Contact phone number:

Contact email:

Bardos


 • Lvl 4 - Devoted
 • 17 κριτικές
 • 13 Δωμάτια στο Wishlist
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Bardos quote Για ακόμα μια φορά τα παιδιά στο Αιγάλεω μας άφησαν με το στόμα ανοικτό. Ως έμπειροι είκοσι δωματίων πλέον. Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Δεν χρειάζονται ηθοποιό για να σε βάλουν στο κλίμα. Το δωμάτιο έχει τρέξιμο ποτέ αθλητικά είναι must. Οι γρίφοι είναι όπως όλοι στο escaped για όλα τα γούστα....!!! Χίλια μπράβο στα παιδιά και την δουλειά τους για ακόμα μια φορά!
  on 12 July 2020
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  Bardos quote Καθυστερημένη κριτική. Επισκευτήκαμε το δωμάτιο 1/04/2019. Ομάδα 6 ατόμων (δεν είναι για τόσα 4 πιστεύω αρκούν) Με οκ γρίφους ούτε πολύ δύσκολους ούτε ξεφτίλας. Ωραίο σκηνικό και σε βάζει απευθείας στο ρόλο ο GM. Βοήθειες ικανοποιητικές. Το δωμάτιο είναι λίγο βαρετό στην αρχή αλλά μετά σε αποζημειώνει πλήρως. Good Job!!
  on 21 June 2019
 • The Passengers

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Bardos quote Το δωμάτιο το είχαμε δει από παλιά και μας άρεσε σαν υπόθεση. Αυτό που με τρελαίνει με κάποια escape rooms όπως και με το passengers είναι, το πως μπορούν μέσα σε 30 το πολύ τετραγωνικά να σε βάλουν και να περάσεις τόση ώρα χωρίς να το καταλάβεις. Φοβεροί μηχανισμοί που σε κάνουν να χαθείς για λίγο (εμείς νομίζαμε ότι βιδωνομασταν στο πάτωμα). Δεν μας δυσκόλεψε κάτι αλλά θέλει παρατηρητικότητα. Για 4 άτομα που δίνουν το δωμάτιο είναι ιδανικό. Γρίφοι καλοί και ο ηθοποιός στον ρόλο του όχι ότι τον πολυβλεπεις κιόλας. Προσοχή στις βοήθειες μην τις φάτε στο κεφάλι.
  on 3 January 2019
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Bardos quote Μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο δωμάτιο που έχουμε παίξει. Δωμάτιο... δεν το λές και δωμάτιο!!! Το 15ο για μένα και πιστεύω πως η εμπειρία που αποκόμησα από τα προηγούμενα βοήθησε πολύ. Το paradox είναι γεμάτο γρίφους για όλα τα γούστα!!! Απλά πρέπει να θυμάσαι όχι όλοι μαζί, Οι 3 ώρες δεν είναι για πλάκα!!! Game master πολύ καλοί με βοήθειες εκεί που πρέπει. Είναι must do δωμάτιο σε όσους θέλουν να λέγονται escapees!!! Περιμένω με ανυπομονησία το δεύτερο!!! ... and think outside of the box!!!
  on 29 October 2017
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Bardos quote Με το Haunted τελειώσαμε τα δωμάτια του The Box. Ατμοσφαιρικό δωμάτιο και αυτό. Είναι ίσως το μόνο που δεν έχει κάποια εξήγηση πριν, όπως έχει στα άλλα. Προσωπικά μου άρεσαν οι γρίφοι ήταν αρκετά κλασικοί (I like that). Το δωμάτιο σε εκπλήσει σε κάποιες στιγμές και σε βάζει στην ατμόσφαιρα χωρίς πολλά πολλά!!! Δεν είναι δωμάτιο τρόμου μπορεί να μπει και κάποιος που δεν θα έμπαινε σε δωμάτια με ηθοποιούς!! Είχαμε ένα θέμα στην έξοδο αλλά μας κατέβαλε το στοιχιωμένο σπίτι... :D Παρατήρηση αρκετή και όλα θα έρθουν.Kάποια στοιχεία είναι κάτω από την μύτη σας!!! Πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά προσωπικά το κατατάσω 3ο μιας και τα κάναμε όλα... 1. Museum 2. Time 3. Haunted 4. Temple Περιμένουμε και άλλες καλές δουλειές από το The Box!!
  on 27 August 2017
 • The Temple Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Bardos quote Δωμάτιο 15 και όπως και στα υπόλοιπα δωμάτια του The Box από την αρχή τα παιδιά σε βάζουν από την αρχή στο κλίμα. Ωραία διακόσμιση με συμβατικούς γρίφους (παίξαμε την κανονική δυσκολία) δεν μπορώ να πω πως κολλήσαμε σε κάποιον γρίφο πολύ τελειώσαμε στα 50'. Το δωμάτιο είναι πολύ ατμοσφαιρικό και σε βάζει στο θέμα ενός ναού των Μάγιαν, αν και έχει κάποια πράγματα που δεν κολλάνε... it's ok. H πιλότος μιλούσε όπου χρειάστηκε όχι πολύ. Από όλη την δουλειά που είδα από το The Box είναι το δωμάτιο που μου άρεσε λιγότερο χωρίς αυτό να το κάνει κακό δωμάτιο!!! Σε ομάδες με εμπειρία μπορείτε να ρισκάρετε το πιο δύσκολο επίπεδο!!!
  on 27 August 2017
 • Room 201: World Of Magic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Bardos quote Επιτέλους Ήταν το πρώτο escape room της ομάδας μου. Πήγαμε τελείως άσχετοι πριν κανα χρόνο.... Δεν κάναμε ούτε το 50% Μετά όμως μάθαμε... και επιστρέψαμε, και... βγήκαμε κύριοι!!! Θεωρώ πως το escaped έχει τα πιο ατμοσφαιρικά δωμάτια με αυτό να έιναι το 2ο καλύτερο για μένα. Γρίφοι να ψάχνεσε με ικανοποιητικές βοήθεις (τώρα παλιά μας τις έδιναν με την σεσουλα μπας και βρούμε και τπτ). Θέλει συνεργασία και αν θέλετε αίσιο τέλος... ,μην ξεχάσετε κανέναν. Ισως ο φωτισμός να σας σπάσει λίγο τα νέυρα αλλά σε κρατάει στο mood! Πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά να το επισκεφτείτε 100%. Απλά θέλει εμπειρία για εμάς ήταν το 11ο δωμάτιο!!!
  on 12 June 2017
 • The Museum Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197
  Bardos quote Το Χρυσό τουβλάκι!!! Μέτριο σε δυσκολία δωμάτιο και αρκετά "κλασικό". Μπάινεις ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και προχωράς βήμα βήμα. Απλά λουκέτα λιγοι οι αυτοματισμοί. Θέλει να παρατηρείς τα πάντα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! Ο Κ. Στάθης ;) (για όσους ξέρουν) πολύ καλός και σαν οικοδεσπότης και σαν game master. Οπως έχω συναντήσει και σε άλλα δωμάτια της εταιρίας σε βάζουν στον ρόλο από την αρχή και τα παιδιά και η μουσική, που ομολογώ πως είναι από τα αγαπημένα μου χαρακτηρηστικά του The Box. Το δωμάτιο είναι ιδανικό για νέες ομάδες!!! και 6 να πάτε έχει πράγμα να κάνετε γιατί θέλετε τα "ματια" ;) ΥΓ: Οι καραμέλες τα σπάνε!!!
  on 12 June 2017
 • The Time Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Bardos quote Δωμάτιο Νο. 9 Πρώτο δωματιο του "Κου. Σταθη"... Υποδοχή και η αρχή του δωματίου καταπληκτική. Οι γρίφοι στην αρχή ήταν σχετικά έυκολοι μετά το πράμα δυσκολέυει όσο πάει. Φαντασικά σκηνικά σε όλο το δωμάτιο σε βάζουν στο κλιμα όπως ακριβώς πρέπει. Δεν είναι για 6 άτομα η άποψή μου 4 είναι ιδανικό!!! Πολύ καλή δουλειά πάμε και για επόμενα "Boxes"!!!
  on 9 June 2017
 • Room 001: Zygote

