Contact phone number:

Contact email:

Boo


 • Lvl 5 - Addict
 • 23 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Mansion Quest: The Laser Room

  Λ. Κηφισίας 265, Κηφισιά
  Boo quote Συμπαθητικό δωμάτιο, με απλά σκηνικά και ωραία ροή. Οι γρίφοι του είναι αρκετά εύκολοι. Ειδικά οι έμπειρες ομάδες μπορούν να το βγάλουν και χωρίς καμία βοήθεια. Το κομμάτι με τα laser διασκεδαστικό και δύσκολο. Θέλει ακρίβεια και συνεργασία για να μπορέσεις να το αποφύγεις αλλά θα γελάσεις μέχρι δακρύων. Προσοχή όμως γιατί κάθε λάθος σου στοιχίζει. Ένα δωμάτιο που δε θα ενθουσιαστείς αλλά σίγουρα θα διασκεδάσεις. 2 με 3 άτομα ιδανικός αριθμός και θα χρειαστείτε σίγουρα κάποιον ευλύγιστο.
  on 12 April 2018
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  Boo quote Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο, με αρκετές δόσεις τρόμου και με μια πολλά υποσχόμενη έναρξη. Στην πορεία δε σε απογοητεύει. Θα τρέξεις, θα συρθείς, θα φοβηθείς, θα σιχαθείς. Οι χώροι πολλοί και αληθοφανείς και οι γρίφοι μέτριοι αλλά αρκετοί. Πειστικό acting, ωραία περάσματα και αν είσαι λίγο πονηρός θα γλιτώσεις κάποιες φορές τη συνάντηση με τον ηθοποιό. Μεγάλη προσοχή: αν έχεις αναπνευστικά προβλήματα, ενημέρωσε πριν μπεις στο δωμάτιο. Ένα γεμάτο 2ωρο που σίγουρα θα σε αφήσει ευχαριστημένο. Ιδανικός αριθμός 4 άτομα με μια κάποια εμπειρία.
  on 12 April 2018
 • Whisper of Shadows

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Boo quote Άλλο ένα ατμοσφαιρικό δωμάτιο από την εταιρία, με ωραίους και αρκετούς χώρους και μια εξίσου καλή ηθοποιό που σε ψαρώνει απ’το πρώτο δευτερόλεπτο. Ούτε αυτό το δωμάτιο είναι τρόμου. Οι γρίφοι εδώ είναι περισσότεροι και πιο δύσκολοι, με 1-2 δεξιοτεχνίας που επίσης σου τρώνε αρκετό χρόνο. Κάποιοι ίσως χρείαζεται να γίνουν πιο κατανοητοί ως προς το τι ζητάνε -ειδικά ένας στον τρίτο χώρο- για να μη χρειάζεται να παρεμβαίνει συνεχώς η ηθοποιός. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα χορταστικό δωμάτιο γρίφων για όλα τα γούστα, που με λίγη ένταση παραπάνω θα μπορούσε να απογειωθεί. Παρ’ όλα αυτά, φύγαμε γεμάτοι και με μια πολύ όμορφη αίσθηση. 3 με 4 άτομα ιδανικός αριθμός, καθώς υπάρχουν πολλά πράγματα για να κάνεις αλλά όχι ταυτόχρονα λόγω γραμμικότητας.
  on 12 April 2018
 • The Basement's Secret

  Μπισκίνη 20, Ζωγράφου
  Boo quote Ρεαλιστικά σκηνικά, ωραία ατμόσφαιρα και αν και ψαρωτικό σε σημεία, δε θα το χαρακτήριζα δωμάτιο τρόμου αλλά ατμοσφαιρικό. Αρκετό σκοτάδι, ειδικά στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Η ηθοποιός πραγματικά έδωσε ρεσιτάλ, σε βαθμό που αρχίσα να πιστεύω πως όντως κάτι δεν πάει καλά με το κορίτσι αυτό. Οι γρίφοι του απλοί, με 1-2 δεξιοτεχνίας που αν δεν είσαι τυχερός, μπορούν να σου φάνε αρκετό χρόνο. Σε καμία περίπτωση δε θα το χαρακτήριζα κακό αλλά η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη γι’ αυτό που προσφέρει. Αξίζει μια επίσκεψη, ειδικά αν θες να εξοικειωθείς με τα δωμάτια που έχουν ζωντανά στοιχεία αλλά αν είσαι υποχόνδριος μάλλον δε θα το εκτιμήσεις και πολύ.
  on 12 April 2018
 • Daylight

