Contact phone number:

Contact email:

Dellta


 • Lvl 5 - Addict
 • 27 κριτικές
 • 14 Δωμάτια στο Wishlist
 • Cosmos 05

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Dellta quote Μια διαστημική περιπέτεια με τα όλα της. Πραγματικά ένα καλοδουλεμένο δωμάτιο με πλούσια σκηνικά και πληθώρα γρίφων που παρά την διάρκεια του δεν σε αφήνει να βαρεθείς. Όσοι έχετε παρακολουθήσει το 2001 θα εκτιμήσετε λίγο παραπάνω ορισμένα σημεία του δωματίου. Ο μόνος λόγος που δεν μπαίνουν 5 αστέρια είναι ότι πλέον πολλές εταιρίες επενδύουν σε μεγάλους χώρους και μας ξένισε λίγο το μέγεθος του συγκεκριμένου δωματίου, χωρίς να σημαίνει ότι κάποιο μέρος του έμεινε αναξιοποίητο. Μια hi-tech εμπειρία που αξίζει να επισκεφτείτε (ειδικά οι λάτρεις των horror δωματίων με ηθοποιό) για να αναλογειστείτε ότι τα er εξελίσσονται ακόμα και χωρίς την παρουσία ηθοποιών.
  on 30 April 2019
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  Dellta quote Πολύ δυνατό δωμάτιο! Οι γρίφοι ευφάνταστοι και το κλίμα θυμίζει όντως φυλακή. Πολύ όμορφα περάσματα και χώροι άνετοι για μεγάλη παρέα. Μας εξέπληξε ευχάριστα και αξίζει μια επίσκεψη για όσους θέλουν να νιώσουν μια απόδραση παλιάς σχολής.
  on 13 March 2019
 • Dead Bride

  Κωνσταντινουπόλεως & Κατερίνης 1, Βοτανικός
  Dellta quote Μια δυνατή εμπειρία, άκρως τρομακτική χωρίς να υστερεί στο θέμα των γρίφων. Όλοι μας έχουμε επισκεφτεί το παλιό σπίτι της γιαγιάς....ε τώρα σκεφτείτε ότι σε αυτό το σπίτι συνέβη κάτι φρικτό και βουαλά έχετε το setting. Δίνεται αρκετή βαρύτητα στην επίλυση των γρίφων και στην ιστορία κάτι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί αποτελεί escape room και όχι horror house. Δεν προτείνεται για πρώτο τρόμου αλλά αποτελεί τέλεια πρόταση για όσους θέλουν τρόμο χωρίς κυνηγητό (τώρα αν εσείς τρέξετε δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς...) Υ.Γ. ευγενικό προσωπικό με όρεξη για συζήτηση και feedback
  on 28 December 2018
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  Dellta quote Fear of the dark... ταιριαστος τίτλος. Αποτελεί ένα υποδειγματικό horror escape room με δυνατό σενάριο και γρίφους, με σωστή αξιοποίηση χώρων. Μπορεί σήμερα να έχουν ακολουθήσει και άλλες εταίριες το παραδειγμά τους αλλά σίγουρα αυτό δεν το κάνει να χάνει την αίγλη του. Οι περισσότεροι γρίφοι δένουν καλά με την ιστορία, ενώ να σημειώθει ότι οι αποφάσεις σας θα καθορίσουν και την μοίρα σας στο καταραμένο σπίτι. Αξίζει οπωσδήποτε να το ζήσετε για μια πλήρη εμπειρία ενώ θα το σύστηνα και σε "αρχάριους" που θέλουν να ζήσουν το πρώτο τους "βαρύ horror" escapre room και όχι απλά ένα ατμοσφαιρίκο δωμάτιο.
  on 4 October 2018
 • Split

  Κώστα Βάρναλη 10, Χαλάνδρι
  Dellta quote Ένα δωμάτιο που η ψυχή του είναι ο χαρισματικός ηθοποιός του. Η ιστορία ακολουθεί εν μέρει εκείνη της ταινίας συνοδευόμενη από ενδιαφέροντες γρίφους εύκολης και μέτριας δυσκολίας χωρίς να είναι ιδιαίτερα προτότυποι. Οι χώροι φέρνουν πολύ στα σκηνικά του φιλμ, αρκετά λιτοί αλλά με ουσία. Το δωμάτιο δεν είναι τρόμου αλλά την αγωνία του την έχει. Οι φανς της ταινίας θα το διασκεδάσουν αλλά και οι υπόλοιποι θα περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.
  on 1 October 2018
 • Public Enemy

