Contact phone number:

Contact email:

Apokal


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 65 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Rebellion

  Δωριέων 7 & Λαγκαδά, Αγία Παρασκευή
  Apokal quote Τελευταίο δωμάτιο πριν αρχίσει η καραντίνα. Από τα πιο καινούρια στο χώρο. Καθαρό γριφοδωματιο με ωραίο και πρωτότυπο concept! Μεγάλοι χώροι πολλά πράγματα να βρεις και να κάνεις, έξυπνοι γρίφοι όλων των ειδών κ λουκέτα κ μηχανισμοί! Ο ηθοποιός ευχάριστη προσθήκη, τρολαρε αβέρτα κ βοηθούσε όπου χρειαζόταν χωρίς ωστόσο να είναι τέρμα απαραίτητος ο ρόλος του! Κάνα δυο μηχανισμούς δεν τους είχαμε συναντήσει ξανά! Ηχητικά και ατμόσφαιρα ευχάριστα ώστε να λύνεις γρίφους άνετα! 😁 Ευγενικό πολύ κ το προσωπικό! Συνολικά μια πολύ όμορφη εμπειρία!
  on 9 July 2020
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  Apokal quote Καθαρό δωμάτιο τρόμου που σε βάζει στο κλίμα πριν καλά καλά εισέλθεις στο χώρο! Πολύ δυνατή και ψαρωτικη αρχή εμείς κάναμε κ ένα λάθος μεταξύ μας κ δεν είδαμε κάποια ''ιδιαίτερα'' πραγματάκια στο performance, ωστόσο ήμασταν όλη την ώρα αγκαλιά εξαρχής! 😜 Γρίφοι ήταν όσο έπρεπε σε δυσκολία για να μπορείς να τους λύσεις υπό πίεση κάποιοι πρωτότυποι άλλοι πιο απλοί. Χώρος όχι τεράστιος αλλά χωρούσες νορμάλ και η διακόσμηση ήταν to the point. Ατμόσφαιρα εννοείται φουλ τρομακτική καθ' όλη τη διάρκεια και το acting πολύ δυνατό και μεγάλο ''γλέντι'' σε πολλά σημεία! Συνολικά μια πολύ ωραία κ δυνατή εμπειρία που αξίζει μια επίσκεψη..!
  on 9 July 2020
 • Escape the Car - Dream

  Κολοκοτρώνη και Λεωχάρους 2, Αθήνα
  Apokal quote Πολύ πρωτότυπο κονσεπτ και πολύ όμορφη εκτέλεση! Ένα δωμάτιο εξ ολοκλήρου εντός αυτοκινήτου με τα απαραίτητα ''σκηνικά'' εκτός αυτού να δίνουν στην όλη ατμόσφαιρα! Ωραίοι και απαιτητικοί γρίφοι με κάποιους που μας έκαψαν με την καλή έννοια! Δυνατά ηχητικά που έδιναν μια αίσθηση τρόμου στην όλη εμπειρία καθώς το dream mode που παίξαμε ήταν αρκετά χαλαρό γενικότερα σε τρόμο. Στα αρνητικά ίσως θα έλεγα μόνο το χώρο που θέλει ιδανικά το πολύ μέχρι 3 άτομα, ώστε να συμμετέχουν όλοι οι παίχτες σε όλα. Πολύ ευγενικά τα παιδιά της εταιρείας και πάντα με ένα χαμόγελο..! Θα τους ξαναπροτιμήσουμε!
  on 9 July 2020
 • Liberta