  25ης Μαρτίου 34, Χαλάνδρι
  Boo quote Μία πραγματικά εξαιρετική ιδέα η οποία όμως θα μπορούσε να είχε εφαρμοστεί καλύτερα. Η ατμόσφαιρά του είναι ικανοποιητική, τα σκηνικά απλά και το game mastering χρειάζεται σίγουρα βελτίωση. Σε 1-2 σημεία που κολλήσαμε, ερχόταν η ίδια βοήθεια ξανά και ξανά με διαφορετικές λέξεις. Οι γρίφοι του είναι μέτριας δυσκολίας, κάποιοι όμως χρειάζονται λίγη δουλίτσα ακόμη γιατί είναι δυσνόητοι χωρίς κανένα λόγο. Σε γενικές γραμμές ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό δωμάτιο, που με λίγες αλλαγές θα μπορούσε να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. 3-4 άτομα με εμπειρία φτάνουν και περισσέυουν.
  on 12 April 2018
 • The Room with the Dragon Tattoo

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  Boo quote Θεωρητικά το πιο εύκολο δωμάτιο της εταιρίας. Αμ δε! Μη σε ξεγελάσει ούτε ο χώρος, ούτε η ιστορία. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί από οποιαδήποτε γωνία του δωματίου μπορούν να προκύψουν στοιχεία. Ωραίοι γρίφοι, μέτριας δυσκολιάς. Όσο για το ψάξιμο, για ακόμη μια φορά είναι πολύ. Πολύ όμως! Πραγματικά αυτά τα παιδιά έχουν ταλέντο στο να κρύβουν πράγματα. Κατ’ εμέ το πιο ωραίο και πιο διασκεδαστικό δωμάτιο της εταιρείας. Ιδανικός αριθμός 3-4 άτομα και τα μάτια σας 14! *Κέικ ακόμα να φας;
  on 12 April 2018
 • Blood Treasure

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  Boo quote Άλλο ένα όμορφο δωμάτιο από την εταιρεία, απλή αλλά όμορφη διακόσμηση, και για ακόμη μια φορά αρκετό ψάξιμο. Γρίφοι δεν υπάρχουν για να τους βαθμολογήσω-πέρα από 1-2 σπαζοκεφαλιές-υπάρχουν όμως άλλα πράγματα για να κάνεις. Ιδιαίτερο το τέλος του μιας και υπάρχει ένα πολύ ξεχωριστό στοιχείο που δεν έχεις ξανασυναντήσει. Σε γενικές γραμμές ένα διασκεδαστικό δωμάτιο. 2-3 άτομα ιδανικός αριθμός. *Μην ξεχνιόμαστε.. Φάε κέικ!
  on 12 April 2018
 • Band of Spies

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  Boo quote Πρώτης γενιάς δωμάτιο, χωρίς ιδιαίτερα σκηνικά -δε σήκωνε κάτι διαφορετικό το θέμα του άλλωστε- αλλά με την ατμόσφαιρα που του αρμόζει. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας και πολύ πολύ ψάξιμο. Υπήρχαν πράγματα που ήταν μπροστά μας και 6 μάτια δεν κατάφερναν να τα δουν. Ο τελευταίος χώρος είναι ο αγαπημένος μου γιατί είναι αποκάλυψη για την ιστορία του δωματίου. 3-4 άτομα χωρίς προβλήματα όρασης, θα ήταν ότι πρέπει! *Θα το ξαναπώ: Φάε κέικ!
  on 6 April 2018
 • Hannibal Deditus

