνάς 43-49Α, Καλλιθέα
  Deltorero quote Και δυνατά στοιχεία και αρνητικά : Καλοδουλεμένο και καλοκουρδισμένο δωμάτιο,σωστή φυλακή, αρκετά πειστική για τον παίχτη, αν σκεφτεί κανείς και το intro και το αρχικό δύσκολο challenge. Συναπτοί γρίφοι με το σενάριο και την αποστολή, δομημένοι και προσαρμοσμένοι σε αυτοματισμούς και μηχανισμούς, μεταβάσεις για να γεμίζει και να μην κουράζεται το μάτι, σε διαφορετικούς , απλοϊκούς και λιτούς χώρους, που παραπέμπουν σε σωφρονιστικό κατάστημα με όλες του τις ανέσεις, χώροι άνετοι και άπλετοι για ομάδες των 3 ατόμων. Στα δυσάρεστα, τώρα : απόλυτη έλλειψη ηχητικού χαλιού και μουσικής που να σου θυμίζει που βρίσκεσαι, αλλά και να σε οδηγεί κλιμακωτά σε μία κορύφωση, η οποία δεν έρχεται ποτέ. Η αίσθηση της φυλακής δημιουργείται στον παίχτη μόνο οπτικά, με τα ρεαλιστικά σκηνικά, αλλά ποτέ ηχητικά..... Εκτός και αν πολλές φυλακές είναι εκκλησίες! Χλιαρό και υποτυπώδες gming που δε σε τοποθετεί ποτέ στο νόημα της ιστορίας, από πριν την είσοδο σου στο κύριο χώρο παιχνιδιού, παρόλο, βέβαια, που τα παιδιά εκεί είναι παραπάνω από φιλικά και εξυπηρετικά.
  on 5 May 2019
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  Deltorero quote Εξαίρετο διαμάντι στα στενά του Αιγάλεω, αποτελώντας ένα 10αρι ( μιλώντας και γράφοντας με ποδοσφαιρικούς όρους) από τα πάντα δυνατά και γεμάτα ER της Δυτικής Αθήνας και εν γένει της Δυτικής Αττικής. Σκηνικά αξιοποιημένα στο έπακρο και πλήρως αληθοφανή με βάση την ιστορία του δωματίου. Σεναριακά σωστα δομημένοι και προσαρμοσμένοι γρίφοι στην ατμόσφαιρα του δωματίου, διπλών ταχυτήτων από εύκολοι και γρήγοροι έως και δύσκολοι και σκληροί στην σκέψη, τη λειτουργία και το συνδυασμό της ομάδας. Λουκέτα κατιτίς και μηχανισμοί …..όσο δε πάει. Συνεργασία, ομαδικότητα, παρατηρητικότητα στο φουλ και ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων απαιτούνται για να έχει μια επιτυχή έκβαση το παιχνίδι. Περάσματα αρκετούτσικα σε διάφορους χώρους , με πλήρη γραμμικότητα και ροή στο storyline. Αγχωτικοί δε, ένεκα του γεγονότος ότι στους χώρους που περνάει η ομάδα, υπάρχουν άφθονα πράγματα που καλείται η ομάδα να βρει και να χρησιμοποιήσει. Ουσιαστικά, η ομάδα μπαίνει σε μία κατάσταση διαρκούς στρες (με τη θετική έννοια), ότι δε θα προλάβει να λύσει τους γρίφους και να αξιοποιήσει πλήρως όλα τα ενυπάρχοντα στοιχεία του δωματίου, μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο. Εξαίρετο και φιλικότατο προσωπικό, με διάθεση άπλετη για κουβέντα, βελτιώσεις προσθήκες και επεξηγήσεις στο δωμάτιο. Κρίνω ότι το εν λόγω δωμάτιο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και αρεστό σε ομάδες αποτελούμενες από φυσικούς, μαθηματικούς και χημικούς μιας και το δωμάτιο παίζει με κανόνες και διδάγματα (τρόπος του λέγειν) από τις θετικές επιστήμες !!
