Contact phone number:

Contact email:

ChicagoBullshits


 • Lvl 4 - Devoted
 • 22 κριτικές
 • 31 Δωμάτια στο Wishlist
 • Paradox Project 2: Το Βιβλιοπωλείο

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  ChicagoBullshits quote (+) ΟΛΑ! Ευρυματικότητα, πρωτότυποι γρίφοι, υπέροχα σκηνικά, ατμόσφαιρα, συνεκτικότητα, επίπεδο δυσκολίας, value for money, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτήν την εμπειρία, δεν κάναμε καν διάλειμμα!! γιατί δεν είναι ένα απλό escape, είναι μια εμπειρία που ΟΛΟΙ πρέπει να ζήσουν (-) Χαχαχα.....απλά αστείο (=) Ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα. Ανέβασαν πολλά επίπεδα πάνω το concept των escape rooms. Πολλά συγχαρητήρια για εσάς, βάλατε δύσκολα για τους υπόλοιπους.
  on 4 December 2018
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  ChicagoBullshits quote (+) Εξαιρετικά σκηνικά, πρωτότυπος τρόπος βοηθειών, δωμάτιο που απαιτεί παρατηρητικότητα, όμορφοι μηχανισμοί, θύμιζει Tomb Raider, ειδικά ένα σημείο προς το τέλος, που είναι και το must του παιχνιδιού, διασκεδαστική πλοκή, εξαιρετική gm. (-) Ένας γρίφος παραήθελε ακρίβεια για να λειτουργήσει. μας εκνεύρισε μεχρι να το πετύχουμε. Resume: Αξιόλογο δωμάτιο που εγγυάται τη διασκέδασή σας!
  on 12 February 2018
 • Edison VS Tesla

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  ChicagoBullshits quote (+) Πρωτότυποι γρίφοι χωρίς ούτε ένα λουκέτο, εξαιρετικοί μηχανισμοί με υψηλό βαθμό πρωτοτυπίας, ιδιοφυής ο πίνακας κωδικών και εκπληκτικό ρολόι που δείχνει το χρόνο, το θέλω σπίτι μου, ευγενικοί ιδιοκτήτες. (-) Πολύ φτωχός χώρος υποδοχής, μύριζε υγρασία όλο το σπίτι...λιτά σκηνικά, μικρός χώρος. Resume: Αξίζει να δείτε τι έχουν στήσει και πως λειτουργεί το δωμάτιο, με καμία εξωτερική παρέμβαση. Ένα απλό και μικρό τεχνολογικό θαύμα.
  on 12 February 2018
 • The Diamond

  Eθναρχου Μακαριου 28, Περιστερι
  ChicagoBullshits quote (+) Ωραίοι γρίφοι μέτριας δυσκολίας, ικανοί να μύησουν στα escape rooms αρχάριες ομάδες, με αρκετά μαθηματικά, (-) Πολύ απλά σκηνικά, Resume: Αν είναι το πρώτο σας δωμάτιο, αξίζει. Κλασικό γριφοδωμάτιο 1ης γενιάς χωρίς φανφάρες και εντυπωσιασμούς.
  on 12 February 2018
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  ChicagoBullshits quote (+) Εντυπωσιακα σκηνικά, με μεγάλη δόση αληθοφάνειας αφού νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε υποβρύχιο, βοηθάνε πολύ τα ηχητικά εφέ, προσεγμένοι χώροι, φτιαγμένοι με μεράκι και υψηλό μπάτζετ, λογικοί γρίφοι με κλιμακωτή δυσκολία, ικανοποιητικές ερμηνείες. (-) Το παιδι στην υποδοχή δε μας υποδέχτηκε και με την καλύτερη διάθεση...μπορεί να μην ήταν η μέρα του. Resume: Αν πάντα σας ιντρίγκαραν τα υποβρύχια κι δεν είχατε την ευκαιρία να μπείτε σε ένα, κλείστε απλά μια ώρα να παίξετε....
  on 12 February 2018
 • Hangover

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  ChicagoBullshits quote (+) Όμορφη εισαγωγή, δύσκολοι αλλά λογικοί γρίφοι, χρειάζεται πολύ παρατήρηση, ειδικά στην έναρξη, χώρος που στην πρώτη όψη φαίνεται άδειος αλλά έχει τόσα να κάνεις, απόλυτα ρεαλιστικός με την πλοκή, συνεργάσιμος gm, τα παιδιά στην υποδοχή καταπληκτικά. (-) Μέτρια σκηνικά (δε μιλάω για την έναρξη)..και κάτι προσωπικό...η περιοχή θέλει λίγο προσοχή, μου άνοιξαν το αμάξι...καλύτερα με μετρό. Resume: Πολύ καλό για έμπειρες ομάδες.
  on 11 February 2018
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  ChicagoBullshits quote (+) Από τους πιο πρωτότυπους τρόπους βοηθειών, καταπληκτικό role playing, πολύ 'κλάμα' στην εισαγωγή, 'παραμυθένια' πλοκή, τα παιδιά στην υποδοχή καταπληκτικά. (-) Αρκετά εύκολοι γρίφοι για έμπειρες ομάδες. Resume: Περάσαμε καταπληκτικά, για τους fan του Harry Potter είναι απαραίτητο, για τους υπόλοιπους (σαν και μένα) ένα τρομερά διασκεδαστικό δωμάτιο
  on 11 February 2018
 • The Cursed Willy

