Contact phone number:

Contact email:

Apostol


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 13 κριτικές
 • 292 Δωμάτια στο Wishlist
 • Auschwitz

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  Apostol quote Πρώτη μας επίσκεψη στο Rubicon και οι εντυπώσεις μας είναι πάρα πολύ θετικές. Τεράστιος χώρος υποδοχής - που σύντομα θα αποτελεί χώρο αναφοράς στα επιτραπέζια παιχνίδια. Τα παιδιά είναι πολύ φιλικά και από ότι μας είπαν έχουν αρκετά πλάνα για το μέλλον καθώς ο διαθέσιμος χώρος του κτιρίου επιτρέπει σχεδόν τα πάντα. Το δωμάτιο ξεκινάει με κάτι πλέον σύνηθες για δωμάτια σχετικά με φυλακές, πόλεμο κλπ, ο τρόπος όμως για να περάσεις την πρώτη δυσκολία είναι αρκετά πρωτότυπος. Το δωμάτιο έχει ωραία ροή, κυρίως αρχικά, γρίφους με φαντασία, κάποιοι εκ των οποίων δυσκολούτσικοι, κυρίως στο δεύτερο του κομμάτι. Συμβατός με την ιστορία και ο τρόπος βοήθειας. O gm πολύ καλός. 3.5 Αστεράκια
  on 6 December 2016
 • Nightmare

  Αγγελίωνος 10, Αγία Παρασκευή
  Apostol quote Πρώτη μας επίσκεψη στην συγκεκριμένη εταιρία. Προσπαθεί να σε βάλει στο κλίμα από την υποδοχή, μπαίνοντας στο δωμάτιο συναντάς μια αρκετά καλή ατμόσφαιρα, ήχος, σκηνικά κλπ και βρίσκεσαι σχεδόν κατευθείαν στα βαθιά. Η συνέχεια είναι αρκετά διαφορετική αφού θα συναντήσεις μια ποικιλία διαφορετικής λογικής & δυσκολίας γρίφων. Το περιβάλλον γίνεται πιο εχθρικό (τόσο όσο), κάποιες προσωρινές θυσίες αναγκαίες και γενικά έχει μια σωστή κλιμάκωση με απώτερο στόχο την έξοδο. Διασκεδαστικό, μέτριας δυσκολίας, δωμάτιο. Η gm πολύ καλή και φιλική.
  on 8 October 2016
 • Jack the Ripper

  Διονύσου 15 & Ερμού, Μαρούσι
  Apostol quote Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο. Πάρε 2 φίλους σου που δεν έχουν ξανά παίξει και κάνε τους να κολλήσουν. Αξίζει την επίσκεψη. Καλή ροή γρίφων που κάνει το δωμάτιο να κυλάει άριστα. Θα χρειαστεί να ψάξετε καλά και να χρησιμοποιήσετε πάνω από όλα τη λογική σας. Δεν υπάρχει κανένας γρίφος που να ξεφεύγει. Το περιβάλλον όμορφο. Τα παιδιά καταπληκτικά όπως και η GM. Αναμένουμε τα νέα τους βήματα.
  on 13 September 2016
 • Zombieland

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  Apostol quote Δεν είναι escape room αλλά ένα 20' video game το οποίο θα μπορούσες να συναντήσεις σε κάποιο πάρκο διασκέδασης. Μπαίνεις σε έναν χώρο όπου υπάρχει μια οθόνη και βλέπεις να έρχονται virtual zombies τα οποία πρέπει να αποφύγεις αλλά και να σκοτώσεις με τα χέρια. Διασκεδαστικό, κουραστικό αλλά ως εκεί. Έχει αρκετά τεχνικά θέματα με αποτέλεσμα να χάνεις όχι από δικό σου λάθος.
  on 26 August 2016
 • Top Secret