  on 15 April 2019
 • Operation Silk City

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  Deltorero quote Σπίτι στο κέντρο του Μεταξουργείου, μετουσιωμένο σε ER πολλαπλών ταχυτήτων και ειδών. Εμείς επισκεφτήκαμε το operation, το οποίο είναι πραγματικά πολύ μεγάλο, με άφθονες μεταβάσεις και περάσματα σε διαφορετικούς χώρους, όλοι συναφείς και προσαρμοσμένοι στο σενάριο και το storyline.Ευρυχωρότατο και αχανές θα έλεγα σε πολλά σημεία του, απαιτώντας από την εκάστοτε ομάδα να χωριστεί, και να συνεργαστεί για να βρει τη λύση. Ευστροφία και παρατηρητικοτητα στο maximum για να αποδράσεις !Λουκέτα κυριαρχούν κατά κύριο λόγο, τα οποία, λόγω των πολλαπλών χώρων του, κουράζουν σε κάποια φάση, αλλά και κάποιοι έξυπνοι και ιδιόμορφοι μηχανισμοί, οι οποίοι με την πρώτη ματιά δε γίνονται άμεσα αντιληπτοί. Σε χώρους και σκηνικά χορτάτο στο μάτι και γεμάτο, αξιοποιημένο σε κάθε σημείο του (ιδιαίτερα δύσκολο να επιτευχθεί αυτό σε τόσο μεγάλο δωμάτιο). Σε γρίφους, απλό και βατό , για μια ομάδα εμπειρίας αρκετών γριφοδωματίων (υπάρχουν, βέβαια, και κάποιοι γρίφοι πιο ψαγμένοι που θα δυσκολέψουν τη ροή και θα μπλοκάρουν την ομάδα). Τσουχτερό στη τσέπη , για αυτό παίξτε το σε ομάδα 6-7 ατόμων, για να μην ''αγκομαχήσει το πορτοφόλι σας''. Χρήζει βελτίωσης θα έλεγα και θα προέτρεπα τα παιδιά εκεί, ειδικά στο μουσικό χαλί και την ηχητική επένδυση η οποία είναι χλιαρή και δεν ''αγχώνει γόνιμα '' την ομάδα από την αρχή ως το φινάλε!
  on 13 April 2019
 • Nemesis

  Πηγασου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Deltorero quote Από τα πιο πρωτότυπα και ιδιάζοντα σενάρια σε ER που έχω δει μέχρι στιγμής. Δωμάτιο, στο οποίο καλείσαι εσύ να λύσεις το κουβάρι της ιστορίας, και να ανακαλύψεις τη διαδρομή και τον τερματισμό του τρένου, στο οποίο είσαι επιβάτης. Δόση και πινελιά RP υφίσταται και οι παίχτες που καλούνται να ενσαρκώσουν έναν ρόλο (ο καθένας από έναν) πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με το χαρακτήρα τους και τα ''γνωρίσματα '' του. Γρίφοι, κατά βάση, λουκέτα, μέτριας δυσκολίας, συμβατοί με το σενάριο. Ωραίο φινάλε!Δωμάτιο συνομοταξίας και σχολής Murder on Baker Street με τους παίχτες πραγματικούς πρωταγωνιστές που βιώνουν live μια ιστορία!!
