Contact phone number:

Contact email:

ChrysaZ


 • Lvl 5 - Addict
 • 23 κριτικές
 • 2 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Forbidden Tomb

  Ελ. Βενιζέλου 11, Δάφνη
  ChrysaZ quote Το δωμάτιο είναι από τα κλασσικά γριφάδικα, μόνο που δεν έχει λουκέτα αλλά μόνο μηχανισμούς. Στο δωμάτιο μπήκαμε 6 άτομα και βγήκαμε λίγο πριν το τέλος. Η διακόσμηση ήταν ωραία. Θα το πρότεινα σε ομάδες των 4άρων ατόμων καθώς τα 6 άτομα είναι πολλά και δεν θα μπορούν να συμμετέχουν όλα. Σαν δωμάτιο ήταν μέτριο και σίγουρα όχι από αυτά που σου μένουν.
  on 7 July 2018
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  ChrysaZ quote Σε αυτό το δωμάτιο πήγαμε 6 άτομα. Σαν σκηνικά δεν έλεγε πολλά, ούτε είχε δύσκολους γρίφους. Βασικά με τη βοήθεια της GM έβγαινες άνετα. ? Αυτό που έκανε το δωμάτιο να αξίζει για μένα, ήταν οι ηθοποιοί!? Και οι δύο έδιναν ρεσιτάλ ερμηνείας. Επίσης το δωμάτιο ήταν τέρμα στο σκοτάδι και είχαμε μόνο ένα φακό. Εεε, σκεφτείτε τώρα στο σκοτάδι, με ένα φακό, έξι άτομα να τριγυρνάνε σε λαβυρίνθους, με έναν τρελό δολοφόνο να ουρλιάζει.?? Άξιζε; Ναι! Είναι το 3ο δωμάτιο τρόμου που πηγαίνω, οπότε δεν έχω μεγάλη εμπειρία, αλλά οι σφυγμοί ανέβηκαν. Οπότε το σκοπό του σαν δωμάτιο τρόμου το πέτυχε.?
  on 7 July 2018
 • Sabotage

  Κοζύρη 3, Ηράκλειο
  ChrysaZ quote Είναι το 4ο δωμάτιο που πηγαίνουμε της εταιρείας και βγήκαμε στο τσακ! 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος...? Η υπόθεση είναι ότι μια τρομοκρατική οργάνωση θέλει να ρίξει πυρηνική βόμβα στην Κρήτη και να την αφανίσει από τον κόσμο. Μαντέψτε ποιος θα σώσει την Κρήτη!?✌️ Στο δωμάτιο μπαίνεις με ένα woki toki, όπου θα παίρνεις πληροφορίες από τον game master για τον επόμενο γρίφο και πως θα συνεχίσεις. Το θέμα είναι λοιπόν πως στο δωμάτιο, οι μισοί γρίφοι δεν έχουν συνοχή και ο gm σου λέει τι πρέπει να κάνεις για να πας στον επόμενο γρίφο. Αυτό το δωμάτιο δεν έχει καθόλου αυτοματισμούς, αλλά έχει πολλά λουκέτα και κωδικούς που πρέπει να βάλεις για να απενεργοποιήσεις τους πυραύλους. Οι γρίφοι είναι σχετικά εύκολοι και είχε και κάποιες σπαζοκεφαλιές που το κάναν ενδιαφέρον και 1η φορά συναντούσα σε γριφάδικο. Ως προς τα αρνητικά τώρα, προσωπικά δεν μου άρεσε το γεγονός που είχε τόσους πολλούς γρίφους που ήταν ασύνδετοι μεταξύ τους. (Βέβαια αυτό ήταν το concept, αλλιώς δε θα χρειαζόμασταν το woki toki.?) Αυτό όμως που αποτελεί πρόβλημα είναι σε ένα γρίφο με χρώματα, που το πορτοκαλί με το κίτρινο φαίνονταν σχεδόν το ίδιο και στα κανσόν με τους κωδικούς, υπήρχαν κίτρινα κανσόν που έγραφαν πορτοκαλί και μπερδευόσουνα. Το θέμα ήταν πώς το πορτοκάλι με το κίτρινο ήταν ο ίδιος κωδικός, οπότε δε χρειαζόταν να βάλουν διαφορετικό χρώμα κανσόν. Μπορούσαν να είναι όλα μόνο πορτοκαλί. Εμείς εκεί κολλήσαμε κανένα 5λεπτο, γιαυτό τον λόγο. Συμπερασματικά, το δωμάτιο γενικά έχει δράση και προτείνεται σε ομάδες των 4-5 ατόμων. Μπορούν να το παίξουν και αρχάριες ομάδες άνετα, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη δυσκολία στους γρίφους.?
  on 7 July 2018
 • Το μυστικό της Αρχαιολόγου

