Contact phone number:

Contact email:

Barrister


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 14 κριτικές
 • 13 Δωμάτια στο Wishlist
 • Once Upon A Time

  Ιάκχου 5, Κεραμεικός
  Barrister quote Πρόκειται για ένα όμορφο δωμάτιο, με σκηνικά που πείθουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι πραγματικά σε κάποιο παιδικό δωμάτιο. Η δυσκολία του δωματίου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή, επομένως είναι κατάλληλο για ομάδες που δεν έχουν επισκεφθεί πολλά escape rooms, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι και οι πιο έμπειρες ομάδες δεν θα το ευχαριστηθούν. Αρκετοί από τους γρίφους είναι πρωτότυποι και σχετίζονται με την ιστορία του δωματίου, όμως υπήρχαν και αρκετά λουκέτα με τετραψήφιους κωδικούς που καλό θα ήταν να μειωθούν. Ο Game Master, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό του Exit Now, εξαιρετικός όπως πάντα, ευγενικός και πρόθυμος να βοηθήσει τη στιγμή που πρέπει, παρέχοντας hints παρά έτοιμη τη λύση, γεγονός που το θεωρώ άκρως θετικό. Καλό θα ήταν να επισκεφθείτε το συγκεκριμένο δωμάτιο με ομάδα 4 ατόμων το πολύ, καθώς εάν είστε περισσότερα άτομα δεν θα το απολαύσετε το ίδιο. Εμείς (4 άτομα) αποδράσαμε με περιθώριο δύο λεπτών, με σχετικά χαμηλό αριθμό βοηθειών.
  on 4 September 2016
 • Roswell 1947 - An Alien Enigma

  Πελαγωνίας 6, Κεραμεικός
  Barrister quote Το Roswell αποτελεί ένα εξαιρετικό δωμάτιο, με καταπληκτικά σκηνικά και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, τα οποία σε βάζουν απευθείας στο κλίμα της ιστορίας. Οι περισσότεροι γρίφοι του δωματίου είναι αρκετά ενδιαφέροντες και πρωτότυποι, προσδίδοντας στο δωμάτιο ικανοποιητικό βαθμό δυσκολίας. Η Game Master ήταν πολύ ευγενική και προσέφερε τις βοήθειες που έπρεπε, τη στιγμή που έπρεπε. Για τους δύο ιδιοκτήτες του Escapepolis ό,τι και να πω είναι πραγματικά λίγο. Εξαιρετικά άτομα με μεγάλο πάθος για αυτό που κάνουν και πρόθυμοι να συζητήσουν με τον κόσμο για τα δωμάτια. Δεν δίνουν δηλαδή σε καμία περίπτωση την εντύπωση των επιχειρηματιών που νοιάζονται μόνο "να σου πάρουν τα λεφτά". Ήμασταν δύο άτομα με σχετικά καλή εμπειρία σε escape rooms, όμως δεν καταφέραμε να αποδράσουμε, καθώς δεν λύσαμε τον τελευταίο γρίφο, ο οποίος είναι σχετικά δύσκολος. Αναμφίβολα πάντως, τόσο η συνολική εικόνα του δωματίου όσο και η δυσκολία του είναι άκρως ικανοποιητικές. Αξίζει να επισκεφθείτε το συγκεκριμένο δωμάτιο και με το παραπάνω.
  on 4 September 2016
 • Avissos