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Bardos quote Δωμάτιο Νο. 10 και δεν υπήρχε καλύτερο για να περάσουμε στα διψήφια. Πάρα πολύ καλή δουλειά, δεν μπορώ πιστεύω να περιγράψω το δωμάτιο χωρίς να κάνω spoil. Γρίφοι, γρίφοι, γρίφοι... Λουκέτα, γρίφοι παρατήρησης, αυτοματοποιημένοι. Όλα τα είχε ο μπαξές. Ο μάστορας μέσα είχε κάποια θεματάκια αλλά ήταν πάρα πολύ καλός και πλακατζής, βοηθούσε σε κάποια θέματα. Αθλητικά όλοι οσοι πάτε για τα τρεξίματα του σταδίου, εεεε δωματίου!!! Το συστείνω σε όλους με μια εμπειρία σε κλασικά δωμάτια και καλή συνεργασία μεταξύ της ομάδας.
  on 9 June 2017
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  Bardos quote Το 8ο δωμάτιο μας 6 άτομα ομάδα (συστείνω λιγότερους). Είναι βασισμένο σε αυτοματισμούς χωρίς πολλά λουκέτα. Οι αυτοματισμοί είναι πάρα πολυ καλοί. Η ατμόσφαιρα σε βάζει στο concept αμέσως. Τα παιδιά πολύ εξυπηρετικά και στην υποδοχή και σαν GM. Σου στέλνουν βοήθειες όταν σκαλώνεις (αυτό για εμάς δεν ισχύε βέβαια γιατί σκαλώναμε και στις βοήθειες). Πολύ καλή δουλειά απλά δεν είναι για ομάδες με μηδενική εμπειρία!
  on 23 December 2016
 • Room 103: Paranoic

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Bardos quote Ειναι το πρώτο δωμάτιο που με το που μπήκαμε μας έβαλε μόνο του στην ιστορία του. Είναι το πρώτο προσωπικό μου horror και ήταν καταπληκτικό. Γρίφοι στο θέμα και καλοί. Ατμοσφαιρα εξεραιτική. Δεν είναι για 5 ποδοπατιόμασταν εκεί μέσα αλλά χαλάλι!! Good Job lets go for #2
  on 21 December 2016
1 2
Close