  Γρηγορίου Λαμπράκη 195, Κορυδαλλός
  Boo quote Ένα ατμοσφαιρικό, απαιτητικό δωμάτιο και έχοντας παιξει και τα 4, το πιο δύσκολο της εταιρείας. Δε θα πω πολλά. Απλά ψάξε παντού! Και όταν λέω παντού, εννοώ ΠΑΝΤΟΥ! Γρίφοι μέτρια δυσκολίας που χρειάζονται αρκετή παρατηρητικότητα. Ο gm ήταν σωστότατος και επενέβαινε όπου ακριβώς χρειαζόταν μιας και το δωμάτιο κρύβει μέσα του ένα μικρό χάος. Προτείνεται σε έμπειρες ομάδες 3-4 ατόμων. Λατρεμένοι ιδιοκτήτες! Tip 1: Προσοχή λερώνει! (Αλλά βγαίνει) ? Tip 2: Φάε κέικ οπωσδήποτε!
  on 6 April 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Boo quote Ιδιαίτερο δωμάτιο, γι’αυτό θα προσπαθήσω αυτό το review να είναι όσο πιο αντικειμενικό γίνεται. Εξαιρετικοί χώροι και όμορφο στήσιμο τα θετικά του. Δυστυχώς όμως, εμείς αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα. Μηχανισμοί που δε δούλεψαν σωστά, λουκέτα που κόλλησαν και δεν άνοιξαν ποτέ και game mastering που χρειάζεται οπωσδήποτε βελτίωση. Οι γρίφοι του είναι αρκετά δύσκολοι και «διαφορετικοί». Ειδικά προς το τέλος του δωματίου, υπήρχαν κάποιοι που ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τη λογική τους. Βέβαια το ότι δεν κόλλησαν στον δικό μας τρόπο σκέψης, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως είναι κακοί. Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη. Δε θα το πρότεινα σε αρχάριους γιατί ίσως μπερδευτούν αρκετά. Έμπειρες ομάδες 3-4 ατόμων θα το ευχαριστηθούν περισσότερο.
  on 6 April 2018
 • Down the Rabbithole

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Boo quote Ένα ακόμη δωμάτιο υπερπαραγωγή από αυτήν την εταιρία. Σκηνικά και ατμόσφαιρα παραμυθένια και ένας τρελοκαπελάς όνομα και πράγμα. Βάλε τα δυνατά σου, συνάντησε ξανά την ομάδα σου και όλοι μαζί, βγείτε από το λαβύρινθο όσο είναι ακόμη καιρός. Οι χώροι είναι πολλοί, οι γρίφοι κάμποσοι και μέτριας δυσκολιάς, ο ηθοποιός διασκεδαστικός και το αποτέλεσμα υπέροχο! Ζήστε το παραμύθι και διασκεδάστε το. 3-4 άτομα και κυρίως χωρίς προβλήματα ακοής, θα με θυμηθείτε. ?
  on 2 April 2018
 • Dark Seas

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Boo quote Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πας στο Dark Seas. Ξεκινάς χαλαρός, πιστεύοντας πως έχεις μπει σε ένα ακόμη συνηθισμένο δωμάτιο και πριν προλάβεις να καταλάβεις και πολλά, ξαφνικά ανοίγεις μια «πόρτα» και βρίσκεσαι σε ένα καράβι. Αλλά σε καράβι! Και σαν να μην έφτανε αυτό, τσουπ, να και οι τρελοί πειρατές. Να πω για τα σκηνικά; Ότι και να πω θα είναι λίγο. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να φτιαχτεί καλύτερα και με περισσότερη αληθοφάνεια ένα καράβι πέρα απ’ το να σε βάζανε όντως σε καράβι. Να πω για τους πειρατές; Οι άνθρωποι δεν είναι και πολύ στα καλά τους. Δεν ξέρω πόσο πολύ μπορεί να γέλασα και αν έχω γελάσει ποτέ περισσότερο σε escape. Ίσως φταίει το ότι είμαστε κι εμείς καραγκιοζάκια και δεν αφήσαμε ατάκα να πέσει κάτω. Όπως και να έχει, είναι ένα δωμάτιο που πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε. Οι γρίφοι του δεν είναι μεγάλης δυσκολιάς αλλά χρειάζονται αρκετή παρατηρητικότητα και ψάξιμο. Θες δε θες όμως, περνάνε σε δεύτερη μοίρα μέσα σε όλη αυτή την υπερπαραγωγή. Πάρτε λοιπόν τους πιο τρελούς σας φίλους και ετοιμαστείτε για 90’ σίγουρης διασκέδασης!
  on 2 April 2018
1 2
Close