  Πελαγωνιας 6, Αθήνα
  Barrister quote Η ατμόσφαιρα και η γενικότερη εικόνα του δωματίου είναι εξαιρετικές. Αρκετά καλοστημένο δωμάτιο που σε βάζει στο κλίμα της ιστορίας και σε κάνει να πιστεύεις ότι όντως βρίσκεσαι μέσα σε υποβρύχιο. Όλα τα άτομα του προσωπικού είναι φιλικά και ευγενικά και ο Game Master είχε πολύ όρεξη και ενθουσιασμό για αυτό που κάνει. Τις φορές που χρειαστήκαμε βοήθεια, προτίμησε να μας δώσει κάποιο hint, παρά έτοιμη τη λύση, γεγονός που το θεωρώ πολύ θετικό. Ακόμη, μόλις βγήκαμε από το δωμάτιο, αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να μιλήσει μαζί μας και να μας λύσει απορίες σχετικά με το δωμάτιο και τους γρίφους του. Το μοναδικό ίσως ζήτημα είναι ότι, παρά το γεγονός ότι οι γρίφοι του δωματίου ήταν ενδιαφέροντες και σχετικά πρωτότυποι, η γενικότερη δυσκολία ήταν χαμηλή, επομένως καταλήξαμε να αποδράσουμε με περιθώριο 13 λεπτών περίπου, έχοντας ζητήσει περίπου 3 βοήθειες. Είναι ένα φαινόμενο που είχα παρατηρήσει και στο Tyranny. Δεν ισχυρίζομαι ότι αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα, απλώς πιστεύω ότι το δωμάτιο θα πρέπει να γίνει λίγο πιο δύσκολο ή να προστεθούν μερικοί ακόμα γρίφοι, ώστε να μη δίνεται η εντύπωση ότι η απόδραση ήταν υπερβολικά εύκολη. Κατά τα άλλα, μόνο θετικά έχω να αναφέρω για το συγκεκριμένο δωμάτιο.
  on 28 June 2016
 • Cube ²

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  Barrister quote Όμορφο δωμάτιο, με γρίφους που είναι αρκετά πρωτότυποι κατά κύριο λόγο. Βέβαια, αρκετά διαφορετικά στοιχεία πρέπει να συνδυαστούν μεταξύ τους για την επίλυση των γρίφων, γεγονός που αυξάνει, ως έναν βαθμό, τη δυσκολία του δωματίου. Η ατμόσφαιρα του δωματίου είναι ωραία και έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο ξεκινούν οι παίκτες στο δωματίο. Το προσωπικό εξαιρετικό και ο Game Master βοηθούσε με σωστό τρόπο και ανάλογα με τη συχνότητα που επιθυμούσαμε εμείς. Επίσης, επειδή όταν τελείωνε ο χρόνος μας είχε μείνει μόνο ο τελευταίος γρίφος, μας έδωσαν περίπου 3 λεπτά επιπλέον χρόνο για να καταφέρουμε να αποδράσουμε, γεγονός που μου έδωσε την εντύπωση ότι τους νοιάζει να περάσεις καλά και όχι μόνο να βγάλουν χρήματα. Θετικές εντυπώσεις σε όλα λοιπόν. Πιστεύω ότι δεν θα το πρότεινα σε αρχάριους παίκτες, λόγω δυσκολίας.
  on 28 June 2016
 • Dracula's Chamber

  Ιακχού 5, Κεραμεικός
  Barrister quote Πρόκειται για το δέκατο escape room που επισκέπτομαι συνολικά και το δεύτερο από το Exit Now (έχω πάει και στο Haunted House). Είναι ένα ωραίο δωμάτιο, καλοσχεδιασμένο, με τέλεια ατμόσφαιρα και ωραίους γρίφους. Μπορεί η ατμόσφαιρα να παραπέμπει σε Κόμη Δράκουλα, όμως δεν πρόκειται για δωμάτιο που επιδιώκει να τρομάξει τους παίκτες (όπως λόγου χάρη το Haunted House). Ήμασταν ομάδα τεσσάρων ατόμων και αποδράσαμε με περιθώριο 1 λεπτό. Το δωμάτιο έχει έναν γρίφο σχετικό με σκάκι που ενδέχεται να σας καθυστερήσει λίγο, ωστόσο με βοήθεια από τον Game Master θα τα καταφέρετε. Όπως έχω ήδη αναφέρει και σε άλλη κριτική, όλο το προσωπικό του Exit Now είναι εξαιρετικό. Ο Game Master καταπληκτικός και ευγενέστατος, ίσως όμως να μας βοήθησε λίγο περισσότερο από όσο θέλαμε, όμως το έκανε τελείως καλοπροαίρετα το παιδί, για να μας βοηθήσει να αποδράσουμε και να το ευχαριστηθούμε. Τέλος, να σας συμβουλεύσω, χωρίς φυσικά να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, να είστε προσεκτικοί με τον τελευταίο γρίφο, καθώς βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις μπορεί να σας κάνουν να χάσετε.
  on 24 June 2016
 • Haunted House