  on 2 April 2019
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Deltorero quote One of a kind, καθώς είναι το μοναδικό στην ιδιάζουσα και ιδιόμορφη αυτή η κατηγορία δωματίων, στα οποία δεν καλείσαι, απλά, να συνδυάζεις στοιχεία, να ψάχνεις γύρω γύρω και να συνεργάζεσαι, ως ομάδα, για να ξεκλειδώνεις λουκέτα για να αποδράσεις, αλλά να λύσεις ένα μυστήριο, ! Μια απόδοση επιτραπέζιων αστυνομικών παιχνιδιών μυστηρίου (όπως το περιβόητο cluedo), με το γνωστό σκοπό της αναζήτησης και ανεύρεσης του περιβόητου δολοφόνου σε....live έκδοση και με μπερδεμένο storyline ! Και όλα αυτά με άρωμα βικτωριανού Λονδίνου και πουριτανικής και αριστοκρατικής βρετανικής κοινωνίας του 19ου αιώνα. Στα του δωματίου τώρα : Καλοδουλεμένα και προσεγμένα εν γένει σκηνικά, χωρίς να υπάρχει το κάτι εντυπωσιακό. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των γρίφων : Δύσκολοι, συνδυαστικοί και σκληροί γρίφοι, ανεβασμένου επιπέδου, στηριζόμενοι , κατά κύριο λόγο σε λουκέτα (θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα πρωτότυπο, αστυνομικό λουκετάδικο) και όλα αυτά προσαρμοσμένα σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα και ιστορία στην οποία καλείσαι, ως πρωταγωνιστής, να αποκρυπτογραφήσεις τους κυρίους υπόπτους, μίας ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Βασικό tip σε όλες τις ομάδες που θελήσουν να το παίξουν: Μην βασιστείτε και απορροφηθείτε μόνο στην επίλυση των γρίφων, που βασίζεται, κυρίως, σε λουκέτα και ελάχιστους μηχανισμούς, αλλά να συλλέγετε και να αξιολογήσετε όλα τα στοιχεία που βρίσκετε, καθώς, είναι απαιτούμενα για την εξεύρεση της τελικής λύσης και την επιτυχή ολοκλήρωση της επίσκεψης σας στο δωμάτιο!! Φιλικότατο και εξυπηρετικότατο προσωπικό!Μαθαίνοντας ότι τα δωμάτια της εν λόγω εταιρείας κλείνουν, εύχομαι να επιστρέψουν με εξίσου απολαυστικά και δυναμικά δωμάτια. Τα παιδιά, εκεί, δείχνουν ένα πρόσωπο ατόμων και υπαλλήλων που αγαπούν τη δουλεία τους και τα concept των δωματίων ''που παρέχουν'' στο κοινό τους, τα υποστηρίζουν, όσο περισσότερο μπορούν, με όρεξη και μεράκι για βελτίωση.
  on 18 February 2019
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Deltorero quote Καθαρό και ατόφιο γριφοδωμάτιο, βασισμένο και διαμορφωμένο γύρω από τα gadgets (όλη η ουσία του δωματίου), και κατά βάση μοντέρνα λουκέτα και κάποιους αυτοματισμούς! Πρωτοτυπία υπήρχε αρκετή στο δωμάτιο, από πριν την είσοδο της ομάδας στο παιχνίδι, μέχρι και το gran finale της απόδρασης και της εκπλήρωσης της αποστολής .Ουσιαστικά, αποτελεί ένα 60λεπτο δωμάτιο περιπέτειας, δράσης και απόδρασης, απευθυνόμενο σε επίδοξους....