  Υμηττού 7, Πειραιάς 18540
  Apokal quote Πρωτότυπο δωμάτιο με έξυπνο σενάριο που συνδυάζει δραστηριότητες και γρίφους ακόμα κ σκοποβολή! Ωραία ροή που δεν κάνει κοιλιά, το acting τόσο όσο, είχε ομορφα κ ιδιαίτερα περάσματα κ δυνατή κλιμάκωση. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας, ψάξιμο έχει αρκετό κ οι δραστηριότητες απαιτούν βασικές σωματικές ικανότητες. Το φινάλε του επίσης πολύ καλό κ πρωτότυπο. Στα αρνητικά ίσως οι σχετικά βατοι γρίφοι κ σε ένα σημείο που έχει να κάνει με όπλα θα το ήθελα πιο extreme κ με περισσότερη διάρκεια! Συνολικά μια πολύ όμορφη εμπειρία που πρέπει να τη ζήσετε!
  on 17 February 2020
 • The Mine Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Apokal quote Αργήσαμε αλλά επισκεφθηκαμε και εμείς το "ορυχείο" της εταιρείας και φύγαμε με πολύ καλές εντυπώσεις! Στα θετικά οι ομορφα στημένοι χώροι και η ατμόσφαιρα που σε παρεμπε όντως σε ορυχείο, οι πολλοί και έξυπνοι γρίφοι που απαιτούσαν αρκετή σκέψη οι περισσότεροι και το φινάλε που ήταν αν μη τι άλλο πρωτότυπο και εντυπωσιακό! Στα αρνητικά ήταν οι μικροί χώροι και η σχετικά απλή διακόσμηση που υπήρχε χωρίς ωστόσο να σε βγάζει από το κλίμα ή να σου χαλάει την εμπειρία! Αξίζει λοιπόν μια επίσκεψη ειδικά από τις ομάδες που γουστάρουν γρίφους.!
  on 28 September 2019
 • ROOM 201: IMMORTAL

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Apokal quote Επισκεφθηκαμε και εμείς το νέο δωμάτιο του escaped έχοντας μείνει πλήρως ικανοποιημένοι από την προτελευταία προσθήκη το otherside! Έτσι και εδώ μας άρεσε πολύ η όλη εμπειρία! Πολύ όμορφα σκηνικά που σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι όντως μέσα και πέριξ ενός κάστρου, δυνατή ατμόσφαιρα, ωραία εφέ και έξυπνα περάσματα που δεν τα περιμένεις. Γρίφοι πολλοί στον αριθμό όπως πάντα στα δωμάτια του escaped, αρκετοί από τους αυτούς απαιτητικοί, ειδικά προς το τέλος που απαιτούν συνεργασία και πολύ φαντασία! Η μία ένσταση που είχαμε μόνο σαν ομάδα είναι στις βοήθειες καθώς ήταν μάλλον λίγες και σε σημεία που είχαμε βρει τη λογική του γρίφου αλλά κάναμε κάποιο διαδικαστικό λάθος καθυστερούσε εκείνο το απλό hint για να δεις τη λεπτομέρεια που σου έχει ξεφύγει.. Αλλά αυτά είναι γούστα της κάθε ομάδας πως προτιμάνε τη ληψη βοηθειών. Να το επισκεφθείτε λοιπόν θα περάσατε υπέροχα και θα το ευχαριστηθειτε!
  on 15 July 2019
 • Lethal Decision

  Αγρινίου 2, Περιστέρι
  Apokal quote Ένα πραγματικά πολύ δυνατό δωμάτιο σαν εμπειρία! Σε βάζει από την αρχή φουλ μέσα στο κλίμα και σου κόβει αναπάντεχα τον τσαμπουκά! Έξυπνη και πολύ ρεαλιστική η εισαγωγή γενικότερα στο δωμάτιο, άπειροι χώροι, στην πλειοψηφία τους ευρύχωροι, όμορφα σκηνικά to the point, χωρίς να είναι κάτι φοβερά ιδιαίτερο ή πρωτότυπο, ενώ η ατμόσφαιρα πολύ αγχωτική και ψαρωτική. Σε αυτό βοηθάει εννοείται ο ηθοποιός που είναι το Α και το Ω του δωματίου, είναι παντού και σε τραμπουκίζει ανελέητα! Μια από τις καλύτερες ερμηνείες σε δωμάτιο τρόμου. Έχει επίσης πολύ τρέξιμο που γενικά δεν μου αρέσει αλλά εδώ το ευχαριστήθηκα. Γρίφοι απλοί στο σύνολό τους, με κάποιους πιο δύσκολους αλλά συνολικά δεν είναι οι γρίφοι η ουσία, αλλά το να ζήσεις την εμπειρία. Επίσης έχω μια ένσταση στην ιστορία αφού κανείς δεν την κατάλαβε μέχρι που μας την εξήγησαν στο τέλος.. Αλλά μπορεί και να μην προσπαθήσαμε κιόλας να την καταλάβουμε με τόση αδρεναλίνη και τρέξιμο! :P Γενικά αξίζει την επίσκεψη, ειδικά αν σας αρέσουν τα δωμάτια τρόμου είναι must! ;)
  on 10 July 2019
 • Exam