  Ιακχου 5, Κεραμεικός
  Barrister quote Το δωμάτιο είναι εξαιρετικό! Ωραία ατμόσφαιρα και διακόσμηση, με γρίφους ικανοποιητικής δυσκολίας, δεδομένου ότι υπάρχει και ο παράγοντας του τρόμου καθόλη τη διάρκεια. Δεν το προτείνω σε άτομα που τρομάζουν εύκολα, καθώς το συγκεκριμένο δωμάτιο καταφέρνει να τρομάξει ακόμη και άτομα που δεν τρομάζουν σε γενικές γραμμές. Ορισμένοι από τους γρίφους είναι αρκετά πρωτότυποι και γενικά έχουν προστεθεί όμορφες πινελιές στο δωμάτιο (τις οποίες δεν μπορώ φυσικά να αποκαλύψω), που αυξάνουν τον φόβο και την αγωνία. Ο Game Master εξαιρετικός, βοηθούσε όσο έπρεπε και πολύ ευγενικός, όπως και γενικά όλο το προσωπικό του Exit Now. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για έμπειρους και μη παίκτες, διότι είναι ιδιαίτερα απολαυστικό, ανεξάρτητα από το εάν θα αποδράσετε ή όχι.
  on 24 June 2016
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Barrister quote Σε γενικές γραμμές, το δωμάτιο ήταν καλό, με ωραία ατμόσφαιρα και καλοστημένο, όμως ορισμένοι από τους γρίφους ήταν υπερβολικά δύσκολοι. Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο έρχονταν οι βοήθειες ήταν αρκετά πρωτότυπος. Βασικό πρόβλημα ήταν ότι καθυστερήσαμε αρκετά να ξεκινήσουμε. Αφενός περιμέναμε αρκετά για να τελειώσουν οι προηγούμενοι και αφετέρου μέχρι να μας εξηγήσουν τα απαραίτητα προτού μπούμε στο δωμάτιο, καταλήξαμε να ξεκινήσουμε περίπου μία ώρα αργότερα από την ώρα που είχαμε κάνει κράτηση. Ακόμη, το δωμάτιο είναι πρωτότυπο στον τρόπο με τον οποίο κερδίζεις, ο οποίος δεν είναι να αποδράσεις όπως συμβαίνει σε άλλα δωμάτια, χωρίς ωστόσο να με ενθουσιάζει προσωπικά. Το βασικότερο όμως πρόβλημα ήταν ο Game Master. Αρχικά, κατά την αναμονή για να τελειώσουν οι προηγούμενοι, πιάσαμε κουβέντα μαζί του και προσπαθούσε υπερβολικά να μας παρουσιάσει το δωμάτιο ως ένα από τα δυσκολότερα της Αθήνας, σε βαθμό που κούραζε. Ακόμη, στο τέλος που μιλούσαμε μαζί του για τους γρίφους και μας εξηγούσε τι κάναμε λάθος και τι δεν βρήκαμε, είχε ένα απογοητευμένο ύφος του στυλ: "Δεν το περίμενα αυτό από εσάς"! Ευτυχώς που δεν καταλήξαμε να του ζητήσουμε και συγγνώμη που χάσαμε. Όπως και να έχει, πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση, καθώς το άτομο που μας αφηγήθηκε την ιστορία πριν μπούμε στο δωμάτιο ήταν εξαιρετικό και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα απολύτως. Όμορφο δωμάτιο γενικά, το οποίο όμως προτείνω μόνο για έμπειρους παίκτες.
  on 24 June 2016
 • Curse

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  Barrister quote Πρόκειται για το έβδομο escape room που επισκέπτομαι και έχω να πω μόνο θετικά σχόλια. Αρχικά, το προσωπικό είναι ευγενικό και ο Game Master μας έδωσε ικανοποιητικό αριθμό βοηθειών. Το δωμάτιο είναι σωστά στημένο, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και γρίφους ικανοποιητικής δυσκολίας. Το βασικότερο όμως στοιχείο του δωματίου που το καθιστά ενδιαφέρον, τρομακτικό και ιδιαίτερα ξεχωριστό είναι η "Κατάρα" για την οποία δεν θα πω τίποτε άλλο, θα δείτε μόνοι σας! Δεν θα πρότεινα βέβαια το συγκεκριμένο δωμάτιο σε άτομα που τρομάζουν εύκολα...Το μόνο "αρνητικό" του συγκεκριμένου δωματίου είναι ότι αποτελεί μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία που, για αρκετό καιρό, τα επόμενα escape rooms που επισκεπτόμουν, μου φαίνονταν αδιάφορα.
  on 24 June 2016
 • Las Vegas