  Ιακχου 5, Κεραμεικό
  Apostol quote Αρχικός διαχωρισμός (σώσε τον φίλο σου) σε περιβάλλον στρατιωτικό. Αρκετοί διαφορετικοί γρίφοι, ωραία διακόσμηση, μπαίνεις άμεσα στο κλίμα. Λίγο πέρα δώθε το έχει και θα διασκεδάσετε σίγουρα. Οπωσδήποτε συνεργασία για επιτυχή έξοδο. Άλλο ένα διασκεδαστικό δωμάτιο της συγκεκριμένης εταιρίας.
  on 28 June 2016
 • Once Upon A Time

  Ιάκχου 5, Κεραμεικός
  Apostol quote Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο, με τις εκπλήξεις του. Ότι πρέπει για αρχάριες ομάδες, αλλά και για έμπειρες ομάδες λίγων ατόμων, θα το πρότεινα για προθέρμανση σε back 2 back. Εμείς περάσαμε υπέροχα, ευχάριστο περιβάλλον, πολύ καλά τα παιδιά.
  on 28 June 2016
 • The Bomb

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Apostol quote Άλλη μια πολύ καλή δουλειά των παιδιών, του βάζω μόνο 3 αστεράκια απλά γιατί είναι ένα κανονικό δωμάτιο που θέλοντας και μη ο χρόνος σιγά σιγά το ξεπερνάει. Θα το πρότεινα όμως σε όλους καθώς αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά! Δεν το παίζει κάτι διαφορετικό απο ότι είναι. Σίγουρα καλύτερα να πάτε σε ένα τίμιο δωμάτιο απο κάτι ξεπέτες και κάτι δίθεν που κυκλοφορούν. Θα πρότεινα να κάνετε πρώτα το Diamond, μετά το Bomb, μετά το Matrix και τέλος το Passengers.
  on 28 June 2016
 • Pythagoras

  Παλαμηδίου 43, Αθήνα
  Apostol quote Πρωτότυπη η Ιστορία χωρίς όμως να είναι τίποτα το τρομερό. Μου φάνηκε αρκετά σύντομο. Το ένα σκέλος του τελευταίου γρίφου αρκετά πονηρό (tricky). Τα παιδιά πολύ γέλιο, προσθέτουν στη γενική ατμόσφαιρα και το σημαντικό είναι ότι το διασκεδάζεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι για “κολλημένους”. Καθαρό δωμάτιο, με προσπάθεια να γίνει ατμοσφαιρικό. Θα πρότεινα 2-4 άτομα με λίγη ή ελάχιστη εμπειρία αν και έχει κάποιους συνδυαστικούς γρίφους.
  on 28 June 2016
 • The Outbreak

  Παλαμηδίου 43, Αθήνα
  Apostol quote Ωραίο δωμάτιο, ο αρχικός γρίφος είναι και ο δυσκολότερος, όταν με το καλό ξεμπερδέψεις από αυτόν, είσαι σχεδόν στα μισά του παιχνιδιού! Σε εκείνο το σημείο πελαγώνεις γιατί είσαι σίγουρος πως το δωμάτιο δεν βγαίνει με τίποτα και τα ζόμπι είναι στην εξώπορτα.. Ξαφνικά όμως όλα αρχίζουν να βγάζουν νόημα και με μια αλληλουχία κλειδιών, αντικειμένων, γρίφων ξεμπερδεύεις αναπάντεχα γρήγορα! Γενικά θέλει ψάξιμο & παρατηρητικότητα. Τα παιδιά πραγματικά απίστευτα, πολύ γέλιο, πριν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά. Ο game master βοήθησε όσο έπρεπε με έξυπνες & με χιούμορ βοήθειες, που κάθε άλλο παρά προκάτ ήταν. Δεν θα το πρότεινα σε πολύ έμπειρες ομάδες. Για μικρές ομάδες σίγουρα. Εμείς ήμασταν 2 άτομα και το ευχαριστηθήκαμε. (Επίσης για το σημείο με το χαρτάκι που αναφέρεται σε ένα σχόλιο, μάλλον έχει αλλάξει γιατί εμείς δεν το συναντήσαμε).
  on 28 June 2016
 • Jigsaw Game -old

