Contact phone number:

Contact email:

Bloodsucker


 • Lvl 5 - Addict
 • 23 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  Bloodsucker quote Πολύ καλό δωμάτιο με σπουδαίο acting. Σε κρατάει σε εγρήγορση διαρκώς. Horror Mode οπωσδήποτε. Μπράβο στα παιδιά , αναμένουμε το επόμενο..
  on 17 December 2017
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Bloodsucker quote Καλή αρχή από την συγκεκριμένη εταιρία. Το δωμάτιο ακολουθεί το κλασικό concept της ιδέας, ωστόσο το live acting και οι γρίφοι προσδίδουν ευχάριστες πινελιές στην ουσία της διασκέδασης
  on 17 December 2017
 • Room 201: World Of Magic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Bloodsucker quote Άκρως διασκεδαστικό γριφοδωμάτιο με ουσιώδες acting. Το τοποθετώ στα top της εταιρίας που μας ξαφνιάζει διαρκώς ευχάριστα!
  on 17 December 2017
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  Bloodsucker quote Κάθε escaper που γουστάρει καθαρά γριφοδωμάτια έχει ένα παραπάνω λόγο να το επισκεφτεί. Πολύ μεράκι και ιδιαίτεροι γρίφοι (κάθε δυσκολίας) καθιστούν το δωμάτιο πολύ καλό. Ίσως κάποιοι γρίφοι ήταν σπαζοκεφαλιές ωστόσο το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό.
  on 16 December 2017
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Bloodsucker quote Welcome Mrs Rose! Αυτά συμβαίνουν όταν στήνεται ένα δωμάτιο από ανθρώπους με τόσο πολύ μεράκι. Story απλό , concept με φαντασία και άρτια δουλεμένο, διασκέδαση στο full! Το τέλος αν μπορούσε να δεχτεί κάποιες βελτιώσεις από τα υπέροχα πραγματικά παιδιά, θα ανεβάσει το επίπεδο μισό αστέρι ακόμα...
  on 16 December 2017
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Bloodsucker quote Εκεί που είχα σταματήσει να γράφω κριτικές και είπα να μείνω στο να τις διαβάζω απλά, πέφτω πάνω στις συγκεκριμένες και αναγκάζομαι να επανέλθω.. Ρε παιδιά έλεος με τα 5άρια, ειδικά σε αυτούς που έχουν παίξει και κάποια δωμάτια. Το ότι είναι ένα δωμάτιο που έχει κάνει υπέρβαση στα σκηνικά είναι κατανοητό αλλά μέχρι εκεί. Οι γρίφοι, η ροή καθώς και η κορύφωση του παιχνιδιού πάσχουν και σηκώνουν βελτίωση. Πιο πολύ σε αναγκάζει να συνεχίσεις την τριλογία παρά να την προσμένεις..
  on 16 December 2017
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Bloodsucker quote Εξαιρετικό live acting και τίμιοι γρίφοι. Απαιτεί πολύ καλή συνεργασία. Αν το δωμάτιο ανακαινιστεί (είναι παλαιάς κοπής) θα είναι ασυναγώνιστο. Στα μείον η φωτεινότητα στο χώρο που δυσκολεύει αρκετά στην επίλυση των γρίφων χωρίς λόγο. Μικρό spoiler - μην υποτιμήσετε την κατάρα..
  on 24 May 2017
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Bloodsucker quote Οκ περάσαμε καλά , έπεσε κυνηγητό ,φοβηθήκαμε όσο πρέπει (δεν τα κάναμε πάνω μας) , ωστόσο θεωρώ ότι οι γρίφοι του ηταν χαμηλού επιπέδου. Ένας γρίφος είναι σχεδόν ίδιος με άλλο δωμάτιο της εταιρίας. Ο ηθοποιός πολύ καλός. Οι μεγάλοι χώροι στα συν.
  on 24 May 2017
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Bloodsucker quote Πολύ μεράκι από τα παιδιά στην δημιουργία του δωματίου. Τέρμα ατμοσφαιρικό - μέτριας ευκολίας γρίφοι. Κρίμα για τόσο ατμοσφαιρικό δωμάτιο να μην έχει το ανάλογο live acting..
  on 24 May 2017
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Bloodsucker quote Περνάς ευχάριστα, αλλά θα προτιμούσα να ταν λίγο πιο προσεγμένοι οι γρίφοι καθώς δεν συμβαδίζουν με την ιστορία και μερικούς από αυτούς τους έχουμε συναντήσει σε άλλα δωμάτια που έχουμε παίξει. Σε γενικές γραμμές καλό αλλά όxι στα must..
  on 12 May 2017
 • The Voodoo Shop (Το Μαγαζί Βουντού)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  Bloodsucker quote Cause I'm a voodoo child Lord knows I'm a voodoo child babyyy Τρομερός χώρος , ευφάνταστοι γρίφοι και άλλη μια φορά μπράβο στο team του Lockhill για το στήσιμο Αν έβαζα κάποιο αρνητικό θα ήταν στον τελευταίο διαδραστικό γρίφο ο οποίος σηκώνει βελτίωση στην κατασκευή καθώς εμείς τον κανιβαλίσαμε..
  on 10 April 2017
 • Bachelor Party

  Βαλαωρίτου 16, Χαλάνδρι
  Bloodsucker quote Να και ένα δωμάτιο με σενάριο προσαρμοσμένο σε ότι δηλώνει ο τίτλος. Πολύ καλά στημένο και με ιδιαίτερο μεράκι από τα παιδιά του Lockout. Κάποιοι γρίφοι είχαν στοιχεία που έχουμε ξανασυναντήσει σε άλλα δωμάτια, ωστόσο υπήρχε και ένας ωραίος ιδιαίτερος γρίφος στην κεντρική σκηνή. Ο ηθοποιός είχε στοχευμένο interaction και μες στην ροή του παιχνιδιού. Δωμάτιο με καθαρό 4αρι που συστήνεται σε όλους. Κάτι που θα απογείωνε εντελώς το δωμάτιο κατά την γνώμη μου θα ήταν η προσθήκη ενός extra ηθοποιού με ρόλο που δεν λείπει σχεδόν ποτέ από bachelor party...
  on 10 April 2017
1 2
Close