Contact phone number:

Contact email:

Panagiwta Maratou


 • Lvl 4 - Devoted
 • 22 κριτικές
 • 2 Δωμάτια στο Wishlist
 • Looking Glass

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Panagiwta Maratou quote Εξαιρετικό δωμάτιο μα πιο πολύ άξιζε η ηθοποιός! Οι γρίφοι λύνονταν σε αλληλεπίδραση με αυτή, με πολύ ωραίο τρόπο. Τα σκηνικά φοβερά και πρωτότυπα. Το story του δωματίου συνεχίζεται ακόμα και όταν δραπετεύσεις από αυτό,ώστε να το συνδέσεις άμεσα με το επόμενο δωμάτιο.... το οποίο εννοείται πως θα το παίξουμε.....
  on 18 February 2019
 • Down the Rabbithole

  Έβρου 10 & Κερασούντος, Αθήνα
  Panagiwta Maratou quote Επισκεφτήκαμε το Brainfall hotel να παίξουμε το down the rabbid hole και to Looking glass. Καταρχήν εξαιρετικό προσωπικό!! Το Δωμάτιο είχε πολύ ωραία σκηνικά, κατά βάση αυτοματισμούς και ο ηθοποιός καταπληκτικός στο ρόλο του τρελοκαπελά, ο οποίος παραμόνευε και σε έχει κυριολεκτικά στη τσίτα! Είναι ίσως από τα πιο καλοστημένα δωμάτια που έχω επισκεφτεί.Απλά το διασκεδάσαμε! (Ομάδα των 3 ατόμων)
  on 18 February 2019
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Panagiwta Maratou quote Είναι ένα πολύ καλό δωμάτιο κυρίως για αρχάριες ομάδες. Είναι καλοστημένο, έχει πολύ ωραία σκηνικά ποικιλία από γρίφους, αλλά λίγο εύκολοι θα έλεγα. Μπήκαμε 3 άτομα με ένα άτομο μηδενικής εμπειρίας και βγήκαμε με αέρα 20 λεπτών. Βέβαια περάσαμε πολύ ωραία και αυτό ειναι στη τελική που μετράει. Το προσωπικό φοβερό!
  on 25 January 2019
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Panagiwta Maratou quote Πολύ καλό και προσεγμένο δωμάτιο. Ο ηθοποιός εξαιρετικός. Είχαμε πάει ομάδα των 6 ατόμων με αρκετά άπειρα μέλη και περάσαμε πολύ ωραία. Μεγάλη φάση είχε το δεύτερο μέρος με τις σωματικές ασκήσεις!
  on 25 January 2019
 • Prison Break

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  Panagiwta Maratou quote Επισκεφθήκαμε το δωμάτιο πρόσφατα 3 μελής ομάδα (το ένα μέλος με λίγα δωμάτια) και βγήκαμε με αέρα 4:30 λεπτών. Το πρώτο ουσιαστικα μισάωρο ο ένας συμπαίχτης είναι κλειδαμπαρωμένος και δεμένος με χειροπέδες αλλά όχι αμέτοχος, οπότε προσπαθείς να βρεις τρόπο να τον βγάλεις έξω!! Στην αρχή οι γρίφοι δεν έχουν συνοχή (μεγάλο μειονέκτημα για το δωμάτιο), ούτε σχέση με φυλακή και απλά νομίζεις ότι έχεις χάσει την μπάλα... Μετά καλυτερεύει πολύ η κατάσταση.... Γενικά η εικόνα του δωματίου είναι πολύ καλή, αλλά την χάνει στους γρίφους! Χρειάζεται σε αυτό το κομμάτι μια μικρή ανανέωση. Ο gm πολύ καλός έδινε βοήθειες όποτε έπρεπε και γενικά το προσωπικό ήταν εξαιρετικό!
  on 2 August 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Panagiwta Maratou quote Παραμυθένιο escape room! Αρκετά καλό δωμάτιο με πολύ ωραία σκηνικά!!! Ο ηθοποιός εξαιρετικός. Οι γρίφοι καλοί. Προτείνεται για ομάδες με παιδιά μέσα. Μάθαμε βέβαια (και μπράβο στο προσωπικό ) πως σε περίπτωση που είναι οι παίχτες μόνο παιδιά οι γρίφοι προσαρμόζονται κατάλληλα. Γενικά παιχνιδιάρικο δωμάτιο όχι όμως για πολλά άτομα, τρία είναι αρκετά καλό!!
  on 12 April 2018
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Panagiwta Maratou quote Πολύ καλό δωμάτιο! Η εισαγωγή εξαιρετική και εμφανταστη!Οι γρίφοι αρκετά καλοί αλλά όχι σε σημείο να κολλάς και να χρειάζεσαι άπειρες βοήθειες! Οι βοήθειες σου δίνονταν με εξυπνο τρόπο και τα σκηνικά πολύ καλά έως ψαρωτικα! Μπήκαμε τρία άτομα και πιστεύω πως δεν χρειαζόταν να είμαστε παραπάνω μιας και οι χώροι είναι πολύ μικροί. Σε ένα σημείο το παιχνίδι σου προκαλεί λίγο φόβο, αλλά είναι τόσο όσο! Τα παιδιά στο mastermind απλά τέλεια.... Μπορούσαμε να είμαστε για ώρες εκεί και να συζητάμε μαζι τους!
  on 12 April 2018
 • Sabotage