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  ChicagoBullshits quote (+) Έξυπνη εισαγωγή, ευρυματικοί γρίφοι, μέτριας έως υψηλής δυσκολίας, ειδικά προς το τέλος, εξαιρετικά σκηνικά, ταιριάζουν απόλυτα με την πλοκή, απίστευτη ατμόσφιαρα, τα παιδιά στην υποδοχή καταπληκτικά. (-) Πολύ σκοτάδι ρε παιδιά.... Resume: Ένα must see δωμάτιο.
  on 11 February 2018
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  ChicagoBullshits quote (+) Τρομερή πλοκή, απίστευτοι γρίφοι, κλιμακώμενου επιπέδου δυσκολίας καθώς ολοκληρώνεται το παιχνίδι, εξαιρετικοί μηχανισμοί, από τους καλύτερους που υπάρχουν, ωραίος χώρος υποδοχής, value for money ειδικά τις μέρες της προσφοράς. τα παιδιά προθυμοποιήθηκαν να μας κάνουν έκπτωση, χωρίς να παίξουμμε b2b αρκεί να κάναμε κράτηση για άλλο δωμάτιο διαφορετική μέρα. Μπράβο στο στρατηγό και στην υποδοχή. (-) Ένας γρίφος δεν ταίριαζε με τη λογική της ομάδας...εύχομαι να είμασταν οι μόνοι γιατί το δωμάτιο τα σπάει. Resume: No1 γριφοδωμάτιο στην Αθήνα. Mystery lab σε αγαπάμε, τα λέμε στα υπόλοιπα.
  on 11 February 2018
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  ChicagoBullshits quote (+) : Μεγάλος αριθμός μέτριας δυσκολίας ευρηματικών γρίφων, με μεγάλη ποικιλία, πρωτότυπη έξοδος από το δωμάτιο, εφευρετικότητα τόσο στις βοήθειες μέσα από το σενάριο της ιστορίας όσο και στη χρήση εναλλακτικών μέσων, ένα μεγάλο μπράβο για το κόστος και την προσφορά της Πέμπτης που είναι σημαντικό στις μέρες μας, πολύ ευγενικά παιδιά. (-) : Ελάχιστα τρομακτικά στοιχεία. Χρειάζεται λίγη προσπάθεια στη διακόσμηση, ακόμα και βελτίωση του χώρου αναμονής, ίσως και ένα ρετουσάρισμα στην Alice… Resume : Αξιόλογη προσπάθεια, value for money πρόταση, διασκεδάσαμε και αναμένουμε το sequel, το οποίο θα επισκεφτούμε σίγουρα. Προτείνεται.
  on 18 October 2017
 • Turkish Airlines Euroleague Escape Room

  Θηβών 228 & Παρνασσού, Άγιοs. Ι. Ρέντης (Στον χώρο του GAME OVER: 1ος όροφος Village Shopping & more)
  ChicagoBullshits quote (+) : Αξιόλογη προσπάθεια, η απόδραση στο τέλος είχε πλάκα, διασκεδαστικό, ειδικά για τους φανατικούς του αθλήματος (-) : Παρά ήταν εύκολο ρε παιδιά. Αλλά αυτός ήταν ο σκοπός σας. Resume : Μόνο για μπασκετόφιλους, μόνο για αρχάριες ομάδες.
  on 9 October 2017
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  ChicagoBullshits quote (+) : Τρομερή ατμόσφαιρα, σε ταξιδεύει στο Β παγκόσμιο πόλεμο, όμορφα σκηνικά, ο γρίφος έναρξης είναι πανέξυπνος, ωραίοι μηχανισμοί, αρκετοί γρίφοι, απαιτεί εγρήγορση και παρατηρητικότητα. (-) : Αρκετά πολλά λουκέτα, λίγος χρόνος. Resume : Σε γενικές γραμμές ένα κλασικό και διαχρονικό escape room, αρκετά τίμιο για τα λεφτά του, αν είναι να αρχίσετε από κάπου, προτιμήστε το .
  on 9 October 2017
1 2
Close