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  Apostol quote Καταρχάς το κτίριο είναι ένα αχούρι που μυρίζει, μέχρι να ανέβεις στον 2ο όροφο που είναι τα δωμάτια φοβάσαι να ακουμπίσεις οπουδήποτε. Ευτυχώς όταν φτάσεις στον χώρο υποδοχής τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Φτάσαμε αρκετή ώρα νωρίτερα απο την προγραμματισμένη ώρα αλλά ξεκινήσαμε το δωμάτιο με καθυστέρηση 15-20 λεπτών. Αφού μας είχαν και περιμέναμε κάποια στιγμή μας ενημέρωσαν ότι δεν ξέρουμε τι έχετε διαβάσει αλλά το δωμάτιο σήμερα άλλαξε και έχει γίνει πολύ δύσκολο. Μπαίνοντας στο δωμάτιο θα έλεγα ότι είναι αρκετά ατμοσφαιρικό, δείχνοντας λίγο βρόμικο βέβαια. Το δωμάτιο είναι γεμάτο λουκέτα με τριψήφιους και τετραψήφιους κωδικούς οπότε με το που βρίσκεις έναν αριθμό ξεκινάς και τον βάζεις παντού χωρίς να υπάρχει κάποια συνέχεια στην Ιστορία η οποία πέραν του ότι είσαι κρατούμενος του Saw είναι ανύπαρκτη. Γενικά είναι ωραία εμπειρία μέχρι ένα σημείο, όμως προς το τέλος είναι που το χάνει το παιχνίδι εντελώς, ο προτελευταίος γρίφος το λιγότερο "χαζός" θα έλεγα. Φτάνοντας στο τελευταίο αριθμό που χρειάζεσαι ξεκινάει το μεγαλύτερο ξενέρωμα, λύνεις τον γρίφο και έχεις πλέον στα χέρια σου τα "αντικείμενα" με τους αναγραφόμενους αριθμούς αλλά και την σειρά που πρέπει να τα βάλεις, όμως τα 3 απο τα 4 "αντικείμενα" είναι σχεδόν ολόιδια!!! με αποτέλεσμα να πρέπει να δοκιμάσεις τυχαίους συνδυασμούς για να βγεις, πραγματικά απαράδεκτο!. Για να καταλάβετε η gamemaster προσπαθούσε να τα βάλει στη σωστή σειρά για να μας το δείξει σχεδόν 5 λεπτά και τελικά το κατάφερε μόνο αφού τα γύρισε και είδε τον κωδικό, όπως μας είπε, σήμερα τον έβαλε τον κωδικό και ακόμα δεν το ξέρει καλά, αλλά γενικότερα θα έλεγα ότι ήταν και λίγο αγενής. Δεν κάνει για λάτρεις της σειράς των ταινιών Saw, θα σας ξενερώσει και θα σας απογοητεύσει.
  on 28 June 2016
 • Lost Statues of Knossos

  Διοχάρους 11 και Ίωνος Δραγούμη, Χίλτον
  Apostol quote Έξυπνο δωμάτιο, από τα πρώτα που πήγαμε. Έψαξες παντού; Για ξανά ψάξε! Η Ιστορία κουμπώνει σιγά σιγά και σε οδηγεί προς την απόδραση, με μια ευχάριστη έκπληξη προς το τέλος και ενώ ο χρόνος κιλά αντίστροφα …
  on 17 June 2016
 • John Monroe Office

  Διοχάρους 11 & Ιωνος Δραγούμη ,Χίλτον
  Apostol quote Δεν είναι γα ομάδες με εμπειρία, εμάς ήταν το τρίτο μας δωμάτιο και βγήκαμε με σχετική άνεση, ίσως επειδή ήμασταν και 6 άτομα ίσως γιατί τον τελευταίο γρίφο (που θέλει λίγο σκέψη) έτυχε και τον βρήκαμε αμέσως. Νομίζω πάντως ότι 4 με 5 άτομα είναι αρκετά.
  on 17 June 2016
1 2
Close