  Αγίας Φωτεινής 12
  Dellta quote Παίχτηκε πέρσι το καλοκαίρι και ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα υπήρχε πολύς χώρος για βελτιώσεις αλλά όχι σε σημείο να μας χαλάσει. Οι γρίφοι έδεναν όμορφα με το περιβάλλον και η εξέλιξη του παιχνιδιού εμφάνισε αρκετό ενδιαφέρον. Βέβαια οι αποστάσεις που έπρεπε να καλυφθούν ορισμένες φορές έμοιαζαν λίγο υπερβολικές, ενώ σε κάποια σημεία, η ατμόσφαιρα έφερνε πολύ σε κυνήγι θησαυρού και χάναμε εύκολα την αίσθηση του άγχους.
  on 23 July 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Dellta quote Ένα πραγματικά άρτιο δωμάτιο τρόμου και must για οποιοδήποτε λάτρη του είδους. Στα μεγάλα του ατού είναι σίγουρα η εισαγωγή, το live acting και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα σκηνικά και τους μηχανισμούς. Μια πολύ δυνατή εμπειρία, συστήνεται σε όσους προτιμούν το atmospheric horror απο το κλασσικό κυνηγητό. Επίσης οι γρίφοι έχουν ποικιλία και ταιριάζουν στην πλοκή χωρίς να κουράζουν. Φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ μεράκι και όρεξη από τους ιδιοκτήτες και αυτό δικαιολογεί τις κριτικές και τις κρατήσεις. Αναμένουμε το church και τον father oser!!!
  on 24 March 2018
 • The Bank Job

  Θησέως 46 και Δημητρίου Ράλλη, Μαρούσι
  Dellta quote Ένα μέτριο δωμάτιο πρώτης γενιάς. Οι γρίφοι, όπως προαναφέρθηκε, είναι άλλωτε μέτριοι και άλλωτε απαιτητικοί, αν και κάποιους τους θεωρώ είτε λίγο άσχετους με το θέμα (θα ταίριαζαν καλύτερα στο gold rush) είτε αχρείαστα δύσκολους. Η διακόσμηση στον τελευταίο χώρο ταιριαστή αλλά στους δύο προηγούμενους μάλλον λίγο άκυρη με το κόνσεπτ. Αξίζει για ομάδες με πείρα αν και δεν θα του έδινα προτεραιότητα. Στο τέλος δυστηχώς δεν μας έβγαλαν φωτογραφία και δεν ξέρω αν ήταν επειδή δεν αποδράσαμε ή επειδή δεν προλάβαιναν να εξυπηρετήσουν και άλλο κόσμο που περίμενε.
  on 5 January 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Dellta quote Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο για αυτό το δωμάτιο υπερπαραγωγή! Τα σκηνικά και οι μηχανισμοί ήταν υψηλού επιπέδου. Οι γρίφοι έδεναν με την ιστορία και οι ερμηνίες ήταν on point. Η ανατριχιαστική ατμόσφαιρα δεν μας άφηνε στιγμή να χαλαρώσουμε. Αποτελεί υπόδειγμα δωματίου τρόμου που δεν χρειάζεται να προσφύγει στην εύκολη λύση του κυνηγητού για να δικαιολογήσει τον τίτλο του. Ανυπομονούμε για το sequel!
  on 5 January 2018
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Dellta quote Ένα πραγματικά αξιόλογο δωμάτιο που έχει να προσφέρει τόσο μια επιβλητική ατμόσφαιρα, όσο και ένα καλό επίπεδο γρίφων. Προσεγμένη δουλειά από την είσοδο στο χώρο μέχρι και τη φωτογραφία στο τέλος. Δώστε βάση και στην ιστορία που κρύβει απο πίσω το χωριό καθώς δεν αποτελεί ένα μονοδιάστατο δωμάτιο απόδρασης. Αξίζει μια επίσκεψη από κάθε escaper.
  on 22 September 2017
 • Avissos

  Πελαγωνιας 6, Αθήνα
  Dellta quote Πολύ όμορφο και δουλεμένο δωμάτιο με εξαιρετικά σκηνικά και ατμόσφαιρα. Οι γρίφοι είναι σε καλό επίπεδο(1-2 αρκετά πρωτότυποι) και απαιτούν λίγη εμπειρία καθώς το δωμάτιο είναι μη γραμμικό. Ίσως η έλλειψη πολλών χώρων να ενοχλήσει κάποιους αλλά αξίζει μια επίσκεψη!
  on 18 July 2017
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Dellta quote Μια πραγματικά "χορταστική" εμπειρία, ένα σπίτι γεμάτο με μυστικά για να ανακαλύψεις. Το τρίωρο δεν κουράζει σχεδόν καθόλου καθώς η ιστορία ξετυλίγεται με έξυπνο τρόπο και ο χώρος είναι άρτιος σχεδόν σε όλους τους τομείς (ευφάνταστοι γρίφοι, ρεαλιστικά σκηνικά, καλή ατμόσφαιρα). Φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ δουλειά στον όλο χώρο και αξίζει μια επίσκεψη. Η φιλοξενία και η διάθεση του προσωπικού επίσης άφησε πολύ θετική εντύπωση. Αναμένουμε το επόμενο εγχείρημα!!!
  on 11 July 2017
1 2 3
Close