  Κοζύρη 3, Ηράκλειο
  ChrysaZ quote Είναι το 3ο δωμάτιο που πηγαίνουμε της εταιρείας και βγήκαμε 8 λεπτά πριν το τέλος. Το δωμάτιο από άποψη σκηνικών ήταν ωραίο και μέσα στο θέμα. Οι γρίφοι ήταν μέτριας δυσκολίας. Έχει αρκετά λουκέτα και κάποιους αυτοματισμούς. Δύο-τρεις φορές υπάρχει μια αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο που το κάνει και πιο ενδιαφέρον. Το δωμάτιο είναι θεματικό με την ιστορία του Ηρακλείου, οπότε κάποιοι μπορούν να το βρουν ακόμα πιο ενδιαφέρον από αυτή την άποψη. Ως προς τα αρνητικά, ήταν χαλασμένος ένας αυτοματισμός που άνοιγε μια πόρτα, με αποτέλεσμα να τον ανοίξουμε νωρίτερα απ' ότι έπρεπε. Γενικά σαν δωμάτιο είναι μια φιλότιμη προσπάθεια, χωρίς όμως αυτό το κλικ το παραπάνω, που θα σε κάνει να το θυμάσαι. Προτείνετε σε ομάδες των 4 ατόμων, με εμπειρία 2-3 δωματίων.
  on 7 July 2018
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  ChrysaZ quote 23o δωμάτιο. Τρομερό δωμάτιο! Απίστευτα σκηνικά, τεράστιοι χώροι, χωρίς ένα ρολόι πάνω από το κεφάλι σου. Σαν να παίζεις σε ταινία! Οι γρίφοι δεν είναι πολλοί ή δύσκολοι. Προτείνεται σε ομάδα 3-4 ατόμων.
  on 29 December 2017
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  ChrysaZ quote 22 δωμάτιο. Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά και αυτό φαίνεται. Η διάρρηξη φαίνεται όσο ποιο αληθοφανής γίνεται. Εμείς πήγαμε 2 άτομα και δε βγήκαμε γιατί κολλήσαμε στον προτελευταίο γρίφο.Όμως το δωμάτιο δεν είναι δύσκολο. Προτείνεται σε ομάδες των 3-4 ατόμων με μια εμπειρία 10 δωματίων περίπου. Δε θα το πρότεινα σε αρχάριες ομάδες καθώς ενώ θα το κατά ευχαριστηθούν, λόγω τόσων πολλών gadgets νομίζω θα δυσκολευτούν να βγουν.
  on 28 December 2017
 • Madhouse

  Περδικάρη 6, Ηράκλειο
  ChrysaZ quote 20ο δωμάτιο. Μπήκαμε 4άδα, όλοι οι άλλοι αρχάριοι και δε βγήκαμε. Είναι το πρώτο τρομακτικό που πηγαίνω. Το δωμάτιο είναι ατμοσφαιρικό. Δεν έχει ιδιαίτερους μηχανισμούς αλλά έχει πολλά λουκέτα. Ο GM ήταν καλός, βοηθούσε όπου χρειαζόταν. Η ηθοποιός ήταν γαμάτη στο ρόλο της. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δίνουν ένα φακό μόνο και σε συνδυασμό με τους πολλούς γρίφους το κάνουν αρκετά δύσκολο να βγεις.
  on 9 December 2017
 • Game Room

  Περδικάρη 6, Ηράκλειο
  ChrysaZ quote Το 18ο δωμάτιο. Πήγαμε 4 άτομα και βγήκαμε 3 λεπτά πριν το τέλος. Το δωμάτιο είναι γραμμικό. Είχε πολλούς γρίφους. Η GM ήταν πολύ καλή και βοηθούσε όπου χρειαζόταν. Το πετύχαμε σε προσφορά καθώς κλείνει. Εάν το προλαβαίνετε, αξίζει να το επισκεφτείτε. *19ο δωμάτιο: MISSION: WHITE DIAMOND
  on 25 November 2017
 • Sign of The Cross

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  ChrysaZ quote Το 17ο δωμάτιο. Το λύσαμε το μυστήριο. Ξεχωριστή εμπειρία αφού γίνεται σε εξωτερικό χώρο. Αρκετό τρέξιμο στους δρόμους της Αθήνας, οπότε προτείνεται αθλητικά, νερό κτλ. Οι γρίφοι δεν ήταν κάτι το τρομερό αλλά ο τρόπος που σου δίνονταν και ο τόπος που βρίσκονταν τους έκαναν ιδιαίτερα ενδιαφέρους. Αξίζει σαν εμπειρία.
  on 21 October 2017
 • CSI Athens

  Λ. Αμαλίας 26, Αθήνα
  ChrysaZ quote Το 16ο δωμάτιο που πηγαίνω. Ήμασταν 5 άτομα, όλοι οι άλλοι αρχάριοι (2ο δωμάτιο), βγήκαμε αλλά με πολύ βοήθεια από τη GM. Έχει πολλούς γρίφους και ψάξιμο. Από μηχανισμούς δεν έχει τίποτα πρωτότυπο. Σαν δωμάτιο δε σου μένει. Προτείνεται για 4-5 δωμάτιο.
  on 22 September 2017
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  ChrysaZ quote Το 15 δωμάτιο που πηγαίνω. Λέγεται αλλιώς The Secret Agent. Πήγαμε 6 άτομα και βγήκαμε. Γενικά είχε πολλά λουκέτα και πολλά αντικείμενα που δε χρησίμευαν και μπορεί να μπερδέψουν μια αρχάρια ομάδα. Είχε κάποιους ενδιαφέροντες μηχανισμούς, αλλά σαν δωμάτιο δεν είναι κάποιο που σου μένει.
  on 12 September 2017
 • Inception

  Λεπενιώτου 12, Αθήνα
  ChrysaZ quote Το 14ο δωμάτιο που πηγαίνω. Λιτό δωμάτιο με αρκετούς γρίφους. Πήγαμε 5 άτομα και βγήκαμε. Γενικά προτείνεται για λιγότερα άτομα, 3-4, καθώς οι χώροι είναι στενοί και δεν μπορούν να συμμετέχουν όλοι.
  on 12 September 2017
1 2
Close