  Ορφέως 10, Γαλάτσι
  Apokal quote Από τα πιο δυνατά γριφοδωματια που έχουμε επισκεφτεί! Ξεκινάει φουλ στο κονσεπτ της ομώνυμης ταινίας και από την αρχή λύνεις γρίφους ασταμάτητα παρατηρητικοτητας και λογικής κυρίως, κλιμακουμενης δυσκολίας. Παίξαμε το normal mode οπου τις βοήθειες έδινε ο gm, ο οποίος τις έγινε όποτε έπρεπε και ήταν to the point. Επίσης μας τρολαρε φουλ πράγμα που πιστεύω ανέβασε ακόμα πιο πολύ την εμπειρία! Στα της ατμόσφαιρας δεν είχε κάτι φοβερό ωστόσο ο συνδυασμός γρίφων και χρόνου σε κρατούσε στην τσίτα! Σκηνικά και περάσματα απλά ωστόσο δεν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Να πάτε οπωσδήποτε θα περάσετε πολύ όμορφα και ειδικά για τους γριφολαγνους είναι ότι καλύτερο!
  on 2 June 2019
 • La Mision Del Profesor

  Ομήρου 24-26,Νέα Σμύρνη
  Apokal quote Μια πολύ όμορφη προσθήκη στα δωμάτια της συγκεκριμένης εταιρείας! Ωραία σκηνικά και χώροι, όλα πολύ προσεγμένα και καθαρά, στο ύφος της γνωστής σειράς! Έξυπνοι γρίφοι, κάποιοι πρωτότυποι και δύσκολοι άλλοι πιο κοινοί κ απλοί. Σε ένα χώρο προς το τέλος χάνεσαι λίγο αλλά με τη σωστή κατεύθυνση από τον gm δεν έχεις θέμα. Έξυπνο και το γεγονός πως έχει πραγματάκια κ γριφακια προαιρετικά που αν τα φέρεις εις πέρας η αποστολή σου κρίνεται πιο επιτυχημένη! Το acting όχι κάτι το ιδιαίτερο, είναι απλό κ κυρίως σε βάζει στο κλίμα χωρίς το κάτι παραπάνω. Όμορφη και η ατμόσφαιρα του δωμάτιου και η ένταση που κλιμακωνεται όσο προχωράς προς το φινάλε. Αξίζει την επίσκεψη λοιπόν, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε πολύ καλά όσο διαρκεί!
  on 30 May 2019
 • Lights Out

