Contact phone number:

Contact email:

Arlekinos


 • Lvl 5 - Addict
 • 31 κριτικές
 • 15 Δωμάτια στο Wishlist
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  Arlekinos quote Για μένα είναι το πιο ωραίο δωμάτιο του escapolis. Τα 3,5 αστεράκια είναι για έναν μηχανισμό που δεν λειτούργησε ποτε και η αμέλεια του game master να κλειδώσει ένα λουκέτο.. Αν είστε πιο τυχεροί απο εμάς θα περάσετε υπέροχα!
  on 28 July 2017
 • Avissos

  Πελαγωνιας 6, Αθήνα
  Arlekinos quote Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα και γρίφοι. Μέτριας δυσκολίας. Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη στα βάθη του ωκεανού!
  on 28 July 2017
 • The Survivor

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Arlekinos quote Εξαιρετικό, σκέτη απόλαυση. Τρέχεις πηδάς, παθιάζεσαι.. υπέροχο! Το θεωρώ μαζί με το Experimentum X του trapped απο τα πιο απολαυστικά. Το μόνο κακό είναι ή μεγάλη αναμονή για κράτησης.
  on 28 June 2017
 • The Little Wizard

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  Arlekinos quote Δεν μας ενθουσίασε. Πολύ ουδέτερο δωμάτιο, η ατμόσφαιρα μέσα στο κλίμα άλλα με πολύ λιτό σκηνικό. Γρίφοι 1,2 ευχάριστοι. Σίγουρα για μικρής εμπειρίας ομάδες. Η τιμή του με κουπόνια super!
  on 28 June 2017
 • Defcon 2

  Κολοκοτρώνη 13 Γ, Αιγάλεω
  Arlekinos quote Πολύ πολύ δυνατό δωμάτιο! Προφανώς και δεν είναι για ομάδες με μικρή εμπειρία άλλα δεν μπορώ να πω οτι δεν βγαίνει. Έμεις φάγαμε αρκετό χρόνο στον τελευταίο χώρο που έχει έναν γρίφο δεξιότητας αρκετα απαιτητικό. Βγήκαμε 2-3 λέπτα πρίν το τέλος. Υπήρχαν πόλλες στιγμές κατα την διάρκεια της αποστολής που έπιασα τον ευτό μου να ενθουσιάζεται.. πρέπει να πάτε!!!
  on 22 May 2017
 • Titanic: The Final Hour

  Δερβενίων 41, Εξάρχεια
  Arlekinos quote Ομορφή διακόσμηση, αντιμετωπίσαμε κάποια τεχνικά θέματα με τους γρίφους και τους μηχανισμούς που δυστυχώς χρειάστικε η παρέμβαση του GM. Βγήκαμε αρκετά εύκολα (18 λεπτά πριν το τέλος), χωρίς κάποια ιδιαίτερη βοήθεια. Αξίζει να το επισκεφθείτε αν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία ή σε back2back με κάποιο άλλο δωμάτιο. Τα παιδία στην υποδοχή άπλα super!
  on 24 April 2017
 • Arlekinos quote Πολύ καλό δωμάτιο, μπαίνεις στην ατμόσφαιρα απευθείας. Αρκετά καλή γρίφη και πολύ ώραια χρήση στο σταθερό τηλέφωνο του δωματίου (όταν πάτε θα καταλάβετε). Έχει 2 εξαιρετικούς γρίγους και θα έλεγα πως θέλει μια Ά εμπειρία για να ανακαλύψεις τα μυστήρια και να αποδράσεις εγκαίρως.
  on 24 April 2017
 • Guantanamo

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Arlekinos quote Δεν υπάρχουν λόγια.. πρέπει να το έχει κατασκευάσει δραπέτης απο φυλακές αυτό το δωμάτιο. Όλοι οι γρίφοι to the point, πολύ ατμοσφαιρικό και απολαυστικό. Το φινάλε σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!!! Τα περισσότερα δωμάτια του Great Escape είναι υπερπαραγωγές και έαν δεν είχαμε παίξει σαν ομάδα τις 20.000 λέυγες απο Escaped θα έλεγα πως όμοια τους δεν υπάρχουν!!!
  on 19 April 2017
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Arlekinos quote Οτι καλύτερο έχουμε παίξει έως τώρα. Η ατμόσφαιρα πραγματικά θα μας μείνει αξέχαστη. Μπήκε νουμέρο 1 στη λίστα μας η οποία έχει δωματιάρες απο Paradox,Sherlock Homes, Sir lock's House, The box, Great Escape,Escapepolis, Trapped, Mindtrap, Game Over ΚΛΠ.Το δωμάτιο (λέμε τώρα) δεν κάνει πουθενα κοιλία με υπέροχους γρίφους και 90 λέπτα να είσαι στη τσίτα. Θέλαμε μισή ώρα να χαλαρώσουμε μετα. H O L L Y W O O D
  on 10 April 2017
 • Prototype – X

  Λεωφόρος Ιωνίας 255, Άγιος Ελευθέριος
  Arlekinos quote Χορτάστικό δωμάτιο με ατμόσφαιρα άλλης εποχής. Η Διασπασή της ομάδα είναι απαραίτητη. όλοι έχουν απο κάτι να κάνουν. Πολλά τα αντικείμενα στους χώρους & σε αποπροσανατολίζουν. Στα αρνητικά ένας γρίφος που ήθελε συνδυασμό των μισών αντικειμένων που βρίσκεις μέσα στο καταφυγίο! Επιπλέον βρήκα περιττό το Live Performance αν και μέσα στο όλο story. Για το τέλος game master... απλά υπέροχη!!!!
  on 10 April 2017
 • The Cave

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  Arlekinos quote Πολύ καλή η προσπάθεια μεταφοράς σε σπηλιά. Προτείνεται σε ομάδες με μικρή εμπειρία για μεγαλύτερη απόλαυση. Σίγουρα θα πρέπει να το συνδυάσετε με το Levitha Str κάθως οι ιστορίες των δύο δωματίων σχετίζονται. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ στο Elude με τις εκπτώσεις και τις προσφορές που κάνει καθώς το άθλημα μας (escape rooms) είναι πόλυ ακριβό και αν δεν υπήρχαν και οι επιχειρίσεις αυτές θα παίζαμε όλο και λιγότερο...
  on 27 March 2017
 • Levitha Street

  Ραβινέ 14, Περιστέρι
  Arlekinos quote Του βάζω υψηλό βαθμό γιατι πραγματικά αξίζει να περάσετε μια βόλτα απο το Levitha. Η ιστορία ξεκινάει ωραία προσπαθώνατας να βρείς τρόπο να εισέλθεις σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Οι χώροι του σπιτίου αν και μινιμαλ πλαισιόνονται απο ωραίους γρίφους και μια ανέλπιστη μετάβαση σε ένα μυστικό χώρο!! Απολαυστικό και το φινάλε της ιστορίας.
  on 27 March 2017
1 2 3
Close