διαρρήκτες. Ατμοσφαιρικό με τη κλασσική έννοια και τη γνωστή συνταγή, δεν αποτελεί επ' ουδενί, όπως και η παρουσία του ηχητικού χαλιού και των προαπαιτούμενων ηχητικών εφέ, που θα απογειώσουν την αδρεναλίνη των παιχτών, σε συνδυασμό με το ευφάνταστο δεύτερο μέρος της ιστορίας, είναι από μέτρια έως και πτωχή! Υφίσταται η ρεαλιστική πινελιά των έξυπνων οπτικών εφέ σε καίρια σημεία, καθώς και ποικιλία μηχανισμών, απαύγασμα, πραγματικής τεχνολογικής γνώσης ! Άρτια επικοινωνία με το κέντρο επιχειρήσεων και τον gm , που ήταν καθοριστικότατος στις συμβουλές και τις βοήθειες του! Ιδανικό για 34 αδα, καθώς, ασυζητητί υπάρχουν και στενοί χώροι, με κάποια εμπειρία και γνώση σε γριφοδωμάτια, μοντέρνας τεχνολογικής γενιάς και λογικής
  on 17 February 2019
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Deltorero quote Μία ακόμη πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά της escaped. Εν αρχεί, ανήκει στην κατηγορία των δωματίων, που σκοπός τους δεν είναι να οδηγήσουν, απλά, την ομάδα σε μία τετριμμένη, τελική απόδραση από ένα σενάριο, αλλά να της αφηγηθούν και να την καθοδηγήσουν σε μια κλιμακούμενη διαλεύκανση μίας ιστορίας, της οποίας τα ''ηνία και τις αποφάσεις'', καλείσαι να πάρεις εσύ, ως παίχτης-πρωταγωνιστής.Το συγκεκριμένο, όπως και άλλα δωμάτια (βλέπε Fear of the dark), το πετυχαίνουν δεόντως καλά, με πρωτότυπες , πρωτοποριακές και ιδιάζουσες τεχνικές και μεθόδους, που κορυφώνουν το gran finale της ιστορίας και απογειώνουν τα συναισθήματα των παιχτών. Τίθεσαι, ως μέλος μιας ομάδας , διαρκώς, μπροστά από μία μεγάλη απόφαση ή αντιμέτωπος με ένα σκληρό δίλημμα. Στα τεχνικά κομμάτια τώρα : Ατμοσφαιρικό και σκοτεινό πολύ, και όσο έπρεπε κατ' εμέ, αν λάβεις υπόψιν που καλείσαι να παίξεις (κύριοι, είστε, θέλοντας και μη, σε ένα άσυλο ανιάτων, κλειδωμένοι). Θα μπορούσε , όπως και το άλλο δωμάτιο της εταιρείας με το όνομα ''grim reaper'', να χαρακτηριστεί ως μία πρώτη προσπάθεια, ένα αρχικό βήμα για τη μύηση μιας ομάδας στα δωμάτια τρόμου και ψυχολογικού θρίλερ, αφού ενυπάρχει, και σε αυτό το δωμάτιο, το στοιχείο του υποβόσκοντος φόβου και κυνηγητού. Το acting ήταν ακριβές, άρτιο, δυνατό, με διακυμάνσεις, ανάλογα με το πόσο κοντά στη λύση ήταν μια ομάδα. Γενικά, κινηθείτε στο χώρο, μιλήστε (όσο μπορείτε και δε φοβάστε, τρόπο τινά) με το ''ζωντανό στοιχείο'', γιατί θα σας δωθούν απαντήσεις και στοιχεία-κλειδιά για τη ροή του παιχνιδιού. Γρίφοι, συναπτοί και βασισμένοι στο σενάριο και την ομώνυμη ταινία, από την οποία δανείζεται αρκετά στοιχεία το δωμάτιο, μέτριας δυσκολίας, για μια ομάδα των 25+ δωματίων. Το κύριο όμως ατου, δεν νομίζω ότι είναι το κατεξοχήν ξεκλείδωμα των αρκετών λουκέτων που διαθέτει, ή η εύρυθμη επίλυση των μηχανισμών που υπάρχουν, αλλά η ενσωμάτωση της ομάδας σε ένα σενάριο, σε ένα έργο στο οποία καλείται να παίξει, και να ξετυλίξει το κουβάρι του νήματος μίας ταινίας που πρωταγωνιστεί!