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Apokal quote Επισκεφθηκαμε και εμείς το νέο δωμάτιο της συγκεκριμένης εταιρείας και παίξαμε το hard mode δηλαδή χωρίς ηθοποιό με δύσκολους γρίφους (οι κοπέλες της παρέας αν δουν ηθοποιό απλά σταματάνε να παίζουν 😜). Πολύ όμορφα σκηνικά, κάποια τα είχαμε ξαναδεί ενώ άλλα ήταν πρωτοτυπα, ωραίοι και μεγάλοι χώροι, έξυπνα και ιδιαίτερα κάποια περάσματα, πολύ καλό το ότι δεν έχει λουκέτα πάρα μόνο ευφάνταστους μηχανισμούς. Η ατμόσφαιρα πραγματικά πολύ επιβλητική που επιτυγχάνεται κυρίως με τη χρήση ήχων, πραγματικά απόρησα πως τρομαξαμε τόσο χωρίς να έχει ηθοποιό. Ωραία κ η ροή, κυρίως γραμμική, ενώ θα ήθελα λίγο πιο εντυπωσιακό το φινάλε καθώς δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο. Όσον αφορά τους γρίφους πολύ καλοί και απαιτητικοί που ήθελαν αρκετή σκέψη. Κάνα δυο μας κούρασαν, ήταν χρονοβόροι, ενώ ειδικά ένας πιστεύω δεν είχε τόση λογική χωρίς μια κατεύθυνση από τον gm, αφού έπαιρνε διαφορετικούς τρόπους επίλυσης. Συνολικά πάντως μια αρκετά όμορφη εμπειρία που αξίζει να τη ζήσει κάνεις με ή χωρίς acting!
  on 15 April 2019
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  Apokal quote Παίξαμε και εμείς το συγκεκριμένο δωμάτιο το οποίο είχαμε καιρό στα υπόψιν και τώρα στην τιμή που υπάρχει συμφέρει αρκετά. Ζεστή υποδοχή και πολύ όμορφο κτήριο. Στα του δωματίου, τα σκηνικά είναι απλά και λιτά, οι χώροι αρκετά μεγάλοι και η διακόσμηση σχετική με το θέμα. Λίγο ταλαιπωρημένα αντικείμενα εδώ και εκεί αλλά κατανοητό αφού το δωμάτιο είναι σχετικά παλιό. Όσον αφορά τους γρίφους, ήταν απαιτητικοί και ήθελαν αρκετή σκέψη, αν και η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι δεν μας έκαναν κλικ ούτε μας έκατσε καλά ο τρόπος επίλυσής τους. Κάποιοι αρκετά ευφάνταστοι ωστόσο. Επίσης σε σημεία δεν ήξερες πως να κινηθείς και απαιτούνταν η καθοδήγηση από το GM. Ο τρόπος βοηθειών σε έβγαζε αρκετά από το κλίμα, νομίζω ότι μπορούσε να ήταν διαφορετικός και πιο πρωτότυπος. Μηχανισμούς δεν έχει πολλούς, κυρίως λουκέτα, ενώ απαιτεί και αρκετό διάβασμα και προσοχή σε ότι χαρτί με κειμενάκι αποκτάς. Συνολικά σαν ομάδα δεν μας πήγε το συγκεκριμένο δωμάτιο, σίγουρα απαιτεί βελτιώσεις κατά τη γνώμη μας, ωστόσο περάσαμε ευχάριστα όση ώρα κράτησε και όπως είπα παραπάνω με την τιμή που είναι τώρα συμφέρει. p.s. Ο χαρακτηρισμός ως Mini Paradox δεν νομίζω ότι στέκει ιδιαίτερα..:/
  on 25 March 2019
 • Operation Silk City

  Βίκτωρος Ουγκώ 32, Αθήνα
  Apokal quote Ένα πραγματικά πολύ δυνατό γριφοδωμάτιο από μια νέα εταιρεία που μπαίνει στα τοπ! Το παιχνίδι και η ατμόσφαιρα ξεκινάνε από τη στιγμή που μπαίνεις στο χώρο αναμονής αφού τόσο οι χώροι όσο και τα παιδιά εκεί φροντίζουν να σε βάλουν άμεσα στο κλίμα. Όσον αφορά το δωμάτιο λοιπόν που αποτελεί το γριφάδικο της εταιρείας, αποτελείται από πάρα πολλούς μεγάλους χώρους, πρωτότυπα περάσματα που δεν πάει το μυαλό σου, spooky ατμόσφαιρα και εξαιρετικά αληθοφανή σκηνικά (φαίνεται ότι έχουν πέσει λεφτά!). Οι γρίφοι του ιδιαίτεροι και ευφάνταστοι, κάποιοι πολύπλοκοι και άλλοι πιο απλοί με κλιμακούμενη δυσκολία. Ένας γρίφος μας τη χάλασε λίγο αλλά μικρή σημασία έχει. Φυσικά πολύ ωραίο και το κόνσεπτ καθώς και η αποστολή που έχεις, ενώ από ότι μας είπαν η υπόθεση συνδέει όλα τους το δωμάτια, χωρίς να είναι απαραίτητο να τα παίξεις όλα ή κάποιο συγκεκριμένο πρώτα. Μια πολύ δυνατή και όμορφη εμπειρία λοιπόν, σπεύσατε στο "σκοτεινό σχολείο" να τη ζήσετε!
  on 25 March 2019
1 2 3 6
Close