Contact phone number:

Contact email:

Dellta


 • Lvl 5 - Addict
 • 24 κριτικές
 • 12 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Dellta quote Ένα προσεγμένο δωμάτιο, με άψογα σκηνικά, σωστή αξιοποίηση των χώρων και με πρωτότυπους γρίφους που δέναν με το σενάριο. Το κόνσεπτ της αξιοποίησης των τεσσάρων στοιχείων αξιοποιείται σε μεγάλο βαθμό και ήταν και εκείνο που μας κίνησε εξαρχής το ενδιαφέρον να το επιλέξουμε. Όσοι έχουν συνηθίσει τα δωμάτια τρόμου, ίσως να τους ξενίσει το μέγεθος του χώρου αλλά θα αποζημιωθούν αλλιώς. Μια πολύ τίμια πρόταση για ομάδες όλων των επιπέδων, με ιδανικό αριθμό ατόμων 4 για να απασχολούνται όλοι.
  on 3 September 2019
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Dellta quote Όταν καταφέρνεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον αμείωτο για τόσες ώρες, προσφέροντας όμορφο σενάριο, επιμελημένα σκηνικά και περάσματα, τεράστια ποικιλία απολαυστικών γρίφων και παράλληλα αυτά να τα κάνεις για δεύτερη φορά και ακόμα καλύτερα από την πρώτη, τότε μάλλον λέγεσαι paradox! Μια εμπειρία για κάθε escaper και μην αγχώνεστε για την διάρκεια...δεν θα θέλετε να τελειώσει.
  on 19 August 2019
 • Monika's Diary

  Αριστοτέλους 19, Καλλιθέα
  Dellta quote Υπέροχη εμπειρία! Έχει δοθεί πολύ προσοχή στο κομμάτι της ατμόσφαιρας που σε συνδυασμό με το live acting δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις. Οι γρίφοι σχετικά εύκολοι και δένουν με το σενάριο το όποιο ξεδιπλώνετε με καλό και κατανοητό ρυθμό. Οτιδήποτε άλλο θα αποτελέσει spoiler όποτε απλά πηγαίνετε και ζήστε το!
  on 19 August 2019
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Dellta quote Ένα δωμάτιο με τα όλα του! Καταρχάς τρόμος υπάρχει και ειδικά αν δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία η ομάδα. Τα σκηνικά, τα περάσματα και ο χώρος στο σύνολό του είναι σε άλλο επίπεδο. Το δωμάτιο ταυτίζεται πολύ με την ταινία και το δείχνει σε κάθε χώρο. Οι γρίφοι είναι κυρίως εύκολης και μέτριας δυσκολίας και ευνοούν την συμμετοχή όλης της ομάδας στην επίλυση. Επίσης το δωμάτιο αποτελεί ένα καλό παράδειγμα του πως ο ήχος μπορεί να συμβάλει σημαντικά στον τρόμο χωρίς την προσθήκη οποιουδήποτε άλλου εφέ.
  on 19 August 2019
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Dellta quote Μια διαστημική περιπέτεια με τα όλα της. Πραγματικά ένα καλοδουλεμένο δωμάτιο με πλούσια σκηνικά και πληθώρα γρίφων που παρά την διάρκεια του δεν σε αφήνει να βαρεθείς. Όσοι έχετε παρακολουθήσει το 2001 θα εκτιμήσετε λίγο παραπάνω ορισμένα σημεία του δωματίου. Ο μόνος λόγος που δεν μπαίνουν 5 αστέρια είναι ότι πλέον πολλές εταιρίες επενδύουν σε μεγάλους χώρους και μας ξένισε λίγο το μέγεθος του συγκεκριμένου δωματίου, χωρίς να σημαίνει ότι κάποιο μέρος του έμεινε αναξιοποίητο. Μια hi-tech εμπειρία που αξίζει να επισκεφτείτε (ειδικά οι λάτρεις των horror δωματίων με ηθοποιό) για να αναλογειστείτε ότι τα er εξελίσσονται ακόμα και χωρίς την παρουσία ηθοποιών.
  on 30 April 2019
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  Dellta quote Πολύ δυνατό δωμάτιο! Οι γρίφοι ευφάνταστοι και το κλίμα θυμίζει όντως φυλακή. Πολύ όμορφα περάσματα και χώροι άνετοι για μεγάλη παρέα. Μας εξέπληξε ευχάριστα και αξίζει μια επίσκεψη για όσους θέλουν να νιώσουν μια απόδραση παλιάς σχολής.
  on 13 March 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  Dellta quote Μια δυνατή εμπειρία, άκρως τρομακτική χωρίς να υστερεί στο θέμα των γρίφων. Όλοι μας έχουμε επισκεφτεί το παλιό σπίτι της γιαγιάς....ε τώρα σκεφτείτε ότι σε αυτό το σπίτι συνέβη κάτι φρικτό και βουαλά έχετε το setting. Δίνεται αρκετή βαρύτητα στην επίλυση των γρίφων και στην ιστορία κάτι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί αποτελεί escape room και όχι horror house. Δεν προτείνεται για πρώτο τρόμου αλλά αποτελεί τέλεια πρόταση για όσους θέλουν τρόμο χωρίς κυνηγητό (τώρα αν εσείς τρέξετε δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς...) Υ.Γ. ευγενικό προσωπικό με όρεξη για συζήτηση και feedback
  on 28 December 2018
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  Dellta quote Fear of the dark... ταιριαστος τίτλος. Αποτελεί ένα υποδειγματικό horror escape room με δυνατό σενάριο και γρίφους, με σωστή αξιοποίηση χώρων. Μπορεί σήμερα να έχουν ακολουθήσει και άλλες εταίριες το παραδειγμά τους αλλά σίγουρα αυτό δεν το κάνει να χάνει την αίγλη του. Οι περισσότεροι γρίφοι δένουν καλά με την ιστορία, ενώ να σημειώθει ότι οι αποφάσεις σας θα καθορίσουν και την μοίρα σας στο καταραμένο σπίτι. Αξίζει οπωσδήποτε να το ζήσετε για μια πλήρη εμπειρία ενώ θα το σύστηνα και σε "αρχάριους" που θέλουν να ζήσουν το πρώτο τους "βαρύ horror" escapre room και όχι απλά ένα ατμοσφαιρίκο δωμάτιο.
  on 4 October 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Dellta quote Ένα πραγματικά άρτιο δωμάτιο τρόμου και must για οποιοδήποτε λάτρη του είδους. Στα μεγάλα του ατού είναι σίγουρα η εισαγωγή, το live acting και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα σκηνικά και τους μηχανισμούς. Μια πολύ δυνατή εμπειρία, συστήνεται σε όσους προτιμούν το atmospheric horror απο το κλασσικό κυνηγητό. Επίσης οι γρίφοι έχουν ποικιλία και ταιριάζουν στην πλοκή χωρίς να κουράζουν. Φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ μεράκι και όρεξη από τους ιδιοκτήτες και αυτό δικαιολογεί τις κριτικές και τις κρατήσεις. Αναμένουμε το church και τον father oser!!!
  on 24 March 2018
 • The Bank Job