  Κοζύρη 3, Ηράκλειο
  Panagiwta Maratou quote Πολύ καλό δωμάτιο με ενδιαφέρον γρίφους (εκτός από έναν)! Μπήκαμε 4 άτομα και βγηκαμε στο τσακ.... Οι γρίφοι όπως έγραψα ήταν καλοί εκτός από έναν ο οποίος μας καθυστέρησε. Δεν ήταν δύσκολος αλλά απλά ανόητος και 'εχανε το δωμάτιο την ουσία του! Οι χώροι ήταν πολύ ωραίοι και διακοσμημένοι λες και έμπαινες όντως μέσα στη βάση μιας τρομοκρατικής οργάνωσης... Η απόδραση όλα τα λεφτά και από τη στιγμή που την κάναμε στην εκπνοή του χρόνου η αδρεναλίνη χτύπησε κόκκινο!!!! Το προσωπικό του escape house εκπληκτικό!!!!
  on 11 February 2018
 • Το μυστικό της Αρχαιολόγου

  Κοζύρη 3, Ηράκλειο
  Panagiwta Maratou quote Ωραίο Δωμάτιο με καλούς γρίφους! Μπήκαμε 4 άτομα και το βγάλαμε πολύ άνετα. Έχει αρκετά ευρύχωρους και προσεγμένους χώρους! Οι γρίφοι ήταν καλοί αν και σε κάποια σημεία κόλλαγες... Επίσης ορισμένα στοιχεία (όχι βοήθειες... μην σας μπερδέψω) σου δίνονταν από το gm με πολύ πρωτότυπο και ωραίο τρόπο! Το προσωπικό στο escape house απλά εξαιρετικό!
  on 11 February 2018
 • Thomas Crown Gallery

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Panagiwta Maratou quote Πολύ ωραίο δωμάτιο με ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΙΑ και καθόλου λουκέτα!!! Σαν να είσαι σε γκαλερί. Έξυπνοι γρίφοι γραμμικοί. Προτείνεται για 3 άτομα με μια μικρή εμπειρία (15 δωμάτια). Εμείς μπήκαμε 2 άτομα και δεν βγήκαμε στο παρατσακ!!! Πιστεύω ότι μας τα χάλασε το τελευταίο "γκατζετακι"... Ενώ ξέραμε να το χρησιμοποιήσουμε και μπορουσαμε, δεν μας βοηθαγε αυτό ( η αλήθεια είναι πως το θεωρώ λίγο ξεχαρβαλωμενο το άμοιρο από τη χρήση). Παρόλα αυτά το ευχαριστηθήκαμε, να πάτε!!! Ο gm και γενικά το team της εταιρείας πολύ καλό!!!
  on 29 December 2017
 • Game Room

  Περδικάρη 6, Ηράκλειο
  Panagiwta Maratou quote Πολύ καλό δωμάτιο! Το προλάβαμε λίγες μέρες πριν κλείσει. Προτείνετε για αρχάριες ομάδες. Είναι γραμμικό και έχει απλή διακόσμηση. Αρκετά αξιοπρεπές με 2 τσιμπιμένους γρίφους! Μπήκαμε 4μελής ομάδα με δύο αρχάρια άτομα και βγήκαμε. To κάναμε back2back με το Mission: white diamond (το οποίο είναι άπαιχτο δωμάτιο, απ τα καλύτερα που έχω επισκεφτεί)..... Το προσωπικό απλά εξαιρετικό!!!!!!!
  on 26 November 2017
 • Lost City of Atlantis

  Αλκιβιάδου 102, Πειραιάς
  Panagiwta Maratou quote Πολύ ωραίο δωμάτιο και ατμοσφαιρικό... Μπήκαμε 2 άτομα (με 10 μόνο δωμάτια) και δεν βγήκαμε το παρα κάτι (κλαψ). Αλλά ευχαριστούμε το gm (Τόλης) γιατί παρόλο που τελείωσε ο χρόνος μας άφησε να κάνουμε την απόδραση μας (ήμασταν στο τέλος βέβαια). Βασικά μας καθυστέρησε ένας γρίφος, ο οποίος ρε παιδιά δεν έχει λογική, απαιτεί να έχεις ταλέντο σε κάτι (δεν θέλω να κάνω spoil) και όχι κάποια δεξιότητα ή να παρατήσεις έναν από την παρέα να ασχοληθεί με αυτόν (εμείς δεν την είχαμε αυτή τη πολυτέλεια όντας 2 άτομα). Παρόλα αυτά το ευχαριστηθήκαμε !! Αξίζει να πας.. Πιστεύω πως βγαίνει εύκολα με 3 άτομα όχι σχετικά έμπειρα.
  on 25 June 2017
1 2
Close