  on 11 February 2019
 • Room 107: Otherside

  Εθνάρχου Μακαρίου 28, Περιστέρι
  Deltorero quote Ο ορισμός του all included κα συμφέρει!. Ξεκινώ από την ελάσσονα προς τη μείζονα. Σκηνικά και ατμόσφαιρα ? Απόλυτα συμβατά με την ιστορία, άψογα και με αρκετή δόση από μπόλικη εναλλαγή διαφορετικών χωρών, με ολων των ειδών τις πιθανές μεταβάσεις που καλείται να κάνει μια ομάδα, για να μην κουράζεται το μάτι και πέφτει το ενδιαφέρον. Μουσική επένδυση? Ακόμη μέσα θα ήμουν, αν μπορούσα, να χορεύω το africa των toto. Σωστές και απαιτούμενες 80λες για να '' διασκεδάζουν και ανεβάζουν '' την ομάδα, και να της υπενθυμίζουν διαρκώς που βρίσκεται, σε ποια εποχή, και ποια ιστορία και σενάριο καλείται να διελευκανει . Η αλήθεια, βεβαια, είναι ότι ίσως θα ήταν καλύτερα αν ήταν λίγο πιο χαμηλά η ένταση. Τώρα, ευρηματικοι γρίφοι δεξιοτεχνίας, παρατηρητικοτητας, μνημονικου. Εκρηκτικός συνδυασμός λουκέτου και μηχανισμού αρτιότατος και συβατοτατος με το story line. Κυρίως απευθύνεται σε μια σκληρή τριάδα, τριάδα φωτιά θα έλεγα, με κάποια εμπειρία και ένσημα στη πλάτη από δωμάτια γρίφων. Εν κατακλείδι, ένα ατμοσφαιρικό γρίφο δωμάτιο με όλες τις γνωστές παροχές (καπνοί, Black Light, ψαχουλεμα στο σκοτάδι και περάσματα παντός τύπου και δυσκολίας από το "έξω '' στο '' μέσα '' και αντίστροφα) υπόδειγμα και για σεμινάριο.
  on 4 February 2019
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  Deltorero quote Από του τελευταίους των Μοϊκανών στα πρώτης γενιάς, παραδοσιακά old school δωμάτια !Ωραίο story και σενάριο που διαδραματίζεται σε μία έπαυλη , χωμένη σε ένα πεζόδρομο στο Πειραιά, που, ασυζητητί, θυμίζει οικία βικτωριανής εποχής. Αν και δωμάτιο παλιό ( αισίως, μια, 4ετία κουβαλάει στην πλάτη του), δεν εξειδικεύεται αποκλειστικά κι μόνο στα λουκέτα (τυπικό λουκετάδικο δηλαδή), αλλά παντρεύει μηχανισμούς, αυτοματισμούς και κάποια λουκέτα πρώτης φουρνιάς. Κατά βάση, συνδυασμός και αλληλουχία ικανοτήτων παρατηρητικότητας, λογικής, λίγο δεξιοτεχνίας, και ομαδικής σκέψης και πνεύματος, δικαιολογώντας κατά αυτόν τον τρόπο τον τίτλο του '' μικρού paradox'', απευθυνόμενου και αυτού με τη σειρά του σε ομάδες με εμπειρία και εκρηκτική συνεργασία μέσα στον χώρο. Απόλυτα μη γραμμικό, με ενδιαφέρουσες μεταβάσεις από χώρο σε χώρο με διαφορετική ταυτότητα και δομή .Στο σημείο αυτό οφείλω να πω ότι συμφωνώ με τους προλαλήσαντες σχετικά με την πολλές φορές ανεπιτυχή και απότομη διάδραση του gm με τους παίχτες, εις ότι αφορά τη λύση πολλών γρίφων (θα γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό και κατανοητό εκεί), αλλά και με το γεγονός ότι το δωμάτιο μπορεί να ''πειραχτεί'' και ''εξελιχθεί'' σε πιο ατμοσφαιρικό (με τη χρήση ηχητικών εφέ. που θα ευνοήσουν την κορύφωση του παιχνιδιού), εξιτάροντας ολίγον τι, τη φαντασία του παίχτη, σχετικά με την έκβαση της ιστορίας, τοποθετώντας την ομάδα σε καθεστώς έντασης και άγχους, χωρίς , όμως, σε καμία των περιπτώσεων να αποβάλλει, την ταυτότητα του .
  on 12 January 2019
1 2 3 4
Close