  Ομήρου 24 – 26, Νέα Σμύρνη
  Barrister quote Ωραίο και καλοστημένο δωμάτιο, με γρίφους που, στην πλειοψηφία τους, ξεχωρίζουν αρκετά από τα συνηθισμένα. Ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά ικανοποιητικός και ο Game Master (όπως και γενικά όλο το προσωπικό) ήταν εξαιρετικά ευγενικός, με όρεξη για αυτό που κάνει. Όσον αφορά τις βοήθειες, μας έδωσε ικανοποιητικό αριθμό, ούτε υπερβολικά πολλές, ούτε υπερβολικά λίγες. Προς το τέλος, το δωμάτιο έχει μια ωραία πινελιά που το καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρον και προσθέτει επιπλέον αγωνία.
  on 24 June 2016
 • Space Odyssey

  Αμερικής 20 & Ακαδημίας, Κολωνάκι
  Barrister quote Το δωμάτιο ήταν αρκετά ενδιαφέρον, με ωραίους και πρωτότυπους γρίφους και ικανοποιητική δυσκολία. Ωστόσο αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν το μοντέλο "Μία βοήθεια ανά 10 λεπτά", το οποίο καθιστά το δωμάτιο αρκετά δύσκολο, χωρίς να υπάρχει λόγος. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι αν κάποιο μέλος της ομάδας πατήσει το panic button, χάνει ολόκληρη η ομάδα, μου δίνει την εντύπωση ότι προσπαθούν να κάνουν πιο δύσκολα τα δωμάτιά τους, απλά για να βγει η ανάλογη φήμη για το Mind Trap. Επιπλέον, παρόλο που το προσωπικό ήταν ευγενικό σε γενικές γραμμές, μου έδωσαν την εντύπωση ότι έχουν την προσέγγιση "Ψεκάστε, Σκουπίστε, Τελειώσατε", σε αντίθεση με άλλα escape rooms που ο Game Master αφιερώνει στο τέλος περισσότερο χρόνο για να συζητήσετε τους γρίφους και να σας πει τι κάνατε λάθος. Οφείλω βέβαια να πω, ότι στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχα πάει πριν από περίπου 3 μήνες, επομένως ελπίζω η κατάσταση να έχει αλλάξει προς το καλύτερο.
  on 24 June 2016
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  Barrister quote Όμορφο δωμάτιο, η ιστορία του οποίου βασίζεται στο βιβλίο "Misery" του Stephen King. Το προσωπικό φιλικό και ευγενικό. Το δωμάτιο καλοστημένο και μου άρεσε αρκετά ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάει το παιχνίδι (κάτι συμβαίνει με όλους τους παίκτες). Γενικά πάντως το δωμάτιο και οι γρίφοι του δεν εντυπωσιάζουν. Το βασικότερο ίσως πρόβλημα είναι ότι η δυσκολία του δωματίου είναι αρκετά χαμηλή. Αποδράσαμε με περιθώριο 15 λεπτών, χωρίς να είμαστε πολύ έμπειροι παίκτες. Εμένα προσωπικά ήταν η τέταρτη φορά που πήγαινα σε escape room. Να πω πάντως ότι στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχα πάει πριν από τουλάχιστον 4 μήνες, επομένως ελπίζω να έχει προσαρμοστεί ανάλογα η δυσκολία του δωματίου από τότε.
  on 24 June 2016
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Barrister quote Εξαιρετικό δωμάτιο, με όμορφα σκηνικά, που μας ικανοποίησε πλήρως. Καταφέραμε να αποδράσουμε με περιθώριο 1 λεπτό περίπου. Για την Game Master και το υπόλοιπο προσωπικό έχω να πω μόνο τα καλύτερα: Ευγενικοί άνθρωποι και οι βοήθειες που προσέφερε η Game Master ήταν όσες ακριβώς έπρεπε. Οι γρίφοι ξεχωρίζουν αρκετά σε σχέση με άλλα δωμάτια και, σε κάποια στιγμή μέσα στο δωμάτιο, η αγωνία κορυφώνεται! Το προτείνω ανεπιφύλακτα τόσο για έμπειρους όσο και για πιο νέους παίκτες.
  on 24 June 2016
1 2
Close