  Θησέως 46 και Δημητρίου Ράλλη, Μαρούσι
  Dellta quote Ένα μέτριο δωμάτιο πρώτης γενιάς. Οι γρίφοι, όπως προαναφέρθηκε, είναι άλλωτε μέτριοι και άλλωτε απαιτητικοί, αν και κάποιους τους θεωρώ είτε λίγο άσχετους με το θέμα (θα ταίριαζαν καλύτερα στο gold rush) είτε αχρείαστα δύσκολους. Η διακόσμηση στον τελευταίο χώρο ταιριαστή αλλά στους δύο προηγούμενους μάλλον λίγο άκυρη με το κόνσεπτ. Αξίζει για ομάδες με πείρα αν και δεν θα του έδινα προτεραιότητα. Στο τέλος δυστηχώς δεν μας έβγαλαν φωτογραφία και δεν ξέρω αν ήταν επειδή δεν αποδράσαμε ή επειδή δεν προλάβαιναν να εξυπηρετήσουν και άλλο κόσμο που περίμενε.
  on 5 January 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Dellta quote Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο για αυτό το δωμάτιο υπερπαραγωγή! Τα σκηνικά και οι μηχανισμοί ήταν υψηλού επιπέδου. Οι γρίφοι έδεναν με την ιστορία και οι ερμηνίες ήταν on point. Η ανατριχιαστική ατμόσφαιρα δεν μας άφηνε στιγμή να χαλαρώσουμε. Αποτελεί υπόδειγμα δωματίου τρόμου που δεν χρειάζεται να προσφύγει στην εύκολη λύση του κυνηγητού για να δικαιολογήσει τον τίτλο του. Ανυπομονούμε για το sequel!
  on 5 January 2018
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Dellta quote Ένα πραγματικά αξιόλογο δωμάτιο που έχει να προσφέρει τόσο μια επιβλητική ατμόσφαιρα, όσο και ένα καλό επίπεδο γρίφων. Προσεγμένη δουλειά από την είσοδο στο χώρο μέχρι και τη φωτογραφία στο τέλος. Δώστε βάση και στην ιστορία που κρύβει απο πίσω το χωριό καθώς δεν αποτελεί ένα μονοδιάστατο δωμάτιο απόδρασης. Αξίζει μια επίσκεψη από κάθε escaper.
  on 22 September 2017
1 2
Close